..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 februarie 2012

SaLuSa, 17 feb.2012

Mike
Channeled by Mike Quinsey.
 

Orice poate fi făcut sau obținut dacă ai credință, și asta vine din puterea voastră foarte mare cu care ați fost înzestrați. Voi creați tot timpul, fie că realizați sau nu. Ceea ce sunteți astăzi este rezultatul întregii voastre creații realizată prin experiențele tuturor vieților pe care le-ați avut. Dar nu în toate existențele voastre anterioare v-ați folosit de întreaga putere de care dispuneați. În majoritatea situațiilor, nu v-ați utilizat puterile în relația cu forțele întunecate, din teamă sau din necunoaștere. Este adevarat că acțiunile lor au fost foarte viclene, iar voi v-ați lăsat prea ușor manipulați. Abia de puțină vreme, mulți dintre voi, ați început să înțelegeți cam cine sunteți și cine sunt cei care v-au ținut în ignoranță. Abia de curând v-ați trezit și ați început să vedeți ceea ce se întâmplă în jurul vostru și în lumea voastră. Ați creat o puternică energie de schimbare care a crescut imens și a deschis o cale sigură către Ascensiune. Acum puteți vedea mai clar ceea ce trebuie să faceți pentru a încheia acest ciclu cu succes.

Uitați-vă în jurul vostru și veți putea vedea că din haosul creat, deja au început să apară semnele noului început. Există un plan la nivel mondial pentru răsturnarea Iluminaților. 
Problemelor financiare, economice, de mediu, politice, de credință, de cultură etc. li se găsesc treptat soluții bazate pe concepții noi. Vechile structuri, vechile modele, sunt date la o parte și se implementează altele mult mai raționale, mai corecte și mai utile societății umane. 
Observați cum punct cu punct, averile acumulate prin fraudă, prin exploatare și minciună, încep să fie recuperate de societate. Deocamdată, aceste semne sunt destul de timide, dar ele există și, în viitorul imediat, acțiunea va cunoaște o mare amploare.

Un alt aspect care va cunoaște o puternică accelerare se referă la recuperarea trecutului civilizației voastre, despre care știți încă prea puțin.
Nu trebuie să vă întristați la gândul că multele vieți prin care ați trecut au fost mizerabile, chinuitoare. Acceptați că au fost ale voastre și că experiențele prin care ați trecut v-au adus la stadiul actual în care vă pregătiți să faceți saltul în dimensiuni superioare. În alte vieți ați deținut puterea, ați trăit în lux și bunăstare. Toate trebuie să-și găsească echilibrul, pentru ca ființa umană să dobândească măestrie.

Auzim strigatul multora dintre voi : “De ce sunt eu aici și acum?” Totul are o explicație și o justificare, important este că față de alegerile pe care le-ați făcut de fiecare dată, vă aflați exact acolo unde v-ați propus. Pentru majoritatea dintre voi, perioada grea a dualității este pe sfârșite. Merită să fiți mândri că ați trecut prin toate, ați acumulat cunoaștere, ați ajutat Cosmosul să progreseze și să se rafineze. Aveți cu ce să vă prezentați în fața Creatorului care vă așteaptă să reveniți ACASĂ.

Acum, mai mult ca oricând, este nevoie ca oamenii să se regăsească, să se unească, pentru a-și putea folosi puterea pe care o dă colectivitatea. Schimbările se obțin mult mai ușor dacă ființele umane vor înțelege să colaboreze, să-și unifice puterea gândurilor și lumina. Comunicați între voi, deoarece mulți au nevoie de a înțelege ce se întâmplă cu adevărat. Când adevărurile se revelează, mulți vor fi șocați sau vor intra în panică, căci puterea lor de înțelegere va fi depășită. Ajutați-i să se calmeze și să înțeleagă că tot ceea ce se întâmplă este spre progresul fiecăruia.


Noi, Federatia Galactica, avem îndatoriri pe care ni le-am asumat în ceea ce privește cum trebuie să vă asigurăm asistența, păstrând demarcația care să asigure autonomia acțiunilor liberului vostru arbitru. Totul este cuprins în Planul Divin pentru Ascensiunea întregului Univers.
 
După ce ați parcurs un drum atât de lung, sunteți pe cale de a culege roadele călătoriei voastre căreia i se întrezărește linia de sosire. Nu va lăsați atrași de tentativele celor întunecați care vă servesc neadevăruri și deformează faptele în încercarea lor de a vă face să-i urmați și să-i alegeți să vă conducă. Arma lor principală, dezinformarea, minciuna, este utilizată în această perioadă cu toată nerușinarea. Apreciați-i după fapte nu după discursurile lor zgomotoase și fără acoperire. Puteți face ca mass-media aservită întunecaților să se sufoce în propia-i minciună. Pentru aceasta, este suficient dacă nu-i mai dați atenție, dacă-i refuzați oferta. Dacă informațiilor care vă parvin le răspundeți cu inima, nu veți putea greși în aprecieri. Informările false, tendențioase, denigratoare nu sunt acceptate de inimă, de suflet. Cu cât vă ridicați frecvența
de vibrație, cu atât vă va fi mai ușor să discerneți între adevăr și minciună.
În ultima perioadă a crescut mult cantitatera informațiilor adevărate, atât de mult încât fabica de minciuni a întunecaților începe să fie depășită, numărul celor care-i mai urmează fiind în continuă scădere. Adevărul iese acum din ce în ce mai ușor la suprafață. Odată ce întunecații vor fi înlăturați, subordonarea surselor de informare va dispărea și tot mai multe condeie vor scrie adevărul. Forțele luminii lucrază din ce în ce mai eficient, ele forțănd tot mai puternic redutele pe care le mai ridică iluminații. Noi sprijinim puternic aceste acțiuni, conformându-ne prerogativelor cu care am fost învestiți de Creator.

Colapsul vechiului nu este o vedere sau o experiență placută, dar trebuie dus până la capăt. Este prevăzut ca tranformările să se producă cu precizia și viteza stipulate în program, ținându-se cont de îndârjirea cu care se opun forțele întunecate.


Misiunea noastră a început cu sute de ani în urmă și înaintarea noastră nu ar putea fi oprită tocmai acum când mai sunt doar câteva luni până la încheierea acestui ciclu.

Cea mai plăcută parte a programului va fi cea a întâlnirii cu voi. La acea oră, supliciile prin care ați trecut vor fi doar amintiri.
Momentul va consfinți rervenirea umanității în Marea Familie a Universului. Atunci abia veți înțelege exact care este locul și rolul vostru în Galaxie și în Univers. Deocamdată, foarte puțini dintre voi au abilitatea de a vedea întreaga pictură. A avea conștiința apartanenței la Tot Ceea Ce Este, va fi o adevărată desfătare, un sentiment indescriptiubil de pace și împăcare.
Eu sunt SaLuSa de pe Sirius, și aștept cu nerăbdare să ne prindem de mână într-o horă care se va întinde între Sirius și Pământ.
SaLuSa,

SURSA: http://galacticchannelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu