”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 februarie 2012

MOMENTUL ASCENSIONARII ESTE APROAPE.

De la Arhang. Mihail

(1 February 2012; channeler: Meredith Murphy).

Dragii noștri,
Energia acestei luni va curge în valuri. Dragii noștri, energiile acestei luni ar putea să vă păcălească. Mai întâi vă vor face să credeți că vi se deschide calea către Unime, după care veți constata că v-au condus într-o nouă configuraţie în care veți simți că nu puteți lega lucrurile cap la cap (adică, vom fi oarecum dezorientați n.m.).

Nu dați prea mare importanță acestui tip de sentiment deoarece el este pasager și apare ca o consecință al lucrărilor de modernizare și modificărilor structurale care au loc acum în ființa voastră aflată în plin proces de stabilire a noilor relaționări cu Spiritul vostru Înalt și cu energia Gaiei. Aceste modificări au devenit posibile după modificarea grilei (matricei) Pământului, o grilă pregătită să servească ființelor cu structură cristalină.

În timp, și din ce în ce mai mult, veți descoperi că fiecare schimbare a ființei voastre vă apropie de o expresie mult mai rafinată a ceea ce percepeți voi a fi ființa voastră. Vă veți putea caracteriza ca o....variantă îmbunătățită a entității care sunteți. Urmarea va fi că vă veți simți mai bine în pielea voastră, veți fi mai liberi și mai plini de viață și de dorințe.

Astfel, în domeniul de vibrație al Eu-lui vostru, veți percepe că se nasc noi curenți care vă îmbogățesc conștientizarea.

Ferestre spre timpul infinit se vor deschide și conștientizarea esenței vieților prin care ați trecut va fi ca un rezumat care vă va defini întreaga voastră experiență.

Aspectele particulare ale Sinelui vostru Superior sunt fragmente relevante ale ansamblului ființă pe care aţi dorit să-l atingeţi ACUM și AICI. Retrăirea unor aspecte ale experiențelor voastre prin care ați trecut vă va aduce o mai clară înțelegere, o mai deplină conștientizare, a motivului pentru care vă aflați acum pe Pământ, în această viață. Veți începe să vă explicați chiar și motivul pentru care v-ați ales locul în care vă aflați acum pe planetă. Aceste clarificări vă vor ajuta să eliberați energiile care nu vă mai folosesc, astfel ca să fiți mult mai deschiși la primirea energiilor care vor veni în al doilea trimestru al acestui an.
Meredith


Sunteți atrași spre o mișcare sincronizată.
Sunteţi cuprinși acum într-un arc de cerc care se orientează direct spre energiile Echinocțiului din luna martie. Echinocțiile și solstițiile devin tot mai evident puncte catalitice în experienţa voastră, de la ele generându-se circulaţii energetice și aliniamente care creează anumite tipuri de deschideri și de schimbări, toate contribuind la sincronizarea energiilor voastre cu cele ale Mamei Gaia.

Conexiunea voastră cu Gaia, legăturile multiple pe care le realizați acum cu ea, vor reprezenta biletul vostru de călătorie împreună cu planeta, pe drumul spre dimensiunile superioare. Intre dorința voastă fermă de a ascensiona și nivelul de stabilire a legăturilor voastre energetice cu Gaia, se formează o unitate care se va alinia la cronologia procesului de înălțare. Noua vibrație la care vă înscrieți ființa, vă facilitează recepția unor noi și importante informații, mai multă cunoaștere a realităților universale dar și inițierea unor modificări corporale și energetice necesare pentru a ascensiona.

Fiți singura autoritate care decide și hotărăște asupra componenței și fizionomiei propriului vostru corp-templu. 
De foarte mult timp are nevoie ființa voastră pentru a-și adapta vasul și a-l pune în acord cu forțele galactice ale luminii precum și cu energiile Pământului, aflat în procesul de ascensionare. Este imperativ să permiteți organismului vostru să transceadă rețelele energetice vechi și să treacă la noile aranjamente și structuri.
Din acest motiv este important să alegeți o dietă corespunzătoare, suficient timp de odihnă și refacere și să vă hidratați suficient pentru a ușura formarea de fluxuri de curățare și eliminare a tuturor produșilor bazați pe vechi energii și acumulați în organism.
Prin această acțiune de epurare, se crează spații în care se pot aduce noile energii. Însă noile energii, mult superioare ca vibrație, trebuie asimilate în cantități suportabile de către organismul vostru care se adaptează din mers.
O asimilare bruscă și în cantități mari de energie înalt-vibrațională, ar putea duce la scoaterea corpului din parametri și chiar la distrugerea lui. Din acest motiv, trecerea la noile energii trebuie făcută treptat, ținând cont de gradul de suportabilitate al fiecăruia. Pentru ca procesul să decurgă normal, trebuie acordată maximă atenție reacției pe care o are corpul.

Trebuie să aveți încredere în corpul vostru și să-i respectați cerințele în ceea ce înseamnă hrană, timp de odihnă, hidratare, efort fizic și intelectual. Un corp corect înțeles și corect tratat va fi unul sănătos, plin de vigoare, ceea ce va induce minții o stare de bine, de bucurie și plinătate.Trupurile voastre sunt diferite în multe privințe, unele față de altele, și de aici decurge necesitatea unui tratament și comportament diferit. Respectați cerințele corpului vostru căci el cunoaște cel mai bine care-i sunt nevoile.

Cultivarea unei atitudini corecte față de mintea de grup.
O anailză trimestrială a stadiului la care vă aflați în programul de ascensiune, vă poate aduce semnificative observații care să vă ajute să vă evaluați corect progresele sau rămânerile în urmă.

Cu atât mai bine este dacă asemenea evaluări se fac în grup, căci metoda permite o mai mare acuitate observațională și o mai corectă alcătuire a programului de urmat în viitor. Deasemenea, procedeul evoluției în grup mărește șansele unor legături telepatice, pregătitoare pentru viața voastră de după ascensiune.

Pământul este un canal de legătură - în sensul că din moment ce aţi venit într-o minte de grup cu Gaia, veți fi  conectați la domeniul sensibil al planetei. Urmăriți să deschideți o conexiune prin chakra coroanei cu Sinele vostru Superior.

Plasaţi focalizarea pe grila cristalină a planetei pentru a crea o bază de conexiune acolo, şi apoi, conectați această bază de pe grila (matricea) planetei cu Planul Divin. În vizualizarea voastră, faceți ca lumina venită din Planul Divin să fie direcționată și asupra cetaceelor (balene și delfini) de pe Pământ. Vizualizați cum energiile captate în baza de pe grila planetei pătrund în ființa voastră trecând de la o chakră la alta și ieșind prin chakra inimii, încărcare te iubirea voastră, către inima Mamei Gaia.

Pregătirea Ascensiunii va crea starea de beatitudine.
Vă indicăm ca zilnic să efectuați un program de meditație, pe o durată de cca 20 de minute. Acest program vă va ajuta să vă pregătiți mai bine ascensionarea. Veți constata că acest exercițiu simplu vă va induce în scurt timp o stare de bucurie și fericire, ființa voastră trecând într-o stare de pace odihnitoare. Insistați să faceți această meditație zilnic, chiar dacă la început vi se va părea o pierdere inutilă de vreme. Corpul vostru va începe să se deschidă energiilor divine pe care le va recepționa cu din ce în ce mai mare plăcere.

Primiți din partea noastră valuri de iubire!

Sunt Arhanghelul Mihail.

SURSA: http://www.expectwonderful.com.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu