..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 26 martie 2012

MESAJ DE LA MAESTRII ASCENSIONATI.


(March 6, 2012;channeler: Sheldan Nidle)

7 Manik, 0 Ceh, 8 Manik

Dratzo! Revenim!
Sheldan
Progresul formării noilor guvernări guvernari continuă în diverse state ale lumii. Societățile sacre secrete au forțat până acum demisia unui număr de lideri importanți din activitatea bancară internațională. Sunt implementate acorduri care securizează noul sistem financiar. Câtorva guverne majore le-a fost dat un program privind termenele limită până la care vor trebui să cedeze puterea unor guvernări de tranziție.

Noi urmărim anumite focare periculoase de instabilitate în Orientul Mijlociu unde cabala întunecată intenționează să escaladeze un conflict la scară planetară. Sarcina noastră este să prevenim ca acest eveniment distructiv să se producă. Deținem în zonă un număr suficient e diplomați și agenți de legătură, aparținând mai multor națiuni, care au sarcina de a monitoriza tot ceea ce se întâmplă și, mai ales, tot ceea ce se intenționează. Orice incident este atent analizat astfel ca situația să rămână sub un deplin control. Totusi, nu intenționăm să intervenim direct, decât dacă apar incidente care pot escalada rapid o situație de război. Înțelegem dinamica evenimentelor și tendințelor din această regiune și ne asigurăm că nicio națiune nu va ataca o altă țară. Suntem informați asupra manevrelor politice și militare din programul slujitorilor intunericului pentru a aprinde flacara razboilui.

Lumea voastră se află la marginea manifestării noilor realități. Divinitatea ne-a autorizat să păzim această tranziție și să garantăm că această trecere are loc conform Planului Divin.
Intunericul, care este forțat să-și recunoscă înfrângerea, încearcă cu disperare să găsească o portiță de scăpare și o modalitate de a împiedica tranziția la Noua Eră. Noi le-am explicat că s-a atins punctul limită al răbdării noastre și că singura lor atitudine rațională este să recunoască inevitabilitatea Ascensiunii sistemului vostru planetar. Jocul inițiat cândva și întreținut de slujitorii întunericului va lua sfârșit implacabil în acest an, 2012. O nouă filă a istoriei voastre va începe să se scrie și aceasta se va referi la noua existență într-o dimensiune superioară.
În ceea ce ne privește, ne-am asumat sarcina ca, împreună cu frații noștri din univers să asigurăm societății umane o dezvoltare materială și spirituală așa cum este prevăzută în Programul Divin. La început, o perioadă, vom fi mentorii și ocrotitorii noii voastre societăți umane.
Perioada care a condus la creșterea frustrării voastre aproape s-a terminat. Divinitatea ne-a însărcinat cu toată claritatea să facem ceea ce este necesar pentru a atinge acele obiective care să statornicească noile condiții existențiale de pe planeta purificată de negativitate. Trebuie să cunoască toată lumea că timpul pentru libertatea, suveranitatea și prosperitatea voastră a sosit!

Federația Galactică este angrenată profund în acțiunea de înlăturare totală și definitivă a întunericului pe planeta voastră, cu toată opoziția îndârjită a slujitorilor acestuia. Această încăpățânare a dus la anumite întârzieri în derularea programului motiv pentru care ritmul recuperării și de înaintare a trebuit accelerat.
Suntem în faza în care trecem cu bucurie la următoarea etapă, cea a întoarcerii ființelor umane la o conștiință deplină și asta implică numirea unor guverne hotărâte să facă lumină și să dezvăluie întreaga putreziciune adunată în societățile umane ale planetei. Deasemenea, aceste noi guverne vor recunoaște în mod oficial existența civilizațiilor extraterestre și contactele care au avut și au loc între ele și lumea voastră. 
Avem mandat de la Divinitate să tratăm cu noile guverne modalitățile debarcării noastre pe planetă, în vederea contactului nostru direct cu oamenii Pământului. Ca urmare, lucram îndeaproape cu acele forțe revoluționare dornice să înlăture de la conducere guvernele asupritoare și retrograde. Vrem să spunem că ne voi face apariția doar după ce guvernele voastre vor agrea un program al debarcării, întocmit de comun acord.
Este și motivul pentru care noi sfătuim diversele grupuri spirituale create pe planetă să ajute la înlăturarea vechilor regimuri care se opun evoluției lumii voastre. Grupul lacom, egoist și corupt al ființelor care mereu au urmărit subordonarea și exploatarea celor mulți trebuie urgent dat la oparte și înlocuit cu oameni cu viziuni mărețe, dornici să evoluieze. Civilizația Anunnaki, care a înrobit civilizația umană foarte mult timp, a menținut la putere acele ființe umane care li se subordonau și care le executau ordinele. De altfel, cu aceștia se stabiliseră și niște legături de sânge. 
Prin tot ceea ce au făcut pe Pământ, de-a lungul multelor milenii, Anunnaki au încălcat grav și cu bună știință pactul încheiat cu Divinitatea. Acum este momentul ca ei să plece și în locul întunericului pe care l-au creat să se instaleze definitiv Lumina Divină.
Binecuvântari! Noi suntem Maeștrii voștri Ascensionați!
Venim în această zi să ne bucurăm! Numeroase evenimente sunt aproape să se întâmple! Tocmai ce am văzut cum slujitorii umani ai întunericului înțeleg să reacționeze la  ultimatumurile care le-au fost trimise.
Este timpul ca acești supuși ai Anunnaki să se oprească și să recunoască că domnia întunericului s-a terminat. Surorile și frații noștri galactici finalizează în prezent multele întâlniri care stabilesc cum acești întunecați se vor preda forțelor Luminii (Nota C.M.: Întâlnirea care are loc chiar în aceste momente la Seul, între foarte mulți șefi de state, reprezentanții capitalului mondial, conducători ai principalelor organizații militare etc. are, în principal, scopul elaborării unui program de înlăturare a forțelor întunericului și stabilirea unui program comun de colaborare cu reprezentanții Federației Galactice. Stați liniștiți: acesta este un subiect strict secret, la care mass-media nu va avea acces și despre care nu veți citi communicate)

Aceste întâlniri sunt de fapt doar procedurale. Un transfer legal al puterii este esențial pentru noi toți.
Intunericul a condus prin înșelătorie de-a lungul vremilor, iar acum legimitatea lui va dispărea, noile guverne nemaifiind supuse lor. Imediat ce aceste guverne se vor instala, procesul tranziției va cunoaste un avânt rapid.
Intunericul, prin subordonarea directă a mass-mediei, crează zilnic scenarii bazate pe minciună și evenimente negative prezentate exacerbat, pentru a crește enerigia fricii și neîncrederii pe planetă.
Forțele Luminii doresc ca voi să înțelegeți cât mai clar momentul în care vă aflați și ce a însemnat lunga dominație a întunecaților (în special Anunnaki) asupra civilizației umane.
Încă vă aflați în perioada tranziției, dar a tranziției accelerate. Lumina sacră a Creatorului se propagă pe întregul Pământ anihiliând tot răul acumulat până acum și schimbând conștiințele. Planul pământesc devine din ce în ce mai încărcat cu energii în care întunecații nu mai pot supraviețui.
Familia noastră din Pământul interior își concentrează, de asemenea, energiile imense de care dispune pentru a accelera schimbarea la suprafață. Veți fi ființe libere și cu o înaltă conștiință; veți fi ființe ale Luminii.
În curând, fiecare dintre voi va ști ce trebuie să facă, pentru ce se află acum pe Pământ, care-i sunt prietenii și care dușmanii.
Prosperitatea și iubirea vă așteaptă. Așa să fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (Fiți aceia ! Fiți în Fericire!”)

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu