..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 mai 2012

MAGIA MUNTELUI SHASTA (1)



Mesaj de la Arhang. Metatron

(14 april. 2012; channeler: Tyberron)
(prima parte)
 

Metatron
Salutări maeștrilor! Eu sunt Metatron, Lord al Luminii. Vă salut și vă transmit iubirea mea necondiționată!

Dragilor, cunoașteți desigur că cel mai puternic portal energetic din Amerca de Nord este în Muntele Shasta. În prezent Mt.Shasta există în 44 de dimensiuni iar în următoarea perioadă se va extinde și mai mult. În intervalul 19-25 iunie 2012, un atotputernic eveniment se va produce în zonă. Evenimentul va fi un etalon de înălţare spirituală, şi mulţi sunt chemaţi să se alăture preaiubitului Saint Germaine şi Maeștrilor Inăltați, care vor fi prezenți. Mă refer la completarea și activarea grandioaselor energii ale cristalului OM! 

Mt.Shasta

În zonele superioare ale Mt. Shasta operează frecvențe caracterisice pentru 36 de dimensiuni și în curând se va ajunge la 44 de dimensiuni. Este o combinație de energii menită să realizeze anumite alinieri celeste și relaționări cu magnetismul terestru. Din acest motiv, Shasta este mult mai activ în unele perioade decât în altele. Ca o consecință, dimensiunile portalurilor nu sunt constante: în anumite perioade sunt larg deschise iar în altele, se îngustează foarte mult.

Când cineva intenționează cu toată determinarea să-și ridice nivelul de vibrație în tărâmul rezonanței de cristal a Mer-Ka-Na, portalul se deschide și devine accesibil acelei ființe. Înțelegeți?

Nu toţi cei care vizitează Shasta vor putea avea acces în portaluri. Gândiți-vă la ele ca la niște uși care se închid sau se deschid. Selecția celor care pot pătrunde în portaluri se face în funcție de nivelul de vibrație al vizitatorului. Cei care vibrează pe frecvențe grosiere, nu vor avea acces. De altfel, ei nici măcar nu vor sesiza existența celor intrări. 
Portalurile au fost întotdeauna căi de comunicare între dimensiuni diferite. Prin aceste tunele energetice se vehiculează spre planetă ființe de lumină și energii specializate și necesare la un anumit moment acelei părți a umanității care este pregătită și capabilă să ancoreze aceste energii.

Mt. Shasta ancorează un câmp energetic multidimensional, utilizând o rețea geometrică de frecvenţe complexe și un unic câmp electromagnetic cristalin. Acest aranjament permite portalurilor de lumină din mai multe dimensiuni să coexiste în dimensiunile joase ale planetei, într-o arie delimitată de acest masiv muntos. Acest punct de ancorare energetică este utilizat de cei de pe Sirius A & B, Pleiade, Arcturius, precum și de multe alte civilizații ale universului. Este considerat o bază energetică de conexiune foarte prolifică, de mare interes și utilitate pentru cei care monitorizează planeta. 

În luna iunie 2012, timp de cinci zile (perioadă centrată pe ziua Solstițiului de vară), va exista o activitate energetică extrem de încărcată și prolifică, nemaiîntâlnită anterior pe planeta Pământ.
 

Forma geometrică ce se regăsește pe Mt.Shasta este un octaedru, (o suprapunere de două piramide cu baza patratică comună) așezat cu axa verticală, și care definește foarte bine expresia: "Precum sus, aşa și jos". Această formă se regăsește la cristalele mai multor diamante.

Vedeţi cum natura oferă locuri sacre în care se regăsesc forme cu ajutorul cărora puteți comunica cu ea. Apoi, se sugerează că locul este propice pentru o înțelegere superioară a aspectelor mutidimensionale, utilizând geometria și geologia locului. Voi trebuie să realizați și să acceptați că fiecare punct al infinitului cosmic are o conștiință de sine, chiar dacă nu ați ajuns să o înțelegeți. Indigenii aveau această conștiință și, atunci când doreau să calce în aceste locuri, totdeauna cereau permisiunea spiritelor naturii prin incantații și ritualuri care pentru omul „modern” par desuete. Şi, dragii mei, vă spun că asemenea ritualuri aveau efect iar Pământul, Mama Natură nu rămânea datoare niciodată cu răspunsul.
Spiritul locului se va deschide pentru cel care-l solicită cu respect și îndatorare. Nu pentru că Mama Gaia ar avea neapărat nevoie de plecăciunile cuiva, dar atitudinea de unitate, de frăție și iubire reciprocă, crează rezonanțe benefice care conduc și la materializări dorite de cei care au intrat în comuniune cu sufletul planetei. Ați înțeles? 

Când ajungeți în asemenea locuri sacre, temple ale liniștii și binecuvântării, faceți acele gesturi, acele incantații, cu inima deschisă și plină de iubire, și veți simți cum vă furnică ceva nedefinit prin corp, vi se încălzește inima și parcă vă ard urechile. Veți simți cum o energie se ridică de-a lungul coloanei vertebrale și cum intuiți că cineva, în jurul vostru, vă privește cu drag și vă ocrotește.

Channeler-ul vă poate povesti multe despre experiențele pe care le-a avut pe Muntele Shasta, unele dintre ele fiind chiar incredibile, inclusiv anumite viziuni sau prezențe neverosimile. Noi i-am spus lui: "Nu te îndoi de veridicitatea celor ce ai văzut. Întâlnirea cu St.Germaine, inițierea care ți s-a făcut la Consiliul Luminii Cristaline sau experiențele pe care le-ai trăit la bordul navei spațiale a comandantului Ashtar, au avut loc cu adevărat. Au fost cât se poate de reale"
De altfel, noi vă asigurăm ca cea mai marte parte a viselor și viziunilor voastre (mai cu seammă în această perioadă) nu sunt ficțiuni ci realități pe care voi le trăiți în alte planuri, atunci când corpul vostru se odihnește. Decât să le negați, mai bine lăsați-vă antrenați în ele, reamintiți-vă cât mai mult din scenele care vi se prezintă fracționat. Încercați să puneți totul cap la cap și rămâneți cu gândul la acele scene care, reactivate, vă pot aduce în noaptea următoare o continuare.
Cei care vor fi preocupați să ajungă în zona Mt. Shasta, în vis sau cu corpul fizic, pot avea acces descoperind o intrare prin care vor putea pătrunde.

Trebuie să vă obișnuiți cu ideea că din ce în ce mai mult veți avea de-a face cu viziuni care vi se vor părea ireale sau la limita realității. Este normal, deoarece, cu cât vălul dintre lumea voastră și cealaltă (sau celelalte) se va subția, cu atât realitatea voastră se va extinde, sau, altfel spus, ceea ce credeți că visați va începe să devină realitate palpabilă. Trebuie să învățați cât mai repede posibil cum să vă puteți închide și deschide, la voință, centrii voștri de forță, chakrele. Ați reținut?

Corpul energetic al Muntelui Shasta ne confirmă că are o natură atât lemuriană cât și atlantă. Deși în prezent, în planul fizic, în el zace un vulcan inactiv, în alte planuri el este în plină efervescență. Mt.Shasta trece prin tranziția procesului actual comandat de energia armonicelor de echilibru care au existat cândva între Atlantida și Lemuria. Deocamdată, componenta Lemuriană (feminină) este predominantă, însă prin activarea vulcanului, componenta atlantă (masculină) va echilibra energetica totală a zonei.


Acest fapt este important, atât pentru Atlantida cât și pentru  Lemuria, deoarece energiile lor trebuie reactivate și conciliate.

În timp ce continentele Lemuria şi Atlantida au păstrat o relație de colaborare timp de peste 800.000 de ani, în termenii voștri de măsurare a timpului, pacea între cele două civilizații a existat doar aproximativ 50.000 de ani. Puteți înțelege acum de ce energiile celor două civilizații vor trebui să iasă la suprafață și să se echilibreze. Și ele au nevoie să ascensioneze într-o dimensiune superioară, și n-o pot face decât dacă partea feminină va fi la paritate cu cea masculină. Nu ar trebui să vă pară prea dificil de înțeles conceptul că planeta co-există în mai multe dimensiuni, simultan. În relația dintre aceste dimensiuni, Mt. Shasta îndeplinește un rol special, oscilațiile lui regăsindu-se în armonicele energiilor insulelor Hawaii, Mt.Fuji, Santorini din Mediterana și insulele Canare, din Atlantic, vechi zone ale fostelor pământuri lemuriene sau atlante.

"Epoca de Aur" a Atlantidei, în care domnea Legea lui UNU era o societate cu adevărat echilibrată. Societatea se baza pe energiile Matriahatului, unde se cultiva armonia desăvârșită și echilibrul perfect masculin/feminin. Însă, spre sfârșit, energiile masculine au crescut mult, dezechilibrul creat conducând, în final, la catastrofă.
 

Dragii mei, puteți acum înțelege mai clar care este legătura dintre erupțiile vulcanice și natura energiilor din societatea umană? Vă ajutăm noi: necesitatea expansiunii dimensionale a câmpurilor electromagnetice care-și caută echilibrul. În corpul planetei există multă energie concentrată neuniform și polarizată diferit, ca urmare atât a formării planetei cât și a energiilor create de comportamentul uman de-a lungul lungii sale istorii.

Desigur, există diferențe importante în energetica fiecărui vulcan, rezultate din multiple cauze: natura solului, amplasamentul în corpul solid al planetei, geo-magnetismul local, atitudinea și comportamentul ființelor umane de la suprafață.

Având în vedere afinitatea channeler-ului pentru pietre, voi folosi o analogie: într-un zăcământ natural de carbon, există posibilitatea ca cineva să descopere un diamant brut care, la început, nu pare a avea cine știe ce valoare. Dacă însă acel diamant este supus unui proces de prelucrare, fațetare, șlefuire, poate să-și arate valențele perfecțiunii intrinseci, devenind o bijuterie valoroasă, care va reflecta razele de lumină într-un minunat curcubeu de culori. 

Tiberron

Tot astfel, dacă într-o locație (câmpie, vale sau munte) se anunță iminența producerii unui eveniment istoric, și spre acea zonă încep să se deplaseze mase importante de oameni pentru a asista la acel eveniment așteptat, energiile emanate de aceste grupuri de oameni, canalizați pe acel unic eveniment, vor avea un efect de „șlefuire” a energiilor intrenseci evenimentului, rezultatul fiind o minunată materializare a ceea ce lumea așteaptă.

Sursa: www.Earth-Keeper.com.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu