..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 iulie 2012

Dialog cu Federația Galactică a Luminii (3)


 (14-iulie-2012; channeler:  Blossom, Noosa, Sunshine Coast, Qld, Australia)
Blossom

Blossom
: Salutare. Aş vrea să continuăm ceea ce am început săptămâna trecută, se poate? Am adus vorba de diferiţi channeleri şi felul cum mesajele şi potenţialităţile pe care le prezintă, diferă. Vrei să aprofundezi subiectul, dacă consideri că este potrivit?
Federaţia Galactică de Lumină: În primul şi în primul rând, îți urez bun venit la această nouă întâlnire.
Subiectul pe care doreşti să îl discutăm... ca multe altele... are multe aspecte prin natura sa. Căci, într-adevăr, am putea spune că fiecare dintre voi este un canal în sine. Totuşi, dacă ne referim la vibraţii şi unde radio, ne aventurăm într-un subiect mult mai complex. Acum, întrebarea fiind pusă, vom face tot posibilul să clarificăm această temă.

Termenul de “ales” poate avea două valori distincte: se poate vorbi de un “ales” ca fiind persoana desemnată în societatea voastră de a vă reprezenta interesele într-o anume demnitate, sau de un suflet “ales” care să dispună de abilitatea de a comunica cu civilizații din afara planetei voastre, printr-o modalitate anume de comunicare. Mulți dintre acești “aleşi”, din cea de a doua categorie, rămân toată viața niște anonimi, pentru majoritatea populației. Chiar există asemenea suflete care se feresc să divulge cuiva faptul ei comunică cu entități extraterestre. Acești comunicatori sunt în fapt, niște canale umane care pot stabili o legătură de comunicare cu inteligențele din univers. Voi îi numiți channeleri. Nu oricine poate deveni, în etapa actuală a dezvoltării umane, canal de comunicare. Înainte de a începe comunicarea, canalul în cauză este pregătit pentru această muncă, la nivel conștient sau inconștient (la nivel de suflet). Există o perioadă premergătoare necesară punerii la punct a nivelului de sensibilitate, de înțelegere coerentă a mesajelor, de evitare a interferențelor, de putere a semnalului recepționat etc. Așa a fost cazul și cu tine, dragă Blossom.

Blossom
: Într-adevăr. La un moment dat, White Cloud mi-a spus că boala pe care am avut-o timp de 17 ani mi-a adaptat şi reprogramat corpul şi câmpul energetic pentru ca anumite energii să poată comunica cu mine. Presupun că înţelegerea cu White Cloud a fost diferită? Lucru despre care nu e neapărat necesar să vorbim astăzi.
F.G.L.: Într-adevăr. Procesul prin care o energie “vorbeşte prin” nu este complet diferit... totuşi este evident mai multă implicare în ceea ce priveşte conexiunea materială a fiecărui subiect.

Blossom
: Atunci, dacă pot continua, pot întreba din nou cum afectează cunoașterea fiecăruia conținutul mesajului? De exemplu, tu pari a ŞTII ceva ce poate că eu am citit în timpul acestei săptămâni şi poţi vorbi cu mine despre asta când comunicăm, aşa ca acum. Mulţi spun că ceea ce crede o persoană, poate influenţa direcţia în care chanellingul evoluează... E posibil asta?
F.G.L.: Hai să mergem la miezul problemei. Sunt mulţi care “aduc mesaje de dincolo” dar sunt și mulți care “cred” că aduc mesaje. Cu cel mai profund respect... trebuie spus că în unele cazuri, dorinţa de a comunica cu o entitate, poate fi atât de profundă încât doritorul să aibă impresia că a stabilit o comunicare, când, de fapt ceea ce aude nu este decât o exprimare a propriului său eu. Altfel spus, el “realizează o legătură ” cu propria-i dorință nu cu o ființă sau energie dintr-o dimensiune superioară.

Blossom
: Deci... întrebarea cheie: cum poate cineva să ştie cum să facă această diferență fundamentală? Îmi vei spune despre rezonanța pe care o stabilește fiecare, nu?
F.G.L.: Ne citeşti gândurile! Trebuie luat în considerare acest fapt şi adăugat în ecuaţie... Frecvența de rezonanță se schimbă pe măsură ce ființa se ridică în cunoaştere şi înţelegere. Aşadar... Adevărul cuiva se schimbă pe măsură ce “se îndreaptă spre etajul următor”. Ceea ce o persoană ştie la nivelul al 3-lea... poate fi mult mai elaborat la nivelul al 4-lea, astfel a ceea ce înainte era cap de lista la nivelul al 3-lea, abia mai există ca o muzică de fundal la nivelul al 4-lea.

Cei care preiau mesajele prin channeling de la diferite suflete vor rezona cu un channelling de nivel 3... dacă EI sunt la nivelul 3.
Blossom
: Deci,... să zicem că această clădire are 150 de nivele... cine este mesagerul pentru al 3-lea nivel?
F.G.L.: Fără îndoială... ego-ul lor!
Blossom
: Dar cei de la nivelul 31?
F.G.L.: Ei vor fi în legătură cu Fiinţe mai Luminoase decât ei, care cândva au fost pe Pământ şi au experimentat vibraţia în formă fizică. Am putea spune... că aceste suflete care comunică “înapoi către Pământ” vor avea o vibraţie “condimentată”, nu ca cea a unui suflet care încă mai are mulţi km de parcurs în călătoria să.
Blossom
: Ok... presupun că această configuraţie se aplică în toată clădirea?
F.G.L.: Nu... deoarece în jurul nivelului 66, entitatea nu mai poate exista în formă fizică, deoarece Lumina ei nu ar mai putea rămâne într-o densitate atât de mare.
Blossom
: Ok... deci. Mm. devine complex
F.G.L.: Tu ai dorit să ştii.
Blossom
: Adevărat... voi face tot posibilul să înţeleg...
F.G.L.: Noi am ştiu despre asta... Dă-ne voie, pentru binele multora, să menţinem un nivel cât mai simplu posibil.
Blossom
: Ok... dă-mi voie să întreb:.. acum sunt mulţi channeleri “renumiţi”, a căror muncă e răspândită peste tot pe internet. Mulţi “susţin” (cu tot respectul şi incluzându-mă şi pe mine aici)... că ei aduc mesaje de la un “anumit grup sau entitate”. Acum,... unii au rămas în joc mai mult timp, alţii, o perioadă scurtă, totuşi aş spune... au devenit “cunoscuţi”.
Cum vine asta.. că mesajele diferă atât de mult? Chiar şi mesaje care se spune că vin de la acelaşi grup de suflete? Şi dacă vin de la acelaşi grup... de la acei channeleri  cu notorietate, mulţi spun lucruri complet diferite despre acelaşi subiect. Ce înseamnă asta? Cum poate ştii cineva, pe cine să crediteze? Spui.. prin judecata lui.. dar adică inima îţi spune “asta și asta”... asta te poate duce într-o confuzie aproape patologică.
F.G.L.: Imaginează-ţi în lumea ta... sau pentru a simplifica... în ţara ta... un oraş pivot central. Toate satele şi oraşele au o autostradă care conduce la acest pivot central. Totuşi, nici unul dintre cei care locuiesc în afara acestui centru un a fost niciodată în vizită acolo... în formă fizică.

Fiecare dintre aceste localități are propriul său mod de a face lucrurile. Aşa au procedat de la “începutul timpului”, şi pentru fiecare comunitate, acesta a fost modul în care “lucrurile au fost făcute”. Nu există altă cale.

Fiecare locuitor a auzit că acest pivot central va trece prin schimbări majore şi că acest lucru va afecta pe toată lumea şi pe fiecare oraş în parte. Pare normal ca fiecare să asiste în ce fel poate. Aşadar, oferă în mod telepatic înţelesuri aşa cum “ei ştiau” că este modul cel mai bun de asistență şi au trimis ceea ce ei ştiau a fi Adevărul... legat de această mare schimbare care urma să aibă loc.

Blossom
: Înţeleg acum ce vrei să spui. Totuşi, acel oraş pivot este ca o “oală sub presiune” de idei, posibilităţi, adevăruri, neadevăruri, profeţii şi aşa mai departe... fără să ştie c are dintre ele ar trebui să fie aleasă.
F.G.L.: Atunci ia în calcul că... pe măsură ce povestea noastră continuă, Bătrânii acelui oraş central au ţinut un consiliu din cauza confuziei pe care toate acele informaţii din exterior o cauzau. Au decis să analizeze TOATE sursele de informaţie şi să caute un numitor comun...
Blossom
: Am înţeles perfect... IUBIRE!
F.G.L.: Acesta este mesajul nostru ce vine neîncetat... şi tema ce apare în toate mesajele de Adevăr.

Bătrânii au găsit un sens în acest ADEVĂR UNIC. Au alungat confuzia şi au decretat pentru toţi cei care locuiau în acea zonă să ignore orice informaţie ce nu scotea la suprafaţă tot ce este mai bun într-o persoană.

Acesta este ADEVĂRUL UNIC. TRĂIND ÎN EL... TRĂIEŞTI AŞA CUM ȚI-AI PROPUS SĂ TRĂIELTI.

NU ESTE NIMIC MAI MULT DE ŞTIUT ÎN ACEST MOMENT.

Cu cât mai mult alegi să ignori confuzia şi să te bazezi pe IUBIREA DIN INTERIORUL TĂU, CU ATÂT MAI MULTE RĂSPUNSURI ŢI SE VOR REVELA.

CEEA CE DOREŞTI SĂ ŞTII... ŞTII DEJA.

ŢI SE PREZINTĂ... EXACT ÎN MOMENTUL PERFECT ÎN CARE AI FOST DE ACORD SĂ AFLI. DE ACEEA NU ŞTII TOTUL ACUM. NU ESTE ÎNCĂ MOMENTUL PENTRU ASTA. TU ŢI-AI SPUS ASTA ŢIE ÎNSĂŢI, CU MULT TIMP ÎN URMĂ.

Într-un fel, nimeni nu are dreptate, nimeni nu greşeşte, fiecare “prezentare a ADEVĂRULUI” este corectă în inimile celor care o aduc. Totuşi, atenţie.. spunem “prezentare a ADEVĂRULUI”. Prin asta, vrem să spunem că multe surse sunt conectate la Adevărul Iubitor dintr-un “sat anume”, şi aici adăugăm, că este posibil ca cel care primeşte mesajul să aibă originile în satul din care primeşte informaţia... (este o altă posibilitate).

Vă cerem totuşi să fiţi conştienţi şi de faptul CUNOSCUT că există mesaje care NU SUNT şi NU VOR FI NICIODATĂ venite din dimensiuni Superioare. Există mesaje trimise către voi ce au ca scop clar confuzia şi înşelătoria. Sunt codificate în aşa fel încât să pară a fi din Lumină, dar, sigur, strecoară și coduri care conțin teama, conducând  gândurile celui racolat spre osândă și tristețe.
Aceste mesaje sunt uşor de detectat... căci, dacă simţi Iubire la început, în momentul conexiunii, dar pe parcurs, inima dă semne de disconfort, de iritare, este semn că trebuie să renunți și să te îndepărtezi de acea sursă malefică. Unii susțin că ar trebui să stai și să mai selectezi ceea ce este bun, că nu trebuie ca “o dată cu apa murdară să arunci și copilul din copaie”.  Nu vă lăsați păcăliți, renunțați, căci cu cât veți sta mai mult prinși de acele influențe, cu atât vreți fi mai prinși în păienjenișul lor.

Blossom
: Ştii... asta e interesant. Cred că ştii că vecina mea a aruncat nişte apă cu săpun în grădină, acum câteva zile, şi exact acest proverb mi-a venit în minte... şi am încercat să îi găsesc sensul... Aşadar, revenind la început... eu, în calitate de channeler, nu alterez cumva mesajele primite?
F.G.L.: Nu! Este OK, ți-am mai spus-o. Noi suntem bine și corect conectați cu gândurile tale.
Blossom
: Oh, ce mă bucur! Asta răspunde și la întrebarea pe care o aveam, referitor la mesajele de la White Cloud, în care îmi apărea ceva ce văzusem într-un magazin și mi-a atras atenţia recent când s-a folosit ca metaforă într-o situație. La început, eram confuză, dar, ulterior, am lăsat lucrurile cum erau și am depășit momentul. Noroc!
Am impresia că am terminat pentru astăzi. Oricum, mi-ai dat din nou teme ce gândire. Până data viitoare,... tai-tai!
F.G.L.: Suntem mereu la dispoziţia ta.
Blossom
: Oh, atunci îmi voi permite să mă servesc cu un ceai și o felie de prăjitură.
Cu Iubire şi Mulţumiri!

SURSE: http://blossomgoodchild.blogspot.com  și  http://galacticchannelings.com
Traducere: Camelia

Pentru conformitate (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu