..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 13 iunie 2012

Sondaj al gradului de Participare la Proiecte


Mesaj din partea F.G.L.                                                    
(8 iunie 2012; channeler: Greg Giles)

În măsura în care voi vă deschideți noilor realități, noi suntem pregătiți să începem numeroase proiecte și programe, despre care am mai vorbit, parțial, în mesajele trecute. Vă vom oferi soluții prin intermediul tehnologiei noastre avansate și raționamente mai adecvate, cu privire la implementarea noilor sisteme.

Multe dintre sistemele voastre sunt arhaice, unele dintre ele nu ar fi trebuit implementate niciodată. Noi, Federația Galactică a Luminii, am dori să renunțați la unele dintre aceste sisteme și, dacă va fi necesar, să reluăm împreună, totul de la capăt. Firesc, aceasta va fi o mare încercare care va necesita un efort conjugat al multor brațe și minți.
Pentru ca totul să poată fi programat și să înceapă, dorim de la voi un semn că sunteți hotărâți să facem aceste schimbări de proporții pe planeta voastră. Suntem interesați să vedem exprimată voința și determinarea voastră, câți anume ar fi gata să participe la acest proiect grandios, dar atât de necesar umanității voastre.
Vor fi unii dintre voi care veți lucra direct cu membrii ai organzatiei noastre. Cu alții vom colabora fără a fi necesar să ne vedem față în față, la bordul navelor noastre sau în alte amplasamente. Sunt multe motive întemeiate pentru care unii dintre voi veți lucra cu noi, în mod direct, tot așa cum, munca unora dintre voi se va desfășura fără ca să ne vedem. Credem că în ultimii ani și luni s-a stabilit un bun nivel de încredere între noi și, pe această bază, considerăm că avem bune perspective de a continua. Noi am monitorizat rețelele voastre online și am putut întocmi o lista cu cei care au câștigat încrederea noastră și dreptul de a lucra cu noi, în conformitate cu standardele voastre de apreciere și capabilitate (dăruire, abilități, capacitate la efort etc).
Vă rugăm să nu considerați în niciun fel că evaluările noastre au vizat o selecție eliminatorie, pentru noi, determinantă fiind hotărârea voastră de a crede în colaborarea cu echipele noastre. Ceea ce dorim este pur si simplu să lucrăm cu aceia dintre voi, în care simțim că putem avea încredere, chiar dacă nu ne leagă experiențe trecute de colaborare. Însă sunt printre voi destui care au mai lucrat cu noi mai recent sau mai de mult, unii fiind deja membri ai Federației Galactice a Luminii, față de care avem o deosebită apreciere.

Sunt multe proiecte, programe și sarcini care trebuie aduse la îndeplinire pe navele noastre, unde se vor elabora planuri și prototipuri, vor avea loc asambări și teste în vederea implementării lor pe Pământ. Mulți dintre voi se vor regăsi pe lista noastră de colaboratori. Am putea spune că unele proiecte necesită a fi implementate cât mai curând posibil. Parte dintre ele vor lua câțiva ani buni până la deplina realizare. Altele, de mai mică anvergură, nu au nevoie de prea mult timp până la definitivare și pe acestea, ne vom grăbi să vi le propunem spre realizare. Câteva vor fi demarate în foarte scurt timp.

Călătoria voastră a fost una lungă și, de-a lungul unei bune părți din ea, noi am văzut strălucind ceea ce a fost mai bun în voi, dar și ceea ce era nepotrivit pentru progresul umanității voastre de la suprafața planetei.
În scurt, foarte scurt timp, veți avea oportunitatea de a vă etala calitățile și abilitățile având ca observatori imparțiali multe lumi ale universului. Atunci, prin ceea ce veți etala, veți putea demonstra că perioada în care v-ați aflat într-o suigeneris carantină, a luat sfârșit și că ființele umane au tot dreptul de a sta în rândul civilizațiilor acestui univers. În perioada izolării, voi ați demonstrat că puteți găsi soluții existențiale originale, care vor fi apreciate în contextul în care și alte lumi vor avea nevoie de ele. Știm că nu a fost deloc simplu să găsiți soluții în izolarea în care vă aflați și într-o dimensiune cu destul de puțină lumină.
În unele zone v-ați descurcat onorabil, dar în altele, v-ați creat sau v-ați amplificat singuri greutățile. Multe dintre aceste eșecuri sunt legate de perioada Revoluției Industriale unde, deși a existat o explozie de tehnologii, baza multora dintre acestea era menită să submineze societatea umană și existeța însăși a planetei voastre. Rănile făcute prin aplicarea acestor tehnologii sunt foarte adânci și va trebui lucrat cu multă dăruire pentru vindecarea lor.

Noi v-am monitorizat progresele și problemele care au rezultat dintr-o slabă programare și implementare, majoritatea având drept cauză lăcomia magnaților industriilor care au căutat doar profitul, puterea si controlul. Dorința noastră este să înlăturăm acești baroni de la putere prin stingerea oricărei nevoi de utilizare a ceea ce produc uzinele și fabricile lor. Vom face astfel încât produsele lor să nu mai fie necesare nimănui.
Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte cuprinse în lista noastră de “Acțiuni de executat” și se va extinde pe o perioadă mai lungă de timp. Aici este punctul în care avem nevoie de cooperarea voastră deplină și de cât mai mulți dintre voi, care să participe la aceste proiecte.
Ne referim la sistemele voastre de transport, sistemele voastre de procesarea deșeurilor, de tratare al apei, de producere a hranei, de sănătate, de siguranță și securitate, de bunăstare, de control al situațiilor de urgență etc.
Aruncând o privire asupra acestei liste, noi suntem încrezători că imediat ce veți vedea ce sarcini complexe vă așteaptă, veți dori să vă implicați cât mai curând. Multe alte sarcini necesită atenția noastră imediată și suntem siguri că voi puteți înțelege nevoia noastră de a intra cât mai curând în contact cu voi. În legătură cu aceasta, noi vă rugăm să vă exprimați părerile și să faceți comentarii pertinente la rubrica specializată de la subsolul acestui mesaj. După cum am spus, noi monitorizam în întregime rețelele voastre de socializare online și avem echipe care le citesc, notându-și toate informațiile și propunerile de interes. Unele dintre răspunsurile noastre le puteți găsi în materialele postate de channelerii noștri. (Nota channeler: Puteți lăsa un comentariu sub acest mesaj, oriunde ar fi postat pe Internet, sau scriind la adresa http://ascensionearth2012.blogspot.com. Vă rog să nu îmi trimiteți mie mesaje private prin Facebook sau prin e-mail, deoarece F.G.L nu citește mesajele private, pentru ca ei ne respectă necondiționat intimitatea noastră.)

În acest moment, acesta este singurul mod în care noi putem comunica cu voi. In zilele următoare vom face unele schimbări în ceea ce privește legăturile cu voi. În acest sens, ne gândim la deschiderea unei linii de comunicare  mai directă. Nu vă putem face acum precizări despre această nouă modalitate de comunicare cu voi, deoarece forma nu este definitivată; încă mai avem de rezolvat unele aspecte privind autenticitatea și acuratețea acestor mesaje, pentru ca să nu aveți dubii asupra identificării exacte a mesajelor F.G.L.

Multe ar putea fi rezolvate cu o mai mare ușurință dacă ar crește nivelul de încredere între noi. Deocamdată, cea mai sigură cale este folosirea, în continuare, a serviciilor oferite de channeleri (Nota C.M.: Se referă la faptul că dacă pământenii ar avea o mare încredere în F.G.L., foarte mulți dintre noi am putea să ne extindem percepțiile și sensibilitatea telepatică, încât am putea intra în legătură directă cu ei, așa cum o face fiecare channeler)
Nu au existat alte criterii de selectare a comunicatorilor umani, decât nivelul lor de percepție telepatică. Comunicatorul trebuie să primească și să retransmită mesajele în înțelegerea pe care i-a dat-o emitentul, fără deformări sau interpretări personale.

Noi vom compila listele cu aceia dintre voi care ați arătat dorința de a participa la aceste proiecte inițiate de noi și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm direct sau indirect cu mulți dintre voi.

Bine ar fi dacă voi, în totalitatea voastră, nu ați mai activa dispute pe seama unor presupuse intenții obscure pe care F.G.L. le-ar avea, în ceea ce privește civilizația umană. Suspiciunile acestea nu fac decât să pună abstacole în calea eliberării voastre complete de sub influența întunecaților. Aceasta, deoarece neîncrederea, frica, ura, sunt modalități de stimulare a energiilor negative, adică acelor energii cu care se hrănesc întunecații.
                                                                                                              
Vă rugăm să le permiteți tuturor să își exprime opiniile și punctele de vedere, fără cenzură sau represalii. Exprimarea trebuie să fie liberă, chiar dacă nu este ceea ce dorim. Argumentați cu calm și ponderat la orice părere contrară. Pentru aceasta este nevoie să dețineți informații suficiente și reale. Nu afirmați că știți mai mult decât știți cu adevărat. Aceasta este ceea ce noi vă cerem la acest moment.
Noi am dori să vedem conversații mai pașnice și mai constructive între voi, în locul cuvintelor dure și al acuzațiilor aruncate dintr-o parte în alta. Aceasta, pe termen lung vă va ajuta, pentru că nimic nu se poate rezolva prin vaicăreală și violență, fie ea doar verbală.

Noi vedem că mulți dintre voi ați învățat această lecție și faceți tot ce puteți mai bine pentru a purta conversații amicale cu alții, chiar și în fața ridiculizării și insultelor aduse vouă și credințelor voastre. Noi vă mulțumim vouă, tuturor celor care ați făcut eforturile cele mai sincere de a comunica mai bine și de a vă expune ideile și gândurile unii altora cu respect reciproc.
Nimic nu poate fi realizat până ce voi nu învățați să va înțelegeți unii cu ceilalți.
Acesta este punctul de pornire, piatra unghiulară, pe care noua voastră lume va fi clădită.

Noi nu dorim să venim aici și să ajutăm la clădirea unei lumi noi pe o fundație instabilă/defectuoasă, pe neînțelegere, ură și atacuri reciproce. Dorim, în schimb, să vă ajutăm să construiți noul vostru paradis pe o fundație fermă, cladită pe respect față de credințele și punctele de vedere ale celorlalți, pe linii de comunicare deschise, libere de cenzură, fără ridiculizare, judecată, atacuri personale și batjocură.
Vă mulțumim pentru eforturile voastre făcute în această direcție și vă asigurăm că vă veți vedea munca recunoscută. Așteptăm să vedem îmbunătățiri în această direcție și vom monitoriza, în continuare, rețelele voastre de socializare online. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cât de bine comunicați între voi și cu noi. Noi ținem cont de multele comentarii și recomandări direcționate spre noi.

Reamintim, din nou, că motivul prezenței noastre aici este de a ajuta lumea voastră să facă multele schimbări necesare, care vă vor face să avansați la nivel galactic.

Vine un moment în călătoria fiecarei planete prin acest univers când trebuie să ascensioneze la un plan superior al evoluției sale.
Iată că, acest moment a venit și pentru sistemul vostru planetar.
În perioada aceasta, voi sunteți actorii urcați pe scenă pentru a da spectacolul pentru care v-ați pregătit atât de mult timp.
Noi, ceilalți, suntem spectatorii. Sperăm că ne veți prezenta un spectacol pe cinste!!
Când cortina va cădea, dorim din tot sufletul ca voi să fiți deja în Lumea Nouă. Recompensa va fi uriașă.
Acea zi va fi a voastră și nimic nu ne-ar face mai fericiți decât să vă vedem pe fiecare dintre voi bucurandu-vă la maxim de ea.

Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA: http://ascensionearth2012.blogspot.com
(C.M.)

4 comentarii:

  1. sunt fericita si recunoscatoare ca ne sunteti alaturi in aceasta minunata calatorie catre lumina!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. SUNT FERICITA SI RECUNOSCATOARE CA NE STATI ALATURI IN ACEASTA MINUNATA CALATORIE CATRE LUMINA!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt fericita si recunoscatoare ca ne stati alaturi in aceasta minunata calatorie spre lumina!

    RăspundețiȘtergere