..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 10 decembrie 2012

SaLuSa, 7 dec. 2012.


Mike
(Channeled by Mike Quinsey)
În ultima perioadă, constatăm că în jurul planetei începe să se instaleze o stare de acalmie, de relaxare și încredere a ființelor umane, în ceea ce privește momentul 12.12.12. Este evidentă trecerea de la starea de frustrare, nemulțumire și teamă, constatate până de curând, comparativ cu liniștea care se instalează în mintea oamenilor de pe Pământ, pe măsură ce vă apropiați de 12.dec. În sinea lor, oamenii încep să realizeze extraordinara importanță a momentului față de care vă aflați doar la un pas. Această atmosferă crează condiții ideale producerii Ascensiunii și face posibil ca foarte multe ființe umane să parcurgă evenimentul în stare de deplină conștiență. O asemenea stare de liniște și încredere va fi garanția obținerii unui succes deplin în consumarea actului ascensiunii.

După Ascensionare, frica nu va mai fi un sentiment care să se mai regăsească în viețile voastre, încrederea în ceilalți devenind o caracteristică comună a societății umane. Prea mult timp ați trăit în frică și izolare, prea mult timp v-ați simțit în nesiguranță. Ajunseserăți să vă fie teamă chiar și atunci când erați înconjurați de iubire. Vă temeați că acestă iubire ar putea fi falsă sau că ”dacă ceva este prea bun, sunt semne că undeva, ceva, nu este în regulă”. De această dată, nesiguranța, incertitudinea nu va mai fi posibilă, din moment ce veți deveni capabili să cunoașteți imediat calitatea cîmpului energetic al interlocutorului. Da, pentru că realmente veți ”simți” cu ce fel de energii vă întâmpină cel cu care relaționați. Un simțământ care era atrofiat în dimensiunea 3D, vă va ajuta să ”testați imediat terenul”. Veți vedea imediat dacă vi se trimit energii de iubire și prietenie sau dimpotrivă. De fapt, recentele conferințe din Sedona, au permis experimentarea la mai mulți oameni a acestor simțuri. Fără a fi avertizați, subiecții au fost ulterior chestionați în legătură cu ce au simțit la un moment dat în timp ce purtau anumite conversații sau când au trecut printr-o anumită zonă.

Unii se întreabă dacă sunt gata pentru Ascensiune, cu o oarecare teamă asupra consecințelor, în cazul că nu vor fi pregătiți pentru salt. Noi vă spunem că dacă până acum ați dovedit un interes major pentru acest subiect, l-ați luat în serios și v-a preocupat, atunci, fiți siguri că vă numărați printre cei care vor ascensiona. Nimeni nu vă cere să fi fost niște sfinți, dar să fiți dintre cei care recunoașteți existența și autoritatea a Tot Ce Este și să fi încercat să înțelegeți și să acceptați individualitatea celorlalți.

Scopul veții voastre sperăm că nu a fost să vă impuneți ambițiile în fața altora.

După Ascensiune, agitația din viața voastră va dispărea iar evoluția voastră va crește în calm și acceptare. Credem că nimeni nu-și imaginează că procesul evolutiv se va opri aici. Multe mai aveți de descoperit, de experimentat și de înțeles. Drumul vostru către măestrie nu se va încheia curând. Mereu va mai fi ceva de pus la punct, de exersat, de experimentat. Deosebirea va fi că tot ceea ce urmează, veți face într-o atmosferă de iubire și de calm. Viața nu va mai fi o luptă pentrui supraviețuire, concurența și conflictele vor rămâne în dimensiunea pe care o depășiți. Cu calm și deplină încredere, vă veți obișnui treptat cu noul mod de viață, deși, la început, parcă vi se va părea curios că nu trebuie să vă precipitați către servici, că nu trebuie să vă plătiți niște datorii scadente, că nu trebuie să treceți pe la magazin ca să vă aprovizionați etc. Familiarizați-vă încet cu noua voastră viață!

În dimensiunea în care veți accede, veți constata că sunt mai multe niveluri existențiale care țin de momentul evolutiv la care ați ajuns. Mulți dintre voi vor ava posibilitatea să viziteze unele niveluri superioare, pentru a înțelege cam ce îi așteaptă, dacă-și vor continua evoluția. Aceasta va fi un catalizator, un stimulent pentru a nu vă opri din drum, chiar dacă acolo unde veți fi ajuns va fi și așa mult peste speranțele și idealurile voastre cu care ați cochetat în dualitate.

Portalurile se deschid spre tărâmurile superioare, așa cum s-a planificat cu eoni de timp în urmă. Pentru ca să ascensioneze, unele civilizații din Univers au nevoie să fie ajutate; a fost și cazul vostru. Acest act măreț se realizează în măsura în care voi sunteți pregătiți să ascensionați împreună. Nu poți face parte din grupul celor care ascensionează fără a fi trecut prin experiențele necesare, care să-și fi lăsat amprenta evolutivă asupra ființei tale pentru foarte mult timp. Pentru toate traumeler și grelele probleme prin care ați trecut de-a lungul vremurilor, Dumnezeu vă oferă acum recompensa pe care v-a promis-o. Subconștientul vostru a știut totdeauna care va fi finalitatea și răsplata pentru chinurile și strădaniile voastre. El a fost cel care v-a dat puterea să treceți peste toate aceste greutăți, mai ales atunci când vă hotărâserăți să abandonați.

Cei mai mulți îl veți găsi pe Dumnezeu în interiorul vostru, dar dacă unii vor dori, vor putea ajunge la El și prin manifestări de grup (n.m., slujbe, meditații, invocații, contemplații, binecuvântări), așa cum le va cere sufletul.

Odată cu venirea maeștrilor, se va produce revizuirea și eliminarea multor realități din viața și credința voastră și asta va apropia oamenii și-i va face să aibă o credință unitară în Divinitate. Aceasta va fi tendința și caracteristica timpurilor care vor veni, căci această coagulare va apărea ca o consecință a unei vibrații comune, în care fiecare suflet să se regăsească ca aspirație, credință, idealuri. Nu multe suflete își vor cunoaște exact destinul de la început, însă foarte repede va avea loc trierea și gruparea lor, astfel încât fiecare să-și cunoască drumul. Ca totdeauna, vor exista și acele suflete mai evoluate care să-i ajute și să-i îndrume pe ceilalți să crească spiritual.

Cu siguranță veți deveni pe deplin conștienți de ceea ce faceți și de ceea ar trebui să faceți, astfel ca să deveniți calificați pentru a face față oricăror încercări menite să vă fortifice credința și iubirea pentru ceilalți, pentru Dumnezeu.

Veți afla că există multe civilizații în universul vostru, dintre care multe sunt tinere dar și unele care au o mare vrechime, în comparație cu vârsta lumii voastre. Evident, acestea au și o mare experiență și au trecut de mult prin ceea ce treceți voi acum. La baza lumii voastre stă Conștiința lui Hristos și sufletul vostru știe că poate evolua cel mai bine în Lumina Christică. Mereu vi s-a spus, în ultimii ani, că sunteți dumnezei în devenire. Aceasta poate fi incrdibil pentu unii dintre voi dar nu uitați că vă aflați pe calea creșterii voastre în spirit care diferă mult de ceea ce era cu doar câțiva zeci de ani în urmă.

Nu șovăiți să înaintați pe calea voastră care vă va duce ACASĂ, un foarte important pas fiind cel pe care-l faceți prin ascensionarea din zilele următoare. Din acest punct de vedere, ați putea spune că ați ajuns acasă. De fapt, veți fi ajuns la domiciliul pe care vi l-ați ales pentru o lungă perioadă de timp, perioadă în care veți acumula altă experiență, altă cunoaștere, pregătindu-vă pentru un alt salt pe care-l veți face cândva, după câteva mii de ani. Și tot așa... Pe acest lung drum nu este nevoie să alergați, ci să înaintați cu credința că obiectivul vă este cunoscut și nimic nu vă va abate de la atingerea lui.

După ascensionare, nu vă așteptați ca de a doua zi să constatați toate schimbările, toate noutățile. Ele vor veni în timp, cele mai multe, în următoarele 9 luni (până la 21 sept. 2013; n.m.). Inițial va fi mai mult vorba de cum vă simțiți în noua voastră structură interioară, căci, sigur, veți constata niște schimbări, niște noutăți. De fapt, ar fi surprinzător dacă nu ați conștientiza asemenea schimbări, deoarece ființa voastră, a celor ascensionați, va funcționa pe un nivel superior de vibrații. De exemplu, cei ascensionați, nu vor mai putea fi afectați de poluare (n.m., ca urmare a trecerii la structura celulară de cristal). Aceste persoane se vor simți eliberate de efectele toxinelor care le afectau atunci când aveau corpul alcătuit din structura celulară de carbon. Mulți dintre cei care vă știați cu afecțiuni, veți constata o stare de sănătate mult îmbunătățită, fără a fi urmat un anume tratament. Pentru cei ascensionați, mediul va părea mult purificat și reînoit energetic. De altfel și ei vor constata că sunt mult mai încărcați cu energie și dispuși la efortui la care renunțaseră încă din tinetețe. Remediile și tratamentele naturiste vor avea un mult mai mare efect constatat într-o foarte scurtă perioadă.

Sunt SaluSa de pe Sirius, încântată pentru minunatele efecte pe care le veți observa asupra ființei voastre după Ascensiune.

Așteptați cu încredere și relaxare data de 12.12.12. Fiți plini de bucurie și uitați de greutățile voastre din lumea materială, gerutăți care foarte curând vor dispărea.

SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu