..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 mai 2012

De la Grupul Arcturian.


(21 mai 2012; channeler: Marilyn Raffaele)
 
Arcturian
Dragii mei, începem prin a vă reaminti de numeroasele modificări care se produc sau care sunt pe cale de a se înfăptui pe planeta voastră. Modificările din prezent ating inima multora dintre voi, chiar dacă, nu cu mult înainte, trăiați într-o adâncă uitare, departe de lumina adevărului. Foarte mulți dintre cei reveniți la lumină, încep să înțeleagă ceea ce se întâmplă cu umanitatea și cu planeta lor, în această grandioasă perioadă de tranziție. De fapt, caracteristica principală a perioadei prezente este rata mare a celor care se trezesc și acceptă lumina, crescându-și, implicit, nivelul de conștiință.
 
Mulți devin rapid conștienți de stupiditatea războaielor și răul pe care-l aduc acestea întregii civilizații umane precum și planetei, indiferent în ce tabără s-ar afla beligeranții. La scară macro, din ce în ce mai multe ființe umane realizează și acceptă că toate sufletele aparțin unei SINGURE TOTALITĂȚI. A lovi sau extermina pe cel de lângă tine, sau de oriunde de pe planetă (și nu numai) este un act stupid de autodistrugere a unor aspecte existențiale din care faci și tu parte. Este ca și cum o mână ar hotărî s-o amputeze pe cealaltă.  
Este timpul, dargii noștri, să vă folosiți de toate mijloacele și abilitățile de care dispuneți, pentru a vă apropia unii de ceilalți, înțelegând că diferențele de cultură, religie, rasă, sex, culoarea pielii etc. nu pot fi motive pentru a vă izola unii de alții ci prilejuri de a vă îmbogății cunoașterea. Toate formele de viață îmbogățesc infinita panoplie a modelelor create sau aprobate de Creator. Niciuna n-a apărut din întâmplare, ca un accident în procesul de creație. Chiar și modelele cu caracteristici reprobabile, au fost create cu un anume scop, la scară generală ele putând fi catalizatori ai proceselor evolutive, experimentări care ajută ființa să se trezească, să înțeleagă și să se orienteze pe calea care duce spre lumină, spre SURSĂ.
 
Mulți dintre voi susțin că războiul este necesar deoarece mulţi nu respectă drepturile celorlalţi şi sunt stăpâniți de dorinţa de a face rău, dar noi vă spunem că războiul este un instrument puternic involutiv, care aruncă civilizația în urmă cu importante etape de dezvoltare. Cel puțin până acum, nu a existat război pe planeta voastră din care un grup restrâns să nu iasă în câștig, în dauna celor sacrificați și a majorității urmașilor acestora. Am putea spune că niciun conflict militar nu și-a atins țelul clamat de inițiatori, singurii care au avut de câștigat fiind cei care l-au programat. Dar, faptul că din cauza războiului, societatea, în ansamblul ei, a regresat, a avut efecte negative inclusiv asupra celor care au avut de câștigat (mai ales material) pe moment. (Nota C.M.: Poate că cel mai grav efect a fost că, pentru o anumită perioadă de timp, a fost instaurată domnia fricii, adică acea stare bazată pe energia negativă care a scăzut frecvența de vibrație a planetei).
Toate aceste sincope în dezvoltarea umanității și-au pus amprenta pe memoria celulei umane ale cărei caracteristic au fost preluate de descendență. Aceasta explică de ce un conflict militar, o tragedie de amploare, are reverberații de foarte lungă durată în caracterul ființelor umane ulterioare.Tarele trecutului dureros nu sunt șterse decât atunci când sufletele acced, în totalitatea lor, în Lumină.

În perioada actuală, procesul de rejecție a tarelor trecutului dureros se manifestă prin curioase și “nefundamentate cauze medicale” care aduc dureri în diverse locuri ale corpului, erupții cutanate, stări de angoasă, neliniști și frici inexplicabile etc. Cele mai multe dintre acestea sunt temporare, de compensare a energiilor vechi care au efecte asupra corpului fizic, emoţional sau mental. Aceste stări patologice dispar odată cu deblocarea energiilor localizate în diferite locuri din corp, adică, atunci când, printr-o tehnică adecvată, se recanalizează energiile orientându-le spre înafara corpului. 
O metodă extrem de eficientă este mentalizarea acelor stări, înțelegerea lor și intervenția mentală indusă prin voință. După aplicarea unei asemenea tehnici, de cele mai multe ori, manifestarea neplăcută dispare. Este, uneori, cazul ca procedeul să fie reluat de câteva ori, până la revenirea stării normale de sănătate. Este o regulă generală că atunci când ființa umană permite instalarea sentimentului de frică în mintea și corpul său, deschide ușa pentru primirea unei stări de boală, care își va alege organul cel mai devitalizat, cel mai vulnerabil. Din păcate, aceste situații se vor mai întâlni la acele ființe care nu vor ascensiona.
Umanitatea este angajată într-un gigantic proces evolutiv, cu care ființa voastră nu s-a mai întâlnit până acum, iar cei înscriși în el devin din ce în mai puțin vulnerabili tarelor dimeniunii a 3-a. Aceștia vor percepe din ce în ce mai clar că relele încep să-i ocolească, stările de nemulțumire și neșansă se răresc în viața lor cotidiană și, dimpotrivă, liniștea, neimplicarea și sicronicitățile vor fi oaspeții săi din ce în ce mai prezenți.
Ei încep să evite știrile alarmiste, gâlceava politicienilor, incriminările reciproce ale unor oameni ai zilei, din politica locală sau globală. 
Cei aflați în procesul evolutiv al ascensiunii decelează mai corect sensul evenimentelor politice, sociale, financiare, manifestărilor din starea schimbătoare a vremii, și-și păstrează calmul și înțelegerea direcției către care omenirea se îndreaptă, chiar dacă, în majoritatea cazurilor, pentru a depăși vechiul și a ajunge la tărâmul noilor energii, trebuie să treceți prin haos. Aceasta deoarece, haosul este creuzetul în care se amestecă și se topește totul, pentru ca topitura să poată fi turnată în formele Noii Epoci. 

Zi de zi sunteți bombardați din toate părțile, prin mijloacele media, în marea lor majoritate subordonate unor interese meschine, cu știri terifiante, însoțite de comentarii și interpretări exacerbate, toate menite să vă inducă starea de frică și de nesiguranță, adică acea stare care deschide potentaților și escrocilor câmp liber pentru realizarea scopurilor lor macabre.
Vă asigurăm că starea lucrurilor nu este nici pe departe tragică și că, de fapt, fluxul evenimentelor se îndreaptă spre propășirea nu spre prăbușirea omenirii. Atunci, de ce cei care vă manipulează vor să vă îngrozească? Pentru că altfel nu ar putea să vă mai manipuleze, nu ar mai putea să vă bage pumnul în gură, pentru a-i lăsa pe ei să facă ceea ce știu mai bine: batjocorirea ființei umane și menținerea ei în ignoranță.
Nu, dragii mei, acest scenariu este o gigantică farsă grotescă, un scenariu în care  sunteți târâți fără să vi se spună adevărul.
Gaia, care este un suflet viu, a ales să se înalţe indiferent ce hotărâre va lua fiecare dintre voi. Ca mamă iubitoare, ea dorește ca toți fiii ei s-o urmeze, dar nu obligă pe niciunul s-o facă. Gaia știe foarte bine că, din cauza ignoranței în care au fost ținute, multe ființe umane încă nu s-au trezit, sau au refuzat să se trezească, pentru a se ridica odată cu planeta. (Nota C.M.: Acesta este și motivul pentru care Mama Gaia a preferat să mai amâne un pic ascensiunea, la acest moment, numai partea ei nefizică fiind deja ascensionată în 5D, în timp ce corpul său material se va mai afla în 3D până la 21 dec 2012).
 
Dar, dragilor, în ceea ce vă privește, cunoașteți foarte bine că pentru a călători împreună cu Gaia, va trebui să aruncați toate bagajele pe care le-ați făcut în dualitate și pe care le-ți purtat cu voi prin toate viețile.
Iubiții mei, în „trenul” care vă va duce în noua dimensiune nu veți fi primiți cu geamantanele pe care le-ați târât după voi, și pe care va trebui să le lăsați pe peron. Pe ușa vagonului nu veți putea intra decât cel mult cu “bagajul de mână”.
Mai aveți puțin timp pentru a vă debarasa de povara vieților petrecute în dualitate. Unii dintre voi ați strâns în ele bani, averi, bogății materiale de tot felul. Pe toate le-ați ambalat în învelitori poleite cu egoisme, invidie, infatuare și le-ați ferecat cu lacătele fricii, pentru ca nimeni să nu vă jefuiască.  
În timpul care v-a mai rămas, bine ar fi dacă v-ați lăsa îndrumați de ghizii specializați, de Sinele vostru Interior, și de Ființele de Lumină. Asigurați-vă că tot ceea ce faceți este în deplin acord cu voința inimii voastre. Pe cei care pretind să vă îndrume, erijându-se în mari cunoscători, ignorați-i și urmați-vă calea către lumină.
Cunoașteți, desigur, că în perioada aceasta se fac eforturi pentru ca energia feminină s-o echilibreze pe cea masculină, care conduce lumea voastră de foarte mult timp. Energia Fermininului Divin înseamnă: mai mult calm, dorință de pace, receptivitate mărită, compasiune, intuițe, armonie și, mai ales, IUBIRE. Masculinul Divin deține atribute precum: îndrăzneala, riscul, bărbăția, intoleranța, dominația, stoicismul. Conștiința Divină îmbină ambele calităţi și le ține în echilibru perfect și în armonie.
 
Marilyn Raffaele
Toate lucrurile și ființele au în componența lor cele două tipuri de energie, dar în proporții diferite, de la entitate la entitate.  Pentru a avea energie masculină, o femeie nu are neapărat nevoie de ocrotirea unui bărbat, căci această energie se regăsește în mod natural în ființa ei. Tot așa, un bărbat are în structura sa intrinsecă energia feminină de care are nevoie. În toate ființele ar trebui să existe echilibrul masculin/feminin, ceea ce , în prezent, rar se întâlnește. Femininul Divin și Masculinul Divin sunt două jumătăţi ale unui întreg, care este o idealizare a intregului perfect, destul de rar reprodus în univers. Acesta este motivul pentru care se formează perechile masculin/feminin (în care nu trebuie neglijat rolul procreării).

Oricum, vă place sau nu, perioada prezentă are ca obiectiv și realizarea echilibrului de care vorbeam, prin ridicarea energiei feminine, deficitară până acum în societatea voastră. 

Totdeauna alături de voi cu iubire!
Grupul Arcturian

Sursa: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu