..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 ianuarie 2012

MESAJ DE LA INALTUL CONSILIU DIN ORION (1)


(18 January 2012; channeler: Karen Doonan)

Dragii noștri, suntem aici cu voi, în acest moment, și vedem cum tot mai mulți umani încep să simtă şi să înțeleagă sensul schimbărilor care au loc în societatea voastră.

Karen
Noi suntem Înaltul Consiliu din Orion și venim să vă asistăm și să vă susținem eforturile de a ancora din ce în ce mai multă lumină, pe măsură ce eliberați energiile care nu vă mai servesc.
Deoarece energiile pe care le asimilați încep să crească din ce în ce mai mult, vă cerem să vă răspândiți lumina și cunoașterea și către cei încă netreziți, sau care nu au ajuns să înțeleagă prea clar sensul transformărilor ce au loc în lumea voastră. Acestora le este împosibil să realizeze ceea ce se întâmplă cu planeta pentru că încă mai mărșăluiesc în bezna necunoașterii și a iluziei.

Suntem aici pentru a-i ghida pe cei care s-au trezit deja și au atins un nivel care le permite o înțelegere clară și o percepție a fluctuațiilor energetice care se produc în sistemul vostru planetar.

Cei treziți și angajați în procesul de ascensionare știu acum că înaltele energii aflate pe planetă produc schimbări importante în comportamentul, simțirea și gândirea oamenilor. Ei au posibilitatea să aprecieze cum se cuvine impactul produs de aceste energii și să înțeleagă mai corect modalitățile prin care spațiul energetic din ființa lor, rămas gol după eliberarea vechilor energii, poate fi umplut cu noile energii de frecveță mai înaltă, energii care vor permite schimbări în conștiință.

Se discută mult despre ascensiune şi încă și mai mult despre procesul de transformare la care este supusă structura ființei umane.

Viteza şi profunzimea cu care au loc aceste procese sunt particularizate pentru fiecare ființă umană, pentru fiecare individ. Aici, nimic nu se ia la grămadă, nimic nu se produce dacă nu se depune efortul necesar, nimic nu vine de la sine. Este adevărat că fiecare poate fi ajutat într-un fel sau altul, dar trebuie să existe și deschiderea necesară pentru a primi acel ajutor. Refuzul, închistarea, neîncrederea în proces, lipsa de angajare, pot compromite total sau parțial reușita acțiunii de înălțare. Și, în această privință, noi ne-am asumat sarcina de a ajuta la accelerarea trezirii oamenilor și la înțelegerea că voi sunteți ființe cu destinație multidimensională.

Noi nu suntem aici pentru a judeca pe cineva pentru alegerea pe care o face ci pentru a ajuta lumea voastră să înțeleagă mai complet și mai corect adevărurile universale. Fiecare dintre voi poate fi sigur că i se va respecta liberul arbitru, alegerea pe care o face, indiferent dacă aceasta servește sau nu binelui său cel mai înalt. Noi doar vrem să vă atenționăm că ar trebui să vă ascultați ceea ce vă spune inima, nu mintea.

Vă stăm la dispoziție pentru a vă ghida, dacă ne veți cere ajutorul. Vă aflați acum pe planeta voastră pentru a vă îndeplini o misiune, folosind opurtunitatea care s-a creat la acest sfârșit de ciclu cosmic. Unii dintre voi ați cerut să veniți acum pe Pământ și pentru a-i ajuta pe alții să se trezescă și să facă cele mai bune alegeri.

Mulţi dintre cei care au ales să vină pe Pământ în această viață umană pentru a se dedica exclusiv trezirii altora, după ce-și vor fi terminat programul, vor face pasul înapoi, în ceea ce privește nivelul lor de elevare spirituală. Acest fapt provoacă confuzie în rândul multor oameni care au ales acest mod de dăruire pentru ceilalți, ei neînțelegând lipsa de apreciere a sacrificiului pe care l-au făcut în folosul altora.

Deşi apreciem și înțelegem de ce ați făcut această alegere, noi vă spunem că ar fi trebuit să nu neglijați responsabilitatea pe care o aveați asupra propriei voastre evoluții. Vechile energii au făcut pe mulți dintre voi să experimenteze stări de frustrare incompatibile cu sistemul noilor energii.

Aceia dintre voi care încearcă să preia sarcinile celor dragi, pentru a le ușura viața și înaintarea, vor constata că efortul lor a fost aproape inutil, deoarece ceea ce au de făcut ceilalți nu are valabilitate dacă fac alții în locul lor. [Nota C.M.: Cu o exprimare plastică, nu te încărca cu bagajul altuia, indiferent cât de bune îți sunt intențiile. Lasă-l să și-l care singur, dar ajută-l, dacă este necesar și vrei să faci o faptă bună, în alt mod: oferă-i apa, hrană, adăpost, ține-i umbrela, încurajază-l, indică-i un drum mai puțin accidentat, împărtășește-i din experiența ta etc. Dacă-i duci tu bagajul, nu-l vei ajuta să evoluieze, să învețe din propria experiență, din propriile-i greșeli. Când a plecat la drum trebuia să ia cu el atât cât știa că poate duce și nici să se mai încarce cu alte poveri pe traseu. Din acest motiv, faptul că i-ai cărat tu bagajul, nu vă avantajează pe niciunul dintre voi. Pentru ce să fii răsplătit? Pentru că i-ai întârziat evoluția făcându-l să creadă că-l așteaptă mai-binele, chiar dacă nu a transpirat suficient și nu și-a învățat lecția?]

Dragii noștri, singurul mod de a vă deplasa convenabil prin noile energii, noile dimensiuni, este să vă folosiți Sinele. Mulți dintre voi sunt frustrați că lucrurile nu au mers în conformitate cu ordinea lor cronologică, adică în concordanță noțiunea de timp utilizată în dimensiunea a treia, în care umanitatea a stat izolată atât de multă vreme. Trebuie să vă spunem că, deocamdată, mai sunteți încă singura civilizație din sistemul vostru solar supusă constrângerilor dualității. Măsurarea așteptărilor voastre după cronologia timpului liniar vă crează aceste frustrări. Programul ascensiunii voastre are la bază alt mod de apreciere, cu valabilitate universală.

Nu vi se pot oferi informații exacte, care să corespundă timpului vostru liniar.

Vă rugăm să vă reamintiți, dragilor, că în calitatea voastră de semințe stelare ați ales cândva a vă întrupa pe planeta Pământ, unde existența în dimensiunea a 3-a v-a pus probleme serioase de adaptare. Necesitatea de a vă sincroniza cu planeta gazdă a fost una primordială, atât de severă încât mulți dintre voi nu ați reușit nici până acum să vă adaptați. Pentru a înţelege planeta pe care trăiți în prezent ar fi trebuit să încercați să colaborați cu ea și să-i aflați necesitățile, care decurg din existența sa ca entitate individuală și neconfundabilă. Cum ați fi putut cunoaște ce este mai bine pentru planetă, dacă nu aţi întrebat-o cum apreciază acțiunile voastre și ce impact au ele asupra ei? Voi ați pornit de la ideea greșită că, printr-un proces de gândire, rasa umană poate cunoaște toate răspunsurile care privesc viața planetei.

Experienţele prin care ați trecut în viețile pământene anterioare au fost mai mult sau mai puțin originale, dar cu cea actuală, în care trebuie să faceți salturi importante de la vibrații joase la unele mult mai înalte, caracteristice dimensiunilor 4 și 5, rasa umană nu s-a mai întâlnit niciodată. Ni se cere să explicăm de ce acest salt impune modificări în profunzimea structurală a planetei și ființei umane? Pentru a se înălța, planeta trebuia să să se purifice de toată negativitatea cu care s-a încărcat pe parcursul existenței sale, negativitate care i-a scăzut periculos frecvența de vibrație.

Este ușor de înțeles că orice modificare de structură și compoziție la care este supusă planeta, va atrage necondiționat schimbări ale structurii ființelor din sistemul planetar, pentru a se păstra și întări sincronizarea, adaptarea la noile condiții.

Ascensiunea este un proces care se desfășoară într-un anumit interval de timp, pentru a nu se produce cataclime care să spulbere complet viața de pe planetă. Înaintarea graduală mai are ca scop și dorința Pământului de a fi însoțit de cât mai multe ființe umane pe care le-a ocrotit și până acum.

Eforturile de curățare a planetei au pornit când nivelul energetic al planetei ajunsese foarte jos. Cantități colosale de energie luminoasă divină au fost pompate planetei pentru a o putea readuce pe linia de plutire. Cunoașteți, probabil, că acea stare deplorabilă a fost depășită și că astăzi planeta este aproape vindecată. La aceasta ați contribuit și mulți dintre voi, care ați ancorat și stabilizat energiile de înaltă frecvență primite din univers, o parte dintre ele trimițându-le, la rându-vă, planetei.

Dacă planeta și-a încheiat pregătirile pentru a face saltul în dimensiunea a 4-a, nu același lucru se poate spune despre o bună parte dintre voi, cu toate că, așa cum am mai spus, planeta și-a temperat procesul de ascensionare, pentru a aștepta și pe cei întârziați. Așteptarea planetei are însă o limită impusă de alinierile astrale, momentul cel mai favorabil fiind în luna dec. 2012. Puțin timp a mai rămas. Cei care mai au de lucru la propria lor ființă ar trebui să se grăbească, dacă vor să călătorească cu Mama Gaia.

SURSA: www.crystalline-sanctuary.com

(C.M.)

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

MESAJ DE LA PLEIADIENI.

Greg
(19 January 2012; channeler: Greg Giles)

Motoarele de căutare pe Internet sunt un aliat în războiul de informare şi dezinformare. A fi bine informat este sarcina fiecăruia dintre voi, deoarece, o largă paletă de cunoștințe poate fi abordată prin mijloacele actuale, care vă stau la dispoziție.

O multitudine de întrebări își pot găsi acum răspunsul căutat. Cea mai mare parte a informațiilor care nu eludează adevărul pot fi găsite pe calea inimii și mai puțin a raționamentelor. De multe ori, o fotografie frumoasă poate răspunde la o întrebare dacă atunci când este privită deblochiază emoții îngropate adânc în inconștientul vostru

Noi vedem cum foarte mulți dintre voi caută răspunsuri şi ne minunăm cum de nu le aflați din mediul înconjurător care mustește de răspunsuri. Am fost tu de monitorizare pentru vârstele, prin ani de foarte devreme si mii de vieti de formare de ani în urmă dumneavoastră, până în ziua de azi. Noi v-am observat permanent, utilizându-ne fluxul neîntrerupt de conștiință, cum legile dualității vă fac s-o luați de la capăt, în ceea ce privește conștiența, de fiecare dată când v-ați luat alt corp. Noroc că subconștientul vostru a păstrat întreaga experiență acumulată de-a lungul tuturor vieților pe care le-ați avut, experiență care vă va fi restituită după ce veți ajunge în dimensiunile superioare.

V-am văzut cum ați crescut și ne declarăm copleșiți de viteza cu care ați progresat, de ritmul în care ați recuperat rămânerile în urmă. Avem deplină încredere că veți trece cu bine în noile dimensiuni, atunci cînd toată uitarea se va retrage și veți descoperi vastul vostru bagaj de cunoaștere, pe care l-ați acumulat în experiențele vieților trecute. Credem că veți trăi clipe minunate când veți avea posibilitatea să vă revedeți filmul înteg al vieților voastre de până acum. Atunci veți fi deacord cu noi că saltul vostru în noua conștiință va fi fost unul grandios, nemaiîntâlnit în univers.

Reţineţi că fiecare zi pe care o trăiți acum înseamnă încă un pas către momentul de vârf al evoluției voastre din acest ciclu. Aceasta arată cât de importantă este fiecare zi, fiecare oră, pe care o parcurgeți și ce util este fiecare efort pe care-l faceți în direcția devenirii voastre.

Astăzi, noi suntem ocupați cu cu pregătirile pentru reîntregirea familiei noastre cu voi, fraţii şi surorile noastre. Deși multe mai sunt de făcut în puținele zile care au mai rămas până la sfîrșitul acestui an, suntem siguri că vom finaliza aceste sarcini în timp util, astfel ca momentul să vă găsească cât mai bine pregătiți pentru saltul ascensionării. Vedem acum această zi în mod clar la orizont, şi știm că trebuie să fim atenți pentru a depăși cu bine datele cu risc.

Am fost întrebați de către channeler-ul nostru, Greg, dacă putem clarifica ce este cu acele sunete misterioase care par a veni din cer, sau care par a fi ecouri. Noi considerăm că sunt efectul punților care se realizează între mintea voastră, corpul vostru și tărâmurile superioare. Nu sunt cuvinte sau expresii menite să vă stimuleze imaginația poetică ci efecte ale unor modificări fizice care au loc în creierul vostru care face conexiuni cu corpul vostru și cu universul. Scopul este acela al îmbunătățirii percepțiilor și lărgirii sferei de înțelegere, dincolo de ceea ce vă oferea planul dualității. Acele sunete ciudate nu sunt pure închipuiri ci realități și efecte decurgând din ascensiunea ființei voastre. Ascultați acele semnale și încercați să le percepeți și să le înțelegeți mai ales cu inima, cu sufletul. Se construiește în această perioadă Podul vostru Curcubeu,

Acesta este Podul vostru Rainbow. Despre Antahkarana (sistemul de legături realizat în structura corpului nostru mental) se vorbește în știința spirituală antică și care are la bază ideea că " precum e sus, aşa este și jos", adică: ceea ce are loc la nivel macro, se întâmplă și în planul micro (
Nota C.M.: comparați de ex. structura universului cu cea atomică). Antakarana are în multidimensionalitate sensuri multiple.

Este perioada când ființa voastră construiește poduri (punți) către ceruri, care vă vor ajuta să vă extindeți și să călătoriți în tărâmurile superioare.

Suntem Familia voastră din Stele.

SURSA: ascensionearth2012.blogspot.com

(C.M.)

joi, 26 ianuarie 2012

MESAJ DE LA SaLuSa


(18 ian.2012; channeler: Mike Quinsey)

Aveți încredere în noi și în Dumnezeu că evenimentele care vin se vor desfășura așa cum s-a promis și nu vă îngrijorați pentru momentul la care ele se vor produce, deoarece vor fi în perfectă concordanță cu programul care are în vedere un anumit rezultat. 

Vă asigurăm că toate etapele care urmează se vor desfașura așa cum a fost plănuit, noi asumându-ne responsabilitatea acestui act final, care se va derula în condiții perfecte. Nu trebuie să vă îngrijorați în ceea ce privește rolul fiecăruia dintre voi sau de ceea ce se va întâmpla cu voi. Fiecare urmează să experimenteze exact ceea ce și-a programat.

Unii ați ales să părăsiți Pământul mai devreme, iar alții vor rămâne până la sfarșitul anului 2012. Aceasta a fost alegerea voastră; oricum, toți veți părăsi, în final, vechiul Pământ, cel pe care îl cunoașteți în prezent.

Mike
Pentru a evita orice experiențe dure, vă cerem să vă concentrați asupra procesului de ascensionare, deoarece, pe măsură ce anul înaintează, vibrațiile înalte devin dominante ceea ce va face ca pacea să se aștearnă pe Pământ. Deja exista schimbări notabile în nivelele de conștiință ale maselor, schimbări pe care noi le constatăm. Un număr din ce în ce mai mare de suflete se trezesc și intră în procesul de ascensionare. Trezirea se accelerează și va atinge toate sufletele înainte de ultimele zile ale acestui ciclu. Alegerea aparține însă fiecărei ființe umane, fiecărui suflet. Sigur este că nici un suflet nu va părăsi Vechiul Pământ, fără a fi conștient de alegerea pe care o face. Cu sigurantă nu va fi o idee atragătoare pentru toată lumea, deoarece unele suflete (Nota C.M.: cele care nu vor atinge nivelul optim de vibrație) se vor simți stinghere în dimensiunile subtile superioare.
In același timp, Lucrătorii întru Lumină încep programul de îndeplinire a sarcinilor pe care și le-au asumat individual, la nivel de suflet, executând munca pentru care s-au pregătit, muncă legată de desfășurarea evenimentelor prezente și viitoare. Cea mai oportună contribuție a voastră este să vă răspândiți Lumina către toți cei care au nevoie de ea. Dacă doriți să aduceți vindecare, imaginați-vă zonele de pe Pământ în care aceasta este cel mai mult necesară. Orientul Mijlociu continuă să ofere motive de îngrijorare, deoarece energiile negative sunt adanc înrădăcinate, ca rezultat al secolelor de confruntări. Grija noastră este ca lucrurile să nu degenereze și să se ajungă la un conflict mondial. Noi ținem sub observație toate punctele fierbinți și facem tot posibilul să dezamorsăm conflictele.

Celor întunecați le-ar plăcea să exploateze orice ocazie, numai că Federația Galactică are grjă să nu se ajungă la asemenea evenimente (
Nota C.M.: care ar scădea mult frecvența de vibrație și ar putea compromite procesul de ascensionare). Noi le cunoaștem planurile si, prin urmare, deținem controlul asupra a ceea ce se petrece, adevăr asupra căruia s-au convins și întunecații.

Merită să menționăm că Navele noastre Mamă sunt adevărate orașe plutitoare care pot staționa deasupra Pământului perioade extrem de lungi. Ele conțin absolut tot ceea ce este necesar pentru ca ființele de pe ele să poată duce o viață fără restricții.
V-am mai spus și cu alte ocazii că noi avem baze pe Pământ, la fel ca și aliații noștri aflați în Păm

ntul Interior (Nota C.M.: civilizația Agarthei, între care, cea mai dezvoltată este cea din Telos) și care, în cele din urmă, vor ieși să vă întâlnească din nou. Există de asemenea baze și pe fundul mărilor, unele dintre ele de mii de ani. Ele ne-au permis o perfectă izolare și intimitate, departe de ochii curioși, fiind amplasate dincolo de raza de operare a submarinelor și a cercetarilor robotizate. Unele baze sunt extrem de mari și autonome, putand sa găzduiască sute de persoane.

Deasemenea, unele dintre bazele noastre se află implantate adânc în masivele muntoase, ferite de posibilitățile voastre de acces. Intrările nu sunt vizibile, iar aceasta ține curiosii departe (
Nota C.M.: sunt create perdele energetice de deviație optică în așa fel încât un trecător pământean nu poate observa nici-o intrare în munte).

În vremurile trecute noi am avut legături mult mai strânse cu cei din interior, cărora le ofeream ajutorul nostru frățesc în crearea microclimatului necesar vieții. Faptele acelea sunt consemnate de istoria lor și a noastră, pe care, cândva, poate o veți citi și vedea și voi. Deci, vedeți dragilor, că în vreme ce voi cereți cu nerăbdare să ne arătăm lumii voastre, dovezi că de mult noi ne aflăm pe planeta voastră există în multe locuri la care s-ar putea ajunge fără mare dificultate. (
n.m., dacă am ști cum!). Regretabil este că multele dovezi  găsite de pământeni,  fie au fost ignorate, fie au fost ascunse, considerându-se că nu se încadrează în conceptele voastre. Toate acestea se vor schimba in cele din urmă, iar adevărul vă va fi oferit și susținut de dovezi ample. In vremurile trecute, cei care au spus adevarul au fost persecutați, ostracizați, uneori omorâți pentru convingerile lor.

Puteți voi începe să înțelegeți cât de falsă a fost realitatea voastră și cum a fost ea manipulată de forțele interesate să vă țină în ignoranță pentru a vă putea domina cât mai ușor? Viața pe Pământ ar fi putut fi complet diferită față de cea actulă, dacă nu ar fi decăzut continuu de la scufundarea Atlantidei încoace.

Aproape toți cei de astăzi ați avut încarnări în acea perioadă și încă purtați amintiri ale acelor vremuri adânc săpate în subconștientul vostru.

Voi ați fost prezenți chiar și mai înainte în unele civilizații, care au mai rămas doar ca nume în istoria antică. După fiecare ciclu de 26.500 de ani (
n.m., unul dintre ele se va încheia anul acesta, 2012), ați ales unde, când și cum urma să vă continuați experiența vieții voastre fără de sfârșit. Am putea, retrospectiv, să vă ducem încă și mai departe, atunci când mulți dintre voi trăiați pe alte planete, ceea ce indică că sunteți suflete foarte bătrâne.
Aceasta viață în care vă aflați este cumulul multor altor vieți și ea este chiar unică și extrem de importantă pentru devenirea voastră.

Nu este de mirare că atâtea suflete au dorit să treacă prin acest ciclu, care reprezintă un mare pas înainte și o oportunitate de a părăsi ciclul reîncarnărilor. A fost o călătorie lungă și în mare parte sinuoasă, dar, ca toate experiențele, ea va fi cu ușurință lăsata deoparte, odată ce se va încheia.

Una dintre cele mai mari bogății ale voastre a fost tăria de a depăși cele mai mari greutăți și obstacole. Acele experiențe vă vor duce mai departe și vă vor fi de folos în alte încercări viitoare. Serviciile pe care le putreți oferi vor fi căutate de cei care încă nu au trecut prin experiențele voastre.

Viața pe care o aveți în față va fi una minunată și plină de recompense. Munca voastră intensă și dăruirea pe care ați dovedit-o în creșterea voastră spirituală vor asigura înalțarea voastră în dimensiunile subtile superioare. Acele dimensiuni sunt adevărata voastră casa și oricât de frumoase vor fi fost unele dintre experiențele voastre de pe Pământ, nu se vor compara cu fericirea absolută și extazul pe care le veți experimenta în noile dimensiuni. Până acum nu ați experimentat adevărata libertate însa, atunci când vă veți ocupa locul ca Ființe Galactice, toate vă vor sta la picioare. Cuvintele nu pot exprima cât de minunat vă veți simți, câtă frumusețe și iubire vă vor înconjura. Totul va fi în armonie și în echilibru, spre deosebire de ceea ce ați avut parte în dualitate.

Sunt SaLuSa din Sirius și știu că voi veți fi încântați și copleșiți de Navele Mamă și de minunile tehnologiilor noastre avansate. Veți putea vizita o asemenea navă sau chiar unele dintre Orașele de Lumină, care se pregătesc să își faca apariția pe Pământ.

Ele vor fi dovezi a ceea ce poate fi făcut prin folosirea tehnologiilor noastre, pentru binele tuturora.

Deci, nu disperați și continuați sa priviți partea luminoasă a lucrurilor; ziua voastră va veni în curând, și atunci tiți vor trai în pace și în libertate.

Sunt SaLuSa de pe Sirius și percep gândurile voastre direcționate către mine.

Vă mulțumesc pentru bunatatea voastră și penrtu energiile iubirii pe cre le trimiteți membrilor Federației Galactice.

Ne bucură din inimă faptul că voi recunoașteți nu numai existența dar și prezenta noastra în proximitatea planetei voastre dar și pe ea. Vă mulțumim că ne păstrați în gândurile voastre.

Cu cât intrăm mai mult în comuniune unii cu ceilalți, cu atât mai mult vom fi uniți în Iubire și în Lumină.
Sunt SaLuSa de pe Sirius.

SURSA: http://galacticchannelings.com

(C.M.)

luni, 23 ianuarie 2012

Al 12-lea val al ascensiunii.

Sharon-Ann

(20 January 2012; channeler: Sharon-Ann Riley) :

Fraţi şi surori ai Noului Pământ, salutări!

Pe data de 20 ian.a.c.,GFL (Federația Galactică a Luminii) mi-a făcut următoarele precizări asupra anului 2012:


-) nu va exista nicăieri pe planetă un loc în care să nu pătrundă înaltele vibrații care ni se trimit;

-) acestre vibrații vor modifica structura ADN-ului nostru;                


-) al 12-lea val energetic al ascensiunii va ajunge pe Pământ și va începe să acționeze începând cu data de 25 ianuarie 2012.

-) practic, aceasta va însemna că percepția minții umane asupra momentului de ACUM, creată la nivelul creierului mic (cerebelului), se va extinde foarte mult, cuprinzând mari suprafețe ale creierului uman;

-) multe aspecte ale sinelui nostru fals (egoul uman) vor colapsa;

-) va crește incidența faptelor și evenimentelor care, pentru foarte mulți dintre noi, vor fi adevărate provocări. Cei întrați în programul de ascensionare nu au motive să se neliniștească deoarece, prin ridicarea frecvenței lor de vibrație, nu vor putea fi afectați de ceea ce se întâmplă în dimensiunea inferioară pe care o vor fi părăsit-o la acea dată;

-) pentru ca să putem face față mai ușor evenimentelor anului 2012, ni se recomandă să respectăm o dietă sănătoasă, exerciții fizice, în timpul liber să avem preocupări care să ne destindă, să practicăm meditația și să avem o atitudine pozitivă față de tot ceea ce ni se întâmplă nouă sau celorlalți.

Cu bine! Sharon-Ann Riley.


SURSA: http://lightworkers.org


(C.M.)

vineri, 20 ianuarie 2012

MESAJ DE LA INALTUL CONSILIU DIN SIRIUS A,B,C.


John Smallman
(17 January 2012; channeler: John Smallman)

Iubiți frați și surori de pe Pământ, noi suntem Consiliul Bătrânilor și Tinerilor planetelor Sirius A,B și C. Ne adresăm vouă ca o singură voce și intenționăm să vă facem invitația de a reflecta asupra opțiunilor umanității de pe Pământ. (Reţineţi că acest Consiliu are competențe de a se adresa întregului vostru Sistem Solar).
Exprimăm punctul nostru de vedere în calitate de Confederație Unită a Popoarelor aflate în diverse locuri din acest Sistem.


Așa dar, Sistemul vostru Solar se află în cursul unei tranziții semnificative în configuraţia galactică din care face parte și aceasta are anumite influențe și asupra planetei și umanității voastre.

Unul dintre aceste aspecte se referă la valul de particule atomice emise de soarele vostru care poate produce schimbări ireversibile în această fază şi în aceste momente. Acest fapt afectează calitatea și compoziția radiaţiei soarelui vostru care este de așteptat să conducă la modificări profunde în eco-sistemele vostre, care sunt obligate să se adapteze din mers evoluției noilor parametri impuși de această nouă radiație solară, modificări care vor fi definitive și se vor vedea ulterior. Ne referim la modificări care vor apărea atât la nivel local (ca arie geografică) cât și în corpul uman (fizionomie și fiziologie), până la nivel molecular, celular, atomic, subatomic și vibrațional.


În plus, veți fi supuși unui sistem global al unor legi naturale noi, cu care nu v-ați mai întâlnit în dimensiunea a treia. Ne referim la unele legi privind mișcarea, am zice o nouă coregrafie a mișcării, noi abilități, înclusiv factorul de putere, totul bazându-se pe relații matematice exacte, care au aplicabilitate în întregul Univers, o arhitectură complet diferită și fără echivalent în matematica și arhitectura voastră tridimensională.
Lucrurile și ființele vor arăta altfel ca aspect fizic, armonie, strălucie sau vibrație.

Alte aspecte care pot fi luate în considerare: existenţa voastră ca sisteme de viaţă, modificările aduse de energia-lumina pură, aspectul arhitectural nou, determinat de legile universale, un set larg de elemente și componente care vor face ca totul să fie diferit.

Faptul că veți avea deplina cunoaștere, o altă conștiință și altă conștientizare, vă vor ajuta să vă păstrați într-o armonie generală și generoasă, o stare de acceptare simplă și senină. Corpul vostru va fi adaptat perfect noilor condiții, în acord cu noile relaționări cu mediul înconjurător și cu universul în care veți putea călători nestingherit.

Am vrea ca aceste noutăți să le discutați între voi și să le abordați în colectivități pentru a ști la ce să vă așteptați în viitorul destul de apropiat. Veți avea ocazia să cunoașteți Universul în integralitatea sa, ca ființe multidimensionale ce veți deveni.

Vă mulțumim dacă ne-ați recepționat într-un fel sau altul, mesajul. 

Inaltul Consiliu Siriusian.

SURSA: http://voixdelumiere.fr
(C.M.)

joi, 19 ianuarie 2012

Mesajul Federației Galactice


(13 ian. 2012; channeler: Greg Giles)

Dragilor, aveți un anumit grad de responsabilitate față de voi înșivă, şi un altul față de ceilalți. Acum a venit vremea când trebuie să vă concentrați în totalitate asupra voastră înșivă pentru a înțelege cât mai exact ce ar trebui să mai faceți, ce modificări să aduceți în comportamentul propriu, pentru a vă asigura o creștere cât mai importantă și rapidă a nivelului vostru spiritual. Vă aflați într-o perioada în care călătoria voastră colectivă depinde de acțiunile individuale ale fiecăruia dintre voi, pentru a forma o rezultantă care să vă conducă la un rezultat perfect. Acțiunea fiecăruia dintre voi, necoroborată cu cea a colectivității poate conduce la rezultate nedorite și nebenefice pentru societatea umană.

Experienţa voastră în dualitate s-a bazat pe separare, izolare și interese divergente în care a funcționat legea concurenței, a luptei unuia împotriva celorlalți, a intereselor de grup, a luptei pentru supraviețuire. Aceste concepte și principii de viață nu mai pot exista în Noua Eră. Altele vor fi în viitor mecanismele societății umane, altele vor fi ideile care vor sta la baza dezvoltării omenirii. Va trebui să învățați să fiți cu adevărat o colectivitate în care interesul fiecăruia să se regăsească în interesul general. Veți construi Noua Societate în deplină armonie de acțiune, gândire și simțire. Va fi o societate pașnică și prosperă, o societate deschisă colaborării și într-ajutorării, spre folosul fiecărui membru al acelei societăți. Umăr la umăr, vă veți recuperea planeta, vă veți face o viață luminoasă, lipsită de ură, invidie și dorință de acaparare a unor bunuri în defavoarea altora. Vă veți construi o societate a abundenței, iubirii și concordiei. Nu vor mai exista forțe ale întunericului care să vă provoace sau să vă convertească în ființe egoiste și acaparatoare. Veți constata, pentru prima oară, după eoni de dezbinare și pauperizare, cum acționează legile naturale ale abundenței și veți înțelege modul în care Creatorul a proiectat lumile universurilor.

Evenimentele stau să înceapă, așteaptă semnalul care să le pună în mișcare. Toate forțele sunt pregătite să funcţioneze la nivelul la care au fost gândite, pentru a pune în operă faza următoare a Planului Global, în care este prevăzut și contactul cu reprezentanții civilizațiilor extraterestre.

Toată suflarea așteptă ’’lumina verde’’ pentru a începe marea și multașteptata lucrare a lui Dumnezeu. Multe schimbari se vor produce în foarte scurt timp pe planeta voastră și în componența ființei fiecăruia dintre voi. Va fi o perioadă efervescență, plină de avânt și emulație, o perioadă cu cotă emoțională maximă și înalt grad de spirit civic. La nivel individual și colectiv, schimbările vor fi radicale și de necomparat cu ceea ce ați văzut până acum, sau ați fi bănuit că poate exista. Veți înțelege că lungul și epuizantul vostru efort, desfășurat în multele voastre vieți, pe care le-ați avut pe planeta Pământ sau altundeva, a meritat cu prisosință. O, Doamne, ce mare bucurie ne-ai pregătit, nouă și fraților noștri de pe Pământ!!

Cu adevărat, în pace se va regăsi pacea, calmul și serenitatea în care fiecare și toți la un loc vor prospera și se vor înălța la cote de civilizație nemaiîntâlnite.

Mulți dintre voi nu au cunoscut niciodată pacea. Chiar şi atunci când mass-media nu a trâmbițat războiul, forțele militare secrete nu au stat degeaba ci s-au pregătit de război, făcând totul ca el să se întâmple. Chiar atunci când un conflict nu era în desfășurare și nici măcar iminent, forțele potrivnice și-au zăngănit armele, reproșurile și invenctivele au circulat dintr-o parte în alta, peste capul popoarelor înfricoșate că urgia se va declamșa. Aceste tobe încă nu au fost reduse la tăcere, dar aceasta se va întâmpla în foarte scurt timp. Reverberațiile posibilelor conflicte militare vor fi reduse la tăcere cât de curând, pe întreaga planetă de către noile energii care au fost trimise pe Terra. Setea de război și cucerire va fi extirpată din mințile înfierbântate ale conducătorilor militari.
Este greu de estimat cât de departe poate ajunge o societate în care domnește pacea și concordia. Nelimitate sunt posibilitățile ei de dezvoltare materială și spirituală, dacă nu vor mai exista forțe militare care să înghită majoritatea valorilor făurite de popoare. Fără armate și armament, lumea va arăta cu totul diferit. Efortul omenirii va fi canalizat spre progresul tehnologiilor de pace, puse în slujba bunăstării fiecărui pământean.

Majoritatea dintre voi ați auzit povești despre orașe construite din aur și existente în vremuri imemoriale. Deși acestea rămân basme de spus copiilor la culcare, ele cuprind frânturi de adevăr în sensul că terenuri extraordinar de fertile și cu un subsol plin de bogății, au pierit sub ape. Bogății inestimabile de natură culturală, tehnică și obiceiuri, au dispărut din cauza unor conflicte militare sau din cauza cutremurelor de pământ, majoritatea produse tot din cauza războaielor. Noua Lume va fi interesată ca părintr-un efort conjugat și plin de devotament să recupereze trecutul umanității care să poată fi reevaluat și cunoscut de lumea de mâine. Mulți dintre voi își vor face un titlu de onoare din voluntariatul pentru regăsirea și recuperarea trecutului strămoșilor voștri. La această vastă și merituasă întreprindere, vom lua parte și noi, cu experiența, tehnica și utilajele de care dispunem.

Noi suntem Familia voastră din stele.

SURSA : http://ascensionearth2012.blogspot.com

(C.M.)

marți, 17 ianuarie 2012

CREDEȚI ÎN PROCESUL VOSTRU DE TRANSFORMARE!


Mesaj de la Arcturieni.

(17 January 2012; channeler Ute)

Dragii mei, noi suntem Arcturienii!
Astăzi am venit la voi să vă informăm că, în realitate, lumea voastră veche nu mai există.
Ceea ce vedeţi, este umbra unui trecut în care vă mai aflați de curând și care vă face să credeți că mai este realitatea voastră. Vă aflați în ceea ce s-ar putea numi visul unei lumi trecute care încă vă mai impresionează atât de puternic încât nu sesizați că a rămas în urmă și că de ea nu mai puteți vorbi decât la trecut. Creierul vostru se află într-un fel de pliu al percepției care vă face să credeți că nu ați ieșit de sub impactul celei de a treia dimensiuni. Din punctul în care vă aflați acum ați putea vedea mult mai clar, dacă nu v-ați mai lăsa dominați de impresiile trecutului pe care l-ați depășit. Dacă aţi putea vedea totul așa cum îl vedem noi!

Stați liniștiți, această percepție se va destrăma curând și lumea vi se va arăta în noua sa realitate. Noile energii care pătrund în ființa voastră vă vor ajuta să nu mai vedeți himerele trecutului ci luminile Noii Lumi. Aceste noi energii lucrează pentru transformarea ființei voastre, ceea ce înseamnă trecerea de la structura de carbon la cea de cristal. Este necesar ca întregul vostru corp să fie transmutat în noua rețea structurală. Când operațiunea se va încheia, creierul vostru va gândi diferit, sentimentele și percepțiile voastre vor fi altele și chiar corpul vostru fizic va arăta altfel, căci va avea o compozitie diferită, compatibilă cu noile vibrații ale noilor dimensiuni.

Ce vremuri minunate v-ați ales!

Voi, care vă aflați aici, la punctul înălțării voastre, voi care ați făcut ca această transformare să apară, aveți dreptul să vă bucurați că lungul drum al devenirii voastre încheie fericit această etapă care vă apropie de SURSĂ. Puțini dintre voi sunt conștienți de importanța momentului, iar, unii, nici măcar de existența lui, ceea ce-i face să stea agățați cu disperare de paradigma trecutului. Noi vă garantăm că transformarea se întâmplă cu adevărat și că numai cutumele trecutului tridimensional și structura voastră încă nefinisată vă fac să nu realizați aceasta.

Prin mesajul nostru, încercăm să vă accelerăm conștientizarea asupra marilor transformări în care voi și planeta voastră sunteți implicați. Creșterea nivelului de conștientizare vă va aduce, din universul divin, daruri de lumină și conștiință din ce în ce mai minunate, care vă vor ajuta să vă stabilizați un nou nivel de conștiință. De primă importanță este ca, în această perioadă, să vă deschideți inimile și sufletul, facilitând, în acest mod, captarea înaltelor energii care vă sunt trimise și care vă vor face să eliberați toate atașamentele trecutului, dacă ele nu au intrat în schimbare.

Acest lucru ar putea însemna, pentru mulţi dintre voi, să renuntați la părţi și aspecte care vă aparțin, vouă sau lumii voastre vechi. Poate că va trebui să renunțați la unii dintre prietenii voștri, dacă ei nu au ales schimbarea, sau la vechiul mod de viață, la vechile seturi de valori etc. Se vor întâmpla toate acestea deoarece mediul vostru existențial, cercul vostru de prieteni și cunoștințe vor trebui să fie în acord cu noile vibrații la care ați ajuns. Veți putea părăsi vechile voastre pasiuni, vechile obișnuințe culinare, culturale, artistice etc. Important este să faceți acele alegeri care sunt în concordanță cu indemnul inimii și sufletului vostru. Va fi un fel de căpătare a unei noi identități, în care să vă regăsiți pe voi înșivă, fără constrângeri și fără frustrări. Mulți prieteni nevăzuți, din Tărâmul Luminii Christice sunt alături de voi, în această perioadă, pentru a vă ajuta și a vă face trecerea mai ușoară și regăsirea mai deplină.

Când veți fi trecut prin cele mi multe și mai importante transformări, veți începe să recunoașteți că tot ceea ce s-a întâmplat, indiferent cât de dificil v-a fost, a meritat din plin efortul și frământarea. Veți înțelege că totul era inevitabil și că ați făcut ceea ce era necesar pentru binele vostru cel mai înalt. O bucurie fără margini vă va stăpâni ființa și veți fi tare mândri de faptele voastre. Atunci, toate temerile, toate neclaritățile și incertitudinile voastre se vor fi spulberat. De atunci încolo, evoluția voastră va cunoaște un trend tot mai adscendent, dar unul lin, fără frustrări și fără obstacole.

Primiți noile energii cu bucuria celui care i se fac darurui, spuneți "da" procesului în care ați fost implicați și așteptați cu deplină încredere viitorul în Noua Eră.

Amintiţi-vă că nu sunteţi singuri, că forțele de lumină vă veghează și vă ajută ori de câte ori este nevoie, pentru ca devenirea voastră să nu sufere sincope.
Ne place şi să vă binecuvântăm!
Noi suntem Arcturienii!

SURSA : http://radiantlyhappy.blogspot.com(C.M.)

joi, 12 ianuarie 2012

Mesaj de la Federația Galactică.


(4 ian. 2012 ; channeler: Wanderer of the Skies)

Salutări din partea Federaţiei.
”Fii atent la detalii!” sau ’’ Stai cu ochii pe minge!’’, se obișnuiește să se spună în lumea voastră. 

Cei care slujesc Lumina nu pot fi tot cei care servesc tabăra Illuminaților. Trebuie să ne extindem protecţia asupra tuturor celor care au nevoie presantă de ea. 
Illuminati s-au străduit permanent să provoace un conflict major în leagănul civilizaţiei umane. (Nota C.M.: Presupun că se face referire la Israel). Nu putem permite ca acest lucru să se întâmple, deoarece Programul trebuie să meargă înainte, așa cum a fost elaborat.

În consiliile noastre, am adus și pe acei oameni foarte buni cunoscători a ceea ce se petrece pe planeta voastră. Ne-am consultat și cu diferitele facţiuni ale Federaţiei, pentru a le cunoaște exact punctele de vedere, cu privire la modul cel mai bun de abordare a diverselor probleme care frământă lumea voastră.


Ne bazăm mult pe ceea ce ne comunică Lucrătorii în Lumină.

Planul nostru global de acțiune este o sinteză a opiniilor tuturor participanților.

Mulţi dintre liderii voștri politici au fost induși în eroare, crezând că își pot asigura un "bilet pe vapor", dacă ar veni "sfârşitul timpului".

Nimeni nu i-a informat că sanctuarele (refugiile) lor au fost distruse și nu au nici-o eficiență, dacă un holocaust s-ar produce. Li s-a insuflat o încredere nejustificată pentru ca ei să poată acționa cu siguranța celui care și-a pus la adăpost familia. Mare eroare!! Dacă un asemenea eveniment catastrofal s-ar produce, ar afla și ei că sunt la fel de vulnerabili și sortiți pieirii ca toți ceilalți.

În lunile care urmează, intensitatea dramelor care vor avea loc pe Pământ va crește exponențial.


Nu vrem să vă speriem, dar vă povățuim să vă țineți bine!!

Evenimentele se vor succeda cu repeziciune astfel că ceea ce se întâmplă azi va diferi total de ceea ce va fi mâine, atât ca natură a evenimentelor cât și ca anvergură. Veți intra într-o alertă continuă ca și cum ați trăi sub o lungă canonadă, întreruptă doar de pauza necesară reîncărcării bateriilor.
În același timp veți fi încărcați cu noi abilități pentru ca o bună parte dintre voi (și anume cei angajați profund în programul de ascensionare) să poată trece cu bine peste aceste evenimente dure și imposibil de depășit de către ceilalți.

Majoritatea dintre voi veți putea apela la înregistrările Akashice pentru a vă îmbogăți cu cunoaștere. Noi tehnologii veți descoperi (de fapt, vi se vor pune la dispoziție) atât pentru rezolvarea nevoilor voastre lumești cât și pentru călătoriile în alte lumi (cum ar fi teleportarea) și comunicarea cu ele de la distanță (de ex., telepatia), tehnici și utilaje de replicare a ființelor (de ex., clonarea de organe sau chiar de ființe în integralitatea lor. Nota C.M.: Matei ne asigură că de ani buni clonarea ființelor umane a devenit o practică obișnuită pe Pământ).
Veți învăța cum puteți avea acces la Înregistrările Akashice, de unde veți putea preleva date de interes din istoria universului, a omenirii și a tuturor vieților pe care le-ați avut.

Aşa cum am menționat și cu alte ocazii, ceea ce este prevăzut pentru voi și civilizația umană este pus la punct în cele mai mici detalii.

 
Noi vă cerem să vă păstrați moralul ridicat, să fiți plini de lumină și bucurie, deoarece tot ceea ce se va întâmpla va fi în favoarea voastră ca ființe nemuritoare, așa cum v-a conceput Creatorul. De altfel, mereu ne-ați surprins plăcut cu extraordinara voastră capacitate de a vă redresa, de a face față oricăror evenimente, indiferent cât se anunțau ele de tragice. Suntem siguri că nici de această dată nu vă veți dezice.

În ceea ce ne privește, vă asigurăm de totala noastră iubire și așteptăm cu nerăbdare să ne vedem față în față.

Fiți în pace!

Federația Galactică.

SURSA : http://wandererodtheskies.blogspot.com

(C.M.)

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Mesaj de la Logosul Melchizedek

Melchizedek.
(3 January 2012; channeler: Marlene Swetlishoff)

Iubiților,
Viaţa pe Pământ va deveni în viitor o experienţă mai bogată și mai intens trăită de locuitorii acestei planete. În prezent, fiecare ființă umană se află la o răscruce de drumuri. Fiecare suflet este chemat să aleagă drumul pe care va merge în viitor. Puteți alege să nu vă schimbați statutul, tot așa cum puteți să alegeți să evoluați. În tot cazul, știu că Lucrătorii în Lumină vor alege schimbarea, căci ei au aflat că sunt semințe stelare cărora le este permis să călătorească în univers. Cu ei se vor afla și cei dragi chiar dacă, deocamdată, aceștia încă nu s-au hotărât. Atunci când decizia va trebui luată, ei vor fi prezenți. Aveți încredere că tot ce se întâmplă în viețile voastre, face parte din ordinea Divină şi că totul este în conformitate cu Planul Divin. Acesta ar fi argumentul nostru când vă asigurăm că ființelor care vă sunt dragi nu li se poate întâmpla nimic care să le defavorizeze. La nivel de suflet, lucrurile sunt deja aranjate.

Valurile de energii care vin din Galaxie aduc numeroase semințe stelare și ființe care doresc să-și ofere asistența și să se pună în slujba progresului și evoluției voastre.

Ființele care vin aduc daruri ale cunoașterii care să vă ajute să vă creșteți conștiința. Aceste entități galactice așteaptă să fie solicitate de voi pentru a vă aferi ceea ce le aveți cere.

Puteţi cere ajutorul acestor ființe făcând următoarea invocație: " Cer Maeștrilor Luminii Galactice să mă asiste și să mă îndrume în tot ceea ce fac pentru evoluția ființei mele. Doresc să ştiu mai multe despre moştenirea mea Galactică scop în care cer să îmi reamintesc existențele mele anterioare și să fiu ajutat(ă) să mă realiniez prevederilor Planului Divin, pentru binele meu cel mai înalt și binele cel mai înalt al umanității. Aşa să fie! Vă mulţumesc! "

Cei care, după formularea acestei invocații, vor avea senzația că le-a fost recepționat mesajul, pot fi siguri că unul dintre Maeștrii Galactici ai Luminii, va începe să lucreze cu ei. În marea majoritate a cazurilor, aceasta se va întâmpla în timp ce corpul vostru fizic doarme. Urmare a încărcării ființei voastre cu diversele informații, puteți avea anumite intuiții și porniri venite din interiorul ființei și inimii voastre sacre cărora este bine să vă conformați. Aceasta este o mare onoare şi un pas important pe calea înălțării și creșterii nivelului de vibrație al ființei voastre totale.

Noi suntem foarte mulțumiți de progresul pe care mulți dintre voi l-ați făcut în ultimii ani, zilnic numărul celor care lucrează pentru ascensiunea lor crescând exponențial. In această divină activitate, rolul Lucrătorilor în Lumină este foarte important. În viața cotidiană a multora dintre voi pot apărea momente sau scurte perioade de descumpănire, de descurajare sau de oarecare teamă că așteptările voastre ar putea fi cumva zadarnice. Când apar asemenea momente, încercaţi să repetaţi o mantră simplă, cum ar fi "EU SUNT Lumina, EU SUNT dragosta, EU SUNT ancorat în realitatea Pământului Divin. Acum! " Dacă timpul nu vă permite, puteți spune "Te iubesc, Doamne! Facă-se voia Ta! "


Cunoașteți, Dragii mei, că în acțiunile voastre pline de încercări, nu sunteţi singuri. Fiecare dintre voi este venit pe Pământ pentru desăvârșirea măestriei sale, privind viața pe această planetă. Acceptați toate încercările care vin în viața voastră căci ele sunt daruri divine menite să vă îmbogățească. Nu va mai trece mult timp până când veți putea zbura alături de îngeri.

Vă las acum cu binecuvântările mele cele mai profunde şi cu iubirea mea cea mai aleasă. Fiecare dintre voi este mult iubit de Marea Familie din Lumină.

Eu sunt Melchizedek.

SURSA: www.therainbowscribe.com.

(C.M.)

vineri, 6 ianuarie 2012

MESAJ DE PE NAVA SPAȚIALĂ ALPHA.


Comand.Sophin
(2 ian. 2012; channeler: Kris-Won)

Salutări de pe Nava spațială Alpha!

Dragi fraţi şi surori, ne face multă plăcere să vă spunem despre realizările obținute împotriva conspirației celor care au menținut până acum popoarele lumii voastre în necunoaștere și dezinformare, cu scopul de a prezerva pentru grupul lor puterea și bogățiile materiale ale planetei.

La acest efort conjugat, ne aducem și noi contribuția, militând ca forțele oneste și bineintenționate să înlăture de la guvernarea statelor, reprezentanții neloiali popoarelor pe care pretind că le reprezintă, dar pe care, în fapt, le spoliază. Bogățiile planetei voastre sunt date pentru a fi utilșizate de întreaga populație în mod egal, fără ca să mai existe unii „mai egali decât alții”. În ultimele luni se observă cum întunecații sunt tot mai costrânși și cedează presiunii celor oprimați, fiind obligați să acționeze în interesul maselor populare, singurele făuritoare de valori.
 
Cei care au deținut și încă mai dețin controlul asupra întregii voastre civilizații, în ceea ce privește economia și puterea financiară, nu au niciun fel de scrupule în a face tot ceea ce încă mai pot, pentru a nu ceda puterea, chiar dacă, pentru aceasta, vor trebui să sacrifice popoarele și planeta. Aceste forțe oculte, își construiesc buncăre subterane, care să le servească de adăpost, în cazul în care o conflagrație mondială va fi amorsată. Numai că Forțele Luminii acționează din ce în ce mai eficient zădărnicind aceste eforturi ale întunecaților. Se fac eforturi, încununate de un evident succes, pentru formarea unor guverne compuse din ființe pline de lumină, altruiste și hotărâte să aducă bunăstarea pe planetă, pentru toți oamenii, indiferent de rasă, limbă, ideologii sau obiceiuri.

Un rol extrem de important în acest demers îl dețin mijoacele media neaservite și în primul rând internetul, care oferă multiple posibilităși de comunicare și socializare. Apariția internetului și a altor mijloace de comunicare modene se datorează influenței și îndrumării de care s-au bucurat specialiștii voștri din partea civilizațiilor dezvoltate ale universului. S-au obținut mari rezultate în influențarea nivelului de intuiție al acestor specialiști care au fost îndrumați (la modul neconștientizat de ei) să găsească soluții neașteptate în rezolvarea multor probleme de înaltă tehnologie, extrem de necesare avansului tehnologic al umanității voastre.

Celor care păstrează și țin activate căile de comunicare telepatică cu civilizațiile universului, le mulțumim pentru efortul pe care-l depun cu scopul de a trezi, de a conștientiza un număr din ce în ce mai mare de umani. Ajutorul Lucrătorilor în Lumină este inestimabil, dat fiind faptul că accelerează procesul de ridicare a conștiinței generale și acumulează lumină, pe care o utilizează nu numai pentru elevarea sufletului lor dar și a celor rămași încă în urma, precum și pentru înălțarea Gaiei. Din cauza lor, marile corporații ale inducerii în eroare și ascunderii adevărului, au din ce în ce mai grave și insurmontabile probleme, când este vorba de a păstra lumea în întunericul necunoașterii.


Politica marilor corporații și companii petroliere este de a împiedica prin orice mijloace dezvoltarea micilor întreprinderi pe care, prin intermediul unităților bancare pe care le controlează, le sufocă prin dobânzi înrobitoare, ipoteci și ordine executorii, care-i bagă pe întreprinzători în faliment. (Nota C.M.: Pentru a-i ajuta pe micii întreprinzători, noi, beneficiarii de servicii și bunuri, trebuie să încercăm să le promovăm produsele, renunțând, pe cât este posibil, să cumpărăm produse din marile magazine, chiar dacă cele ale micului producător pot fi cu puțin mai scumpe. In acest fel putem ajuta la salvarea IMM-urilor, implicit la redresarea economiei pe baze sănătoase). De fiecare dată când achiziționați un bun aparținând unei mari companii, societăți, trust, amintiți-vă că în bunul pe care-l cumpărați este înglobată și necinstea și rapacitatea patronului dar și exploatarea muncitorului care l-a făcut pe bani puțini, de teama de a nu fi aruncat în stradă.

 
Iată că, tocmai am intrat în anul 2012, an care va rămâne în istoria civilizației umane ca anul de cotitură, cel care va fi asigurat trecerea la o Nouă Eră.

Este un an al schimbărilor profunde la care voi veți fi martori, va fi anul când economia și politica lumii voastre se vor clădi pe o bază mult mai sănătoasă, fără corupție, fără exploatare, fără nedreptate. Omenirea va înțelege în viitor că Gaia este bunul lor cel mai de preț, pe care trebuie să-l apere și să-l protejeze, așa cum și ea, la rândul ei, o face cu toate ființele de pe ea. Frumoasa voastră Planetă Albastră, va trebui ca în viitorul apropiat să redevină o planetă strălucitoare, plină de promisiuni pentru toți, așa cum a fost ea zămislită de Creator.

Totul va trebui să se revigoreze, să întinerească și să se înveselească. In viitorul acestrei planete, omul va fi prietenul animalelor de toate speciile, carnivorele vor trece la regim vegetarian, apele vor fi limpezi, munții împăduriți și o vegetație diversă și bogată va asigura belșugul tuturor.


Oceanele nu se vor mai năpusti peste uscat, vulcanii se vor domoli, cerul va fi clar și soarele îmbietor.

Oameni ai Pământului, aveți la ce visa!. Depinde de voi ca toate acestea să devină realitatea voastră cotidiană.

Pământul, se va ridica în totalitatea lui în dimensiunea a 5-a (Nota C.M.: Din declarațiile Gaiei, mai este de ridicat în dimensiunea a 5-a doar corpul fizic al planetei, restul având deja ascensiunea încheiată).


Totalitatea planetei se va afla în dimensiunea superioară numai după ce corpul fizic al planetei va fi curățat total de energia întunericului.
A venit timpul și pentru acest ultim pas.

Suntem fericiţi şi încântaţi să vă primim în Marea Familie Universală din care, din motive cunoscute și de voi, ați lipsit o lungă perioadă de timp..
Fiți fericiți căci multașteptatul moment e foarte, foarte aproape!

Comandorul Sohin

SURSA: http://galacticchannelings.com


(C.M.)

duminică, 1 ianuarie 2012

Mesaje de la arhang. Mihail, Raguel, Uriel și Ariel (2)

(10 dec. 2011; channeler: Michael Xavier)

(ultima parte)

Arhanghelul Raguel
 
EU SUNT Arhanghelul Raguel şi vă spun, bine v-am găsit!
Știu că în mintea voastră există și o posibilă variantă a producerii Armaghedonului.
Multe sunt temerile și interpretările legate de anumite conflicte militare care provin din iluzia separării. Frica este sentimentul care păstrează lumea voastră într-o permanentă alertă iar această stare de dezechilibru împiedică progresul ființei și societății umane.

Deoarece aceste forme de gândire au o corespondență cu subconștientul vostru, care le scoate la suprafață, nu vă este extrem de dificil să le identificați, pe măsură ce ele apar și să vi le asumați, după care să le eliberați. Eliberându-vă de aceste frici, tare ale trecutului, veți reuși să vă creșteți credinţa şi încrederea în Creator.
Marea iubire a lui Dumnezeu pentru toate creaturile sale, pentru toți copiii săi, vă va ajuta să vă îmbogățiți ințelegerea și să evitați scenariile catastrofice care, uneori, vă bântuie mintea. Aveți capacitatea de a înțelege corect realitățile care nu numai că nu sunt pesimiste dar vă garantează o existență plină de iubire și abundență. 


Ori de câte ori aveți dubii asupra viitorului vostru, ori de căte ori evenimente neprevăzute amenință pacea și bucuria voastră, puteți apela la ghizii voștri spirituali rugându-i să vă orienteze spre alte alegeri. Ghizii voștri așteaptă să le cereți și să îi utilizați în asemenea activități. Totdeauna cererile voastre vor fi auzite și îndeplinite, dacă ele vizează creșterea voastră în conștiință și binele cel mai înalt.
Dar de satisfacerea dorințelor voastre se pot ocupa și Arhanghelii, dacă voi le veți cere asistența.

Este bine ca mereu în preocupările voastre să includeți și strădania de a vă elibera de iluzii și de a nu vă lăsa pradă tentațiilor cu care entități oculte vă ademenesc. Ţineți seama de semnalele din lumină care vă sunt adresate de către entitățile care răspândesc lumina divină și iubirea. De fiecare dată când aveți dubii în luarea unei decizii, invocați sfatul unei Ființe din Lumină, de care vă simțiți mai atașați.
EU SUNT Arhanghelul Raguel

Arhanghelul Uriel: 
 
Mult iubiții mei maeștri ai luminii care umblați acum pe Pământ, EU SUNT Arhanghelul Uriel şi mă întâlnesc în acest mod cu voi pentru a vă reaminti unele adevăruri..
Pe măsură ce lumina crește în inimile și sufletul vostru, vibrațiile dense ale iluziei se destramă iar voi vă apropiați cu încă un pas de inima Creatorului. În realitate, voi nu ați părăsit niciodată acel loc dar ați uitat de existența lui. Acum când iluziile se destramă și colbul uitării se împrăștie, începeți să vă reamintiți cine sunteți și cui îi aparțineți. Experiențele pe care le-ați ales în diversele voastre secvențe de viață, v-au acaparat preocupările și v-au făcut să vă uitați originea, la nivel de esență. Vă asigur că nimic nu s-a pierdut din ceea ce ați avut și că vă veți recupera tot ceea ce vă aparține.

Există în Univers și în Cosmos numeroase lumi în Lumină unde domnesc armonia, pacea și fericirea. Desigur, între numeroasele lumi, există și unele mai puțin evoluate dar și multe altele aflate la nivele de dezvoltare imposibil de ințeles de către voi. Nicio civilizație nu stă pe loc în ceea ce privește dezvoltarea ei spirituală și tehnică. La unele există mari discrepanțe între nivelul tehnologic și cel spiritual. Altele au găsit calea unei dezvoltări armonioase între spirit și cunoaștere. Multe lumi nu s-au trezit la o conștiință care să le permită o totală independență față de forțele intunecate, și aceasta face ca ele să înainteze greu pe calea luminii. Fiecare civilizație a universului poate beneficia de sprijinul Ființelor de Lumină, în măsura în care se accentuiază procesul de ieșire din întuneric și apropierea de Lumina Divină.

Aş dori să vă vorbesc despre puternicele încercări cu care vă confruntați în aceste vremuri incerte şi tumultoase. Mulți dintre voi au probleme de adaptare și identificare a mijoacelor prin care să rămână puternici pentru a rezista diverselor încercări.

Vreau să vă amintesc că fiecare dintre voi, cei care vă aflați acum în corp fizic pe Pământ, ați fost selectați pentru a trăi această perioadă care vă oferă unice și multiple oportunități de evoluție rapidă spre dimensiunile superioare. Prin liberul vostru arbitru, ați ales să faceți parte din Programul Divin al înălțării în care a intrat de mai mult timp sistemul vostru planetar. Aceia dintre voi care s-au trezit și au înțeles pentru ce sunt aici și acum pe planetă, fac parte din detașamentele de Lucrători în Lumină cu sarcini precise de ancorare a luminii pe planetă, pe care o utilizează pentru ascensiunea lor, pentru trezirea celor încă adormiți și pentru ascensiunea planetei. Cei care nu conștientizați aceasta, nu vă impacientați deoarece sufletul vosru cunoaște programul și acționază în consecință.
 

După ce ați acumulat multă energie luminoasă, voi ați devenit îndrumători de cale, ființe căutate de ceilalți, în majoritatea cazurilor la nivel incosnștient, în conformitate cu Legea Atracției, indiferent dacă „Sursa” conștientizează sau nu influența pe care o exercită asupra celor din jur.

Respiraţi adânc și permiteți ființei voastre să trimită forme-gând de iubire către inima planetei și a celor care au nevoie. Exprimați-vă intenția și dorința de a fi conectați la Inima Christică și la Inima mamei Gaia. Inlocuiți orice gând de separare, invidie, ură sau necinste, care vă poate încerca la un moment dat, cu gânduri pline de lumină și iubire pe aripile cărora puteți călători oriunde. Amintiți-vă mereu că sunteți permanent însoțiți de Iubirea Tatălui Ceresc care vă ocrotește și vă iubește necondiționat.
EU SUNT Uriel şi vă aduc acest adevăr.

Arhanghelul Ariel: 

EU SUNT Arhanghelul Ariel.
Preaiubiți maeștri ai Luminii, vă îndemnăm cu iubire și divine intenții să acceptați ajutorul pe care vi-l oferim în efortul vostru de a vă încărca cu cît mai multă lumină..
Suntem dornici şi gata să venim în întâmpinarea voastră pentru a vă ajuta să parcurgeți și această ultimă perioadă care vă mai desparte de momentul ascensiunii. Planeta voastră Urantia / Gia / Earth a accesat la nivel de suflet în cea de a 5-a dimensiune și se pregătește să o facă și cu corpul fizic.

Gaia a încetinit ritmul desfășurării procesului de înalțare a corpului său fizic pentru a diminua pe cât posibil intensitatea și efectele evenimentelor care vizează purificarea de energiile negative încă existente în corpul său, în anumite proporții. În măsura în care este abilitată și dispune de resurse energetice de înaltă vibrație, ea vă ajută să vă treziți și să urcați treptele evoluției. Insă efortul ei nu va fi suficient pentru aceia care refuză să accepte programul de purificare a ființei lor sau care au ales deja să amâne ascensiunea pentru ciclul următor. Este nevoie ca fiecare dintre voi să-și asculte inima nu mintea (care exprimă dorința eu-lui pământean). In voi există scânteia divină care este Spiritul vostru Înalt, parte nedeformată a Ființei Creatorului. Acesta vă ține conectați la lumina Tatălui și vă luminează calea întoarcerii la Sursă. Orientați-vă ființa mereu după lumina acestui far, dacă nu doriți să vă rătăciți! Scânteia divină care se află în fiecare dintre voi nu se va stinge niciodată, indiferent cât de întortocheată va fi calea pe care alegeți să mergeți. Un singur lucru vi se cere : NU-I ÎNTOARCEȚI SPATELE!

Vă imaginați ce salt extraordinar ați face în conștiință dacă voi, cei aproape 7 miliarde de suflete, v-ați uni în spirit și în gând pentru a vă înălța incorpore? Lumina a mii de sori nu ar putea-o egala pe a voastră! Ce vă oprește să vă hotărâți? Puneți-vă scânteile voastre împreună și veți putea face ceea ce nu s-a mai făcut vreodată!

Eu sunt gata să vă ajut să întreprindeți acest salt inimaginabil.
EU SUNT Ariel şi v-am adus acest adevăr..

SURSA: http://www.facebook.com/

(C.M.)