..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 aprilie 2012

SUNTEȚI MAI APROAPE DECÂT VĂ IMAGINAȚI

Suzan

COMUNICARE DE LA FAMILIA GALACTICĂ

(18 april 2012; channeler: Suzan Caroll Ph.D)

Sunt eu, părietenul vostru pleiadian, din Federația Galasctică. Pentru a comunica cu voi, mă folosesc de Raza Violet precum și de canalele de comunicație de pe nava spațială Steaua Athena. Legătura cu voi se obține din ce în ce mai ușor, ca urmare a creșterii frecvenței voastre de vibrație. Nivelul la care ați ajuns vă ajută să vă exprimați în conformitate cu realitatea de ACUM, deoarece voi deveniți ființe multidimensionale.

Cunoaștem că mare parte dintre voi vă simțiți conectați prin credință, la nivelul Sinelui vostru, cu ființele lumilor superioare. Dacă ar fi să se creeze un cult, atunci noi ar trebui să vă tratăm ca ființe la care să ne închinăm. Spunem aceasta gândindu-ne la sacrificiile pe care le-ați îndurat în viețile voastre pământene, în care a trebuit să vă luați un corp fizic pentru a putea avea experiențe pe planetă, în dimensiunea a treia. Voi încă vă cronfuntați cu o multitudine de provocări, în perioada aceasta în care vechiul este obligat să cedeze locul noilor energii.
Tot ceea ce a stat în calea Ascensiunii planetei a trebuit eliberat, tot așa cum, tot ceea ce încă se mai opune ascensiunii voastre va trebui înlăturat din calea înaintării voastre. Toată această activitate vă pune în fața unor modificări majore, atât la nivel individual căt și colectiv.

Noi vedem aceste transformări la nivelul planetar dar și al fiecărei ființe umane, angajată în procesul de înălțare. Familia voastră Galactică, nu a rămas în espectativă la eforturile la care voi v-ați angajat. Am ajutat la menținerea păcii pe Pământ și la întronarea pas cu pas a spiritului de dreptate. Contribuția noastră nu s-a încheiat și, în măsura în care vom fi acceptați și solicitați, vom continua, țelul nostru fiind ca umanitatea Pământului să trăiască în viitor într-o lume a dreptății, abundenței și iubirii. Acțiunile noastre sunt în conformitate cu Planul Divin și sunt autorizate de cea mai Înaltă Autoritate a Universului.

Observăm cu satisfacție cum mulți dintre voi întreprind măsuri de ordin individual, pentru a-și accelera procesul de schimbare internă, ajutând totodată și la ascensiunea colectivă și planetară. Avem suficiente motive să vă asiguram de respectul și încurajarea noastră în măreața operă de eliberare și înălțare pe care o edificați cu multă dăruire și, uneori, cu multe sacrificii. 

Simţiţi energia pe care v-o trimitem de pe această navă și de pe multe alte avanposturi galactice plasate în apropierea planetei voastre. Ne simțim solidari cu ceea ce faceți și ne exprimăm convingerea că nu peste mult timp vă vom primi vizitele pe navele noastre. Va veni ziua în care vom face împreună incursiuni în univers pentru a vă arăta alte lumi, alte civilizații, alte pământuri.

Amintiţi-vă că, așa cum vi s-a mai spus, voi nu sunteți doar niște „vase de lut”, fragile și casante. În acele „vase de lut” trăiesc ființe cu adevărat mărețe, multidimensionale și deosebit de puternice, căci în ele există lumina și esența Creatorului.

Nava „Pământ” v-a oferit posibilitatea să vă conectați la dimensiunea a 3-a, și în curând se va afla în 4D. Noi privim direct la Inima voastră Înaltă, și intenționăm să aflăm modalitatea de conectare cu voi pentru a putea interacționa la modul conștient, atunci când veți accede în dimensiunile a 4-a și a 5-a. 

Vă sugerăm ca încă de pe acum să exersați în acest sens, adică să utilizaţi o mai mare parte din imaginația voastră, încercând să vă activați percepțiile, pentru ca la momentul potrivit să nu aveți dificultăți de acomodare cu frecvențele dimensiunilor superioare.

Mulți dintre voi ne vizitează cu corpul lor astral, în timp ce corpul fizic se odihnește pe Pământ. Din acest motiv, atunci când veți trece în dimensiunea superioară cu toată ființa voastră, multora, figurile noastre li se vor părea familiare.
Da, ne vedem de multe ori. Cu toate acestea, la revenirea în corpul fizic, nu vă mai amintiți nimic din ceea ce ați vizitat. Puțini sunt cei care-și pot aminti cât de cât clar pe unde au călătorit în noaptea care a trecut. Dar, faptul că nu vă amintiți, nu înseamnă că delpasarea nu a avut loc.

Pentru a vă putea aminti ceea ce ați făcut în timpul somnului corpului fizic, încercați să vă scrieți amintirile imediat după ce ați revenit din vis. În primele minute de la trezire, mintea încă mai reține aspecte din vis, după care totul se estompează. Cu puțină trudă, puteți să ajungeți să luați notițe destul de exacte. Dealtfel, metoda aceasta este aplicată în mod curent și de channelerul nostru, Suzan Caroll.

Noi aşteaptăm revenirea voastră pe navele noastre, la modul conștient, și aceasta se va întâmpla când vă veți afla pe Noul Pământ.


Stăm în UNUL și vă transmitem salutul nostru!

Familia voastră Galactică.

SURSA: http://suzanneliephd.blogspot.com


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu