..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 martie 2012

TREZIȚI-VĂ, VĂ CHEAMĂ HORUS !

Mesaj de la HORUS
(9 feb. 2012; channeler: Nancy Tate)

Horus
Sunt astăzi aici pentru a vă oferi unele lămuriri asupra unor lucruri care vor face parte din lumea voastră, atunci când va sosi momentul schimbărilor care vor avea loc pe planetă.
Munții și văile se vor reformata și din ele vor renaște alte configurații, care să susțină o nouă viață, un nou model de a trăi. Toată devastarea, toată mizeria provocată de stilul de viață învechit și prădător al omului, se va scufunda în măruntaiele planetei și, în locul lor, se va naște un nou relief, armonios alcătuit, curat și îmbietor, pentru noile forme de viață care urmează să apară.
Deoarece acești munţi şi punți de legătură către alte formațiuni ale corpului pământului vor fi într-o rapidă schimbare și evoluție, interiorul planetei va deveni sanctuarul (mormântul) vechilor formațiuni și, o anumită parte, va fi luată de navele spațiale. [Nota C.M.: Eu înțeleg din această exprimare că materia degradată de la suprafața vechiului Pământ va fi scufundată în profunzimea planetei iar o anumită cantitate va fi transportată cu nave spațiale în alte locații ale universului, în vederea unor metamorfoze care vor necesita un anumit timp. Altfel spus, se va face o mare curățenie într-un timp foarte scurt, pentru ca viața pe reînnoita planetă să poată continua în noua sa structură(!)].
Această pregătire inițială, va acorda ființelor șansa de a-și definitiva procesul de trecere la noile structuri, apte să existe în dimensiunile superioare, într-o perioadă relativ scurtă de timp. La scară universală, aceasta va fi ca o clipire de ochi.                                                               
În aceeași secvență temporală, și corpurile voastre vor fi supuse proceselor de transformare, odată cu modificările care vor avea loc în corpul Mamei Gaia. 
Aceasta nu va însemna că voi veți fi supuși unor traume, unor chinuri; mai de grabă, veți avea stări din ce în ce mai agreabile. Modificările se vor efectua într-un anumit ritm și cu atâta intensitate încât să nu trăiți stări de disconfort sau de îmbolnăvire.
Cunoașteți și din alte surse că principalele transformări la care va fi supus corpul vostru, vor cuprinde: trecerea de la molecula de carbon la cea de cristal, mărirea numărului de spirale ADN (n.m. de la 2 la 12), creșterea frecvenței de vibrație, înlăturarea genelor care cuprind formula morții corpului fizic, introducerea unor gene care să permită corpului uman să se regenereze, imunitatea la orice fel de boală etc).
Simultan, Mama Gaia își va finaliza transformările proprii, ca entitate independentă. Cu toate schimbările de relief care vor avea loc, nici Mama Gaia nu va trece prin stări traumatizante, dureroase. Și ea va cunoaște perfecționări și va căpăta abilități suplimentare care-i vor permite să se afle într-o relație mai intimă cu restul universului și să reconsidere locul său în sistemul solar.
Toate aceste schimbări vor transforma radical condițiile existențiale pe care le va putea oferi planeta reînniotă.
Viața animalelor nu va mai fi amenințată de nimeni căci nu vor mai fi prădători, iar omul nu va mai consuma carne. Unele dintre ele vor merge pe alte planete sau vor reveni pe planeta de origine, de unde au fost aduse cândva pe Pământ, iar pe Pământ vor fi aduse specii noi.
Cele care vor trăi alturi de voi pe Noul Pământ, în dimensiunea a 5-a, vă vor înfrumuseța viața și vor fi iubitoare de oameni, cu care de altfel, vor putea comunica telepatic.
În ceea ce priveşte vegetaţia, veţi constata o reordonare completă a speciilor, care vor oferi multă armonie, utilitate și frumusețe omului. 
Veți fi înțeles atunci că plantele au simțuri, reacționează la stimuli, au chiar o anume inteligență. (Nu negăm că multe dintre aceste însușiri se regăsesc și acum la multe plante, dar în viitor, totul va fi mai evident și legătura omului cu ele se va manifesta promt). Dealtfel, plantele vor continua într-un ritm, susținut evoluția lor spre regnul anumal și chiar spre uman. 
Omul va înțelege că un copac, o floare etc. este o ființă, venită cu un scop bine definit pe planetă și că ea trebuie tratată cu atenția și iubirea la care are dreptul orice ființă, indiferent de forma ei și de posibilitățile ei de a reacționa.
Atunci nu vă veți mai hotărî atât de ușor să tăiați copaci, să defrisați păduri, să dați foc unor plantații, pentru a vă crea spațiu pentru case sau pentru fabrici.
Lumea insectelor nu vă va mai agresa, cipi, înțepa sau ucide prin venin. Vor rămâne acele insecte care vor întregi tabloul frumuseții și contemplării naturii. Albinele nu vă vor mai înțepa iar parfumul nectarului adunat de ele va îmbălsăma aerul din jur. Toate insectele de pe Noul Pământ vor completa frumusețea naturii cu care omul va trăi în deplină armonie.

Dar, atât cît mai sunteți pe acest Pământ al dualității, încercați să-i păstrați, atât cât se mai poate, echilibrul. Strădania voastră va ușura sarcina planetei în procesul ascensionării sale dar și propria voastră evoluție.
Considerați-vă parte a naturii. Multe lucruri le-ați făcut foarte bine, pe drumul evoluției voastre, dar multe altele nu v-au fost de folos; nici vouă nici Mamei Gaia.
Ați continuat să mergeți pe drumul pe care singuri vi l-ați ales, uneori obținând mai mult decât vă imaginaseră-ți.    
Ați știut că veți avea puterea să vă ridicați din hăul în care ați căzut. Experiența a fost dureroasă, dar v-a făcut mai puternici, mai capabili de izbândă. Căderea voastră v-a împins în zone neexplorate iar revenirea voastră din adâncuri a fost o experiență unică care vă va îmbogăți, pe voi și pe alții. 
Ați ajuns la suprafață și vă pregătiți pentru a face saltul. Poate că unii dintre voi nu realizați realitatea momentului, măreția sa, dar asta nu înseamnă că v-ați oprit.
Veți zbura prin ceruri și vă veți întâlni cu familia voastră din stele, chiar la ea acasă. Vă puteți imagina măreția fiecărei reîntâlniri?! Acest adevăr este după colț. Sunteți foarte aproape de acest uriaș pas al revenirii voastre printre îngerii umani.
Mai întâi a fost teama căderii, bezna desnădejdiei. Apoi, ați revăzut lumina și v-ați hotărât să urcați la ea. V-ați lovit la fiecare pas, totul a fost o îndelungată durere, căci în drumul vostru accidentat nu ați fost lăsați în pace, mereu întunecații v-au urmărit, v-au înghiontit, v-au pălmuit, v-au rănit și v-au batjocorit.
Nancy
Nu mai știați ce înseamnă iubirea și lumina, nu vă mai aminteați de pace, armonie și fericire.

Cumplita voastră noapte se încheie, mai aveți o singură ușă de deschis. Dincolo de ea, veți găsi iubirea și lumina, certitudinea că deavol ați plecat, înger uman v-ați întors; în vecii vecilor!
Horus.
 
(Nota C.M.: HORUS estre fiul lui Isis și al lui Osiris, zeul protector al vechiului Egipt; este reprezentat ca fiind un om cu cap de șoim)

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu