..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 martie 2012

De la SaLuSa


(9 mart. 2012, prin Mike Quinsey)

Ce intertesantă și folositoare călătorie faceți voi prin dualitate!!
Mike
Într-o zi veți fi capabili să vă reamintiți fiecare viață prin care ați trecut. Vă imaginați cât de captivant va fi să vă puteți revedea oricare dintre viețile prin care ați trecut?
Nivelul vostru actual de conștiință permite doar unui foarte mic număr dintre voi să facă asemenea incursiuni în trecut. Unii dintre voi puteți trăi doar fleshuri ale existențelor anterioare. Majoritatea dintre voi, însă, nu au nici măcar această posibilitate.
Multora vi se întâmplă ca trecând printr-un anumit loc, să aveți senzația că vă este destul de familiar. Alteori, un miros, o melodie, un peisaj, declanșează în ființa voastră o stare de neliniște, de retrăire a ceva din trecut, ceva nedefinit.
In fapt, toate experiențele voastre din viețile anterioare se regăsesc integral în adâncul subconștientului vostru.
Toată această imensă acumulare vă ajută să vă faceți alegerile, fără ca voi să conștientizați că urmați un fir conducător. Totdeauna acțiunile, reacțiile și alegerile voastre decurg din trecutul vostru.

Nu este departe timpul când vă veți reaminti, singuri sau cu ajutorul altora, că sunteți semințe stelare venite cândva să trăiască și să înfrumusețeze această planetă.
Acum, din nou, vin pe Pământ alte semințe stelare, din locurile de unde ați plecat cândva și voi, sau din altele. Unii dintre acești viitori rezidenți vin pentru prima oară pe Planeta Albastră, alții repetă această experiență. 
În general, cei care vin acum din stele și își iau trup uman, au anumite comportamente care-i fac deosebiți de cei din jurul lor. Au diferite abilități mai rar întâlnite, manifestă unele caracteristici “paranormale” , acționează complet diferit în anumite situații. Acestor ființe trebuie să li se dea posibilitatea să se exprime așa cum doresc și nu ar trebui să li se impună modul de gândire și acțiune al pământeanului băștinaș. Bine ar fi ca acești ”ciudați” să fie încurajați să spună tot ceea ce simt, tot ceea ce găndesc în legătură cu aspectele cotidiene ale vieții.
Aceste ființe au ales să vină acum pe Pământ pentru un anume scop, pentru a îndeplini o anumită sarcină pe care și-au asumat-o la plecare.
Nu le distrugeți legăturile care încă-i mai țin conectați de locurile lor de origine! Asta o puteți face dacă nu le veți impune voința voastră, obiceiurile voastre, reacția voastră obișnuită la un anumit tip de stimuli. Ei au alte soluții, alte răspunsuri la problemele cu care se confruntă.
Perioada actuală este una plină de evenimente, în care schimbările se vor întâmpla cu repeziciune. Din multe motive, cei care sunt numiti Lucratori in Lumină vor fi chemati să se implice în diverse acțiuni, pe care le-au pregatit timp de-a lungul mai multor vieți. Vor fi suflete care nu vor putea înțelege ceea ce se petrece, și asta îi poate dezecilibra sau chiar înfricoșa. Recomandarea noastră pentru asemenea persoane este să încerce să se detașeze de ceea ce le-a părovocat starea de disconfort, să se odihnească ori de căte ori simt nevoia, să evite programele mass-media care le provoacă angoase, să se hrănească vegetarian, să evite aglomerația să gândească pozitiv. Nu vă implicați în probleme de natură politică cărora sunteți conștienți că nu le puteți influența desfășurarea.                            

Mulți dintre voi ați trăit în perioade similare celei prin care a trecut Atlantida, parte dintre voi fiind martori ai acelor evenimente tragice. Aceste amintiri sunt încă ținute adânc în subconștientul vostru, reactivându-vă starea de teamă, atunci când vă confruntați cu evenimente care evocă acel trecut. Deși perioada actuală are multe similitudini cu perioade nefaste din istoria planetei, finalul nu va mai fi unul catastrofic. Se va întâmpla aceasta ca urmare a Planului Divin, prin care s-a hotărât nu numai salvarea planetei dar și propulsatrea ei în dimensiuni de frecvență superioară, ceea ce va însemna un salt mare în evoluție. Aceasta vă dă dreptul să asistați la evenimentele prezentei perioade cu oarecare detașare și siguranța că la capătul tunelului vă așteaptă lumina.

Lucratorii Luminii vor reveni de pe unde sunt plecați, deoarece va fi nevoie de ei in curând, pentru a ajuta la răspândirea cuvântului liniștitor al lui Dumnezeu. Pe cei care resping cuvântul vostru, nu-i sufocați cu insistențele voastre; lăsați-i să-și urmeze calea pe care și-au ales-o. Atunci când se vor simți pregătiți, vor cere sprijin pentru a-și accelera evoluția. În ceea ce vă privește pe voi, Lucrătorii în lumină, nu vă judecați prea aspru dacă cineva vă respinge sfaturile și ajutorul. Pentru voi, nu este important cum este primit mesajul pe care-l transmiteți ci doar cum este el lansat. Dealtfel, vă aflați acum pe Pământ în primul rând pentru evoluția voastră.
Această viață este atât de specială pentru voi deoarece vă oferă oportunitatea unei accelerări în evoluție, mult mai mare decât în mod obișnuit. Înafară de aceasta, sfârșitul acestui ciclu vă dă posibilitatea să lichidați toată încărcătura karmică acumulată până în prezent. Asta înseamnă că aceia care vor fi echilibrați karmic (nu vot avea nimic la pasiv sau la activ) vor încheia cu ciclul reâncarnărilor, obiectv ul cel mai important al fiecxărui suflet. Revenirea într-un corp fizic va fi doar o chestiune de alegere, nu o obligativitate. Poate că vor fi suflete care, deși nu vor  mai avea încărcătură karmică, vor dori ca din varii motive să revină pe planetă pentru: a ajuta pe cineva drag să evoluieze, pentru a apăra și ocroti la nivelul planului fizic o ființă iubită etc.

In ceea ce ne privește, în prezent suntem ocupați cu confruntarile din Orientul Mijlociu, care, deși par a lua amploare, noi vă asigurăm că nu se va permite declanșarea unui trăzboi generalizator. Regulile Noii Ordini Mondiale nu vor putea fi ignorate de nimeni, chiar dacă sunt destui cei care ar dori să folosească prilejul pentru a-și impune sau menține influiența pe planetă. Nu supralicităm cu nimic dacă facem afirmația că un război de amploare nu mai este posibil pe planeta voastră.
Președintele Obama va fi, probabil, primul care va face un anunț important  în acest sens. Știm că în jurul lui se construiesc tot felul de intrigi și provocări pentru a-l scoate vinovat sau a-i imputa anumite acțiuni sau lipsa altora. El este însă suficient de bine apărat, astfel încât, săgețile care se trimit în direcția sa vor fi deviate sau se vor întoarce asupra celor care le-au lansat.
Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și vă doresc tuturor pace nelimitată, bucurie si iubire.
Vă veți bucura de toate acestea în viitorul apropiat, și nu va fi cale de intoarcere la starea de lucruri care v-a făcut nefericiți.

SaLuSa

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu