..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 noiembrie 2012

Există un parteneriat între voi înșivă și noi înșine.



Arhang. Mihail
Mesaj de la Arhanghelul Mihail

(6 october 2012; channeler Ron Head)

Ne face plăcere să sublinem astăzi aportul energetic pe care-l va aduce portalul secundar 10.10 (din 1o oct.2012). Cei care au sensibilități mai ridicate, vor cunoaște acest fapt prin trăirile pe care le vor experimenta.

Cu toate acestea, majoritatea este convinsă că, de fapt, la asemenea date nu se întâmplă nimic. Este uimitor cât de multe ființe umane nu au depășit faza de negare, fiind adepte convinse ale principiului ”dacă nu văd, nu se întâmplă”, deși, în realitatea un pic mai subtilă se produc o sumedenie de transformări.

Cei blocați în vechile raționamente, vor continua să nege, probabil, până când evidența îi va zgudui mai tare, pentru ca ei să se trezească și să vadă și altceva decât realitatea lor îngustă pe care sunt calați.

Pentru cei care cu adevărat sunt în căutarea dovezilor de schimbare interioară, ​​o confirmare foarte incitantă și mobilizatoare are loc în această perioadă. Argumentele celor ”nevăzători” sunt destul de ridicole, poate, ușor bizare, pentru cei cu ”vedere completă”. A înțelege că exiști într-o dimensiune densă și a susține că dincolo nu mai există nimic, pare într-adevăr puțin absurd. Este ca și când ai fi înconjurat de o ceață densă, care nu-ți permite să vezi decât la câțiva metri, și să susții că dincolo de ceață nu se mai află nimic. . ”Ceața” aceasta nu se va destrama decât atunci când vă veți deschide inimile. Credința voastră în Mama/Tata Dumnezeu, deschide inimile pentru a primi în ele Duhul pe care mulți dintre voi l-au refuzat. Puternica forță creatoare a Mamei /Tatalui Dumnezeu nu va fi refuzată.

Trei pași mai aveți până veți ajunge să încheiați acest an (n.m. la ora când se postează acest mesaj vor mai fi rămas doar două luni). Cu toate acestea, panta pe care trebuie s-o mai urcați în acest răstimp este foarte abruptă. (Ultimii metri de escaladat sunt totdeauna cei mai dificili!). Apropierea de vârf, certitudinea că sunteți doar la o aruncătură de băț de el, vă dă noi puteri pentru a încheia cursa, lunga voastră cursă. Bucuria va fi cu atât mai mare atunci când veți realiza că ați urcat nu pentru a coborâ ci pentru a rămâne, căci acela va fi habitatul vostru de atunci înainte. Poate veți privi cu oarecare nostalgie lumea de jos în mijlocul căreia ați existat eoni, dar vă veți aminti și de multele frustrări și sufereințe pe care le-ați îndurat. Priveliștile de nedescris care vi se vor înfățișa, lumina divină pură care vă va înconjura și vă va pătrunde, bogația la care nu aveați cum să visați, bunătatea și iubirea cu care veți fi înconjurați, toate, vă vor face să simțiți efluvii de fericire. 

Ron
Pentru a urca muntele, v-ați ajutat unii pe alții, ați aruncat din bagaje, ați primit ajutorul și încurajarea celor care vă așteptau în vârf. Veți fi conștienți că nu ați fi putut încheia cursa aceasta nebună, fără ajutorul, asistența și îndrumarea fraților voștri din univers și ființelor de Lumină. Aceasta pentru că voi niciodată nu ați fost singuri, niciodată nu ați fost abandonați.

Mulți sunt cei ce vor citi aceste cuvinte, care au rolul de a vă îmbărbăta și a vă face să vă mobilizați încă și mai mult pentru a încheia acestă dificilă dar minunată cursă. Dragilor, deschideți-vă inimile evenimentelor care urmează în curând.

Văd că există încă foarte mulți cărora parcă le este frică să-și deschidă inima, de teama că poate nu se va întâmpla, și atunci se vor pune într-o postură penibilă față de ei și față de alții. 
Eu vă cer să vă deschideți pentru a primi iubirea Creatorului vostru în inima voastră. Apoi, rămânți liniștiți și încrezători căci Dumnezeul vostru nu vă poate minți, nu vă poate face să sperați degeaba.
Există între noi și voi un parteneriat și niciuna dintre părți nu va denunța înțelegerea.

Vom vorbi din nou, mai târziu. Destul pentru azi, dragilor. Păstrați pacea în inimile voastre. Bună ziua!


Mihail

SURSA: http://oraclesandhealers.wordpress.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu