”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 iulie 2012

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (VI)


Odată cu transformările radicale ale vieţii pe Pământ, o serie întreagă de instituţii şi de organisme vor dispărea, pentru că ele nu vor mai avea corespondent în noua viziune a omenirii. Astfel, serviciile secrete şi de spionaj, cum ar fi CIA sau FBI, vor fi inexistente în societatea care se va construi. Comerţul se va schimba în totalitate, iar legile lui de funcţionare vor îmbrăţişa alte principii decât cele actuale. Drake precizează că noile tehnologii, bazate pe energia liberă (free-energy) vor face posibile inclusiv aşa-numitele food-replicators, adică dispozitive care reproduc alimente. Totuşi, el afirmă că folosirea lor nu va fi posibilă deocamdată, cel puţin nu pe scară largă, datorită faptului că acestea consumă foarte multă energie şi au nevoie de o mare putere de calcul, astfel că va fi nevoie de 1-2 ani înainte ca tehnologia de replicare a hranei să fie dată masiv în folosinţă.

Drake face nişte precizări importante cu privire la perioada imediat următoare, ce va urma după arestări, adică atunci când totul va fi în tranziţie. El spune că viaţa nu va fi uşoară şi că fiecare va trebui să-şi poarte singur de grijă o anumită perioadă. Apare însă o dilemă: dacă ştiinţa şi tehnologia vor fi atât de dezvoltate, nu vor acapara ele oare locurile de muncă ale oamenilor? 
Drake

Răspunsul pe care îl oferă Drake este că viitorul va fi oarecum similar cu cel din serialul Star Trek, în care societatea îţi dă tot ce îţi doreşti, dar vrea de la tine să fii într-o oarecare măsură productiv, în sensul că alegi un talent din cele pe care le ai şi îl aplici folosind noile tehnologii. Aceasta va fi de fapt noua şcoală, provocarea pentru fiecare individ, adică impulsul fiecăruia de a-şi folosi imaginaţia prin prisma noilor tehnologii, pentru a vedea cât de departe pot fi ele dezvoltate şi ce se poate obţine prin utilizarea lor benefică.
În furtuna care va fi declanşată de aceste evenimente, factorii militari responsabili şi-au exprimat opinia că ei vor ca omenirea să înveţe ceva din această experienţă. Cuvântul de ordine pare a fi: fără suferinţă, dacă e posibil. În această idee, acţiunile nu trebuie să fie pripite, ci ele trebuie îndelung planificate, chiar până la cel mai mic detaliu, însă mulţi oameni lucrează pentru ca acest lucru să fie împiedicat, iar evenimentele să degenereze într-un haos total. De pildă, Drake a afirmat că din informaţiile pe care le avea, Grecia trebuia să părăsească zona Euro încă de acum două luni (mai precis, în luna aprilie 2012), dar probabil s-a vrut ca lucrurile să decurgă fluent, fără sincope şi acum Grecia poate ieşi în mod oficial în afara zonei Euro, fără să provoace prea mult haos. După aproximativ două săptămâni de la ieşirea Greciei din UE, efectul va începe să fie resimţit cu putere şi în SUA. În orice caz, apare din ce în ce în ce mai evident că „Iluminaţii” pierd controlul asupra informaţiei şi că ei nu prea mai au bani ca să acţioneze. Când finanţele le vor lipsi cu desăvârşire, toţi „mercenarii” care au lucrat pentru ei vor pleca imediat şi atunci întregul castel de nisip, pe care l-au construit cu atâta migală, se va prăbuşi iremediabil. 

Această prăbuşire va implica, fireşte, şi prăbuşirea tuturor valutelor în circulaţie, care astfel devin zero ca valoare. Argintul va fi foarte important atunci, pentru că el a fost scos în cea mai mare parte din mine şi se află fie în folosirea pe cale industrială, fie în circulaţie. Pe de altă parte, aurul nu a fost încă exploatat în întregime, deoarece se ştie că încă mai există cantităţi uriaşe în minele de pe suprafaţa globului; prin urmare, preţul aurului va scădea. În această direcţie, un alt insider care a apărut cu informaţii în mediul online pe la sfârşitul anului trecut şi care semnează cu numele Jade Lion, afirmă că există un filon foarte masiv de aur, care traversează sudul Chinei şi unele zone ale Cambodgiei şi ale Laosului. Felul în care s-a format acest filon extraordinar de aur este problema geologilor. Important este că ţările asiatice au scos de-a lungul perioadelor istorice zeci de tone de aur din acest depozit gigantic, manufacturându-l în felurite obiecte de artă sau monezi. Deşi s-a urmărit ca secretul acestui aur să fie ţinut cât mai bine, totuşi niciun secret nu este perfect, astfel încât bancherii „Iluminați” au aflat despre el încă de acum 200 de ani, punând la cale un plan pentru a-l exploata doar pentru ei. Modul în care au procedat este o dovadă cât se poate de clară a intenţiilor lor malefice în ceea ce priveşte omenirea şi din acest punct de vedere este util să cunoaştem firul acţiunii pe care ei au declanşat-o.

În 1776, economistul şi filosoful de origine scoţiană Adam Smith a publicat cartea sa fundamentală: Avuţia Naţiunilor în care, printre altele, argumentează că acele persoane care vor deţine mari cantităţi de aur vor crea în mod inevitabil războaie şi alte catastrofe, deoarece ceilalţi oameni vor continua să se lupte între ei pentru rezervele mici de aur care le vor mai rămâne la dispoziţie. Pe de altă parte, ordinul „Iluminaţilor” a luat naştere în Bavaria (care acum face parte din Germania) în acelaşi an. Ţelul declarat al „Iluminaţilor” era acela de a domina în totalitate planeta şi resursele acesteia. Guvernul bavarez a publicat mai târziu documentele care expun planul sinistru al „Iluminaţilor” şi unii dintre conspiratori au fost arestaţi. Cu toate acestea, planul a rămas în acţiune. Pentru a-l sprijini, a fost plănuit de asemenea Primul Război Mondial; liderii ţărilor au fost sfătuiți că e mai bine pentru ei să depună tot aurul într-un depozit comun mondial, dacă doreau într-adevăr să se bucure de pace.

După încheierea Primului Război Mondial, în anul 1921 Împăratul Hirohito al Japoniei a participat la o întâlnire foarte importantă cu bancherii masoni în Londra, pentru a pune la punct împreună detaliile unui plan foarte amplu şi secret de confiscare a aurului care există în lume. Acesta urma să fie depozitat în ceea ce avea să devină Banca Reglementărilor Internaţionale (Bank for International Settlements). Aparent, ideea foarte vicleană era ca prin ascunderea întregii cantităţi de aur, nicio naţiune nu va mai putea să încerce să obţină acel aur şi, prin urmare, pacea se va instaura pe Pământ. „Iluminaţii” i-au asigurat pe liderii statelor lumii că vor putea avea acces oricând la aurul din acel depozit internaţional prin intermediul Miniştrilor lor de Finanţe. Oamenii nu ar şti niciodată cât aur se află în acel depozit, iar locul ar fi fost păzit de forţe foarte bine înzestrate. 
Conducătorii statelor au fost în cele din urmă convinşi de aceste argumente şi astfel pretutindeni în lume au fost date legi care stipulau faptul că deţinerea de aur este interzisă şi că cei care nu-l vor preda de bună voie, îl vor pierde prin confiscare. Toate aceste lucruri pot fi consultate în arhive, deoarece ele au fost notate şi înregistrate de-a lungul timpului în documente.

Obligaţiunile Rezervei Federale, care era de fapt Banca Reglementărilor Internaţionale, au fost împărţite ţărilor care au depus aurul lor în depozitul internaţional de către una dintre cele 12 bănci ale Rezervei Federale de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Unele dintre aceste obligaţiuni au fost emise în 1928, însă majoritatea dintre ele au fost emise în 1934. Obligaţiunile au fost însă de la început emise în mod intenţionat cu greşeli, astfel încât oricine încerca mai apoi să-şi recupereze banii, era considerat un escroc, fiind pe loc încarcerat sau chiar executat. Întrucât preţul aurului a crescut din ce în ce mai mult, Rezerva Federală  a fost obligată să emită din ce în ce mai multe obligaţiuni către ţările posesoare din Asia, care deţineau cea mai mare parte a aurului din depozit, însă acele obligaţiuni nu valorau practic nimic. De aceea, ţările în cauză din Asia au format o alianţă pentru a pune capăt corupţiei şi incredibilei minciuni din partea bancherilor „Iluminaţi”. 
Skott
Keenan
Ei i-au împuternicit pe Neil Keenan şi Keith Scott pentru a scoate la lumină toate aceste maşinaţii criminale ale cabalei masonice. De aici s-a ajuns la implicarea facţiunii benefice a generalilor din Pentagon şi a altor „băieţi buni” în lupta juridică ce a fost pornită pentru recuperarea acestei imense cantităţi de aur. Fondul acestui proces este că garanţiile respective constituie prin ele însele mandate de arestare legale pentru conspiratorii Rezervei Federale. Astfel, facţiunea benefică a generalilor de la Pentagon, ajutaţi de o alianţă de mai mult de 140 de naţiuni, este acum pregătită să folosească aceste garanţii ca pe nişte mandate legale pentru arestările în masă ale „elitei” criminale a masonilor. Dacă „Iluminaţii” nu s-ar fi infiltrat atât de adânc în toate structurile societăţii actuale şi mai ales la nivel guvernamental, aceste arestări ar fi fost mult mai simple. Aşa, însă, ele vor implica căderea guvernelor şi modificarea sistemului de conducere statală.

Situaţia este mult complicată de faptul că, cel puţin aparent, cabala criminală nu vrea să cedeze puterea, astfel încât să se realizeze transformarea fundamentală a civilizaţiei. Ultimele zile par să indice însă anumite discuţii şi intenţii de culise, care sunt dezvăluite într-o anumită măsură de Benjamin Fulford și de Drake. Recenta reuniune anuală a grupului Bilderberg a polarizat în cea mai mare parte atenţia mass-media, însă aceasta a constituit de fapt o mişcare abilă pentru a îndepărta atenţia de la întâlnirile secrete care au fost planificate pentru perioada imediat următoare, cum ar fi cea de pe 21 iunie, de la Kimball Castle (Colorado). Fulford dezvăluie faptul că Societatea Dragonului Alb se află deja în posesia multor dovezi foarte clare, specifice şi detaliate despre sacrificiile umane, crimele şi abuzurile pe care „elita” satanică a masoneriei le-a realizat şi încă le mai pune în practică. O parte dintre aceste dovezi provin din înregistrări cu camere de filmat de înaltă rezoluţie, de mărimea unui şurub, care au fost plasate în diverse locuri – de pildă în capacul de hidrant -, acolo unde „Iluminaţii” se întâlneau pentru a realiza ritualurile lor satanice. Alte dovezi au fost strânse de la unele fiinţe implicate în astfel de orori, care au admis să depună mărturie, expunându-se astfel cu bună ştiinţă unor riscuri foarte mari. Chiar şi numai atât ar fi de ajuns pentru condamnarea definitivă a cabalei masonice. Dar, în timp ce membrii Societăţii Dragonului Alb tind să aibă o atitudine mai „paşnică”, sugerând o ieşire „la înţelegere” a cabalei criminale de pe scena mondială, facţiunea benefică a generalilor de la Pentagon se pare că nu este la fel de dispusă pentru această „rezolvare”. O estimare generală ne arată că există aproximativ un milion de membri ai cabalei, pretutindeni în lume, care urmează să fie arestaţi pentru a da socoteală pentru crimele săvârşite, pentru incredibilele opresiuni şi pentru faptele abominabile pe care ei le-au săvârşit. 

Actualmente, Rezerva Federală afirmă că este practic imposibil să plătească obligaţiunile la purtător, recunoscând astfel implicit cazul de forţă majoră şi admiţând public falimentul. Cu toate acestea, anunţul acestui faliment nu a fost făcut public, iar cabala nu s-a retras de la putere. Foarte curând însă va urma căderea totală a sistemului financiar actual.
După această cădere a sistemului bancar mondial, Fulford arată că se propune o împărţire la jumătate între Occident şi Orient a eforturilor şi acţiunilor de refacere a economiei lumii şi a vieţii oamenilor, odată cu ştergerea datoriilor guvernamentale si a celor bancare. Să sperăm că nu vor exista „derapaje” ori „bonificaţii”, ce nu ar face decât să întârzie progresul spiritual al civilizaţiei umane. Deja, într-un interviu oferit ziarului The Harvard Crimson la începutul lunii mai 2012, fostul Secretar de Stat în Administraţia Americană, Henry Kissinger – care a jucat de altfel un rol major în multe „afaceri” ale cabalei criminale, fiind el însuşi un membru marcant al acesteia -, afirma nonşalant că în criza care va urma, se va ivi probabil ocazia pentru „elită” să introducă Noua Ordine Mondială. (http://www.thecrimson.com)

Interesul major este însă focalizat asupra negocierilor în ceea ce priveşte introducerea noilor tehnologii nepoluante, adică a tehnologiilor bazate pe energia liberă. Dintr-un anumit punct de vedere, acest aspect este de asemenea hilar, pentru că sentimentul este acela că ni s-ar face o „favoare” prin accesul la aceste tehnologii, care ne-au fost furate şi interzise timp de zeci de ani. Aceste „negocieri” se fac cu consiliile de conducere ale marilor concerne economice, pentru eliminarea surselor de energie bazate pe hidrocarburi (petrol, cărbune). În acest sens, Societatea Dragonului Alb pare să aibă din nou o atitudine relativ conciliantă, propunând o introducere gradată a acestor tehnologii în viaţa oamenilor, pentru a nu provoca şocuri sociale ori chiar haos. Dar, dacă – vorba din popor – „stăm strâmb şi judecăm drept”, de unde ar putea proveni acest teribil haos? Probabil este vorba despre zecile de milioane de oameni implicaţi în sectorul energetic, ale căror slujbe vor dispărea. Totuşi, acestea ar putea fi reconvertite în procesul de producţie al noilor dispozitive tehnologice şi, în plus, să nu uităm că atunci producerea energiei nu va mai costa practic nimic, astfel încât traiul zilnic va deveni şi el mult mai uşor şi mai plăcut. Prin urmare, o astfel de „înţelegere” apare de asemenea ca un fel de atenuare a pierderilor pe care le vor suferi marile companii şi concernuri petroliere, carbonifere sau chiar hidroenergetice. În opinia noastră, transformarea vieţii pe Pământ va trebui să implice în egală măsură găsirea unor mijloace alternative de activitate, astfel încât omenirea să nu mai depindă de vechile obiceiuri sau paradigme ale gândirii. Altfel, este posibil să ne confruntăm cu o situaţie asemănătoare celei din binecunoscutul proverb al înţelepciunii populare: „Câinele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia.” 
Pe de altă parte, este de înţeles că gestionarea vechilor concernuri şi industrii trebuie să fie echilibrată, căci ele vor fi atunci precum un aparat casnic pe care îl avem şi îl folosim de mulţi ani; într-o zi, pe piaţă îşi face apariţia un alt aparat mult mai bun, care serveşte acelaşi scop, dar cu toate acestea oamenii nu aruncă imediat la gunoi vechiul aparat. E necesară, deci, o anumită perioadă de tranziţie, însă ceea ce dorim să spunem este că această perioadă de tranziţie ar trebui să fie cât mai scurtă, deoarece orice prelungire nejustificată ar duce la complicaţii şi întârzieri ale procesului transformării spirituale şi tehnice a civilizaţiei. Este deci normal să se ofere o anumită protecţie marilor corporaţii energetice, care au angajate sute de mii de lucrători, până când ele vor fi capabile să gestioneze aşa cum trebuie trecerea de la folosirea surselor energetice pe bază de hidrocarburi la cele bazate pe energia liberă. Mai mult decât atât, conform lui Benjamin Fulford, Societatea Dragonului Alb poartă discuţii cu reprezentanţii guvernului SUA pentru ieşirea dolarului de pe piaţă şi înlocuirea lui cu o nouă valută. 
Fulford
De fapt, noi, populaţia lumii trebuie să decidem felul în care cabala criminală să fie înlăturată de la putere şi acest lucru nu poate fi realizat decât în două moduri: fie printr-un război total, fie printr-o „negociere” cu „elita” masonică, astfel încât tranziţia să se facă într-un mod paşnic, lin şi fără suferinţă pentru populaţia globului. Drake afirmă că ambele părţi (atât cabala criminală, cât şi „băieţii buni”) optează pentru o tranziţie fără violențe şi război, care ar duce la pierderea a două treimi atât din efectivele armatei benefice, cât şi din cele ale trupelor care sunt loiale cabalei criminale. De aceea, Drake informează oamenii că facţiunea benefică a militarilor de la Pentagon doreşte ca lumea să-şi exprime opţiunea într-un fel de referendum, ca vot, între cele două posibilităţi. Familiile cabalei satanice doresc să se predea, dar deocamdată nimic nu există scris şi semnat în acest sens. Totuși, rezultatul votului este edificator: 99,4% din cei care au votat pe internet (aproximativ 5000 de voturi) și-au exprimat acordul pentru noul program de reconstrucție economică a lumii (implicit pentru reevaluarea economică a SUA prin programul NESARA), ceea ce reprezintă un puternic impuls pentru facțiunea benefică a generalilor de la Pentagon în negocierile pe care le poartă cu membrii „elitei” masonice în vederea capitulării acestora.

Zilele şi săptămânile care vor urma imediat după arestări, după căderea monedei euro şi a dolarului, precum şi după modificarea sistemului financiar vor fi relativ dificile, însă ele nu trebuie să constituie motiv de panică, deoarece  nu reprezintă o simplă devalorizare a unei valute, nu înseamnă doar căderea unei bănci şi nu semnifică doar o criză economică regională. Tot ceea ce se va petrece reprezintă de fapt schimbarea din rădăcini a unui sistem corupt şi profund malefic, care a condus la dezastrul economic mondial pentru a satisface nebunia unei „elite” de bancheri psihopaţi, care îşi spun „Iluminaţi”. Prin urmare, este vorba de căderea întregului sistem financiar şi a economiei mondiale; mai bine zis, este vorba despre despre o reconvertire a modului de a face comerţ şi de a înţelege viaţa.
Aşa cum e şi firesc, în momentul în care se va face anunţul public, oficial, toate economiile din bănci şi toate conturile vor deveni în mod automat zero. De asemenea, toate economiile „la saltea” sau „la cutie” vor avea aceeaşi soartă. Orice valută va fi atunci nulă, pentru a permite introducerea unei noi valute internaţionale şi mai ales pentru a putea reevalua toate valutele existente după noul sistem care va fi propus. Astfel, se va trece de la ceea ce se ştie a fi un sistem bazat pe datorie, la un sistem bazat pe echitate. Băncile înseşi, ca instituții, dacă nu sunt afiliate cu Rezerva Federală sau la sistemul central bancar al „Iluminaților”, nu vor fi suspendate. Va exista o perioadă de o săptămână sau două în care schimburile comerciale nu vor putea fi făcute decât în aur sau argint. Mai apoi, odată cu startul noului sistem, care nu va mai fi un sistem de debit (ca în prezent), ci un sistem bazat pe valoarea reală a produsului sau a tranzacţiei, comerţul va demara încetul cu încetul, iar valutele curente vor dispărea în timp.

Anunţurile vor fi făcute la început pe anumite posturi, cum ar fi CVN (Cosmic Vision News) (http://www.blogtalkradio.com) şi la posturile locale, până când mass-media centrală va prelua şi ea toate ştirile şi le va difuza la nivel global. Ne putem aştepta ca, imediat după ce vor fi anunţate primele arestări, oamenii să înceapă să ceară să li se facă dreptate. Este însă important să ştim că noua societate şi noul sistem va fi edificat pe baza unor principii total opuse celor din prezent, astfel încât nimeni nu va mai putea înşela justiţia şi nu se va mai putea sustrage de la acţiunea ei. Prin urmare, ura, violența sau resentimentele nu vor avea de ce să anime spiritele în acele momente, pentru că fiecare dintre cei răi îşi va primi pedeapsa cuvenită.

Ne putem întreba dacă „elita” este conştientă că această intervenţie şi arestările care vor începe o va opri din planurile ei satanice. Din datele şi informaţiile care „transpiră” mai ales în mediul virtual, putem înţelege că „Iluminaţii” ştiu deja că au pierdut bătălia, însă ei continuă totuşi „să încerce marea cu degetul” dintr-un fel de inerţie şi, în plus, pentru că lupta se poartă la mai multe nivele. Nu toate nivelele masonice au acces la aceleaşi posibilităţi. Astfel, la nivel superior, „elita” masonică interacţionează cu mai multe specii extraterestre şi de asemenea ea ştie foarte bine că oamenii sunt de fapt o combinaţie a mai multor rase ET, însă orgoliul şi aroganța îi face pe membrii ei să-şi asume anumite drepturi şi merite care în realitate nu sunt adevărate. În plus, o parte – e drept, destul de restrânsă – din această „elită” criminală are acces la aşa-numita tehnologie stargate, care îi permite să părăsească oricând această planetă, având ca destinaţie orice altă planetă din univers pe care doreşte să se teleporteze. Este interesant de asemenea de observat modalitatea divin integrată prin care civilizaţiile ET benefice nu vin şi nu extermină imediat şi total cabala satanică, ci doar o „faultează” şi îi dă avertismente repetate, ajutându-ne în acest fel pe noi, oamenii, să înţelegem menirea acestui joc foarte complicat de forţe şi experienţe. Oricât de neplăcută şi dificilă a fost hegemonia „Iluminaţilor” în lume, totuşi ea nu a fost lăsată în mod gratuit de Dumnezeu, ci a avut rolul ei şi în această direcţie putem înţelege într-o anumită măsură că acest rol a fost acela de a ne face să întrevedem cu mai multă claritate ţelul nostru în lume şi necesitatea ascensiunii spirituale, în antiteză cu scufundarea în materialism, plăceri şi ţeluri inferioare. La urma urmelor, fiecare civilizaţie îşi are modul propriu de evoluţie spirituală. În cazul omenirii, se poate spune că ea s-a confruntat cu o situaţie specială, un fel de „experiment” cosmic şi chiar planeta însăşi (Pământul) este cunoscută în galaxie ca fiind un loc foarte special, chiar exotic am putea spune, prin extraordinara diversitate a vieţii şi a speciilor de fiinţe care o locuiesc.

Există apoi un nivel inferior al „elitei” criminale, care nu are acces la tehnologia stargate sau la alte tehnologii de vârf, dar totuşi este capabilă să construiască numeroase baze subterane şi adăposturi, în ideea că se va „proteja” în timpurile care vor veni, asociate de membrii ei cu evenimente apocaliptice. „Iluminaţii” credeau că planeta noastră va deveni nelocuibilă pe la sfârşitul anului 2017, datorită evenimentelor cataclismice care o vor afecta; în această direcţie ei se bazau pe anumite profeţii care, în lumina noilor realităţi şi a noii linii temporale pe care omenirea a intrat, nu mai sunt valabile în prezent. Deşi acest aspect are partea lui de adevăr, totuşi în prezent el este „reconvertit” într-un viitor mai paşnic şi mai luminos. La aceasta, o contribuţie esenţială au avut civilizaţiile extraterestre benefice, care au monitorizat continuu activele nucleare ale marilor puteri, nepermiţând declanşarea unor explozii devastatoare, care de multe ori ar fi putut să modifice radical destinul omenirii. Orice explozie atomică – cu atât mai mult dacă ea este o explozie termonucleară – alterează înclinarea axei planetei noastre, astfel încât dacă s-ar fi declanşat un război nuclear, care ar fi putut să implice câteva zeci sau chiar sute de astfel de explozii, efectele asupra vieţii pe Terra ar fi fost devastatoare, datorită perturbării dramatice a axei sale de rotaţie. Aceasta ar fi condus la crearea unor valuri tsunami ce ar fi putut avea înălţimi chiar şi de câteva sute de metri.

La o analiză mai atentă descoperim că precauţiile „elitei” masonice nu erau deloc nejustificate. Există anumite relatări din antichitate, cum ar fi unele scripturi hinduse, în care se vorbeşte efectiv despre atacuri și explozii atomice. Epopeea hindusă Mahabharata este un bun exemplu în acest sens; acolo este descris chiar şi felul în care mureau elefanţii răpuşi de radiaţii, sunt date descrieri perfecte ale echipamentelor atomice şi sunt redate efectele nocive ale radiaţiei atomice asupra fiinţei umane. După efectuarea primei detonări nucleare din istoria modernă a umanităţii, care a purtat numele de cod: Trinity şi a avut loc în 1945, în zona deşertului White Sands din statul New Mexico (SUA), conducătorul proiectului la acea vreme, fizicianul Robert Oppenheimer, a afirmat că „nu e prima dată când omul a făcut aşa ceva”. Lumea ştiinţifică modernă nu e însă dispusă să se „complice”, aplecându-se asupra studiului acestor elemente, deoarece în felul acesta s-ar strica liniştea şi confortul unor teorii aberante despre originea speciei umane şi a vieţii ei pe pământ, pe care ştiinţa modernă încă le mai susţine cu o încăpăţânare tâmpă. 
Însă cabaliştii masoni, chiar dacă sunt malefici în intenţii şi aspiraţii, nu înseamnă că sunt şi proşti. Ei cunosc foarte bine elemente detaliate despre trecutul real al omenirii şi a istoriei Pământului şi ştiu că toate culturile care amintesc despre aşa-zisa „epocă de aur” spuneau adevărul (în această direcţie, lucrarea lui Graham Hancock, Fingertips of the Gods, este edificatoare; o sinteză a elementelor pe care ea le cuprinde poate fi citită aici: http://en.wikipedia.org). Problema cu „elita” masonică e că ea îşi imaginează că această „epocă de aur” se referă la Noua Ordine Mondială, pe care „Iluminaţii” sunt atât de interesaţi să o instaureze, profitând de haosul care s-ar putea crea în această perioadă. 

Evenimentele cu care s-ar putea confrunta omenirea în viitorul imediat nu sunt doar de natură economică, financiară ori socială, ci ele pot implica şi anumite evenimente de natură cosmică. Dintre acestea, exploziile solare ar putea constitui ameninţarea imediată cea mai probabilă. De altfel, NASA a anunţat mai „şoptit” încă de acum câţiva ani că întregul nostru sistem solar pare că „se schimbă”. De pildă, a fost necesară înlocuirea grilei de încadrare a exploziilor solare, pentru că exploziile din ultima perioadă depăşesc cu mult intensitatea celei mai mari explozii solare care era figurată până atunci cu 10. Astfel, a apărut sistemul cu clasele C (explozii solare slabe), M (explozii solare medii) și X (explozii solare foarte puternice). În plus, s-a observat că planetele din sistemul nostru solar au devenit mai luminoase, mai calde, iar câmpul lor magnetic s-a intensificat; la toate acestea se adăugă evenimentele de pe Terra, din ce în ce mai bulversante şi mai intense, care nu pot fi negate. Prin urmare, nu poate fi o coincidenţă că toate planetele se încălzesc şi aceasta ne arată că ceva de natură energetică se petrece în mod evident în sistemul nostru solar.
Unii cercetători contemporani, cum ar fi Harold Aspden (1927 – 2011) au descoperit ce domenii de frecvențe de microunde vor emite dimensiunile înalte ale universului (pentru conformitate, detalii şi informaţii despre lucrările sale de referinţă se pot găsi pe site-ul său (http://lifeforcegenie.com). Mai apoi, aceste game de frecvenţă au fost chiar descoperite în spaţiu, fiind emise de galaxii. Astfel, s-a constatat că cele mai înalte frecvențe sunt în centrul galaxiei; apoi, ca foile unei cepe, aceste frecvențe scad pe măsură ce ne apropiem de periferia galaxiei. Fiecare stea dintr-o zonă a galaxiei are „semnătura” ei specifică; apoi se trece la nivelul următor, dar această trecere este bruscă, adică nu există valori intermediare pentru emisia de frecvenţă a energiei. Aceste zone nu sunt însă fixe, ci ele se expansionează şi atunci când acest lucru se petrece, energia lor „încarcă” planetele şi le „încălzeşte”. Anumite civilizaţii extraterestre foarte evoluate cunosc bine acest proces şi l-au explicat de-a lungul timpului unor civilizaţii de pe Pământ, ceea ce a dus la apariţia în culturile noastre a scrierilor despre succesiunea „erelor omenirii”.

Ceea ce trebuie înţeles aici este faptul că „noua eră” sau „era de aur” nu înseamnă o distrugere în masă a umanităţii; dimpotrivă, ea implică în primul rând o transformare spirituală profundă a fiinţei umane, care o face să înţeleagă menirea şi importanța fundamentală a energiei iubirii în Univers. Se poate spune chiar că „Universul este făcut din energia iubirii” şi de altfel există mai multe studii care demonstrează acest lucru; de pildă, s-a constatat că oameni care manifestă  o iubire puternică şi o direcţionează conştient către molecula de ADN, pot influenţa legăturile covalente din aceasta, distribuţia atomilor în structura ei, precum şi nivelul energetic subtil care se manifestă în acel cadru, realizând astfel vindecări sau modificări spectaculoase de informaţie energetică, cu efecte extraordinare în celelalte planuri de manifestare ale fiinţei respective (fizic, eteric, astral etc.). În legătură cu acest aspect, în ultima perioadă s-a remarcat faptul că, la nivel global, oamenii au tendinţa să devină mai puţin violenţi, indiferent ce se relatează în mass-media. Mai mult decât atât, un studiu redat în cotidianul Huffington Post arată foarte clar că anul trecut (2011) „cantitatea” de război pe planeta a scăzut şi că această tendinţă este tot mai accentuată. Cu alte cuvinte, oamenii încep să realizeze tot mai mult, chiar şi la nivel subconştient, inutilitatea violenţei, a războiului şi a competiţiei, eliminând astfel „arma” principală de subjugare, de control şi de profit a cabalei criminale masonice.

Se poate pune întrebarea: nu cumva există totuşi şansa ca „Iluminaţii” să câştige lupta şi să instaureze Noua Ordine Mondială? La aceasta se poate răspunde destul de simplu: obiectivul lor este să omoare câteva miliarde de oameni pentru a-şi putea duce cu succes la îndeplinire planul satanic de stăpânire a lumii. Totuşi, ei nu pot realiza această faptă abominabilă decât dacă deţin controlul asupra armamentului, însă cei care deţin acest control, adică generalii de armată, refuză să acţioneze în acest mod. Mai mult decât atât, o parte dintre ei pregatesc anihilarea influenței cabalei criminale în lume. Inițiativa lor nu este însă singulară, ci regăsim pretutindeni în lume astfel de organisme sau grupări ale „băieților buni”, care luptă pentru eliberarea omenirii de sub influența malefică a cabalei criminale. Actualmente, împotriva Rezervei Federale sunt coalizate 143 de ţări şi ele creează structura legală pentru ca arestările în masă ale membrilor „elitei” satanice să aibă loc cât mai curând. 
Totuși, este posibil să apară o dilemă: dacă există această „dispensă divină” care permite civilizaţiilor ET benefice să intervină şi să ne ajute în acest fel, făcând ca armamentul atomic al oricărei puteri nucleare să nu mai funcţioneze, atunci de ce mai este nevoie să fie făcute arestările în masă ale cabalei criminale? Aici ajungem la aceeaşi problemă care a fost analizată şi în unele dintre episoadele anterioare ale acestei serii: civilizaţiile ET benefice nu doresc – şi nici nu este indicat – să vină precum nişte „salvatori în lumină”, realizând totul în locul nostru, ci este necesar ca noi înşine să învăţăm din această lecţie, să dobândim experienţa necesară şi să facem alegerile corecte ce ne vor propulsa mai apoi pe drumul ascensiunii spirituale. Acesta este de altfel sensul evoluţiei. Chiar dacă evenimentele care ne vor transforma existența suferă anumite amânări, nu înseamnă totuși că ele nu se vor mai petrece; aceasta este doar o problemă de timp, nu de acţiune. Ele vor fi declanşate în mod constituţional de către armată, în colaborare cu forţele poliţieneşti şi cu cele ale justiţiei. Pentru efectuarea arestărilor, dovezile există şi ele sunt zdrobitoare. 

Ne-am putea pune problema dacă generalii din armată nu sunt de fapt tot membri ai cabalei criminale, caz în care aceste arestări nu vor avea loc niciodată. Este adevărat că o parte din conducerea armatei oricărei ţări este în subordinea „Iluminaţilor”, însă cei mai mulţi generali nu sunt de acord cu aceştia şi nu fac parte din rândurile lor. În general vorbind, militarilor nu prea le place să se trezească în miez de noapte pentru a merge la ritualurile funeste ale „elitei” criminale. Lor nu le place nici ce se petrece acolo, nici care este scopul acelor întâlniri. Marea majoritate a armatei vrea doar să îşi facă bine treaba, să îşi asculte superiorul şi să câştige bani pentru familie. În plus, militarii sunt legaţi şi prin jurământul făcut pentru protejarea ţării şi a locuitorilor ei şi tocmai de aceea nu vor fi deloc dispuşi să-şi calce acest jurământ pentru a omorî zeci sau sute de milioane de oameni pentru că aşa doresc nişte sceleraţi care nu mai au contact cu realitatea situaţiei. 

Singura soluţie pentru membrii „elitei” criminale, care în majoritatea lor sunt albi şi nu prea suportă celelalte rase, este genocidul planetar, deoarece altfel ei nu vor putea stăpâni lumea aşa după cum şi-au propus. Unul dintre motivele principale pentru aceasta este că ei nu agreează ca numărul mare de oameni să aleagă unde se duc banii şi ce să facă cu ei; oameni mai puţini pe planeta înseamnă deci o dirijare mai eficientă a fondurilor de bani. Din această cauză „elita” masonilor ascunde de zeci de ani tehnologia antigravitaţiei şi a energiei libere nepoluante, pentru că altfel zonele mai sărace ale globului ar înflori şi s-ar dezvolta foarte mult. În acest sens, textul care le dă apă la moară „Iluminaţilor” este analiza societăţii umane, redată în documentul Iron Mountain, o carte scrisă în anul 1967 de către un grup de 15 persoane a căror identitate nu a fost făcută publică. În această lucrare se arată că, pentru ca un guvern să se menţină la putere, este necesară crearea războiului sau a substitutului unui război. În acelaşi text se afirmă că, dacă oamenii ar continua să se înmulţească necontrolat, planeta nu i-ar mai putea întreţine. Totuşi, David Wilcock afirmă că a discutat cu anumite persoane competente în domeniu,  care i-au spus că doar bazinul Amazonului ar putea singur să susţină viaţa a peste 20 de miliarde de fiinţe umane. Prin urmare, argumentul cu „bomba suprapopulării” nu este fundamentat, mai ales că „elita” deţine tehnologia materializării hranei (food replicators). Dacă am avea la dispoziţie noile tehnologii, doar cu antigravitaţia şi cu această replicare a hranei am putea migra fără probleme pe oricare altă planetă am dori, pentru că energia sau hrana nu ar mai constitui atunci un impediment.

Tom Heneghn
Presiunea asupra „Iluminaţilor” creşte din ce în ce mai mult. Arestarea lor este iminentă şi ea este indirect confirmată şi de respectatul jurnalist Tom Heneghan, care este redactorul şef al ziarului British Guardian
Afirmaţiile ziaristului vin să confirme anunţurile făcute de alţi „whistleblowers” (Drake, Fulford, Wilcock, Thierry etc.) şi atestă faptul că aceste arestări vor începe foarte curând. Semnalul pentru arestări va fi dat de anunţul despre aşa-numitele Reglementări Globale între state, care vor implica anularea datoriilor, recapitalizarea băncilor din întreaga lume şi crearea unei rate echilibrate a dobânzii, care va rămâne neutră şi nu va creşte.
Toate valutele vor fi emise de Trezoreria fiecărei ţări sau de către grupurile de state care se vor asocia. Astfel, banii nu vor mai fi emişi de către băncile centrale private, pentru ca mai apoi să fie împrumutaţi cu dobânda guvernelor şi altor bănci. Aşa după cum am arătat, acesta a reprezentat un sistem financiar malefic, de creare a unei datorii artificiale care a epuizat guvernele şi populaţia ţărilor de resursele proprii. În loc să stimuleze dezvoltarea, el a condus spre sărăcie şi suferinţă, deoarece cea mai mare parte a bogăţiei lumii a ajuns în decursul timpului în mâinile băncilor centrale, controlate şi deţinute de către familiile „elitei” satanice a masonilor. Aceste imense bogăţii au fost folosite, printre altele, pentru a controla liderii naţiunilor, pentru a provoca războaie între state şi pentru a semăna distrugerea sistemelor sociale astfel încât planurile lor întunecate să fie îndeplinite. Toate acestea au reprezentat o teribilă crimă împotriva umanităţii şi evidența ei a fost recunoscută de-a lungul anilor de multe fiinţe umane inteligente. Cu toate acestea, sistemul a fost atât de adânc înrădăcinat şi atât de puternic implementat în conştiinţa maselor, încât el a rezistat oricărei tentative de schimbare. În realitate, el este un sistem corupt, care nu poate sfârşi decât în mod catastrofic.

În acest moment s-a ajuns în situaţia în care nu mai există nicio cale de a-l susţine; „soluţia” salvatoare la care au apelat de atâtea ori până acum „Iluminaţii” şi care a constat în tipărirea a tot mai mulţi bani, fără a avea pentru aceasta nicio justificare reală, nu mai este posibilă. Sfârşitul acestui sistem canceros a fost prevăzut chiar de către „Iluminaţi” de mult timp, însă secretul lui a fost păzit cu străşnicie. Acum, marea întrebare este dacă el va genera haos sau se va desfăşura într-o formă organizată şi predictibilă. Aşa după cum am arătat, intenţia este ca trecerea la noul sistem să se realizeze cât mai sinuos, fără sincope, fără panică şi fără ca populaţia să sufere de pe urma transformărilor inerente care vor urma.
Noul sistem financiar va da posibilitatea fiecărei naţiuni să creeze propriii ei bani. În conformitate cu unele informaţii de culise, acest lucru ar fi trebuit să se petreacă de mai multe ori până acum, în ultimii 20 de ani, însă au existat serioase impedimente, dintre care cel mai mare a fost refuzul acerb al „elitei” criminale de a renunţa la puterea pe care ea o dobândise.

Reglementările Globale care au fost discutate între naţiuni implică, în mare, un dublu proces. Mai întâi se va proceda la o restituire a sumelor de bani furate de Rezerva Federală de la toate celelalte ţări (în prezent, 143). Această sumă se ridică la 47 trilioane de dolari, însă unele surse sugerează că suma este în realitate mult mai mare. Restructurarea globală a sistemului financiar a fost dificil de realizat datorită naturii sale complexe şi a numeroaselor particularităţi pe care le prezintă. Până în acest moment nu a existat nici energia şi nici ocazia potrivită pentru a realiza această mişcare decisivă pe plan mondial, însă acum, că vechiul sistem corupt se distruge prin el însuşi, iar cabala criminală a „Iluminaţilor” se străduieşte din toate puterile pentru a aprinde flacăra celui de Al Treilea Război Mondial (în scopul de a îndrepta atenţia lumii de la falimentul inevitabil care o pândeşte), cele 143 de naţiuni realizează mari presiuni, pentru a forţa rezolvarea imediată a lucrurilor.
A doua doua parte a Reglementărilor Globale o reprezintă un proces de reevaluare (RV) a ţărilor în scopul de a cunoaşte valoarea lor în funcţie de resursele pe care ele le posedă, în special aur şi alte metale preţioase. Alte resurse şi bogăţii, cum ar fi petrolul, caracteristicile reliefului, construcţiile, capacitatea agricolă a ţării, capacitatea ei industrială, educaţia populaţiei vor contribui şi ele la această reevaluare, însă în mod secundar. Odată ce această valoare este stabilită şi s-a căzut de acord asupra ei (din informaţiile care există, această etapă a fost deja realizată), aceea va fi valoarea sumei în valută proprie, pe care ţara respectivă poate să conteze.

Sistemul de impozitare a populaţiei va fi abolit, căci el a fost impus ca o măsură de prevedere că datoria către Banca Centrală (Rezerva Federală) va fi plătită. Nu este încă foarte clar cine şi cum va controla acest nou sistem financiar, dar se pare că el va fi dirijat de către o nouă entitate financiară internaţională, un fel de Fond Monetar Internaţional, condus de grupul celor 143 de state (numit şi G-19). ONU va fi şi el transformat, iar Banca Mondială va suferi schimbări majore.
Toţi banii pe care o țară îi va avea la dispoziție vor fi banii Trezoreriei Naționale, creaţi fără datorie. 
La începutul acestei resetări a sistemului economic şi financiar în întreaga lume, nicio ţară nu va avea niciun fel de datorii, până nu se va pune la punct un mecanism care să ofere această posibilitate în viitor, pe baza unor principii sănătoase.
Toate aceste aspecte vor fi interactive cu introducerea noilor tehnologii, cu manifestările energetice ale Soarelui şi ale planetei noastre, precum şi cu o serie de alte elemente, cum ar fi operaţiunea Disclosure (Dezvăluirea) sau intervenţia în anumite momente bine determinate a extratereştrilor benefici.
Dan Bozaru
 Inţelegerile globale şi anunţurile despre arestări vor fi făcute prin intermediul televiziunilor. Mulţi oameni vor fi luaţi prin surprindere, deoarece ignoranţa şi prostia sunt încă imense la nivelul populaţiei Pământului. Din această cauză este foarte posibil ca multe persoane să fie şocate de evenimentele care se vor petrece în curând. Tocmai de aceea sugerăm ca, în măsura posibilităţilor, cei care cunosc despre ce este vorba să informeze și celelalte ființe umane care sunt măcar într-o anumită măsură interesate să afle adevărul despre situația actuală a omenirii. Atunci când „roata morii” va începe să se mişte este puţin probabil că agitaţia şi iureşul evenimentelor va mai permite o asimilare corectă a tuturor elementelor. 

Prof.yoga Dan Bozaru
Preluare de pe  yogaesoteric
15 iunie 2012 

Pentru conformitate, (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu