”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 31 martie 2012

ADAMA - DORINȚA DE A FI ÎMPREUNĂAdama
(30 March 2012 ; channeler: James McConnell)

Sunt Adama, Marele Preot al Telosului. Este minunat să mă aflu acum din nou în legătură cu voi, dragi frați și surori. Plăcerea este cu atât mai mare cu cât știm că foarte curând, lucrurile se vor schimba radical.

Foarte multă vreme a trecut decând lumea ajunsă în interior s-a separat de cea din exterior. Mementul reunirii noastre este aproape. Veți veni să ne vizitați, vom veni la suprafață să vă vedem și să ne bucurăm împreună. Vom fi iarăși o familie iubitoare și fericită. Totuşi, ca toate acestea să se întâmple, va fi necesar să se producă o schimbare radicală de conștiință la nivelul oamenilor de la suprafață. În această perioadă ritmul de schimbare a conștiințelor este destul de ridicat astfel că este de așteptat ca în curând să fie atins nivelul care va permite îndeplinirea visului nostru și al vostru de a ne întâlni.

Mulți dintre voi, cei care veți citi aceste rânduri, ați trăit împreună cu noi în Lemuria. Adânc, în conștiința voastra, există amintirea acelor timpuri, când aveam o viață comună, marcată de bucuria de a trăi ca frați. Matricea acelor timpuri revine și se reactivează acum pe planetă. Cu mult timp în urmă, rețelele cristaline și christice erau operaționale dar, din multiple motive (n.m., ținând de micșorarea frecvenței de vibrație) ele au fost dezactivate și s-au blocat. În prezent, aceste rețele au fost recondiționate, reconectate și încep să fie repuse în funcțiune pe întreaga planetă. Practic, are loc o reconectare a vechilor rețele energetice la gridul (matricea) care înconjoară planeta. Reconectarea se face în anumite puncte sacre, prin reactivarea unor vortexuri energetice. [Nota C.M.: De fapt este vorba de două vaste rețele energetice:
* una plasată la suprafața Pământului, având ca translatoare (niște sui-generis relee de transmisie/recepție) constituite din lanțul de piramide răspândit pe suprafața planetei. Din această rețea fac parte piramidele egiptene, cele din America Latină (Brazilia, Chile, Peru, Argentina, Ecuador etc), SUA (mt.Shasta, de ex.), Canada, Mexic și din alte locuri - printre care și România – chiar dacă ele au fost erodate de vreme și nu mai pot fi recunoscute ca formă inițială. Totuși, în acele puncte există cristale și configurații geometrice perfect determinate și amplasate la anumite adâncimi în pământ (Citește cărțile lui Radu Cinamar care nu sunt în totalitate ficțiuni). Această rețea a fost completată în ultimii ani, de către civilizații extraterestre, cu cristale extrem de puternice, despre care am scris mai multe materiale pe acest blog,
* a doua rețea este cea din atmosfera înaltă a planetei, adică matricea energetică a Pământului, refăcută de curând de către echipe de specialiști ET conduse de către Hatonn și Kryon. Această rețea energetică care înconjoară planeta și care este amplasată, probabil, la câteva sute sau mii de km. de Pământ, are multiple funcțiuni printre care amintim: 

- protecția planetei față de o anumită parte a radiației solare, 
- filtrarea energiilor cosmice care ajung pe planetă, corelată cu domeniul de frecvență propriu dimensiunii a treia, 
 - interzicerea unor spirite malefice să ajungă pe planetă, 
 - distrugerea unor microorganisme față de care viața de pe Pământ nu este capabilă să se apere, 
- permiterea unor energii necesare creșterii și conferirii unor caracteristici în dezvoltarea plantelor (precum miros, culoare, gust etc) și animalelor, 
 - permiterea sufletelor care părăsesc corpul fizic să ajungă în Nirvana și vizitarea de către acestea a celor rămași pe planetă, 
 - trierea tuturor spiritelor care sosesc sau pleacă de pe planetă, în funcție de scopul deplasării lor, a intențiilor pe care le au sau a „pașaportului” cu care se legitimează (Parțial, găsiți despre aceasta o prezentare în seria de articole “Pământul, a treia planetă de la Soare” și “ Saturn, planeta giganților”, postate pe acest blog sau pe http://spirituletern.blogspot.com)].

Conexiunea între aceste rețele se realizează, așa cum am mai spus, în anumite puncte, prin vortexuri energetice, la toate meridianele planetei și alte puncte sacre de conectare. Când aceste portaluri (porți stelare) se deschid, pot avea loc călătorii înterdimensionale, în trecut, prezent sau viitor, pe un anume corp ceresc (planete, stele, sateliți sau nave spațiale) din galaxie ori din univers.

Toate acestea vor face parte și din programul viitor al ființelor umane trezite în conștiință. 

Știm că mulți dintre voi se află încă în întuneric, dar această perioadă este o enormă oportunitate pentru toți cei care vor să se trezească. 
Dragilor, vă îndemn să schimbați întunericul cu Lumina, dacă nu ați făcut-o până acum! Pe cei care s-au trezit îi rugăm să-și strălucească Lumina, pentru ca și ceilalți să-i urmeze. Ar fi spre binele fiecăruia, al tuturor și al planetei.

Foarte curând, mulți dintre voi vor fi capabili să se conecteze la rețeaua cristalină a planetei și a universului și să-și completeze rețeaua ADN cu alte spirale.
 

James McConnell
Dragilor, toate acestea se întâmplă acum pe planetă, în jurul ei și în mulți dintre voi. Ceea ce pare a se întâmpla în spatele șcenei va avea loc, în curând și pe scenă. (De fapt, se întâmplă pe scenă, numai că nu s-a tras cortina pentru a se vedea totul). Când vibrația vă va crește suficient, cortina va cădea.

Suntem foarte încântați de mişcările viitoare ale conștiinței care ne vor aduce din nou împreună.

Ne este dor de voi și știm că în corpurile de acum vom regăsi prietenii și frații de altădată. Suntem siguri că sentimentele și așteptările sunt reciproce.

Pacea și iubirea mea să fie mereu cu voi. Suntem din ce în ce mai aproape.

Eu sunt Adama.

Sursa: www.meetup.com

(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu