”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 august 2012

Dialog cu FEDERAȚIA GALACTICĂ A LUMINII


(29-iulie-2012; channeler Blossom, Australia) 

Blossom
Blossom: Bună dimineaţa. Iată-mă gata instalată la noul meu calculator. Nu am putut comunica din cauza problemelor tehnice pe care le-am avut. Oricum... din câte văd... sunt pregătită să începem. Sunteţi cu mine?
Federaţia Galactică a Luminii: Suntem mereu cu tine şi cu toţi cei care ne invită în spaţial lor. Am urmărit zilele acestea şi am observat problemele care au apărut în câmpul tău energetic datorită lipsei mijloacelor de comunicare cu noi... şi ne bucurăm să “vedem” că suntem din nou în contact.
Blossom: Pur şi simplu trebuie să întreb,... nu pot să trec peste: ultima dată când a trebuit să cumpăr un computer nou a fost înainte de 14 octombrie 2008, când m-am îmbolnăvit foarte tare încercând să răspândesc meditaţia de vizualizare a Jocurilor Olimpice... A fost o coincidenţă?
F.G.L.: Am sugera să laşi aceste teme pentru cei care insistă cu tranziţiile tehnologice distructive şi să mergi înainte... Trecând peste ceea ce nu poţi schimba. Eşti hotărâtă să îţi vezi de drum, şi pentru asta, te felicităm, pe tine şi pe cei care continuă să facă la fel. Viaţa în aceste timpuri... va proceda în mod sigur într-o manieră care va înalța dar va şi deziluziona... din cauza eforturilor celor care SIMT că realizările lor vor fi zădărnicite şi puterea lor nu va spori. Aceasta este o parte din motivul pentru care vă cerem să rămâneţi în Lumina voastră, ÎN FIECARE CLIPĂ.
Blossom: Am observat că aţi spun ÎN FIECARE CLIPĂ . Cred că vă referiţi la dimineaţa în care m-am pierdut complet în frustrare, față de situaţia în care mă aflam. Trebuie să spun că... sunt zece ani de când nu m-am comportat atât de rău!
F.G.L.: Şi vrei să spui că astfel de comportament a fost reprimat?
Blossom: Trebuia să iasă cumva! Şi un sunt mândră de mine.
F.G.L.: În cazul ăsta, dă-ne voie să repetăm... în vremurile ce urmează, când atât de multe schimbări vin asupra voastră, într-un timp atât de scurt, veți avea nevoie de toate forţele.Va fi multă confuzie şi contrast că în fiecare clipă veţi SIMŢI că nu ştiţi dacă vin sau plecă. Va veni un timp în care nu contează cât de puternici sunteţi în ADEVĂRUL vostru... tot vă veţi pune întrebări asupra multor lucruri.
ŞTIŢI... noi nu suntem aici pentru a transforma preocuparea voastră într-o temă de luat în calcul. Totuşi, considerăm corect să vă pregătim pentru astfel de lucruri. De aceea continuăm să insistăm asupra faptului că beneficiile meditaţiei sunt de o uriaşă importanță şi, am spune,... o urgenţă. Conectându-vă la forţa şi IUBIREA voastră Înaltă, pregătiţi acel aspect terestru al vostru pentru LUMINA ce TREBUIE să radieze din voi.
Astăzi.. multe mii dintre voi își au concentrată LUMINA asupra arenelor Jocurilor Olimpice. Ce strălucire plăcută s-a degajat în eter! Dacă aţi şti ce valoare are acest front unit pentru evenimentele ce vin... şi cum ajută acţiunea voastră concertată,… v-aţi oferi unul altuia medalii.
Blossom: Pentru mine personal... de fiecare dată mi-am imaginat că suntem toţi împreună trimiţând Lumină, etc. Am fost copleşită de emoţie şi am simţit că a fost foarte puternic.
F.G.L.: A adus bucurie în rândul a milioane... bucurie pură. Putem compara asta cu decolarea planetei voastre! Vă sugerăm să reveniţi în acel moment iar şi iar. Reveniţi asupra SENTIMENTELOR şi aspectelor vizuale. Atât de mulţi nu au fost conştienţi de modelul vibraţional al LUMINII la nivel “spiritual”... totuşi asta un schimba nimic. Căci noi continuăm să vorbim despre asta...
SIMPLUL FAPT DE A FI FERICIT este tot ceea ce trebuie să facă un om.
ACESTA ESTE RĂSPUNSUL ÎN SINE.
ACEASTA ESTE CHEIA ÎN SINE.
Nu este neapărată nevoie să fi informat despre căile astrologice sau evenimente istorice sau altceva, decât să vă concentraţi să fiţi fericiţi în fiecare moment. Totuşi SIMŢIM nevoia să vă stimulăm din când în când.
Blossom: Da... ştim asta. Nu este vorba tocmai de a fi stimulați,  pentru unii oameni... este mai mult vorba despre a depăşi provocările ce ne apar uneori, cu o atitudine nouă, iluminată. Parte din A Fi om de data aceasta... totuşi sperăm că nu şi în noile vremuri ce vin. Uneori, deşi ştim că ar trebui, nu este aşa de uşor să rămânem în spaţiul acela de fericire. Uneori se simte ca şi cum o influenţă exterioare ia controlul asupra “influenţei mele”. Deşi ar fi trebuit să ştiu până acum modul de a depăşi asta...
F.G.L.: Nu mai este nimic de spus în plus decât că vom întrerupe legătura pentru moment.
Blossom: Oh... ok! (S-a întrerupt legătura). Voi încerca mai târziu..
(Mai târziu):
A fost foarte neaşteptat! Nu mi-am dat seama de ceea ce se petrece. Sunteţi acolo pentru a continua şi dacă pot întreba despre întreruperea neprevăzută de mai devreme?
F.G.L.: A fost pur şi simplu un mod de a încheia ceva acolo în acel moment, ceva ce nu suporta amînare. E nevoie să fi atentă în acest moment la vibraţii care au rolul de a coborî vibraţia şi totuşi dincolo de asta există o situaţie mult mai sinistră care e în desfăşurare.

Blossom: Vă referiţi la mine sau la Jocurile Olimpice?

F.G.L.: Vorbim despre Jocurile Olimpice şi este înţelept ca fiecare să rămână în Lumina să şi să continue să permită Luminii să strălucească la potenţial maxim în timpul acestor zile de evenimente sportive.
Să ştii că ceea ce pare a fi o mişcare suavă în spatele scenei este foarte departe de ADEVĂR. A fost un haos tăcut ce a avut loc cu privire la evenimentele ce erau în plan şi nu au fost puţine miracolele ce au făcut ca evenimentele să aibă loc aşa cum aţi văzut, fără obstacole.
Blossom: Ne puteţi explica mai multe?
F.G.L.: Dorim să înţelegeţi că trimiţând Lumina voastră cumulată, aşa cum atât de mulţi dintre voi au făcut... aţi schimbat cursul istoriei.
Blossom: Wow... astea sunt vorbe foarte mari. Nu mă aşteptam să spuneţi asta. Adică, de-adevărat.. o spuneţi în serios?
F.G.L.: A fost cu adevărat o intenţie de natură malefică, ce dorea să prezinte lucrurile în defavoarea “victoriei”. Suntem conştienţi că doriţi să ştiţi mai mult, însă alegem, din motive de securitate, să nu spunem mai mult, în acest moment. Uiţi cu cine vorbeşti, Blossom.
Blossom: Nu chiar, dar am SENTIMENTUL că pentru siguranţa MEA nu spuneţi mai mult.
F.G.L.: Este adevărat şi îţi cerem să iei în considerare şi faptul că deşi mulţi dintre voi reprezintă Lumina şi vă uniţi forţele pentru a-i permite să se manifeste în modul în care trebuie... există şi partea cealaltă a monedei... şi, deşi un trebuie să ne concentrăm pe ea, existenţa ei este o realitate.
Totuşi, repetăm... MENŢINEŢI-VĂ ÎN FORMA VOASTRĂ CEA MAI ÎNALTĂ.
Trimiteţi Iubire TUTUROR. Din profunzime inimii voastre. Oferiţi Iubire celor a căror intenţie este să distrugă. Aceasta şi numai această este calea voastră către Noua Lume.
Blossom: Trebuie să spun că m-am simţit foarte neliniştită zilele astea şi nu am reuşit să ies din starea asta. Sunt numai eu în situaţia asta? Circumstanţele mele personale şi problemele cu calculatorul sunt cu adevărat cele care m-au afectat... sau este la nivel global?
F.G.L.: Fără îndoială că este la nivel global. Putem spune ca bucuria neprevăzutului a contracarat în mare măsură efectele a ceea ce putea fi. Aşadar putem spune că ceea ce trăiţi mulţi dintre voi, chiar şi după trimiterea în masă a Luminii, este efectul acţiunii de prevenire a ceva ce ar fi fost catastrofic.
Blossom: Poate că merg pe un “teren minat” aici.. dar, acesta a fost motivul pentru care “Maiestatea Sa” părea atât de dezinteresată de tot? Atât de nefericită? Gândindu-se la manichiura ei...
F.G.L.: Din nou considerăm că e mai bine să lăsăm această temă în pace. Haideţi să ne concentrăm pe scenarii mai vesele şi să ne bucurăm de faptul că totul este bine şi va continua să fie aşa, cu ajutorul, ÎNCREDEREA şi credinţa atât de multor oameni din echipa de la sol care îşi “ joacă rolul” într-un mod admirabil. Putem face o sugestie?
Blossom: Vă rog!
F.G.L.: Pentru ca celulele corpului vostru să rezoneze cu ridicarea conştiinţei... putem adăuga faptul că în timpul meditaţiei zilnice luaţi în calcul posibilitatea că tot ceea ce compune planul fizic al omului să se transforme în aur? Pentru a simţi efectele de durată ale Luminii lichide... pentru a descrie asta mai clar... e nevoie să absorbiţi Lumina în centrul Fiinţei voastre. Oricând aveţi ocazia să faceţi asta... vizualizaţi-vă SINELE... în toate aspectele lui ca fiind din AUR. Aceasta vizualizare vă va ajuta mult în ceea ce priveşte simptomele specifice traversării dintr-o realitate fizică în alta.
Blossom: Din nou... cuvinte foarte mari. Asta e ceva puternic! Dacă ne-am putea aminti pentru ce am venit!! De fapt, reformulez asta... ŞTIM de ce am venit: pentru a realiza această schimbare către Lumea Noua... Mai degrabă... dacă ne-am putea aminti că deciziile noastre reprezintă cea mai bună cale de a realiza asta când vine momentul.
F.G.L.: Totuşi, tot ceea este nevoie să vă amintiți este că MOMENTUL ESTE ACUM şi faceţi că trebuie să faceți exact lucrurile pentru care aţi venit aici. Pare că un vă daţi seama de asta. Aşa că mulţi dintre voi aşteaptă să se întâmple.
TOTUL SE ÎNTÂMPLĂ... ACUM. SE PETRECE ACUM.
A ÎNCEPUT. VOI SUNTEŢI IMPLICAŢI!
Tot ceea ce este nevoie să faceţi este să rămâneţi în Lumină şi Iubire. ŞTIŢI că pentru asta aţi venit. Ştiaţi că nu va fi uşor când va veni momentul. Şi aţi ştiut de asemenea că sunteţi suficient de puternici pentru a trece cu bine prin asta.
ASTA AR TREBUI SĂ ŞTIŢI, DESIGUR.
Blossom: Cu adevărat... spuneţi că asta este tot... acesta este “decolarea” ca să zic aşa?
F.G.L.: Spunem că vă îndepliniţi puţin câte puţin misiunea pe care v-aţi asumat-o când aţi venit aici. Doar că alegeţi să nu recunoaşteţi modul care v-ar fi de folos. Dacă aţi face asta... forţa voastră ar creşte de o mie de ori.
Este ca şi cum recitiţi o carte şi, pe măsură ce ajungeţi la un anumit capitol, deveniţi entuziasmaţi gândind “ îmi amintesc partea asta”. Şi simţurile voastre vă subliniază anticipat capitolele ce urmează, căci totul, repetăm, revine la locul său.
Blossom: Problema este că atunci când vorbesc cu voi, când mă conectez la voi, SIMT atât de mult entuziasm şi “realitatea” a ceea ce sunteţi... datorită SENTIMENTELOR pe care mi le transmiteţi. Nu ştiu cum altfel aş putea spune asta. Totuşi, când merg înainte în mod normal, continuându-mi ziua, câteodată simt că este numai un basm pe care îl citim din nou... şi asta este numai o credinţă inventată. Inima mea ştie că nu e aşa... mintea adesea se lupta cu inima mea.
F.G.L.: Te felicităm pentru că aduci în discuţie această temă. Nu este asta foarte important?
“Mintea luptă cu inima ta!” Nu este asta ce vă cerem mereu dragi prieteni.. să vă ascultaţi inima? Mintea voastră poate decide să se schimbe... Inima voastră nu.
Blossom: Nu ştiu dacă e aşa. De exemplu... putem SIMŢI într-un anumit fel despre cineva şi apoi circumstanţele se schimbă şi simţim altceva.
F.G.L.: Ne menţinem afirmaţia şi repetăm că inima nu se schimbă. Circumstanţele te pot face să “crezi” că inima s-a schimbat, dar totuşi în ADEVĂRUL ei, nu se poate schimba, căci este numai IUBIRE şi asta nu se poate schimba.
Blossom: Îmi cer scuze... Trebuie să insist aici. Să spunem de exemplu că cineva se îndrăgosteşte profund. În timp, acea Iubire păleşte până în momentul când ei SIMT ca nu mai există Iubire acolo. Sigur vei spune că inima şi-a schimbat SENTIMENTELE?
F.G.L.: Spunem din nou... Nu poate. Căci emoţiile/sentimentele sunt mereu corecte şi vă vor ghida mereu. Cineva poate simţi că s-a îndrăgostit de o persoană.. la un nivel pământesc. Totuşi vă spunem... când se reunesc într-o nouă experienţă, se vor recunoaşte în plenitudinea IUIRII pe care iniţial au recunoscut-o în partea lor de plan în acea viaţă. Îşi vor mulţumi pentru că fiecare şi-a îndeplinit partea sa de angajament  şi-şi vor mulţumi pentru lecţiile învăţate. Misiune îndeplinită, altfel spus.
Blossom: Mmm, dacă mă gândesc mai bine, sunt sigură că aş putea veni cu o dovadă mai concretă că lucrurile nu stau aşa, dar cred că răspunsul vostru se aplică tuturor circumstanţelor.
F.G.L.: Doar încercam să asistăm. Nu încercam să “ştim mai bine”.
Blossom: Oh... dar am SENTIMENTUL că ştiţi! Ştiind că noi pământenii ştim de asemenea atunci când nu jucăm rolul de pământeni. Este ciudat... atât de mulţi dintre noi ne trezim şi suntem conştienţi de voi şi de lucruri legate de voi şi continuând să trăiască în “lumea noastră” în modul pe care îl simţim potrivit. Totuşi atât de mulţi dintre noi, în completă uitare faţă de întreaga poveste.
F.G.L.: Mai mult, mult mai multe lumi în Una, totuşi rezonând pur şi simplu pe frecvenţe diferite. Asta un se va schimba. Un poate fi altfel.
Blossom: Adevărat. De fapt... este rândul meu acum să îmi iau la revedere. A fost o zi lungă şi simt că energia mea scade şi asta nu se întâmpla niciodată în timp ce vorbesc cu voi. Mă bucur că am fost în legătură, din nou. Nu pot să alung SENTIMENTUL că “ceva e gata să înceapă”
F.G.L.: Şi, la urma urmei, ceea ce SIMŢI tu e ceea ce contează!
Îţi mulţumim fiecăruia dintre voi în parte pentru prietenia şi perseverenţa voastră.
SUNTEM UNUL PRIN IUBIRE.
Blossom: Cu mulţumiri şi Iubire pentru voi..

Website: Blossom Goodchild

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu