..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 ianuarie 2012

CREDEȚI ÎN PROCESUL VOSTRU DE TRANSFORMARE!


Mesaj de la Arcturieni.

(17 January 2012; channeler Ute)

Dragii mei, noi suntem Arcturienii!
Astăzi am venit la voi să vă informăm că, în realitate, lumea voastră veche nu mai există.
Ceea ce vedeţi, este umbra unui trecut în care vă mai aflați de curând și care vă face să credeți că mai este realitatea voastră. Vă aflați în ceea ce s-ar putea numi visul unei lumi trecute care încă vă mai impresionează atât de puternic încât nu sesizați că a rămas în urmă și că de ea nu mai puteți vorbi decât la trecut. Creierul vostru se află într-un fel de pliu al percepției care vă face să credeți că nu ați ieșit de sub impactul celei de a treia dimensiuni. Din punctul în care vă aflați acum ați putea vedea mult mai clar, dacă nu v-ați mai lăsa dominați de impresiile trecutului pe care l-ați depășit. Dacă aţi putea vedea totul așa cum îl vedem noi!

Stați liniștiți, această percepție se va destrăma curând și lumea vi se va arăta în noua sa realitate. Noile energii care pătrund în ființa voastră vă vor ajuta să nu mai vedeți himerele trecutului ci luminile Noii Lumi. Aceste noi energii lucrează pentru transformarea ființei voastre, ceea ce înseamnă trecerea de la structura de carbon la cea de cristal. Este necesar ca întregul vostru corp să fie transmutat în noua rețea structurală. Când operațiunea se va încheia, creierul vostru va gândi diferit, sentimentele și percepțiile voastre vor fi altele și chiar corpul vostru fizic va arăta altfel, căci va avea o compozitie diferită, compatibilă cu noile vibrații ale noilor dimensiuni.

Ce vremuri minunate v-ați ales!

Voi, care vă aflați aici, la punctul înălțării voastre, voi care ați făcut ca această transformare să apară, aveți dreptul să vă bucurați că lungul drum al devenirii voastre încheie fericit această etapă care vă apropie de SURSĂ. Puțini dintre voi sunt conștienți de importanța momentului, iar, unii, nici măcar de existența lui, ceea ce-i face să stea agățați cu disperare de paradigma trecutului. Noi vă garantăm că transformarea se întâmplă cu adevărat și că numai cutumele trecutului tridimensional și structura voastră încă nefinisată vă fac să nu realizați aceasta.

Prin mesajul nostru, încercăm să vă accelerăm conștientizarea asupra marilor transformări în care voi și planeta voastră sunteți implicați. Creșterea nivelului de conștientizare vă va aduce, din universul divin, daruri de lumină și conștiință din ce în ce mai minunate, care vă vor ajuta să vă stabilizați un nou nivel de conștiință. De primă importanță este ca, în această perioadă, să vă deschideți inimile și sufletul, facilitând, în acest mod, captarea înaltelor energii care vă sunt trimise și care vă vor face să eliberați toate atașamentele trecutului, dacă ele nu au intrat în schimbare.

Acest lucru ar putea însemna, pentru mulţi dintre voi, să renuntați la părţi și aspecte care vă aparțin, vouă sau lumii voastre vechi. Poate că va trebui să renunțați la unii dintre prietenii voștri, dacă ei nu au ales schimbarea, sau la vechiul mod de viață, la vechile seturi de valori etc. Se vor întâmpla toate acestea deoarece mediul vostru existențial, cercul vostru de prieteni și cunoștințe vor trebui să fie în acord cu noile vibrații la care ați ajuns. Veți putea părăsi vechile voastre pasiuni, vechile obișnuințe culinare, culturale, artistice etc. Important este să faceți acele alegeri care sunt în concordanță cu indemnul inimii și sufletului vostru. Va fi un fel de căpătare a unei noi identități, în care să vă regăsiți pe voi înșivă, fără constrângeri și fără frustrări. Mulți prieteni nevăzuți, din Tărâmul Luminii Christice sunt alături de voi, în această perioadă, pentru a vă ajuta și a vă face trecerea mai ușoară și regăsirea mai deplină.

Când veți fi trecut prin cele mi multe și mai importante transformări, veți începe să recunoașteți că tot ceea ce s-a întâmplat, indiferent cât de dificil v-a fost, a meritat din plin efortul și frământarea. Veți înțelege că totul era inevitabil și că ați făcut ceea ce era necesar pentru binele vostru cel mai înalt. O bucurie fără margini vă va stăpâni ființa și veți fi tare mândri de faptele voastre. Atunci, toate temerile, toate neclaritățile și incertitudinile voastre se vor fi spulberat. De atunci încolo, evoluția voastră va cunoaște un trend tot mai adscendent, dar unul lin, fără frustrări și fără obstacole.

Primiți noile energii cu bucuria celui care i se fac darurui, spuneți "da" procesului în care ați fost implicați și așteptați cu deplină încredere viitorul în Noua Eră.

Amintiţi-vă că nu sunteţi singuri, că forțele de lumină vă veghează și vă ajută ori de câte ori este nevoie, pentru ca devenirea voastră să nu sufere sincope.
Ne place şi să vă binecuvântăm!
Noi suntem Arcturienii!

SURSA : http://radiantlyhappy.blogspot.com(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu