..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 iulie 2012

Dialog cu F.G.L.


(2 iulie 2012; channeler: Blossom, Noosa, Sunshine Coast, Qld, Australia )
Blossom

Blossom: Bună ziua, dragi prieteni. Mi-am programat această dată pentru a vorbi cu voi, deşi nu sunt sigură dacă se va întâmpla aşa. Mintea mea este puţin tulbure şi ar fi mai potrivit să vorbim mâine... din anumite motive. Oricum... Iată-mă... întrebarea este... sunteţi acolo?
Federația Galactică a Luminii
: Este, ca întotdeauna, o mare bucurie să fiu prezent alături de tine şi să împărtăşesc momente revelatoare cu tine şi cu ceilalţi care vor să vină la bord.
Aşadar, pe planeta voastră, în acest moment, există cu fiecare bătaie de ceas, tot mai multe speculaţii despre când şi dacă va începe “show” -ul. Vorbim acum despre deplasarea celor care şi-au predat Fiinţa, acelor aspecte care nu le mai servesc nici lor şi nici întregului. Aceia dintre voi care au rătăcit calea... sau putem spune de asemenea... cei care au urmat-o. Căci, aşa cum am afirmat în repetate rânduri,... nu totul este ceea ce pare şi veţi fi foarte surprinşi,... pe măsură ce Adevărul se dezvăluie,... să descoperiţi câteva diferenţe faţă de aprecierea pe care aţi avut-o înainte... şi când total va fi adus la suprafaţă, anumite aspecte vor schimba cu adevărat ceea ce gândiţi.

Blossom
: Mulţi dintre noi au fost foarte entuziasmaţi când ai spus, data trecută, ca totul va începe în cea de-a doua jumătate a anului. Simt în interiorul meu acel freamăt ce îmi spune că “ceva este pe cale să înceapă”. Din nou suntem pe marginea scaunelor. Ca întotdeauna, ne ţinem bine pălăriile, deşi este doar o briză uşoară, în comparație cu uraganul care trece acum.
F.G.L
.: Şi totuşi, cum începe să se facă simţit un uragan? Briza devine tot mai puternică... vântul se întețește şi acumulează forţa. Nu se poate începe cu centrul uraganului... dar, totuşi, un ți se pare că vântul  începe să se transforme în furtună? Dragilor... prieteni... în aceste timpuri de schimbare este de o importante vitală să vă păstrați calmul. Faceţi doar ceea ce are sens PENTRU VOI! Nu urmaţi, precum oile din turmă, reacţia imediată a celor care au interesul de a vă induce în eroare.

Blossom: Asta ce înseamnă, mai exact? Poţi să dezvolţi puţin tema aceasta, să ştim la ce să ne aşteptăm.
F.G.L
.: Nu este vorba despre la ce să vă aşteptaţi... ci ce să SIMŢIŢI. În lumea voastră aveţi o expresie care spune “Îmi miroase a putred”, ţie nu? Ei bine, noi vă sugerăm să vă menţineţi simţurile activate, căci, deşi schimbările vin într-un mod dramatic... ele abia vor crea baza vieții viitoare.
În toată confuzia creată, se vor manifesta cei care vor încerca totul pentru a-şi impune statutul şi, aşa cum le este obiceiul... vor face tot ce pot pentru a-i convinge pe cei ignoranți că ceea ce li se prezintă ar fi purul adevăr, când, de fapt, este o minciună.
Nu vrem să vă îngrijorăm... tot ce dorim este să vă pregătim. Suntem nevoiţi să vă spunem din nou că urmează un timp în care se va manifesata foarte multă confuzie.
ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE VĂ CEREM SĂ RĂMÂNEŢI ÎN IUBIRE.
PENTRU CĂ NUMAI IUBIREA ESTE CEA CARE VĂ PERMITE SĂ SIMŢIŢI PROPRIUL VOSTRU ADEVĂR.
ASTA ESTE CEEA CE V-AM CERUT ÎNTOTDEAUNA SĂ FACEŢI.
ÎN ZILELE CARE VOR VENI, VEȚI PUTEA PUNE ÎN PRACTICĂ MAI MULT CA NICIODATĂ ACEASTĂ NECESITATE. ŢINEŢI MINTE ASTA.

Blossom
: Ştiu că nu este vorba despre teamă și că rămânând în Lumină şi în Iubire totul va fi bine. Ştiu asta în adâncul fiinţei mele... totuşi este o parte din mine, la suprafaţă, care ştie puţine lucruri despre toate astea... pentru că nu ştim ce anume se va prăbuşi. Nu ştim cum vor reacţiona oamenii la tot ceea ce urmează să se întâmple şi la tot ceea ce urmează să auzim. Mai mult, cred că e vorba de energia care se va crea în jur şi care va fi puţin cam deprimantă… Pentru cei care vor primi toate astea va fi un şoc.
F.G.L
.: Totuşi, repetăm... VEŢI ŞTI CE ESTE DE FĂCUT! Aceea va fi ziua cea mare..
Este timpul să intraţi în joc. Acela va fi momentul pe care îl aşteptaţi atât de mult. Acela va fi motivul pentru care aţi coborât aici (pe Pământ.) Acesta este scopul pe carea v-ați angajat să-l serviţi. Pentru acel moment v-aţi pregătit de-a lungul drumului până astăzi.
Permiteţi-ne să vă asistăm pentru a vă putea juca bine rolurile pe care ați ales să le interpretați. Oricât de mult v-ați pregăti... oricât de mult veți fi exersat, vă veți confrunta cu emoțiile primelor manifestări…... Nu contează despre cine vorbim sau cât de important va fi rolul pe care vor trebui să-l joace..
Totuşi... odată cortina ridicată... odată ce scena va fi descoperită publicului... începe derularea piesei din care faceți și voi parte. Veți înțelege exact ACEL MOMENT în care trebuie să vă spuneți replica pentru care v-ați pregătit atâtea vieți. Fiecare va intra pe scenă și-și va juca rolul pe care-l știe pe de rost. Desigur, va exista acea teamă a debutului pe scenă, acel trac, dar, odată intrați în rol, totul se va desfășura conform așteptării spectatorilor și dorinței actorilor.
ACESTA ESTE UN PLAN DIVIN care a început cu foarte mult timp în urmă. Dar, abia ACUM sunteţi pe cale să jucați scvența finală a sfârşitului unui capitol, pregătindu-l pe următorul.

Blossom
: Toate acestea sunt ca o carte atât de interesantă că n-o mai poți lăsa din mână, până n-o citești. Şi totuşi... nu pot să nu fiu sinceră,... pe măsură ce zilele trec,... viaţa merge înainte de parcă nimic deosebit nu s-ar petrece sau nu ni s-ar pregăti. Mulți își fac de pe acum planuri de cum își vor petrece Crăciunul, sau își planifică zilele de vacanță ale sfârșitului de an 2012. Mulți abordează și perspectiva anului 2013… . Însă, deodată îți vine un gând….și te întrebi dacă va mai fi și cum va fi!? Ştiu că nu sunt singură în asta! Vreau să spun... iertare că mă îndoiesc.. dar, dacă ne trezim toţi în ziua de Crăciun a acestui an... spunând... “Ei bine,... ce a fost toată povestea aia de care ni se tot spunea, căci iată, nu s-a întâmplat mai nimic excepțional?”
F.G.L.:
Şi, dacă nu vă veți trezi astfel?
Şi dacă da?

Ceea ce vom spune va fi dacă a fost sau nu o schimbare. Vă spunem vouă... aveți toată încrederea că lucrurile în  lumea voastră nu vor rămâne neschimbate.. Acest lucru NU se poate întâmpla
.

Blossom
: Ok... Iau cuvintele tale ca pe o garanţie.. pentru moment! Iartă-mi neîncrederea. Noi oamenii am avut destul de multe lucruri care ne-au decepţionat şi în care ne pusesem anterior toată Încrederea.. sunt sigură că poţi înţelege de ce sunt puţin circumspectă.
F.G.L
.: Deşi poate nu apreciem pe deplin ceea ce spui... din punctul nostru de vedere, totul se desfășoară în concordanţă cu planul din MAREA SCHEMĂ a lucrurilor iar emoția va fi este de-a dreptul covârşitoare.

Blossom
: Tare mult urăsc să fiu eu cea care  “strică petrecerea”... dar emoţia mea din trecut a fost atât de covârşitoare, încât m-a doborât şi apoi a trecut peste mine... Înţeleg totuşi că suntem într-un fel de cocon de unde putem vedea această tranziţie... aşadar din nou, eu îmi voi păstra încrederea în previziunile voastre. Fără îndoială, multe se “construiesc” acum, iar posibilităţile legate de felul cum vor “decola” lucrurile, pot cu adevărat să ne pună imaginațăia la treabă. În ceea ce mă privește, îmi pun speranța în faptul că lucrurile vor depăși faza unui joc de-a v-aţi ascunselea... la multașteptatul anunț: “Pregătiţi sau nu, noi venim!”.
F.G.L.:
Şi SUNTEŢI pregătiţi.
TIMPUL DE AȘTEPTARE S-A EPUIZAT. NU MAI SUNT PREGĂTIRI DE FĂCUT.
TOTUL ESTE GATA!
(Nota C.M.: Nu-mi place că trebuie s-o spun, dar această afirmație este contrară a ceea ce ne comunică Matei în mesajul din 4 iulie 2012, în care se afirmă că se va produce o decalare a momentului în care va avea loc debarcarea!?)
Cei care au ascuns adevărul atât de mult timp, n-o mai pot face și de data aceasta.

Totuşi, vă sugerăm să nu lăsați garda jos, să fiți vigilenți pentru a vă FIINŢA VOASTRĂ DE LUMINĂ. Staţi de pază, fiți în sand by. Energiile de tulburare vor fi ... aşa că ar fi bine să vă protejaţi PROPRIA energie şi să o ţineţi în siguranţă “la căldură”.

Blossom
: Eu, personal, am câteva metode pe care le folosesc atunci când simt că am nevoie de protecţie. Eşti amabil să ne oferi o cale pe care tu consideri a fi cea mai folositoare?
F.G.L
.: Desigur. Imaginați-vă forma unui ou în care se află corpul vostru. Gândiți că oul are coaja dintr-un cristal opac, imposibil de penetrat din afară. Asta va ţine la distanţă  energiile gândurilor negative care altfel v-ar pătrunde ființa. Simțiți cum camera-ou este suficient de spațioasă și foarte confortabilă. În ea găsiți eneriile iubirii, vindecării, liniștii și păcii.

Blossom: Pot să întreb…de ce este opac?... mă duce cu gândul la geamul unei băi prin care nu poţi vedea clar.
F.G.L
.: Sugerăm asta pentru că este înţelept să se procedeze aşa. Mai pe scurt... dacă cineva nu poate vedea ceva clar în interior... va evita să încerce să pătrundă, căci nu știe peste ce poate da în interior. Așa că, mai bine renunță și caută alt refugiu. Amatoare de a pătrunde sunt destule suflete (energii pribege) care caută un adăpost pe care să-l peia , sau măcar să fie admise de proprietar. Și, dacă gazda se timorează, este un caracter mai slab sau mai temător, mai ușor influențabil…. intrusul va prelua repede conducerea, eventual, chiar își va expulza gazda.

Blossom: Ok... mulţumesc. Cum rămâne cu cei care au nevoie să vadă Lumina cuiva pentru a ştii “pe unde să meargă” să caute ajutor?
F.G.L
.: Vă spunem că acesta este un subiect diferit faţă de cei care doresc… ca să o spun mai clar, să sugă energia cuiva, să vă vampirizeze. Să ştiţi că cei care doresc să fie găsiţi, vor fi găsiţi.
Cât de mult ne-ar plăcea să putem apăsa pe un buton şi întregul plan să fie înţeles!
Blossom
: Cât de mult v-ar plăcea VOUĂ? Încearcă sentimentul de frustrare din punctual nostru de vedere!! Eu pun întrebări din perspectiva noastră, al oamenilor acestei planete. Undeva, în interiorul meu există ÎNŢELEGEREA COMPLETĂ a faptului că TOTUL va fi bine... pur şi simplu ȘTIU asta. Indiferent ce se va întâmpla în viitorul apropiat, pur şi simple ŞTIU că la final.. toţi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi... ŞTIU asta!
Ei, dar mai știu și că timpul rezervat pentru această conversație s-a încheiat.
Mulţumesc foarte mult! Iubire şi recunoştinţă pentru tine.

SURSE: http://blossomgoodchild.blogspot.com  și  http://galacticchannelings.com
Traducere: Camelia și C.M.

Pentru conformitate (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu