..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 februarie 2012

Încurajare de la entitatea Salomé


(13 feb.2012; channeler: Kris Won)

Salutări, vouă tuturor!


Este pentru a doua oară când comunic cu voi prin intermediul acestui canal, Kris Won, binecunoscut și iubit de către unii dintre noi. Există o relație între noi de câteva sute de ani de-ai voștri, însă ne cunoaștem chiar de mai înainte, dacă ținem cont și de celelalte locații din Cosmosul Sideral, pe unde am avut existențe. Și mai înainte, aparțineam unei conștiințe/conștiențe comune care a durat mai multe mii de ani.
Să lăsăm însă trecutul și să ne plasăm în momentul prezent, care este timpul real al Universului, AICI si ACUM.
Trăim momente și evenimente excepționale și de mare intensitate, oh, da! Noi toți, Frații și Surorile care au venit să vă viziteze din alte colțuri ale spațiului, trăim cu o mare bucurie în suflete văzând cât de bine și de hotărât v-ați implicat în procesul acesta de ascensionare pe o treaptă superiară a evoluției. O dată cu voi, au intrat în acest proces regnurile animale, vegetale și chiar cele minerale, aparținând sistemului vostru planetar.

Ce salt evolutiv minunat și cât de încântător este el pentru Inteligențele mai Inalte din întregul Cosmos! 
O parte dintre cei care vă vizitează, chiar dacă voi nu știți aceasta încă, sunt Ființe foarte evoluate, Ființe de Lumină și Iubire pură, care vă oferă încurajarea lor, asistență și ajutor pentru a vă încheia cu bine acest ciclu al evoluției voastre.

Noi știm că majoritatea dintre voi așteaptă cu multă nerăbdare schimbările promise în viața voastă, în conștiința voastră și în capacitățile despre care vi se spune că le veți căpăta.
 
Pare a fi o contradicție între ceea ce vă spun comunicările noastre și realitățile cu care vă confruntați. În timp ce vi se spune că faceți progrese, că înaintați pe calea cea dreaptă, ceea ce vedeți în jurul vostru pare a fi din ce în ce mai rău, căci cum altfel ar trebui să interpretați fenomenele meteo dintre cele mai drastice și neobișnuite, criza economică profundă, criza morală a societății și nesiguranța zilei care urmează?
Și totuși, noi continuăm să vă spunem și să vă asigurăm că ceea ce se întâmplă face parte din programul vostru de ascensionare și al planetei Pământ.
Toate crizele acestea prin care trebuie să treceți sunt semnele și efectele curățeniei care are loc. Sunt crizele prin care trece bolnavul înainte de a se face bine. După vindecare, el se va simți mai puternic ca niciodată, deoarece celulele sale au fost reîntinerite, iar vechiul a lasat loc noului.
Aceasta este ceea ce Gaia face acum în acest an important pentru voi. Ea se regenerează; însă inainte să reușească aceasta, ea va trebui sa treacă printr-o criza temporară, pe care o experimentează acum.

Din acest motiv, noi vă cerem să nu vă pierdeți speranța, să nu vă descurajați, și mereu să vă păstrați zâmbetul în fața oricărei situații, chiar dacă ea pare a nu justifica bucuria.

Noi știm că nu este ușor să rămâneți optimiști, când tot ceea ce vedeți în jurul vostru este atât de tern, atât de macabru și atât de gri. Noi vă cerem să faceți efortul de a vă păstra speranța în inimă, că totul se va schimba foarte curând; și cu ajutorul nostru, desigur.

Vă rugăm contați pe noi, pe iubirea noastră, pe capacitățile noastre tehnice și spirituale! Nu ne-am permite să vă dezamăgim, mai ales acum când suntem pe punctul de a vă îmbrățișa.
Păstrați-vă încrederea în această informație și în cele pe care ființele din Lumină vi le trimit pe diverse canale. Observați cât de asemănătoare sunt mesajele care vi se trimit, chiar dacă vin de la surse diferite. Acesta ar fi un motiv puternic să credeți în adevărul lor. Doar n-au înnebunit toate civilizațiile universului și comploteză împotriva micii voastre planete!!

Incă puțină răbdare, frații și surorile mele, frații și surorile noastre, și veți vedea cum Noul Pământ, care vă așteaptă, va fi un loc de vis și de bucurie permanentă, care vă va umple de fericire și recunoștință față de Creator.


Eu vă binecuvântez și vă îndemn să fiți fericiți și mulțumiți în fiecare moment al zilei, al serii și al nopții.
Conectați-vă mental cu noi și realizați că noi suntem practic aici în apropierea voastră, pe cerul vostru spre care vă ridicați privirea.

Fiți fericiți și zâmbiți, și ajutați-i și pe alții să zâmbească!


Salomé

SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu