..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 ianuarie 2012

MESAJ DE LA SaLuSa


(18 ian.2012; channeler: Mike Quinsey)

Aveți încredere în noi și în Dumnezeu că evenimentele care vin se vor desfășura așa cum s-a promis și nu vă îngrijorați pentru momentul la care ele se vor produce, deoarece vor fi în perfectă concordanță cu programul care are în vedere un anumit rezultat. 

Vă asigurăm că toate etapele care urmează se vor desfașura așa cum a fost plănuit, noi asumându-ne responsabilitatea acestui act final, care se va derula în condiții perfecte. Nu trebuie să vă îngrijorați în ceea ce privește rolul fiecăruia dintre voi sau de ceea ce se va întâmpla cu voi. Fiecare urmează să experimenteze exact ceea ce și-a programat.

Unii ați ales să părăsiți Pământul mai devreme, iar alții vor rămâne până la sfarșitul anului 2012. Aceasta a fost alegerea voastră; oricum, toți veți părăsi, în final, vechiul Pământ, cel pe care îl cunoașteți în prezent.

Mike
Pentru a evita orice experiențe dure, vă cerem să vă concentrați asupra procesului de ascensionare, deoarece, pe măsură ce anul înaintează, vibrațiile înalte devin dominante ceea ce va face ca pacea să se aștearnă pe Pământ. Deja exista schimbări notabile în nivelele de conștiință ale maselor, schimbări pe care noi le constatăm. Un număr din ce în ce mai mare de suflete se trezesc și intră în procesul de ascensionare. Trezirea se accelerează și va atinge toate sufletele înainte de ultimele zile ale acestui ciclu. Alegerea aparține însă fiecărei ființe umane, fiecărui suflet. Sigur este că nici un suflet nu va părăsi Vechiul Pământ, fără a fi conștient de alegerea pe care o face. Cu sigurantă nu va fi o idee atragătoare pentru toată lumea, deoarece unele suflete (Nota C.M.: cele care nu vor atinge nivelul optim de vibrație) se vor simți stinghere în dimensiunile subtile superioare.
In același timp, Lucrătorii întru Lumină încep programul de îndeplinire a sarcinilor pe care și le-au asumat individual, la nivel de suflet, executând munca pentru care s-au pregătit, muncă legată de desfășurarea evenimentelor prezente și viitoare. Cea mai oportună contribuție a voastră este să vă răspândiți Lumina către toți cei care au nevoie de ea. Dacă doriți să aduceți vindecare, imaginați-vă zonele de pe Pământ în care aceasta este cel mai mult necesară. Orientul Mijlociu continuă să ofere motive de îngrijorare, deoarece energiile negative sunt adanc înrădăcinate, ca rezultat al secolelor de confruntări. Grija noastră este ca lucrurile să nu degenereze și să se ajungă la un conflict mondial. Noi ținem sub observație toate punctele fierbinți și facem tot posibilul să dezamorsăm conflictele.

Celor întunecați le-ar plăcea să exploateze orice ocazie, numai că Federația Galactică are grjă să nu se ajungă la asemenea evenimente (
Nota C.M.: care ar scădea mult frecvența de vibrație și ar putea compromite procesul de ascensionare). Noi le cunoaștem planurile si, prin urmare, deținem controlul asupra a ceea ce se petrece, adevăr asupra căruia s-au convins și întunecații.

Merită să menționăm că Navele noastre Mamă sunt adevărate orașe plutitoare care pot staționa deasupra Pământului perioade extrem de lungi. Ele conțin absolut tot ceea ce este necesar pentru ca ființele de pe ele să poată duce o viață fără restricții.
V-am mai spus și cu alte ocazii că noi avem baze pe Pământ, la fel ca și aliații noștri aflați în Păm

ntul Interior (Nota C.M.: civilizația Agarthei, între care, cea mai dezvoltată este cea din Telos) și care, în cele din urmă, vor ieși să vă întâlnească din nou. Există de asemenea baze și pe fundul mărilor, unele dintre ele de mii de ani. Ele ne-au permis o perfectă izolare și intimitate, departe de ochii curioși, fiind amplasate dincolo de raza de operare a submarinelor și a cercetarilor robotizate. Unele baze sunt extrem de mari și autonome, putand sa găzduiască sute de persoane.

Deasemenea, unele dintre bazele noastre se află implantate adânc în masivele muntoase, ferite de posibilitățile voastre de acces. Intrările nu sunt vizibile, iar aceasta ține curiosii departe (
Nota C.M.: sunt create perdele energetice de deviație optică în așa fel încât un trecător pământean nu poate observa nici-o intrare în munte).

În vremurile trecute noi am avut legături mult mai strânse cu cei din interior, cărora le ofeream ajutorul nostru frățesc în crearea microclimatului necesar vieții. Faptele acelea sunt consemnate de istoria lor și a noastră, pe care, cândva, poate o veți citi și vedea și voi. Deci, vedeți dragilor, că în vreme ce voi cereți cu nerăbdare să ne arătăm lumii voastre, dovezi că de mult noi ne aflăm pe planeta voastră există în multe locuri la care s-ar putea ajunge fără mare dificultate. (
n.m., dacă am ști cum!). Regretabil este că multele dovezi  găsite de pământeni,  fie au fost ignorate, fie au fost ascunse, considerându-se că nu se încadrează în conceptele voastre. Toate acestea se vor schimba in cele din urmă, iar adevărul vă va fi oferit și susținut de dovezi ample. In vremurile trecute, cei care au spus adevarul au fost persecutați, ostracizați, uneori omorâți pentru convingerile lor.

Puteți voi începe să înțelegeți cât de falsă a fost realitatea voastră și cum a fost ea manipulată de forțele interesate să vă țină în ignoranță pentru a vă putea domina cât mai ușor? Viața pe Pământ ar fi putut fi complet diferită față de cea actulă, dacă nu ar fi decăzut continuu de la scufundarea Atlantidei încoace.

Aproape toți cei de astăzi ați avut încarnări în acea perioadă și încă purtați amintiri ale acelor vremuri adânc săpate în subconștientul vostru.

Voi ați fost prezenți chiar și mai înainte în unele civilizații, care au mai rămas doar ca nume în istoria antică. După fiecare ciclu de 26.500 de ani (
n.m., unul dintre ele se va încheia anul acesta, 2012), ați ales unde, când și cum urma să vă continuați experiența vieții voastre fără de sfârșit. Am putea, retrospectiv, să vă ducem încă și mai departe, atunci când mulți dintre voi trăiați pe alte planete, ceea ce indică că sunteți suflete foarte bătrâne.
Aceasta viață în care vă aflați este cumulul multor altor vieți și ea este chiar unică și extrem de importantă pentru devenirea voastră.

Nu este de mirare că atâtea suflete au dorit să treacă prin acest ciclu, care reprezintă un mare pas înainte și o oportunitate de a părăsi ciclul reîncarnărilor. A fost o călătorie lungă și în mare parte sinuoasă, dar, ca toate experiențele, ea va fi cu ușurință lăsata deoparte, odată ce se va încheia.

Una dintre cele mai mari bogății ale voastre a fost tăria de a depăși cele mai mari greutăți și obstacole. Acele experiențe vă vor duce mai departe și vă vor fi de folos în alte încercări viitoare. Serviciile pe care le putreți oferi vor fi căutate de cei care încă nu au trecut prin experiențele voastre.

Viața pe care o aveți în față va fi una minunată și plină de recompense. Munca voastră intensă și dăruirea pe care ați dovedit-o în creșterea voastră spirituală vor asigura înalțarea voastră în dimensiunile subtile superioare. Acele dimensiuni sunt adevărata voastră casa și oricât de frumoase vor fi fost unele dintre experiențele voastre de pe Pământ, nu se vor compara cu fericirea absolută și extazul pe care le veți experimenta în noile dimensiuni. Până acum nu ați experimentat adevărata libertate însa, atunci când vă veți ocupa locul ca Ființe Galactice, toate vă vor sta la picioare. Cuvintele nu pot exprima cât de minunat vă veți simți, câtă frumusețe și iubire vă vor înconjura. Totul va fi în armonie și în echilibru, spre deosebire de ceea ce ați avut parte în dualitate.

Sunt SaLuSa din Sirius și știu că voi veți fi încântați și copleșiți de Navele Mamă și de minunile tehnologiilor noastre avansate. Veți putea vizita o asemenea navă sau chiar unele dintre Orașele de Lumină, care se pregătesc să își faca apariția pe Pământ.

Ele vor fi dovezi a ceea ce poate fi făcut prin folosirea tehnologiilor noastre, pentru binele tuturora.

Deci, nu disperați și continuați sa priviți partea luminoasă a lucrurilor; ziua voastră va veni în curând, și atunci tiți vor trai în pace și în libertate.

Sunt SaLuSa de pe Sirius și percep gândurile voastre direcționate către mine.

Vă mulțumesc pentru bunatatea voastră și penrtu energiile iubirii pe cre le trimiteți membrilor Federației Galactice.

Ne bucură din inimă faptul că voi recunoașteți nu numai existența dar și prezenta noastra în proximitatea planetei voastre dar și pe ea. Vă mulțumim că ne păstrați în gândurile voastre.

Cu cât intrăm mai mult în comuniune unii cu ceilalți, cu atât mai mult vom fi uniți în Iubire și în Lumină.
Sunt SaLuSa de pe Sirius.

SURSA: http://galacticchannelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu