..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 decembrie 2012

SaLuSa, 14 dec. 2012



(Channeled by Mike Quinsey)

             Așa cum a venit, așa a și plecat ziua de 12 dec. 2012. A fost însă un succes absolut; cum ar fi putut fi altfel, din moment ce n-a mai avut cine se opune, cine să se amestece în treburile planetei!
Mike
Puterile Superioare s-au asigurat că sunteți pregătiți să ascensionați împreună cu Mama Pământ. Acum, începeți să faceți numărătoarea inversă până în 21 dec. care va veni cu experiențe mult mai palpabile. Cei pregătiți se vor înălța cu certitudine. Mulți ați lucrat pentru ca ascensiunea să vă găsească foarte bine pregătiți. Lucrătorii în Lumină au deja certitudinea ascensiunii lor.
             Există unele suflete frumoase, care au adoptat până acum un comportament plin de compasiune și de iubire. Deși la această oră ei încă nu o știu, și ei vor fi printre cei ascensionați.
             Odată Ascensiunea realizată, va debuta în forță perioada schimbărilor care va fi utilizată de cei deja ascensionați, atât pentru stabilizarea lor în noua Eră cât și pentru sprijunirea celor care ajunseseră până la poarta ascensionării lor, dar n-au trecut de ea. Multe ființe vor avea nevoie de vindecare, tratamentele la care vor fi supuși fiind diferite și particularizate. În mod inerent, vor apărea unele stângăcii în comportament și atitudine, dar ele vor fi depășite astfel că adaptarea la noul mod de viață nu va fi o mare dificultate.
Noile tehnologii care vi se vor pune la dispoziție vor ajuta mult la depășirea majorității problemelor din diversele sectoare ale vieții individuale sau colective. Așa cum am procedat și până acum, noi vă vom sta aproape și vom satisface toate necesitățile  unei vieți din ce în ce mai îndestulătoare. Probabil că printre primele măsuri vor fi cele pentru asigurarea captării și urilizării energiei libere, căci de ea depind multe alte activități. Toate echipamentele, toate dotările, vor fi asigurate gratuit fiecărui pământean.
              Condițiile generale de pe Pământ se agravează, așa cum fiecare dintre voi poate constata, din cauza variațiilor meteorologice, și, de asemenea, a celor care folosesc, încă mai folosesc, necazurile și lipsurile altora, pentru a se îmbogăți. Ei nu au renunțat la ideea de câștuig, dacă se poate, necinstit. Fie că este vorba de bani sau produse alimentare, speculanții continuă să producă suferință într-o lume și așa bulversată de tot ceea ce i se întâmplă.
Vă rugăm să aveți încredere și răbdare căci toată această situație nu va mai dura mult. Piața marilor afaceri, și în special băncile, vor fi complet re-organizate, astfel încât să se abțină certitudinea că niciodată nu se va mai ajunge la colaps, de genul celui prin care mulți încă mai trec. Întregul sistem monetar va fi radical modifcat. Toate tranzacționările vor fi făcute cu deplină transparență și onestitate, punându-se capăt, pentru totdeauna, corupței.
            Așa cum am spus de multe ori (deși la acest punct există multă suspiciune), averea națiunilor va fi redistribuită, noi fiind foarte aproape de încheierea programului care va cuprinde întreaga populație. Primele aspecte ale acestei redistribuiri vor privi atribuirea valorilor în cache, reprezentând contravaloarea bogățiilor tezaurizate (bani, metale prețioase etc). Valorile strânse la St Germain World Trust Fund, vor fi suficiente pentru a asigura depășirea stării de sărăcie a fiecărui pământean.
Banii și obiectele de valoare dobândite cinstit vor rămîne în posesia proprietarului, indiferent cât de însemnate vor fi acestea, căci ele au fost acumulate cu strădanie și inteligență, în condiții de deplină onestitate.  
O caracteristică a vieții voastre viitoare va fi eradicarea completă a criminalității, astfel încât cei care vor fi ascensionat vor uita, pur și simplu, că în societate a existat și asemenea comportament antisocial. Nivelul de conștiință va fi atât de ridicat încât în toate relațiile va prevala spiritul de onestitate. Va apărea și o atitudine nouă: cei cărora le va prisosi un bun, vor fi bucuroși, chiar onorați, când cineva se va declara gata să primească un dar care i se oferă.                                                                                                                                   Da, dragii noștri, atât de mult este pe cale să se schimbe societatea umană. Vă rugăm însă să aveți răbdare căci mult a fost dar puțin a mai rămas până când aceste noutăți vor aprea în viața voastră. Celor care, din proprie inițiativă, vor începe de pe acum să ofere din ceea ce le prisosește, celor care au cu adevărat nevoi, li se va recunoaște inițiativa și vor avea numai de câștigat, în ceea ce privește evoluția lor spirituală.
Dragilor, starea de pace se va instala curând și definitiv pe Pământ, acceptându-se, în sfârșit, planul general de pacificare a omenirii, pe care noi l-am propus cu foarte mult timp în urmă liderilor puternici ai planetei, dar pe care ei l-au refuzat atunci.
            În ceea ce vă privește pe voi, pe fiecare, va trebui să vă instaurați pacea voastră interioară, să vă împăcați cu voi înșivă, să vă acceptați și să vă iubiți așa cum sunteți. Este necesar acest demers ca o condiție fără de care evoluția nu poate fi asigurată. Este nevoie, deasemenea, să instaurați pacea între fiecare dintre voi și ceilalți membri ai societății, între fiecare și toate ființele creației, între voi și Mama Gaia, precum și între voi și lumile universului. Dumnezeu vă cere PACE și IUBIRE și, pentru astea, vă oferă iubirea Sa și nemurirea voastră. Acesta nu este un târg ci o dorință pe care Dumnezeu v-o împărtășește pentru ca să vă puteți stabiliza pentru veșnicie, căci El își iubește întreaga creație fără s-o condiționeze de ceva.
Cei care nu au ales să ascensioneze acum, se vor bucura încontinuare de iubirea lui Dumnezeu care-i va ajuta să evoluieze în ritmul și pe calea pe care și le-au dorit-o. Când vor fi gata, și ei vor putea ascensiona în dimensiunile superioare; până atunci se vor pregăti, în continuare, în dimensiunea a 3-a (pe planeta cunoscută sau pe alta).

            Îndepărtarea juridică a membrilor Cabalei este aproape înfăptuită, dar există o motivație pentru care stadiul acestui proces nu trebuie mediatizat, deocamdată, dar, foarte curând, veți afla mai multe despre ceea ce s-a întâmplat. Oricum, popularizarea acestui deznodământ fericit, va avea loc după ce se va ajunge la un consens între toate statele planetei; deși asta este puțin mai greu, deoarece, în unele cazuri, trebuie mai întâi să cadă acele guverne retrograde și aservite forțelor întunecate. Chiar și în aceste condiții, vă asigurăm că finalitatea este destul de apropiată.
             Pământul vostru arată frumos la acest moment, el însuși fiind un minunat pom de Crăciun, cu miliarde de lumini aprinse, cu multele lor culori pălpâind pe frecvențe diferite. Fiecare suflet este o luminiță în mișcare, iar această forfotă este fascinantă. Totul este mult mai viu și mai bogat ca altă dată, totul degajă mult mai multă șiguranță, mai multă frenezie. Se observă, desigur, și o oarecare neliniște, o oarecare așteptare, dar, până la urmă, tabloul este unul bogat și tonifiant.
Observăm, desigur și temerile și nesiguranța celor care nu au unde locui, nu au cu ce să-și întrețină familia. Noi cunoaștem însă că aceste stări de lucruri se vor schimba curând. Dragilor, vă așteaptă RAIUL, acel rai mai minunat decât vi-l puteți voi imagina. 
             Anul 2013 promite să fie cel mai activ an din câte ați cunoscut voi. Înainte de a veni în această viață, toți ați știut despre acest act măreț, ASCENSIONAREA,  pe care unii v-ați prins-o ca termen de realizare în acest an, alții ați amânat-o pentru o dată ulterioară. În programul multora dintre voi există și vizite pe care urmează a le efectua pe navele noastre.    

Sunt SaLuSa de pe Sirius, și vă transmit iubirea mea pentru munca minunată pe care o depuneți în vederea apropiatei voastre Ascensiuni. 
               
SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu