..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 ianuarie 2012

Mesaje de la arhang. Mihail, Raguel, Uriel și Ariel (2)

(10 dec. 2011; channeler: Michael Xavier)

(ultima parte)

Arhanghelul Raguel
 
EU SUNT Arhanghelul Raguel şi vă spun, bine v-am găsit!
Știu că în mintea voastră există și o posibilă variantă a producerii Armaghedonului.
Multe sunt temerile și interpretările legate de anumite conflicte militare care provin din iluzia separării. Frica este sentimentul care păstrează lumea voastră într-o permanentă alertă iar această stare de dezechilibru împiedică progresul ființei și societății umane.

Deoarece aceste forme de gândire au o corespondență cu subconștientul vostru, care le scoate la suprafață, nu vă este extrem de dificil să le identificați, pe măsură ce ele apar și să vi le asumați, după care să le eliberați. Eliberându-vă de aceste frici, tare ale trecutului, veți reuși să vă creșteți credinţa şi încrederea în Creator.
Marea iubire a lui Dumnezeu pentru toate creaturile sale, pentru toți copiii săi, vă va ajuta să vă îmbogățiți ințelegerea și să evitați scenariile catastrofice care, uneori, vă bântuie mintea. Aveți capacitatea de a înțelege corect realitățile care nu numai că nu sunt pesimiste dar vă garantează o existență plină de iubire și abundență. 


Ori de câte ori aveți dubii asupra viitorului vostru, ori de căte ori evenimente neprevăzute amenință pacea și bucuria voastră, puteți apela la ghizii voștri spirituali rugându-i să vă orienteze spre alte alegeri. Ghizii voștri așteaptă să le cereți și să îi utilizați în asemenea activități. Totdeauna cererile voastre vor fi auzite și îndeplinite, dacă ele vizează creșterea voastră în conștiință și binele cel mai înalt.
Dar de satisfacerea dorințelor voastre se pot ocupa și Arhanghelii, dacă voi le veți cere asistența.

Este bine ca mereu în preocupările voastre să includeți și strădania de a vă elibera de iluzii și de a nu vă lăsa pradă tentațiilor cu care entități oculte vă ademenesc. Ţineți seama de semnalele din lumină care vă sunt adresate de către entitățile care răspândesc lumina divină și iubirea. De fiecare dată când aveți dubii în luarea unei decizii, invocați sfatul unei Ființe din Lumină, de care vă simțiți mai atașați.
EU SUNT Arhanghelul Raguel

Arhanghelul Uriel: 
 
Mult iubiții mei maeștri ai luminii care umblați acum pe Pământ, EU SUNT Arhanghelul Uriel şi mă întâlnesc în acest mod cu voi pentru a vă reaminti unele adevăruri..
Pe măsură ce lumina crește în inimile și sufletul vostru, vibrațiile dense ale iluziei se destramă iar voi vă apropiați cu încă un pas de inima Creatorului. În realitate, voi nu ați părăsit niciodată acel loc dar ați uitat de existența lui. Acum când iluziile se destramă și colbul uitării se împrăștie, începeți să vă reamintiți cine sunteți și cui îi aparțineți. Experiențele pe care le-ați ales în diversele voastre secvențe de viață, v-au acaparat preocupările și v-au făcut să vă uitați originea, la nivel de esență. Vă asigur că nimic nu s-a pierdut din ceea ce ați avut și că vă veți recupera tot ceea ce vă aparține.

Există în Univers și în Cosmos numeroase lumi în Lumină unde domnesc armonia, pacea și fericirea. Desigur, între numeroasele lumi, există și unele mai puțin evoluate dar și multe altele aflate la nivele de dezvoltare imposibil de ințeles de către voi. Nicio civilizație nu stă pe loc în ceea ce privește dezvoltarea ei spirituală și tehnică. La unele există mari discrepanțe între nivelul tehnologic și cel spiritual. Altele au găsit calea unei dezvoltări armonioase între spirit și cunoaștere. Multe lumi nu s-au trezit la o conștiință care să le permită o totală independență față de forțele intunecate, și aceasta face ca ele să înainteze greu pe calea luminii. Fiecare civilizație a universului poate beneficia de sprijinul Ființelor de Lumină, în măsura în care se accentuiază procesul de ieșire din întuneric și apropierea de Lumina Divină.

Aş dori să vă vorbesc despre puternicele încercări cu care vă confruntați în aceste vremuri incerte şi tumultoase. Mulți dintre voi au probleme de adaptare și identificare a mijoacelor prin care să rămână puternici pentru a rezista diverselor încercări.

Vreau să vă amintesc că fiecare dintre voi, cei care vă aflați acum în corp fizic pe Pământ, ați fost selectați pentru a trăi această perioadă care vă oferă unice și multiple oportunități de evoluție rapidă spre dimensiunile superioare. Prin liberul vostru arbitru, ați ales să faceți parte din Programul Divin al înălțării în care a intrat de mai mult timp sistemul vostru planetar. Aceia dintre voi care s-au trezit și au înțeles pentru ce sunt aici și acum pe planetă, fac parte din detașamentele de Lucrători în Lumină cu sarcini precise de ancorare a luminii pe planetă, pe care o utilizează pentru ascensiunea lor, pentru trezirea celor încă adormiți și pentru ascensiunea planetei. Cei care nu conștientizați aceasta, nu vă impacientați deoarece sufletul vosru cunoaște programul și acționază în consecință.
 

După ce ați acumulat multă energie luminoasă, voi ați devenit îndrumători de cale, ființe căutate de ceilalți, în majoritatea cazurilor la nivel incosnștient, în conformitate cu Legea Atracției, indiferent dacă „Sursa” conștientizează sau nu influența pe care o exercită asupra celor din jur.

Respiraţi adânc și permiteți ființei voastre să trimită forme-gând de iubire către inima planetei și a celor care au nevoie. Exprimați-vă intenția și dorința de a fi conectați la Inima Christică și la Inima mamei Gaia. Inlocuiți orice gând de separare, invidie, ură sau necinste, care vă poate încerca la un moment dat, cu gânduri pline de lumină și iubire pe aripile cărora puteți călători oriunde. Amintiți-vă mereu că sunteți permanent însoțiți de Iubirea Tatălui Ceresc care vă ocrotește și vă iubește necondiționat.
EU SUNT Uriel şi vă aduc acest adevăr.

Arhanghelul Ariel: 

EU SUNT Arhanghelul Ariel.
Preaiubiți maeștri ai Luminii, vă îndemnăm cu iubire și divine intenții să acceptați ajutorul pe care vi-l oferim în efortul vostru de a vă încărca cu cît mai multă lumină..
Suntem dornici şi gata să venim în întâmpinarea voastră pentru a vă ajuta să parcurgeți și această ultimă perioadă care vă mai desparte de momentul ascensiunii. Planeta voastră Urantia / Gia / Earth a accesat la nivel de suflet în cea de a 5-a dimensiune și se pregătește să o facă și cu corpul fizic.

Gaia a încetinit ritmul desfășurării procesului de înalțare a corpului său fizic pentru a diminua pe cât posibil intensitatea și efectele evenimentelor care vizează purificarea de energiile negative încă existente în corpul său, în anumite proporții. În măsura în care este abilitată și dispune de resurse energetice de înaltă vibrație, ea vă ajută să vă treziți și să urcați treptele evoluției. Insă efortul ei nu va fi suficient pentru aceia care refuză să accepte programul de purificare a ființei lor sau care au ales deja să amâne ascensiunea pentru ciclul următor. Este nevoie ca fiecare dintre voi să-și asculte inima nu mintea (care exprimă dorința eu-lui pământean). In voi există scânteia divină care este Spiritul vostru Înalt, parte nedeformată a Ființei Creatorului. Acesta vă ține conectați la lumina Tatălui și vă luminează calea întoarcerii la Sursă. Orientați-vă ființa mereu după lumina acestui far, dacă nu doriți să vă rătăciți! Scânteia divină care se află în fiecare dintre voi nu se va stinge niciodată, indiferent cât de întortocheată va fi calea pe care alegeți să mergeți. Un singur lucru vi se cere : NU-I ÎNTOARCEȚI SPATELE!

Vă imaginați ce salt extraordinar ați face în conștiință dacă voi, cei aproape 7 miliarde de suflete, v-ați uni în spirit și în gând pentru a vă înălța incorpore? Lumina a mii de sori nu ar putea-o egala pe a voastră! Ce vă oprește să vă hotărâți? Puneți-vă scânteile voastre împreună și veți putea face ceea ce nu s-a mai făcut vreodată!

Eu sunt gata să vă ajut să întreprindeți acest salt inimaginabil.
EU SUNT Ariel şi v-am adus acest adevăr..

SURSA: http://www.facebook.com/

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu