..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 octombrie 2012

Munay Ki, ritualuri transmise pe cale energetica



11 Oct 2012

 (preluare de pe Aimee.ro Damaideparte.ro)

Anul acesta se implinesc 2 ani de cand organizam acest curs. Pe langa faptul ca este o experienta care ne ajuta sa gasim mai mult spatiu disponibil in sufletele noastre, in viata noastra de zi cu zi, si ne permite sa oferim mult mai usor, in jurul nostru, darul din noi insine, acest curs ne ofera, de fiecare data, o noua pereche de ochi cu care sa vedem frumusetea din jur. Si cu care sa plangem de atata frumusete nebagata in seama in vietile noastre mult prea ocupate. Si pentru ca acestea sunt lucruri foarte pretioase in viata noastra, va invitam sa impartasim, din nou, binecuvantarea acestor ritualuri.
Ritualurile Munay Ki (cuvantul inseamna Iubire si Putere sau “Fii asa cum esti!”) sunt initierile pe care le primeau, inca din vechime, samanii din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika, Pastratorii Pamantului. Ele constituie un proces in 9 pasi pentru vindecarea ranilor din trecut, din copilarie, a ranilor stramosesti, a mostenirilor genetice si karmice cu care ne-am nascut in aceasta viata.
Aceste initieri au fost aduse in lumea moderna de Alberto Villoldo, psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni si au fost facute publice pe scara larga in aceasta perioada extrem de importanta pentru Planeta Pamant.
Aceste ritualuri sunt transmise pe cale energetica si ne pot ajuta sa ne vindecam si sa vedem cine vom deveni in viitor, peste mii de ani. Ne ajuta sa facem saltul cuantic de la Homo Sapiens la Homo Luminous, sa fim liberi de toate ranile si povestile din vietile noastre si sa putem pasi pe deplin in destinul nostru.
Bineinteles ca beneficiile unui astfel de curs sunt incomensurabile si greu de evaluat la nivel mental. Dorim insa sa amintim cateva din aspectele care ne pot ajuta in procesul nostru personal de vindecare in urma acestui curs:
  • Reprogramarea corpului de lumina, pentru a putea sa ne vindecam, sa imbatranim, sa traim si sa murim intr-un mod diferit
  • Insusirea celor patru niveluri ale perceptiei samanice: nivelul perceptiei fizice (reprezentat de sarpe), nivelul mintii si al perceptiei emotionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului si al perceptiei sacre (reprezentat de pasarea colibri), nivelul perceptiei spirituale (reprezentat de vultur)
  • Iesirea din povestile personale, ranile emotionale, din identificarea cu ego-ul, trairea in minte si din perpetuarea triunghiului lipsei de putere agresor-salvator-victima din viata fiecaruia

Cele noua ritualuri pe care le veti primi sunt: ritualul vindecatorului, ritualul benzilor de putere, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului, ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului, ritualul pastratorilor stelelor si ritualul Creatorului.
Dupa ce treceti prin aceste initieri, ele devin ale voastre si puteti sa le transmiteti altora, in forma pe care o doriti (individual sau sub forma de cursuri).
Data: 23-25 noiembrie 2012

Program:
vineri: 17-21; sambata: 9.30 – 19; duminica: 9.30 – 18

Locatia:
Bucuresti, zona Parcul Carol-Filaret (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)

Pret:
400 RON
Veti primi: suport de curs, diploma, DVD cu explicarea ritualurilor facuta de Alberto Villoldo si propria piatra Pi pentru initieri.

Continutul cursului va fi urmatorul:

  • Din intelepciunea si invataturile samanilor Laika
  • Ritualurile Munay Ki: ce reprezinta, cum se transmit, ce efecte au
  • Explicatii despre toate cele 9 ritualuri si transmiterea efectiva a lor, la nivel energetic
  • Calatorie in Lumea de Jos si Calatorie in Lumea de Sus pentru regasirea unor aspecte uitate din noi insine
  • Cursul mai include si alte calatorii samanice, care ne ajuta sa ne conectam cu energii profunde si transformatoare pentru viata noastra
Ritualurile va vor fi oferite de Dan Marinas si Mihaela Vasile, fondatorii site-ului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro si manageri Damaideparte.ro

Inscrieri si detalii:

mihaela@aimee.ro
0721465852
Aimee.ro
Damaideparte.ro
(preluare CM.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu