..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 ianuarie 2012

Mesaj de la Federația Galactică.


(4 ian. 2012 ; channeler: Wanderer of the Skies)

Salutări din partea Federaţiei.
”Fii atent la detalii!” sau ’’ Stai cu ochii pe minge!’’, se obișnuiește să se spună în lumea voastră. 

Cei care slujesc Lumina nu pot fi tot cei care servesc tabăra Illuminaților. Trebuie să ne extindem protecţia asupra tuturor celor care au nevoie presantă de ea. 
Illuminati s-au străduit permanent să provoace un conflict major în leagănul civilizaţiei umane. (Nota C.M.: Presupun că se face referire la Israel). Nu putem permite ca acest lucru să se întâmple, deoarece Programul trebuie să meargă înainte, așa cum a fost elaborat.

În consiliile noastre, am adus și pe acei oameni foarte buni cunoscători a ceea ce se petrece pe planeta voastră. Ne-am consultat și cu diferitele facţiuni ale Federaţiei, pentru a le cunoaște exact punctele de vedere, cu privire la modul cel mai bun de abordare a diverselor probleme care frământă lumea voastră.


Ne bazăm mult pe ceea ce ne comunică Lucrătorii în Lumină.

Planul nostru global de acțiune este o sinteză a opiniilor tuturor participanților.

Mulţi dintre liderii voștri politici au fost induși în eroare, crezând că își pot asigura un "bilet pe vapor", dacă ar veni "sfârşitul timpului".

Nimeni nu i-a informat că sanctuarele (refugiile) lor au fost distruse și nu au nici-o eficiență, dacă un holocaust s-ar produce. Li s-a insuflat o încredere nejustificată pentru ca ei să poată acționa cu siguranța celui care și-a pus la adăpost familia. Mare eroare!! Dacă un asemenea eveniment catastrofal s-ar produce, ar afla și ei că sunt la fel de vulnerabili și sortiți pieirii ca toți ceilalți.

În lunile care urmează, intensitatea dramelor care vor avea loc pe Pământ va crește exponențial.


Nu vrem să vă speriem, dar vă povățuim să vă țineți bine!!

Evenimentele se vor succeda cu repeziciune astfel că ceea ce se întâmplă azi va diferi total de ceea ce va fi mâine, atât ca natură a evenimentelor cât și ca anvergură. Veți intra într-o alertă continuă ca și cum ați trăi sub o lungă canonadă, întreruptă doar de pauza necesară reîncărcării bateriilor.
În același timp veți fi încărcați cu noi abilități pentru ca o bună parte dintre voi (și anume cei angajați profund în programul de ascensionare) să poată trece cu bine peste aceste evenimente dure și imposibil de depășit de către ceilalți.

Majoritatea dintre voi veți putea apela la înregistrările Akashice pentru a vă îmbogăți cu cunoaștere. Noi tehnologii veți descoperi (de fapt, vi se vor pune la dispoziție) atât pentru rezolvarea nevoilor voastre lumești cât și pentru călătoriile în alte lumi (cum ar fi teleportarea) și comunicarea cu ele de la distanță (de ex., telepatia), tehnici și utilaje de replicare a ființelor (de ex., clonarea de organe sau chiar de ființe în integralitatea lor. Nota C.M.: Matei ne asigură că de ani buni clonarea ființelor umane a devenit o practică obișnuită pe Pământ).
Veți învăța cum puteți avea acces la Înregistrările Akashice, de unde veți putea preleva date de interes din istoria universului, a omenirii și a tuturor vieților pe care le-ați avut.

Aşa cum am menționat și cu alte ocazii, ceea ce este prevăzut pentru voi și civilizația umană este pus la punct în cele mai mici detalii.

 
Noi vă cerem să vă păstrați moralul ridicat, să fiți plini de lumină și bucurie, deoarece tot ceea ce se va întâmpla va fi în favoarea voastră ca ființe nemuritoare, așa cum v-a conceput Creatorul. De altfel, mereu ne-ați surprins plăcut cu extraordinara voastră capacitate de a vă redresa, de a face față oricăror evenimente, indiferent cât se anunțau ele de tragice. Suntem siguri că nici de această dată nu vă veți dezice.

În ceea ce ne privește, vă asigurăm de totala noastră iubire și așteptăm cu nerăbdare să ne vedem față în față.

Fiți în pace!

Federația Galactică.

SURSA : http://wandererodtheskies.blogspot.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu