..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 septembrie 2012

ASCENSIUNEA ESTE IMINENTĂ



 Mesaj de la Saul


Toți copiii lui Dumnezeu sunt stimulați să se trezească, și cei mai mulți dintre ei răspund pozitiv la stimuli. Vremurile de întuneric, haos, confuzie, și suferința sunt aproape de a se se încheia. Ele au avut rolul lor dar acum trebuie să înceteze, și lichidarea lor este iminentă.
Adevărul omenirea de pe planeta Pământ nu este singură în vastul univers nu mai poate fi secretizat, oricâte eforturi ar mai încerca să depună întunecații. Puțini oameni au mai rămas pe planetă care mai cred în unicitatea civilizației umane în acest univers.
Așa cum a spus Iisus, "În casa Tatălui Meu sunt multe lăcașuri."
"Casa Lui" este toată creația și puține sunt pământurile în univers unde să nu existe forme de viață. Aproape că nu există cu adevărat planete moarte. Desigur, nu trebuie să vă așteptați ca viețuitoarele de pe diversele planete să fie identice cu cele de pe Pământ. Multe asemănări dar și multe deosebiri există între formele de viață de pe planete. Voi aveți mulți frați și multe surori în univers.

Civilizațiile cele mai evoluate sunt interesate să vă vadă față în față, la voi acasă. Ce moment măreț se va crea atunci!
Civilizațiile surori vă asistă în eforturile pe care le faceți pentru a vă trezi și a vă pregăti de ascensiune.
Energiile pe care vi le trimit de câțiva ani buni v-au ajutat mult să vă creșteți vibrația și să diminuați negativitatea pe planetă. O, ce deosebire față de anii din urmă! Efortul pentru ascensiunea voastră și a planetei este uriaș.
Ce mult v-ați schimbat, cât de multe ați lepădat de pe voi și din ființa voastră!  Nimeni n-a rămas neatins de energiile luminii care v-au fost trimise. Mulți erați pregătiți să le pimiți, alții v-ați deschis mai puțin, iar alții ați refuzat oferta, dar ați știut că vi s-a făcut. Pe total, deschiderea a fost din ce în ce mai mare către lumină, cu cât v-ați apropiat de încheierea ciclului.
Necunoașterea acestor adevăruri nu va mai dura mult, dacă vă veți dovedi gata să aflați. Cei care vor fugi de adevăr și-l vor nega, pot să mai rămână în starea în care s-au aflat în viețile anterioare. Evoluția nu este o obligație dar este o necesitate. Pe drumul existențial pe care mergeți aveți dreptul să faceți popasuri, aveți dreptul să refuzați înaintarea. Asta, pentru o perioadă, căci, după aceia veți realiza că ați rămas în urmă și veți dori să reluați călătoria. De ce? Pentru că, după perioade mai scurte sau mai lungi, după perioade de stagnare, în care v-ați lăsat pradă iluziei că vă este bine așa și că nu aveți nevoie de alții, veți începe să realizați că prea lunga nehotărâre nu v-a ajutat în evoluție, nu v-a făcut decât să vă manifestați ca o bornă pe lângă care alții treceau, urmându-și drumul spre din ce în ce mai multă lumină. Acea dorință de a înainta va deveni din ce în ce mai aprigă și mai de nesuportat, și atunci veți înțelege că nu mai este timp de pierdut în visări deșarte. Scânteia iubirii lui Dumnezeu va lucra și asupra voastră făcându-vă din ce în ce mai conștienți că singura alternativă este cea către înainte, spre lumină, spre ACASĂ.
Buna alegere vă va face mai fericiți mai încrezători și mai conștienți că efortul nu este singular, că multe alte suflete sunt angajate în această măreață operă de ridicare spre noi înălțimi ale bucuriei de a trăi în deplină libertate. Bucuria este destinul fiecăruia dintre voi. Acesta este locul unde Dumnezeu v-a creat și este starea divină la care veți reveni.
Evenimentul important pe care-l așteptați, vizează veșnicia bucuriei atotcuprinzătoare, Rămâneți în convingerea fermă că Cel care v-a creat nu-și uită niciodață copiii plecați pentru o vreme să inventeze și să joace roluri din care să-și îmbogățească cunoașterea. 
John
 Respingerea și separarea sunt doar iluzii. Iubirea lui Dumnezeu vă va face să vă amintiți că nu ați plecat pentru totdeauna și că nicăieri nu este mai bine ca ACASĂ, acesta fiind și motivul pentru care orice ființă are adânc săpat în ea sentimentul iubirii de Creator și de nenumărații frați și surori pe care-i are, și despre care începe acum să-și amintească.  
Pregătirile pentru reprimirea voastră în marea familie universală sunt în toi și toată suflarea așteaptă momentul înălțării voastre. Absența voastră din marea familie a fost un episod trecător, revenirea este acum evenimentul mult așteptat. V-ați angajat într-o lungă și dificilă călătorie pe care o veți încheia peste puțin timp.
Celebrarea revenirii voastre va fi una de mare amploare și la ea vor participa multe, foarte multe neamuri.
Cu multă dragoste, Saul.

SURSA: http://johnsmallman.wordpress.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu