..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 iunie 2012

A NE ALEGE CUIBUL.


Mesaj de la F.G.L
 (12 iunie 2012; channeler: Greg Giles)

Televiziunea pe care voi o urmăriți, deși credeți că este o tehnologie nouă și un vârf al tehnicii, ea este, de fapt, foarte veche și depașită. Chiar și canapelele pe care vă așezați, și pe care le considerați moderne, sunt foarte bătrâne conceptual, deși și cele cu adevărat moderne servesc, în principiu, aceluiași scop. Am dat doar două exemple de lucruri obișnuite și întâlnite mai tot timpul în viața voastră cotidiană. Acestea, și extrem de multe altele, urmează ca în viitorul destul de apropiat să devină posibil a fi schimbate cu altele de utilitate mult mai adecvată, cu forme și din materiale absolut noi pentru voi.  Puține lucruri își vor mai păstra în viitor forma, calitatea și utilitatea actuală.
Noi, Federația Galactică a Luminii, nu dorim să vă grăbim să acceptați aceste schimbări într-o perioadă limită anume. Suntem însă absolut siguri că, după ce veți avea posibilitatea să comparați ceea ce vă oferim noi cu ceea ce aveți voi (și pe care le considerați de ultimă oră), repede vă veți decide să ne acceptați darurile. Sub nicio formă nu spunem toate acestea pentru a vă crea vouă complexe de inferioritate. Noi vom fi extrem de bucuroși și îndatorați dacă veți găsi utile și plăcute lucrurile pe care le produc civilizațiile noastre. Satisfacția noastră va fi deplină dacă vom constata că v-am produs bucurie și v-am ușurat viața.

Mulți dintre voi sunt pregătiți, iar alții sunt chiar nerăbdători, ca în viața lor să se producă asemenea schimbări, să ne cunoască pe noi și capacitatea noastră tehnologică, pe care, la rându-le să o poată folosi și experimenta.  Înțelegem, în același timp, că încă și mai mulți dintre oamenii planetei voastre sunt reticenți față de aceste noutăți (inclusiv față de noi), fie deoarece nu au reușit să părăsească gândirea lor egocentrică (că doar oamenii Pământului ar exista în universul apropiat), fie că “străinii” care vin au gânduri ascunse, de cucerire și jefuire (poate chiar de exterminare) a voastră și a bogățiilor Pământului. Noi știm că în formarea acestei concepții plină de frică ați fost “ajutați” de-a lungul vremurilor de cei care n-au avut niciodată interesul ca voi să ieșiți din izolare. Vi s-a impus, prin educație și prin gene, credința că nu sunteți demni, că sunteți lipsiți de abilități și de putere, că trebuie mereu să fiți conștienți că există cineva care are drept de viață și de moarte asupra voastră. Vi s-a insuflat credința că dacă pretindeți să aveți un rol în existența voastră, acela este de a presta munci dintre cele mai grele și să fiți mulțumiți dacă din truda voastră reușiți să supraviețuiți și să vă creșteți copiii.
Nu, dragilor, destinul vostru nu a fost și nu va fi niciodată acesta. Puțin mai aveți până când veți înțelege ce ființe minunate sunteți, cu ce daruri ați fost încărcați de Creator, ce abilități și puteri colosale aveți și că menirea voastră este de ființe multidimensionale.  Vă veți împărtăși din înaltele adevăruri universale și vă veți convinge cât de importanți sunteți pentru Cel Care Este.
Dar pentru ca toate acestea să se întâmple, voi trebuie să vă faceți alegerile ACUM: vreți să continuați modelul de viață pe care l-ați experimentat mereu, sau doriți să deveniți ființe libere și multidimensionale, omnipotente și omniștiente, așa cum v-a plămădit Creatorul? Foarte puțin timp v-a mai rămas pentru a vă decide.

Cu toate acestea, noi vom respecta alegerea fiecăruia dintre voi, și vă rugăm și pe voi s-o faceți, în relația cu cei care nu doresc să ascensioneze în această perioadă. Cel mai sănătos și benefic este să te convingi singur de utilitatea oricărei acțiuni pe care o faci. Nimeni nu trebuie să le încalce liberul arbitru. Dacă le-ați spus despre ce este vorba, dacă, adică, i-ați pus în temă, lăsați-i să aleagă ei și respectați-le alegerea. Acesta este cel mai bun lucru pe care voi il puteti face pentru ei. A-i zgâlțâi și a-i scoate din cuibul lor, înainte ca ei sa fie pregatiți să zboare, nu este în interesul nimănui.
Aceste suflete nu sunt încă pregătite pentru o asemenea călătorie, ele mai au nevoie să învețe, să experimenteze și să-și amintească. O fac cu viteza care li se potrivește mai bine. Este în regulă! Nu vă consumați voi viața pentru a le-o reorienta pe-a lor. Asta ar fi o pierdere de timp, o încălcare a voinței celuilalt. Adică, voi nu trebuie și nu aveți dreptul de a le face bine cu sila. Binele pe care încercați voi să-i forțați să-l accepte nu are pentru ei valoarea pe care o are pentru voi. Dacă nu sunt pregătiți, e posibil să le și facă rău, căci nimeni nu poate sări peste etape. Desfășurarea etapelor poate fi, desigur, accelerată, dar, în niciun caz, nu se poate sări peste unele dintre ele.
Totul la timpul său, și țineți minte, timpul lor nu are aceeași valoare ca a timpului vostru, pentru că nu există două ființe în univers care să aibă absolut aceleași acumulări, aceeași experiență, același nivel de înțelegere. Toți suntem UNUL dar toți suntem diferiți. Și tocmai în aceasta constă bogăția și frumusețea creației.
De aici rezultă și o adevărată linie de conduită, de la care nici-o ființă nu trebuie să se abată: niciun motiv din lume nu-ți dă dreptul să gândești rău despăre cineva, indiferent cât ar fi de diferit de concepțiile, acceptarea și înțelegerea ta. Ia-o așa cum ți se oferă, respectă această alegere fără însă a fi obligat s-o urmezi. Tu, urmeaz-o pe a ta! Ceea ce-i bun pentru tine, este foarte posibil ca, pentru altul să fie nepotrivit.                   
Alegerile voastre sunt strict personale și fiecare alegere pe care noi o facem este sacră și ar trebui onorată.
Vă rugăm să le onorați și să le respectați alegerea, pentru că este alegerea pe care ei o consideră cea mai bună pentru ele, la acest moment.
Celor care alegeți o nouă aventură, noi încercări, bucurii și reușite, vă spunem că și noi, cei din tărâmurile superioare, am trecut cândva prin asemenea experiențe. “Nimic nou sub soare”, cum obișnuiți voi să spuneți. Unii dintre noi am trebuit să alegem între a păși înainte sau a rămâne lângă cei dragi, care nu erau pregătiți de călătorie. Am plecat, cu inima grea că-i lăsăm în urmă, dar alegerea a fost cea corectă, care, în timp, și-a dovedit utilitatea. Ne-am revăzut cu ei mai târziu, cînd ne-am regrupat, în dimensiunea superioară, ca urmare a recuperărilor pe care ei le-au făcut între timp.
            Noi am observat că unii dintre voi simțiți că este de datoria voastră să ‘’deranjați cuibul’’ celor înca adormiți aici în casele lor din dimensiunea a treia. Aceasta nu este datoria sau sarcina nimănui acum, sau oricând altcândva. Sarcina voastră este să fiți un far de lumină, pentru cei care se trezesc și care aleg să urmeze calea care-i va scoate din stagnare, și-i va conduce într-o lume a frumuseții, abundenței și iubirii.

Despărțirea (temporară) de cei care aleg să rămână este ceva firesc și în conformitate cu legile Creatorului. Cei care se iubesc cu adevărat, se vor regăsi, cu siguranță, în viitor, într-o dimensiune care să li se potrivescă.
Pentru ei, vor fi alte oportunități de a ascensiona în tărâmurile superioare și atunci, este foarte probabil, că vor fi ajuns la un alt nivel de conștiință, care să le permită o mai bună înțelegere și necestatea de a se înălța.
Încă o dată, vă rugăm să nu vă simțiți obligați să grabiți aceste suflete, deoarece este important ca lor să li se permită să își continue experiențele exact aici unde se afla căci doar sufletul lor știe cel mai bine ce au nevoie să experimenteze.
Vă mulțumim pentru că înțelegeți aceasta și pentru că le permiteți acestor suflete să își continue călătoria așa cum ele găsesc potrivit să o facă. Vă rugăm să nu “zdruncinați cuibul” realității lor în mod inutil, pentru că aceasta nu le va face nici un bine sau, dimpotrivă, le-ar putea crea unele probleme. 

 Psihicul uman este o floare delicată, ce trebuie protejată de furtună și de condiții meteo adverse; trebuie să i se permită să se deschidă sub soarele cald și hrănitor, și cu ploaie la timp potrivit.
Vă mulțumim pentru timpul pe care ni l-ați acordat astăzi.

Noi suntem Federația Galactică a Luminii.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu