..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 martie 2012

Sasha, de pe nava spațială “Tulya”


(3 mart. 2012; channeler Kris Won)

“Eu sunt una dintre cele trei femei din grup. Numele meu este Sasha, iar comandantul navei noastre spațiale are numele de Umbro.”

Salutări tuturor fraților și surorilor noastre de pe Mama Pământ.

Noi venim de pe o planetă destul de îndepărtată; pentru unii, pare fi foarte îndepărtată, pentru alții, noi am fi practic vecini. Cum se schimbă variabilele în funcție de punctul de vedere al observatorului! De fapt, nimic nu este rigid în Univers; viziunile voastre depind de percepția observatorului, in funcție de experiența lui, de viețile pe care le-a parcurs, de condițiile de viață, etc.


Noi suntem un echipaj format din șapte ființe umane care vă vizităm, și venim de pe aceeași planetă. Am spus “ființe umane” deoarece semănăm destul de mult cu voi. (Sper că nu aveți naivitatea de a vă crede unici în univers!?).

Micul nostru grup formează echipajul unei nave spațiale de dimensiuni destul de reduse. Deși nu este prea mare, nava noastră ne asigură condiții optime pentru călătorii de lungă durată. Nu avem cum să ne plictisim pe nava noastră, căci programul nostru este unul destul de încărcat, dar din el nu lipsește și timpul liber sau de odihnă. Avem programe amuzante, de muzică, divertisment, actualități, etc pe care le recepționăm sau le avem înregistrate. Ne putem modela spațiul în care locuim și, în acest scop, dispunem de sofisticate tehnici holografice. Dispunem, deasemenea, de tehnici de recreare a unor momente din trecutul nostru, momente când eram fericiți și pe care le putem reintegra prezentului astfel încât să ne replasăm în acele situații.

În grupul nostru de navigatori suntem trei femei. Numele meu este Sasha, iar comandantul navei noastre spațiale are numele de Umbro. Toți camarazii mei sunt ființe extraordinare, pline de iubire și solicitudine unul față de altul. Sunt sigură că v-ar face plăcere să ne întâlniți.

Poate unii dintre voi ați dori să intrați în contact cu noi; pentru a face aceasta este necesar să procedați în felul următor: mergeți într-un loc retras și solitar, singuri sau în grup. Deconectați-vă mintea de prezent, “rupeți legătura cu realitatea”, și doriți-vă să vă conectați telepatic cu nava noastră. Folosiți numele navei noastre TULYA, ca pe o mantră, pronunțând-o rar și repetat, la unison, dacă sunteți în grup.
Incepeți prin a respira încet și profund, iar apoi, mental, sau cu ton scăzut, repetați cuvântul TULYA, de cateva ori, menținându-vă intenția fermă de a intra în legătură cu noi. Este, de asemenea, foarte important să vizualizați nava noastră spațială, survolând atmosfera planetei voastre sau fiind așezată la sol. Odată ce simțiți că ați stabilit contactul cu noi, ceea ce va urma va veni de la sine. Nu vrem să vă spunem mai multe despre cum ar urma să se realizeze această legătură.

Eu nu știu dacă o asemenea invitație v-a mai fost facută înainte, dar este foarte posibil, dat fiind faptul că la acest moment exista o mulțime de mici nave spațiale, precum a noastră sau alte modele, care survolează sau planează în atmosfera frumoasei voastre planete, devenită în ultimul timp faimoasă în întregul Univers, prin transformările care au loc la voi. Aceste diverse flote sau flotile s-au plasat în jurul Pământului, venind din multe locuri ale Universului.
Că suntem primii sau nu care vă facem invitația de a intra în legătură, nu are prea mare importanță, important ar fi să putem comunica. O asemenea experiență ar fi minunată și sunt sigură că ne-ar face mare placere.  Dacă aveți deja o experiență în acest domeniu, vă va fi mai ușor să ne contactați.

Ce ziceți de această propunere? Încercăm? 
Oricum, nu avem motive să ne fie teamă. Ar fi minunat! Vă așteptăm.

SURSA:
http://galacticchannelings.com
(C.M.)

3 comentarii:

  1. Urmaresc GC constant si am citit acest articol cand a aparut. Sunt foarte atras de aceasta invitatie, cumva sunt sigur ca vor veni daca ii chem :)
    Poate o voi face

    RăspundețiȘtergere
  2. Merita sa incercam. Nu putem decat sa castigam.

    RăspundețiȘtergere
  3. AU VENIT, dupa o meditatie de cateva zeci de minute, am vazut in luminisul din padurea in care eram si in care era deja noapte, o lumina pe cerul senin si plin de stele, de marimea si de intensitatea luceafarului, celei mai intens luminate stele pe care am vazut-o pe cer, lumina care se misca rectiliniu cu viteza constanta si mai mica decat cea a unui avion si care, inainte sa iasa din campul meu vizual si cum ar fi fost, sa intre in padurea ce imi limita orizontul, a disparut, de parca s-ar fi dematerializat

    RăspundețiȘtergere