..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 mai 2012

Din partea Federatiei Galactice a Luminii.


(7 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Calea Adevărului este o călătorie a sufletului care decide să se încarneze pentru că dorește să experimenteze ceva de care are nevoie pentru a-și continua evoluția.
 Fiecare existență aleasă de suflet pe calea perfecționării sale are drept scop atingerea măestriei într-un anumit domeniu. Există multe călătorii tematice, pe care un suflet le poate face, cea a Dreptății fiind una dintre ele.
Fiecare dintre voi se află la acest moment într-o anumită călătorie tematică. Fiecare dintre voi și-a ales călătoria și toate lecțiile pe care le are de învățat, care vă vor fi prezentate pe durata încarnării voastre în planul fizic. Mulți dintre prietenii sau dușmanii pe care îi întâlniți au fost cu atenție selectați de voi, pentru a vă ajuta în însușirea lecțiilor particulare legate de călătoria cunoașterii, înțelepciunii și a experienței în care vă aflați în prezent.


Atunci când vine timpul să vă încheiați călătoria, și toate lecțiile pe care le-ați avut de învățat s-au epuizat, sosește momentul închiderii acelei etape. Reveniți din viața de pe Pământ, vă veți petrece o perioadă variabil de lungă, în starea de spirit (n.m., adică fără corp material), în care vă veți revedea viețile anterioare și ce ar urma să mai întreprindeți pentru a vă continua procesul evolutiv (Nota C.M.: este vorba de perioada cât sufletul trăiește în Nirvana). După un timp, în funcție de prioritățile noului program întocmit pentru viața care urmează, reveniți pe Pământ (sau pe o altă planetă) unde vă luați un alt corp material, care să vă ajute să interacționați cu mediul, în care veți desfășura alte experiențe.

De-a lungul secvențelor existențiale pe care le trăiți în corp fizic sau fără corp material, voi relaționați cu diferite alte ființe dintre care unii vă sunt ghizi, maeștri, prieteni, componenți ai ființei voastre cumulate, etc. care veghiază asupra voastră și intervin ori de câte ori este cazul pentru a vă ajuta să ieșiți din situații de viață mai dificile.
 
Ei fac tot ceea ce pot mai bine pentru a rămâne în fundal și pentru a nu deveni obstacole în calea devenirii voastre. Acești prieteni și ghizi vă iubesc profund și le pasă de voi așa cum părinții își iubesc și le pasă de copilul lor. Ei s-au aflat cu voi și au vegheat asupra voastră din momentul nașterii voastre și a primei respirații ca ființă de lumină nou încarnată în tărâmurile fizice.

Astăzi mulți dintre voi începeți să comunicați mai deschis cu ghizii voștri, cu familiile voastre și cu prietenii voștri, care au rămas acasă, în habitatul tărâmurilor superioare, unde, cu nerăbdare așteptăm reuniunea cu voi. Mulți dintre voi veți reveni aici foarte curând, în zilele care vor urma, pentru că multe dintre lecțiile pentru care v-ați încarnat le-ați încheiat. Cei care v-ați terminat treaba, veți reveni ACASĂ, pentru ca, după o perioadă, să reluați un nou ciclu al vieții voastre fără de sfârșit.

Exista câteva modalități prin care o ființă poate părăsi tărâmurile fizice pentru a exista încă o dată în dimensiuni superioare ale acestui univers.
Dar, nu toata lumea alege să iasă din tărâmurile fizice prin experiența cunoscută de oameni ca “moarte”. Exista și alte căi care pot fi folosite de o ființă, la trecerea din planul fizic în cel pur energetic.
În această perioadă, noi ne aflăm aici pentru a face posibil ca un număr cât mai mare dintre ființele umane încarnate să poată trece din planul fizice în planurile superioare, fără a-și mai părăsi corpul material. Această procedură poate fi o noutate pentru mulți dintre voi dar pentru alții, va fi un scenariu pe care l-au mai cunoscut.
Noi, cei din Federația Galactică a Luminii, ne aflăm acum și aici în număr mare, pentru a vă susține dorințele, așa cum am făcut-o totdeauna. Nu ne arogăm dreptul de mentori sau ghizi ci de prieteni și frați ai voștri care vă respectă deciziile liberului vostru arbitru. 


Colaborăm cu voi și ne oferim ajutorul în măsura în care ne-o cereți. Ne străduim ca prin tot ceea ce facem să vă fim de un real sprijin, spre binele cel mai înalt al civilizației voastre.
Ne vom bucura dacă sprijinul pe care vi-l oferim va materializa în viața voastră acele realități pe care le doriți, ca indivizi și ca umanitate. Nu avem alte scopuri în ceea ce vă privește decât să vă vedem revenind în marea familie a civilizațiilor înaintate ale universului. Am fost și vom rămâne alături de voi pentru a vă oferi cunoașterea la care am ajuns în lunga și prodigioasa noastră existență.
Mulți dintre voi ați stat exact unde noi ne aflam astăzi, când aveați calitatea de ghizi și îndrumători pentru alte ființe aflate, multe dintre ele, în corp de carne. Lor le-ați oferit sprijin și lumină, ajutându-i să evolueze.
Așa cum am declarat mereu, noi nu suntem străini pentru voi. Noi nu suntem vizitatori neinvitați, ci suntem familia voastră, prietenii voștri. Noi suntem, de asemenea, voi pentru că mulți dintre voi ați stat exact unde noi suntem astăzi, veghind, hrănind și ghidând alte suflete aflate în călătoria lor din planul fizic. 

Noi nu suntem diferiți de voi și voi nu sunteți diferiți de noi. Noi și voi, una suntem. Am fost mereu unul și vom fi intotdeauna aceeași grandioasă entitate. Nu exista nici o separare între noi. 
Într-un fel sau altul, de-a lungul calatoriei noastre fară de sfârșit, avem o origine comună, structură cvasicomună, idealuri comune și același Dumnezeu.

Noi suntem cu toții o mare familie și nu ne vom întâlni pentru prima oară. Întâlnirile noastre viitoare sunt, de fapt, reeditări ale unor vieți prin care am trecut. 

Să vă spunem ceva: noi vă cunoaștem chiar mai profound și mai amănunțit decât vă cunoașteți voi înșivă, pentru că noi avem conștiința deplină a cine sunteți voi cu adevărat, și asta pentru că noi nu suntem supuși tarelor dimensiunii planului fizic, planului dualității.
Greg
 Noi vă iubim profound pe fiecare dintre voi și dorim să aducem la îndeplinire ceea ce este cel mai bine pentru voi.
Nu va mai dura mult până ce ne vom putea întâlni din nou cu voi, pretenii și frații noștri.

Pentru unii dintre voi, actuala călătorie va fi ultima din ciclul pe care l-ați început cu eoni în urmă. Un ciclu se încheie, un altul se deschide. Cel pe care îl începeți va fi împreună cu noi, și nu va semăna cu ceea ce ați cunoscut anterior.

Noi suntem Federația Galactică a Luminii.


SURSA:
http://ascensionearth2012.blogspot.com
(C.M.)

Un comentariu:

  1. e frumos si plin de sperante in tot ce prezentati.satept intalnirea cu voi.gandurile bune si iubirea sa fie cu noi....

    RăspundețiȘtergere