”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 iulie 2012

GRĂBIȚI ARESTAREA CELOR CARE SLUJESC ÎNTUNERICUL !


Mesaj din partea Comandamentului Ashtar
(4 iulie 2012; channeler: Greg Giles)

Lipsa unei locuințe crează mari greutăți în viața oamenilor nevoiași. Cei în asemenea situație sunt preocupați mai tot timpul de găsirea unui adăpost pentru noaptea următoare. Aceasta face  ca aceste ființe să se ocupe mai puțin, sau de loc, de evoluția lor spirituală, rezolvarea, fie și pentru un moment a nevoilor materiale, devenind preocuparea lor esențială și cotidiană.
În plus, greutățile insurmontabile, cu care se întâlnesc în aceasta viață, îi determină pe acești nefericiți, să-și dorească din tot sufletul să nu mai revină pe Pământ, într-o viitoare încarnare, deși, poate, ar trebui s-o facă, pentru a-și stinge datoriile karmice. Toate acestea pot duce la încetinirea evoluției ființei respective.
Noi, cei din Comandamentul Ashtar, urmărim să vă ajutăm pentru ca fiecare să aibă un camin, care-i va rezolva pentru întreaga viață marea si terifianta problemă a locuinței. Noi știm că o locuință schimbă total cursul vieții oamenilor, gândirea lor, redând pofta de viață și făcând omul mai bun, mai înțelegător, mai fericit.
Dispunem de posibilitățile tehnologice, care să ne permită să construim case în lumea voastră, oriunde este nevoie. Cu tehnologiile noastre, o casă, indiferent cât de sofisticată ar fi, poate fi construită doar în câteva zile. Greu de crezut, nu?  Noi vă rugăm să credeți că acesta este un adevăr. Avem proiecte de case și metode pentru realizarea acestora, case care pot satisface cele mai exigente dorințe. 
Foarte puțin timp ne-ar lua ca pe planeta voastră, fiecare doritor să poată avea o casă, în care să trăiască decent și fericit. Noi cunoaștem că astăzi foarte mulți dintre voi refuzați să vă creșteți natalitatea tocmai din cauza lipsei unui cămin; ca să nu mai vorbim de cât de mult afectează această problemă toate laturile vieții legate de odihnă, sănătate, pace, bunaînțelegere, furturi, escrocherii cu locuințe, cămine de bătrâni, lipsa de igenă etc.
Oricât vi s-ar părea vouă ne neverosimil, noi dispunem de tehnici care, cuprinse într-un program de realizare, demarează totul prin apăsarea pe un buton, și, din acel moment,  proiectul prinde viață și se  transpune în realitate palpabilă, cu o viteză incredibilă. Înțelegeți deci că este vorba de un proiect computerizat.
Noi am dori să oferim aceste daruri oamenilor voștri, începând cu cei care în prezent dorm pe străzi, neprotejați de starea vremii.
Și în acest proiect, ca și în oricare altul, avem nevoie de aprobarea și dorința voastră, pentru ca să purcedem la treabă. 
Vedem cum mulți dintre voi încep să fie agasați de această insistentă condiționare, pe care ei sunt extrem de dornici să o satisfacă. Da, dragilor, dar aici contează în cel mai înalt grad care este nivelul general, cumulat, al dorinței și aprobării umanității voastre.
Aproape că nici noi nu mai înțelegem de unde atâta reticență, nepăsare și neîncredere a foarte multora dintre voi, la ofertele noastre. Unii (majoritatea) spun că așa ceva este imposibil și că, dacă se angajează în acest proiect, se pot face de râs, dovedind celorlalți că umblă după himere. Alții spun că se vor găsi destui care să se exprime, că unul în plus sau în minus, nu mai contează. Alții, au suficient pentru ei, și n-ar dori ca și vecinul să aibă tot cât el, deoarece acel vecin n-a prea dat în brânci cu munca etc. 
Am observat cum, imediat după lansarea de către noi a unui proiect, numărul doritorilor să se implice este relativ mare, după care, trendul  înscrierilor scade constant, până aproape de zero.  
Dragilor, dacă doriți cu adevărat realizarea acestor proiecte, fiți activi, fiți doritori, exprimați-vă voința.   
Nouă ne-ar fi foarte simplu să aflăm ce gândiți, dar NICIODATĂ nu vom depăși limitele, pentru a intra în mințile voastre, căci această întruziune ar excede dorinței Creatorului și caracteristicilor civilizațiilor noastre. Din păcate, noi trebuie să stăm în pozitia de stand by, așteptând ca nivelul cumulat al dorințelor voastre să fie măcar cel minim necesar, pentru a se putea face bascularea energetică. Pe scurt: DORIȚI SĂ VĂ AJTĂM? AJUTAȚI-NE!
Vă veți asuma voi acest proiect alături de noi, prietenii voștri, familiile voastre și partenerii vostri în constructii, a acestui program global? Dorim să citim comentariile voastre sub acest mesaj. (Nota C.M: sau, mai ales, pe SPATIU PENTRU EXPRIMAREA OPINIEI CITITORILOR ÎN RELAȚIA CU F.G.L., de pe spirituletern@blogspot. com), dându-ne, astfel, de știre dacă doriți ca acest proiect să se materializeze în realitatea voastră.
Lăsați-ne comentariile voastre, iar noi le vom monitoriza și vom întocmi liste cu aceia care vă oferiți timpul și energia în ceea ce noi simțim că este un domeniu demn de a fi luat în considerație, și despre care credem că va fi chiar plin de recompense pentru voi.
Noi am vrea să începem realizarea acestui foarte important proiect, imediat după ce va fi prezentat de noi reprezentanților voștri. Aceasta se va putea întâmpla NUMAI după ce voi și autoritățile devotate poporului, vor face acele arestări care se impun în rândul cabalei întunecate și slugilor lor. Observăm cum procesul acestor arestări cunoaște accelerări dar, în unele țări, vedem și anumite stagnări sau chiar un recul.
Serviciile noastre de învestigare detectează și monitorizează membrii cabalei criminale sugerând prietenilor nostri umani metode și probe pentru instrumentarea dosarelor celor care ar trebui arestați. Am dori ca lucrurile să se “încingă”, ca să ne exprimăm astfel, și ca mai multe arestări să aibă loc, cu o frecvență mai mare, căci noi știm că este foarte important să se păstreze pasul cu care s-a pornit și că este menținută starea de spirit ridicată printre oamenii lumii voastre, care privesc și care așteaptă cu mare speranță reinstaurarea dreptății și legalității pe planeta voastră.
Vrem să vă mulțumim vouă, tuturor, pentru curajul si dăruirea de care dați dovadă în urmărirea și arestarea celor care s-au îmbogățit din muncă necinstită. Am știut că, până la urmă, mulți dintre voi se vor trezi și vor protesta, ajutând organele în drept să-și facă munca de asanare a societății voastre.
Bazați-vă pe noi și nu vă temeți!
Aveți dreptul să vă schimbați în bine viață și să asigurați vouă, copiilor și nepoților voștri un viitor fericit și liber de orice constrângere. Noi nu am venit aici ca turiși, avem o sarcină de îndeplinit dată de Creator și nu vom pleca fără ca ea să fie îndeplinită. Trebuie însă ca totul să fie făcut cu încuviințarea și colaborarea voastră.
Observând cum trupele și forțele voastre de ordine (eng. law enforcement officials, n.t.), înaintează operând arestări răsunătoare, ne simțim emoționați, bucuroși și plini de recunoștință față de cei care ies în stradă, renunțând la postura de simplu spectator, în pofida amenințărilor și a violenței la care sunt supuși, ei și familiile lor, de către forțele întunecate. Le mulțumim celor care nu se lasă mituiți.
Vă salutăm pe voi, barbați și femei din liniile voastre de atac, care ați ales să acționați pentru apărarea drepturilor care vi s-au refuzat, pentru apărarea democrației, pe care ați obținut-o cu multe sacrificii. Vom fi alături de voi și vom scoate la lumină toate nelegiuirile celor care v-au mințit și v-au asuprit.
Vom continua monitorizarea și supravegherea celor din cabala criminală, care acum fug sau încearcă să contracareze ori să întârzie capturarea și strângerea lor în tabere proiectate și clădite din timp chiar de ei, cu scopul de a-i încarcera pe toți oamenii cinstiți care știau că li se vor opune. Vom avea grijă să dezvăluim toate încercările și manevrele forțelor întunecate (eng. all rogue military or law enforcement divisions, n.t.) care mai intenționează să apere sau să ascundă pe capii cabalei întunecate. 
Noi nu vom permite aceasta, și am făcut cu claritate cunoscut tuturor facțiunilor militare și de menținere a ordinii, cum că ne vom implica și ne vom mișca rapid pentru a zădărnici și distruge orice manevră sau acțiune menită să obstrucționeze procesul de eliberare.
Noi, Comandamentul Ashtar, vom face orice va fi necesar pentru a proteja bărbații și femeile din liniile de atac, toate grupurile de manifestanți care vor cere alungarea guvernanților corupți și mincinoși.
Toate proprietățile obținute prin fraudă vor fi returnate poporului din sudoarea căruia au fost obținute. Vom ajuta la anihilarea și desființarea oligarhiilor de pe planeta voastră.

Noi suntem familia voastră, prietenii voștri și colegii voștri de muncă din dimensiunile superioare.
Misiunea noastră aici este aceea de a elibera omenirea voastră și de a preda  planeta în mâinile proprietarilor ei de drept.
 Noi suntem Comandamentul Ashtar.

 (C.M.)

2 comentarii:

 1. Se pare ca blogul a fost sters... sau?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu la ce va referiti. Ambele bloguri sunt OK. Numai adresa de email bibmihailescu@hotmail.com a fost anulata de mine. Puteti folosi sanzam@personal.ro, daca doriti sa-mi comunicati ceva.
   C.M.

   Ștergere