..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 mai 2012

Mesaj din partea Federației Galactice a Luminii


(17 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Aceste mesaje vă sunt trimise de unele inteligențe superioare, spre a vă ajuta să faceți mai bine față tranzițiilor pe care le experimentați, pe măsură ce parcurgeți această perioadă incitantă și unică. Folosirea tuturor uneltelor pe care le aveți la dispoziție este recomandată, deoarece utilizarea lor parțială nu va fi suficientă pentru întregul program de tranziție. Nici o abilitate de care dispuneți nu ar trebui neglijată, astfel încât să obțineți un maximum de eficiență. Mesajele noastre reprezintă una dintre modalitățile care vi se oferă și recepționarea lor, cu însușirea recomandărilor pe care le cuprind, vă va ajuta să avansați mai ușor și cu o înțelegere mai completă a problemelor cu care vă confruntați. Importantă este selectarea canalelor (channeler-ilor) și nivelul lor de redare fidelă a ceea ce li se comunică.
De fapt, comunicarea telepatică va deveni un mijloc din ce în ce mai utilizat între ființele aflate atât în același plan cât și în dimensiuni diferite. Ea este cea mai răspândită cale de comunicare în univers. (n.m. comunicarea verbală fiind un sistem propriu dimensiunilor inferioare).
Cei care experimentați pentru prima oară acest mijloc de comunicare, veți avea, în mod evident, dificultăți și imperfecțiuni în folosirea lui, dar asta nu trebuie să vă descurajeze. Gândiți-vă de câți ani au nevoie copiii voștri să-și însușască limbajul de communicate al comunității, sau o altă limbă.
Noi înțelegem că, la început, este firesc ca nici unul dintre voi să nu poată face asemenea comunicări telepatice cu o mare ușurință. Important este să vă doriți și să încercați să sesizați orice semnal care v-ar indică începerea unui asemenea proces în ființa voastră. Și aici sunt importați mai mulți factori, printre care: dorința, atenția, un program de interiorizare (meditație) adecvat, calmul și încrederea, odihna, un regim alimentar cât mai natural, evitarea consumului de alcool, evitarea pe cât posibil a programelor tv și radio care vă încarcă mintea cu informații inutile, mersul în natură etc. În fapt, totul se reduce la nivelul vibrațiilor pe care-l poate atinge fiecare dintre voi.

În perioada care urmează, vom desfășura, la rându-ne, un program de testare a multora dintre voi, cu care vom încerca să luăm legătura, cu condiția ca și ei să aibă preocupări și interes în a deveni un canal de comunicare.
Greg

Noi vă recomandăm să vă propuneți a reține cât mai mult din mesajele pe care vi le transmitem în timp ce dormiți sau sunteți în stare de veghe. Pentru cei care debutează în asemenea comunicări, facem precizarea că mesajele noastre inițiale vor fi scurte și subtile. Ele nu trebuie să fie confundate cu priopria voastră gândire, deosebirea fiind dată, în principal, de tema abordată apărută în procesul de gândire. Ca să înțelegeți mai bine deosebirea dintre un gând indus, venit din afară, și unul apărut ca rezultat al unui proces interior de gândire, vă facem următoarea exemplificare: mergeți pe stradă și, în timp ce vă petreceți cu cineva care vă cunoaște, dar pe care nu l-ați observat la timp, parcă auziți că vi s-a pronunțat încet numele și ați fost salutat. Acest gând este unul indus de cel cu care v-ați întâlnit, gând care a fost recepționat de mintea voastră. Așa cum am spus, acesta este o abilitate care necesită o oarecare practică și o anumită experiență, și care nu trebuie ignorată.
Nu există nimic ce ființa umană să nu poată realiza. Voi sunteți ființe incredibil de complexe și dotate cu multă inteligență, fiecare dintre voi fiind mult mai capabil decât vă puteți imagina și accepta. De altfel, am văzut cu ochii noștri ce puteți realiza și ne-am convins că nu există nimic care nu l-ați putea obține, dacă o doriți cu adevărat.

Pe masură ce vă deplasați pe valul călătoriei pe care v-ați ales-o, tot mai multe abilități și însușiri veți căpăta, căci scopul final al intențiilor voastre este să atingeți măestria. Comunicarea telepatică este doar una dintre aceste noi talente, pe care o veți învăța să o stăpâniți, prin exercițiu hotărât.

Universul este gata să comunice cu voi, și numai de voi depinde cât de repede îi veți învăța limbajul. Firul comunicării universale este neîntrerupt și vă poate conduce absolut în orice colț în care există entități capabile să vă recepționeze și să vă răspundă. Merită să depuneți cât mai mult interes pentru a vă perfecționa acest mod de comunicare universală.
Telepatia este un minunat mijloc prin care vă puteți extinde universul cunoașterii. Când acest mod de comunicare va deveni modalitatea firească de a vă adresa lumilor, sistememele solare și galaxiile nu vi se vor mai părea la mii de ani lumină de planeta voastră. Universul nostru se va putea exprima ca un singur tot, în care se vor regăsi absolut toate civilizațiile care-l compun.

Prin dorință și acțiune, toți ne putem aduce contribuția la edificarea acestui măreț ideal. Toți facem parte din gândul Creatorului și suntem meniți să îmbogățim cunoașterea Ființei Divine care a creat TOTUL, știe TOTUL, dar care se poate îmbogăți numai prin experiența creației Sale, adică prin ceea ce experimentează fiecare dintre noi.
Vă invităm, dragilor, să vă reconectați cu familia voastră universală, de care v-ați despărțit doar aparent.
Universul este o capodoperă pe care merită cu prisosință să o cunoașteți și să relaționați cu ea.
Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA :
http://ascensionearth2012.blogspot.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu