..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 decembrie 2011

Mesajul de Crăciun al Mamei Maria către Lucrătorii în Lumină.


(24 dec. 2011; channeler: Fran Zepeda)

Am venit la voi în această zi de bun augur, în ajunul naşterii lui Yeshua, Fiul meu iubit. De atunci lumea a început să se transforme și să se îndrepte mai mult decît până atunci către iubire şi bucurie și asta mi-a adus satisfacție și chiar lacrimi de bucurie, uneori.

Deși de atunci s-au petrecut multe pe Pământ, astăzi știu că dragostea nu a murit pe această planetă. Flacăra dragostei există acum în din ce în ce mai multe inimi și aceasta îmi dă dreptul să cred că va rămâne și se va înteți în viitor.

Eu sunt mesagerul Iubirii, mama Grației și a Iertării, şi vă rog pe toţi să vă alăturați mie și să fiți propovăduitorii iubirii pe Pământ.       Ştiu că această călătorie în care încă vă aflați nu a fost una dintre cele mai ușoare, pentru majoritatea dintre voi.

Cu eoni în urmă, v-ați asumat cu curaj și speranță sarcina de a ajuta la realizarea Planului Divin prevăzut de Creator pentru umanitate și planeta voastră. Iată că v-ați apropiat doar la un pas de a ajunge acolo unde vă așteapătă recompensa pentru efortul vostru îndelungat.

Eu și Ființele de Lumină care mă înconjoară, suntem extrem de fericiți să vă vedem atât de aproape de încheierea cu succes a acestui ciclu al evoluției voastre, alături de Mama Gaia care a avut atât de multă grijă și v-a ocrotit permanent. Vedem cum pacea și armonia se aștern în inimile și ființa voastră din ce în ce mai mult, cu fiecare zi care trece. Fiți siguri că fiecare bătaie a inimii voastre vă apropie de starea superioară pe care o veți avea pentru mulți eoni de aici încolo. Pași importanți faceți pe calea pe care, cândva, îl veți întâlni pe Tatăl.

În ultima perioadă ați absorbit tot mai multă energie luminoasă-cristalină pe care ați început să o răspândiți și altora. Unirea în gânduri și simțire care vă domină în această perioadă, vă asigură trecerea în anul de grație, 2012, sub cele mai bune auspicii.

Dragii mei, aveți grijă de voi și ocrotiți câștigul pe care l-ați obținut până acum, cu atât de multe eforturi. Ați fost, dar mai cu seamă ați devenit, foarte prețioși pentru noi, cei aflați pe acest tărâm. Păstrați ritmul prefacerilor în care lucrați asupra voastră înșivă.

Avem o profundă iubire și respect pentru voi toţi, creaturi minunate ale Tatălui Ceresc. Voi nu realizați cât de mult contați pentru perseverența și tenacitatea pe care ați probat-o de-a lungul exitenței voastre.

Sunteți părți ale Unicului și de acest adevăr vă veți convinge într-un viitor foarte apropiat, când ultimele rămășițe ale iluziei se vor destrăma.

Vă asigurăm de iubirea noastră și dorim ca pacea și bucuria să vă umple inimile în aceste zile de sărbătoare, care amintesc de momentul când Fiul meu iubit a venit pe Pământ.

Noi mulțumim fiecăruia dintre voi pentru contribuția adusă la ascensiunea umanității și Pământului.

Sunt Maria, Mama.

SURSA: http://www.franhealing.com


(C:M.)

luni, 26 decembrie 2011

SĂRBĂTORI FERICITE! Din partea Federației Galactice.

(25 dec.2011; channeler: Greg Giles)

Dragii noștri,

Mesajele pe care vi le trimitem dorim să vă fie de ajutor în înțelegerea mai clară și mai precisă atât a planetei pe care locuiți cât și a universului căruia-i aparțineți. Puteți fi siguri că, deși nu se recunoaște, mesajele noastre sunt citite, înafară de cei care nu ar avea nimic de ascuns, și de mulți membri ai guvernelor, oameni ai comunității științifice și cadre militare. Dacă ni s-ar permite, am putea să vă comunicăm o lungă listă a celor din aceste categorii de cititori interesați, majoritatea dintre ei neavând curajul să recunoască existența civilizațiilor extraterestre, din teama de a nu se compromite. În curând temerile lor nu vor mai ava sens, dat fiind faptul că lumea voastră va fi contactată “la vedere” de către soli de-ai noștri.

Înregistrările akashice păstrează în deplină siguranță întreaga istorie a planetei voastre dar și periplul vieților prin care a trecut fiecare dintre voi. Nu sunteți singura planetă care are asemenea înregistrări Toate planetele, civilizaţiile şi fiinţele din acest univers au istoria lor stocată în acest mod.

Pe măsură ce veți atinge nivelul evolutiv necesar (și acest moment este foarte aproape) fiecare dintre voi va putea găsi în vasta bibliotecă akashică, tot ceea ce dorește, legat de toate existențele sale, de pământurile pe care ca avut vieți și de toate conexiunile pe care le-a realizat în aceste vieți. Chiar în prezentul vostru liniar există destule ființe umane care ajung să cunoască, la modul conștient, aceste înregistrări. Va veni o zi în care toți veți putea face aceasta, fără restricții.Vă puteți imagina colosalul interes, surprizele care vă așteaptă atunci când veți dispune de această abilitate?

Astăzi, 25 dec.2011, este o zi mai specială pe planeta voastră, căci foarte mulți dintre voi prăznuiesc o sărbătoare din datini lăsată, ocazie cu care fiecare dintre voi devine mai bun, mai îngătuitor, mai plin de speranță. În numele Mântuitorului vostru, vă adunați în grupuri mai mari sau mai mici, vă veseliți și vă depănați amintiri, în jurul meselor bogate și a bradului de Crăciun.

Ca și voi, și noi avem anumite momente importante pe care le sărbătorim, legate de istoria civilizațiilor noastre și a universului. Dar astăzi, noi luăm parte afectiv la bucuria pe care o degajați și vă înconjurăm cu iubirea noastă frățească. Toate aceste evenimente au o calitate comună, care se regăsește peste tot, acolo unde au loc în univers, calitatea de a strânge ființele la un loc, de a le face să uite ceea ce a fost nu tocmai potrivit și de a năzui că ceea ce urmează va corespunde mai bune dorințelor fiecăruia.

Aproape că nu mai are importanță cât adevăr există în fiecare din aceste evenimente; importantă este energia benefică degajată cu aceste ocazii, importante sunt sentimentele de iubire și iertare manifestate în asemenea împrejurări. Manifestările de acest fel ajută omenirea voastră să avanseze mai repede spiritual. Este minunat când vedem cum urcați treptele evoluției ținându-vă de mână! Suteți superbi și măreți, și pentru aceasta, suntem tare mândri de voi.

Bucurați-vă, frații noștri iubiți, de zilele voastre de sărbătoare, când faceți ca spre tăriile cerului să se înalțe efluvii de energii ale iubirii, spranței și împăcării!

Noi suntem familia voastră din stele.

SURSA : ascensionearth2012.blogspot.com

(C.M.)

duminică, 25 decembrie 2011

ISTORIA SE REPETĂ


Mesaj de la Sananda și Kuthumi.

(14 dec.2011; channeler: Petra Margolis)

Indicii că istoria se repetă găsiți și în complicatele și multiplele evenimente și aspecte care se manifestă în prezentul vostru. Majoritatea oamenilor nu recunosc această caracteristică a istoriei deoarece și ei fac parte din ea, neputându-se plasa în afară, de unde ar fi mai ușor de observat. Este destul de dificil de făcut o sinteză care să te ajute să găsești similitudini sau asemănări în această multitudine de informații din interiorul sau din afara sistemului.

Pentru o bună și corectă orientare, ar fi necesar să dispuneți de mijloace de selectare și comparare a evenimentelor.

Multe dintre comunicările care se fac în această perioadă vor fi concentrate pe procesul de ascensionare, a voastră și a planetei, în anul 2012, anul încheierii acestui ciclu. Mulți vor căuta răspunsuri apelând la statistici și la comparații cu evenimente din afară. Acuratețea acestor observații nu poate fi conformă cu realitățile, ea putând fi obținută doar prin introspecție și cercetare a universului interior.
Kuthumi
Realitatea spirituală nu poate fi descoperită prin procese mentale, rezultate din raționamente. Doar calea inimii este cea care asigură înțelegerea corectă a realităților spirituale. În acest proces, o deosebită utilitate o au comunicările obținute prin channeling, procedeu prin care ființa umană acceptă și pune la dispoziție Ființelor din Lumină, pentru un scurt interval de timp, mijloacele de recepție și exprimare cu care entitatea este dotată. În majoritatea situațiilor, cel care face channeling nu conștientizează pe loc sensul comunicării, uneori, putând chiar să nu-și mai amintească ceea ce s-a comunicat prin el. (Nota C.M.: din acest motiv, comunicarea trebuie ascultată de o altă persoană sau scrisă printr-un mijloc oarecare de înregistrare - scriere mecanică, calculator).

Acesta este timpul schimbării și timpul aflării adevărului. Nu vă pierdeți vremea căutând trecutul vostru în afară căci el se află depozitat în adâncul ființei voastre. Pe măsură ce vă veți putea eleva ființa, tot ceea ce ați făcut în viețile trecute vă va fi revelat.

Libertatea și cunoașterea le puteți afla, lucrând pentru ele. Trebuie să vă transformați ființa, ridicându-vă nivelul de vibrație.
Fiecare dintre voi este dotat cu tot ce are nevoie pentru a deveni liber și omnicunoscător.

Perioada aceasta scurtă care v-a mai rămas oferă ideale oportunități în acest scop și numai de voi depinde cât de mult le veți utiliza. Acesta este timpul marilor schimbări care vi s-au oferit de către Creator ca să vă înălțați. Dar schimbările nu se vor produce dacă voi nu veți face ca ele să se întâmple.

Nu vă mai preocupați de ceea ce a fost ci urmăriți mereu ca puținul timp de care mai dispuneți să-l utilizați judicios. Desigur, asta în cazul în care nu ați decis să așteptați ciclul următor. Nu uitați însă că până atunci poate va trebui să mai treacă încă o veșnicie.

Ajutorul nostru vă stă la dispoziție, ori de câte ori îl veți cere.

Kuthumi și Sananda

SURSA : www.ascendedmasters.org
(C.M.)


 

vineri, 23 decembrie 2011

”CĂZUT PRIZONIER LA AI NOȘTRI”


(Sau RISCURILE IMPARȚIALITĂȚII)

Într-un interviu din 21 dec., Președintele Traian Băsescu a făcut unele aprecieri nu tocmai măgulitoare la adresa unor procurori ai DNA. Delcarațiile sale au stârnit multe comentarii, în marea lor majoritate dezaprobatoare. Dacă de la ziariștii și comentatorii opoziției era de așteptat o reacție anti-Băsescu, nu aceleași așteptări le aveam din partea acelei părți a mass-mediei care a dat dovadă până acum de o  înțelegere mai clară a realităților românești în contextul mondial, apreciind cum se cuvine eforturile actualei puteri de a lua cele mai necesare măsuri de redresare pe toate planurile (economic, social, politic, juridic etc) și menținere măcar pe linia de plutire, chiar dacă acestea sunt nepopulare.                                                                                 

Sunt dezamăgit că ziariști sau comentatori de marcă, precum Dan Tapalagă și Andreea Pora, nu au reușit să înțeleagă adevăratul mesaj transmis de Președinte, atunci când a criticat DNA-ul.
Cum să nu ai frustrări când justiția, după tergiversări de ani, scoate basma curată un corupt precum Adrian Năstase, chiar la sugestia DNA-ului, care a dat o mână de ajutor, prin procurorul care a sugerat că ar fi mulțumit dacă hoțul ar fi pedepsit cu suspendare!? Este aberant! Pentru toate capetele de acuzare, pentru toate fărădelegile, pentru tot răul făcut acestei țări, acuzatorul, adică cel pus să apere acest popor, să ceară ca hoțul, Adrian Năstase, să se aleagă cu un fel de observație. (Eu cred că acel procuror chiar a dorit achitarea inculpatului, dar s-ar fi descalficat complet, dacă ar fi spus-o). 
Este clar că ceva este neînregulă în DNA. Și Președintele a făcut ceea ce trebuia: a punctat derapajul.
Nu ați sesizat nuanța, d-nă Pora și d-le Tapalagă?

Acolo unde se produc anomalii este necesar ca măcar Președintele să aibă dreptul și curajul să atenționeze. Dacă până acum el a văzut că răul cel mai mare este în justiție, nu înseamnă că trebuia să imaculeze procuratura, dacă și acolo apar nereguli.                                 

Contrar părerii majorității presei, eu cred că poziția imparțială a Președintelui Traian Băsescu va fi apreciată laudativ de UE. Asta înseamnă să dovedești curaj și echidistanță.
Nu ne-a plăcut că Năstase sau alții sunt achitați, dar îl criticăm pe Președinte când acuză un procuror DNA superficial sau răuintenționat. Păi, asta nu este curățenie ci doar o invitație de a ascunde gunoiul sub covor. Pentru ceea ce face sau a făcut bine, DNA-ul trebuie felicitat, dar pentru greșeli trebuie apostrofat.
Realizați, d-nă Pora și d-le Tapalagă?

Dacă marea majoritate a proceselor oamenilor politici, de afaceri, sindicaliști etc., mai importanți, acuzați de procurori, cu tam-tam pe mijloace mass-media, se termină lamentabil, fără pedeapsă, pe diferite motive găsite de avocați și validate de instanță, nu înseamnă că acuzarea, din diferite rațiuni, a întocmit un probatoriu ,,subțiere”, care să poată lăsa instanței posibilitatea de a face diverse interpretări? Eu nu exclud, și nici Președintele nu a făcut-o, incorectitudinea judecătorilor în multe cauze.
Asta a vrut să sesizeze Președintele, d-nă Pora și d-le Tapalagă.

Atenționarea făcută de Președinte la adresa lipsei de profesionalism, lipsei de implicare și, poate, de curaj, dovedită de unii procurori în cazurile de mare corupție era necesară, și Președintele nu s-a sfiit să o facă.
Aspectul v-a scăpat, d-nă Pora și d-le Tapalagă! 

Am ascultat și eu cu atenție ceea ce a spus Președintele în legătură cu analiza cazurilor și motivarea cererii DNA către parlament, legat de aprobarea cercetării unui demnitar. Nici aici nu cădem de acord, domnilor moderatori de opinie. 
Și în acest caz, Președintele s-a referit la responsabilitatea și profesionalismul de care trebuie să dea dovadă procurorul, tocmai pentru ca acea comisie parlamentară să nu poată găsi slăbiciuni în argumentarea cererii de suspendare a imunității. Nu a fost de loc vorba că procurorul ar trebui să se teamă de viitorul său, în cazul în care își face datoria cu profesionalism și în spiritul dreptății. Dv. nu ați vrea ca toți cei care sunt implicați în actul de justiție să răspundă pentru faptele lor? Cât va mai trebui să suporte țara aceasta și poporul acesta pentru sentințele sau instrumentarea greșită a cazurilor care se judecă?  Apoi, dacă tot nu s-a reușit ca cercetarea unui demnitar să se facă fără aprobarea parlamentului (pe care PDL-ul a încercat s-o legifereze) măcar parlamentarii să-și facă judecățile cinstit, nu din motivații politice, atunci când au o cerere de suspendare a imunității. Deci și parlamentarul trebuie să poată respinge sau aproba cererea în deplină cunoaștere a cazului. Sigur, el nu este instanță de judecată, dar, pentru a vota ’’da’’ sau ‘’nu’’, trebuie să știe despre ce este vorba. Repet: cel mai bine ar fi ca în această chestiune să nu existe imixtiunea parlamentului. Luați însă în considerare situația de fapt. 

Eu nu cred că acuzând DNA-ul pentru diferitele greșeli, intenționate sau nu, Președintele a încercat să absolve justiția sau să justifice imixtiunea parlamentului. Fiecare instituție cu ‘’păcatele’’ei. Din nefericire, la acest moment, nici DNA-ul nu este ALBĂ CA ZĂPADA. De acord, este mult mai curățat decât judecătorii, CSM-ul, C.C, Inalta Curte etc. dar mai este mult până la imaculare, și asta este sarcina întregii societăți, inclusiv a Președintelui Tării. Dar, nu în ultimul rând a mass-mediei.  
Procesul trebuie să continuie până la curățarea societății românești de toate tarele trecutului care, iată, câți monștri a născut!

Titlul acestui articol este o parafrazare a ceea ce spunea soldatul Sc'vèik al lui Jaroslav Hašek căci este o tragică similitudine cu cazul Președintelui Traian Băsescu care a avut și, din păcate, mai are de pătimit chiar și din partea celor care consideră că luptă pentu aceleași idealuri.

În acest articol, nu mi-am propus să argumentez și eu curajul, spiritul de sacrificiu patriotic al Președintelui Băsescu și al Guvernului Boc, singurul dintre toate guvernele post-decembriste care a făcut ceea ce trebuie pentru această țară. Din păcate, mult a fost și mai este de făcut pentru a repara greșelile și măsurile populiste și iresponsabile ale guvernelor anterioare, în special Guvenul Năstase și cel al lui Tăriceanu.
Toate aceste măsuri inevitabile de constrângere se răsfrâng negativ asupra popularității partidelor coaliției de la guvernare, în special a PDL.
Sunt consternat să constat cât de scurtă este memoria colectivă și individuală, cât de superficiali și lipsiți de realism și de obiectivitate sunt majoritatea dintre noi, atunci când este să găsim vinovați pentru situația în care am ajuns.

1. Lumea a uitat prea ușor un Ion Iliescu, personaj sinistru al politicii post-decembriste, om meschin și ezitant în tot ceea ce a făcut, carierist gata să sacrifice legalitatea și dreapta judecată pentru himerele lui comuniste, pentru a se plasa el cît mai în față și a se menține la putere (Amintiți-vă de rolul jucat de acest individ în evenimente precum: uciderea cuplului Ceaușescu, după un simulacru de proces, evenimentele de la Tg.Mureș, mineriadele, distrugerea CAP-rilor, returnarea fondurilor păților sociale, care ar fi putut fi utilizate judicios pentru redresarea economiei, în folosul românilor, apărarea unor delapidatori precum Nastase, orientarea politicii partidului pe care-l conducea, sau îl influența, spre principii pro-comuniste și anti-occidentale, tratatele păgubitoare cu unele țări din Est etc.). Această tristă figură a politicii românești și-a format prozeliți precum Năstase și Ponta care-i continuă politica profund anti-socială și anti-românească. 

2. Cum de am putut uita jaful promovat de Guvernul Năstase, pe timpul căruia au apărut și au proliferat  ‘’baronii locali’’ ai PSD? Cel mai mare și mai influent om politic, șeful guvernului, era vârful grupului corupților și prădătorilor. (Amintiți-vă cum Dana Năstase își exprima, în cercul restrâns al prietenilor, că nu se lasă până când nu acumulează măcar un miliard de euro, în timpul mandatului lui Bombonel). Să-i mai amintesc pe Miki Șpagă (distrugătorul Băncii Religiilor și responsabilul cu primirea și distribuirea spăgilor la nivel de guvern), Dan Ioan Popescu, (șpăgar recunoscut), “unsul cu toate alifiile” Hrebenciuc, sforarul Cozmâncă, “milostivul” Miron Mitrea care, în loc să facă drumuri și căi ferate, făcea sponsorizări de sute de milioane de euro unor firme private de prin Constanța, “Abramburica” Andronescu, groparul învățământului românesc etc.

3. Am uitat prea ușor de catastrofalul guvern Tăriceanu, care răcea la orice strănut al PSD-ului. Individul acesta n-a avut altă preocupare decât să-l contreze pe Traian Băsescu care încerca să-l scoată din abulia cu care conducea un guvern de incompetenți (după ce a scos PDL-ul de la guvernare) și să facă sluj în fața PSD-ului, de teama că-l va da jos. Chiar am uitat de Ludovic Orban (cu “performanța” istorică de a nu fi facut în tot mandatul decât 5 km. de asfalt), distrugătorul de justiție Chiuariu, “universalul” Vosganian, contabilul Nioclăescu, dezorientatul David, penibilul Cioroianu, non-cultivatul Adomniței etc., toți niște nulități patentate, “recunoscute ” și la nivel internațional?
Dintr-o economie cu creșteri importante, Tăriceanu și-a încheiat mandatul cu mari datorii, pe care le-a lăsat moștenire posterității.
Toate furturile, toate pomenile electorale și de interese, toate costurile incompetenței, corupției, dezorganizării, au fost făcute prin îndatorarea țării cu multe miliarde de euro, care au început să fie achitate după 2008, adică de către blamatul Guvern Boc, căruia societatea îi cere socoteală pentru ceea ce au făcut cei dinaintea lui.
Ghinionul a făcut ca toate astea să vină pe fondul unei crize la nivel mondial, și aceasta face și mai grea misiunea Guvernului Boc.
Cu toate acestea, dacă vrem să vedem realitatea, în chip nepartinic, nu putem să nu constatăm că acest guvern, care s-a sacrificat, are și continuă să aibe succese și realizări, (poate nu extraordinare, căci resursele sunt puține) dar mult peste ceea ce au făcut toate celelalte, luate la un loc, și într-o perioadă când se puteau face multe.
Faceți un exercițiu de imaginație: ce s-ar fi întâmplat cu România dacă ar fi fost codusă, mai ales în acestă prerioadă dificilă (nu din cauza actualului guvern ci a celor amintiți mai sus și în actualul context internațional), de un Iliescu, Năstase, Ponta sau Antonescu!!

Sunt convins că Președintele Băsescu va face referire la această critică nejustificată. Pentru aceasta va trebui să coboare ștacheta până la nivelul de înțelegere al mass-mediei actuale și al acelora pentru care un covrig, o bere, un mic, sunt mai convingătoare decât sentimentul de solidaritate și patriotism.

C.M.
Notă: Cer scuze cititorilor apolitici pentru că am decis să public acest articol, dar consider că s-a făcut un act de nedreptate, față de care trebuia să iau atitudine.

joi, 22 decembrie 2011

CONSILIUL ANDROMEDAN AL LUMINII


(19 nov.2011; channeler: El Anora)

Dragi prieteni, ca întotdeauna, și acum, suntem aproape de voi și în contact cu lumea voastră. Cunoașteți foarte bine că omenirea și planeta Pământ se află într-un amplu proces de schimbare și trecere la o nouă dimensiune. Aceasta va implica și trecerea la o nouă conștiință. Toate aceste transformări se produc cu ajutorul unor vortexuri prin care se trimit energiile de care are nevoie sistemul. Energia care va schimba lumea voastră este energia IUBIRII.

Multe lucruri putem face pentru voi dar nu atâtea câte puteți voi înșivă realiza. Consiliul a hotărât că dacă, la un moment dat, creaturile de pe planeta voastră ar fi într-un pericol iminent de dispariție, intervenția noastră salvatoare s-ar impune ca o stringentă necesitate. Pericolele care vă amenință nu vin din afara sistemului vostru planetar ci din interiorul lui, căci unele dintre ființele umane acționează împotriva interesului general, împotriva sănătății planetei și a civilizației umane, dintr-un interes meschin și irațional de acaparare a puterii și bogățiilor planetare care, conform intențiilor și dorinței lor, ar trebui să servească unui grup minoritar. Ei nu sunt conștienți căt de fragil este sistemul vostru planetar, care ar putea fi distrus de nesăbuința criminală a acestor grupuri de interese.

Mulți dintre voi sunt animați de energiile primite prin portalul 11/11/11, şi pentru aceasta noi le suntem recunoscători. Din păcate, sunt încă foarte mulți umani care consideră că evenimentul 11.11.11 nu a existat decât în ‘’imaginația bolnavă’’ a unora. Se întâmplă aceasta deoarece ființele care au încă o slabă conexiune la ceea ce are loc cu adevărat în plan subtil pe planeta voastră, nu au trezite abilitățile necesare cu care să depisteze înaltele vibrații care au fost aduse pe planetă. Încă vor mai exista, pentru o perioadă, ființe umane netrezite, ignorante, la defășurarea procesului de înălțare care are loc chiar acum. La orice discuție cu asemenea oameni asupra portalului 11/11/11, ei vor răspunde: "Ce glumă!?"
În ignoranța și infatuarea lor, adepții sloganului ’’este adevărat doar ceea ce văd” dau cu tifla celor evoluați pe care-i consideră șarlatani și vânzători de himere. Sarcina trezirii celor încă adormiți în spirit revine Lucrătorilor în Lumină care nu trebuie să abandoneze calea cunoașterii dar nu este necesar să insiste cu orice preț pentru conștientizarea celor refractari. Va veni și timpul celor nevăzători întru spirit, să-și deschidă ochii.

Noi nu suntem autorizați să interferăm, să intervenim sau să interacționăm cu voi fără aprobarea Marelui Consiliu Andromedan din Lumină, care menține legătura cu planeta voastră și cu voi prin intermediul inimilor voastre. Am dori să vedem mai multă acțiune din partea sufletelor încarnate acum, în această perioadă de profunde transformări. Semințele adevărului au fost plantate. Aveți capacitatea ca până la încheierea calendarului Mayaș șă înțelegeți în totalitate mesajele sacre transmise de acea civilizație dispărută, chiar dacă nu veți avea percepțiile necesare. Cei care, până la încheierea acestui ciclu. nu vă veți fi angajat în nicio schimbare sau nu veți înțelege și accepta natura acestor schimbări, trebuie să realizați că nu sunteți, cu adevărat, Lucrători în Lumină.

Vă amintiți, dragilor, de perioada în care lumea voastră încă nu intrase în acest proces transformator? Doar câțiva dintre voi erau în contact cu Ființele Angelice. Acelor puțini channeleri le revenea sarcina de a primi și transmite mesajele sacre ale Ființelor din Lumină către marea masă a umanilor de pe planetă. Acele eforturi au stat la baza atingerii nivelului actual de spiritualitate, care se generalizează. Amintiți-vă de stările prin care treceați la începuturile comunicărilor noastre. Erați derutați și temători că acele comunicări ar putea fi plăsmuiri ale unor minți exacerbate.
Şi, dragii mei, vă aduceţi aminte cu câtă mirare ascultați mesajele noastre la acele reuniuni, mesaje care vă aduceau adevăruri și învăţături profunde despre voi și despre univers? Din pacate, unii s-au dat la o parte, considerând că fac o muncă nerentabilă și cu rezultate incerte. Cei care s–au oprit din drum, alegând pragmatismul și rentabilitatea materială, s-au abătut de la calea spirituală, amânând pentru cine știe când reintegrarea în proces.

Cei care încă mai aveți dubii, ar fi bine dacă v-ați pune întrebări de genul: ’’ De ce sunt eu aici și acum? Care este scopul vieții mele actuale? Sunt sau nu un Lucrător în Lumină? Cred cu adevărat în ceea ce fac?’’ Apoi, adresați-vă cea mai importantă întrebare: “De ce nu reușesc să cred cu tărie în ceea ce a adus portalul 11.11.11, așa cum cred, de ex., în comunicările care ni s-au făcut la întâlnirie periodice cu Ființele din Lumină?”

Perspectiva noastră, dragilor, este să ajungem să comunicăm cu voi, cu fiecare dintre voi, de la inimă la inimă. Aceasta poresupune ca voi să reușiți să vă păstrați centrați în chakra inimii.

Încercați ca, măcar episodic, să fiți Alice în Ţara Minunilor, în această călătorie pe care o faceți în această viață plină atât de miracole cât și de orori.

Reflectați, vă rugăm, la cele ce v-am spus în acest mesaj!

Consiliul Andromedan din Lumină.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

luni, 19 decembrie 2011

UMANIZAREA LUI DUMNEZEU (2)


Kryon
De la Kryon
(6 September 2011; channeler: Lee, la Totowa, New Jersey )
(continuare)

Nu aveţi trei ghizi.
În prezent, părerea majorității este că aveți trei ghizi sau îngeri păzitori, deoarece există trei energii divine distincte pe care Duhul Sfânt le utilizează în relația cu umanitatea. Primul om care a văzut şi a povestit despre ele a fost Elisei, discipol al profetului Ilie (Eliyah,Eliiah). În timp ce privea cum Ilie părăsea Pământul, Elisei a avut imaginea unui car tras de trei cai albi care-l transportau pe Ilie în tăriile cerului. Acestei experiențe și acelei viziuni, Elsei i-a dat denumirea de Merkabah, cuvânt care în ebraică înseamnă „la plimbare”.

Ceea ce Elisei a văzut erau trei energii ce aparținuseră lui Ilie și nu erau ceea ce s-a crezut de atunci încoace, trei entități numite ghizi sau îngeri care-l însoțeau. În fapt acea viziune, acele energii, făceau parte din ființa profetului Ilie cu care venise pe Pământ, încă de la naștere, și cu care a pleacat, atunci când a părăsit planeta.

Dragii noştri, voi veniți în viața pământeană cu o energie divină care, uneori, pentru anumite ființe mai sensibile, pare a fi o entitate separată. Ghizii voștri sunt aspecte ale ființei voastre totale, nu sunt entități separate care să vă însoțească o anume perioadă din existența voastră, după care să primească o altă însărcinare. "Uh oh, Kryon, dar tu, în comunicările mai vechi, accepți o asemenea schimbare!" Într-adevăr, am spus aceasta, dar pentru că, pe atunci, voi vă aflați la un nivel de înțelegere mai simplificat. Erați învățăcei, iar acum sunteți absolvenți! Acum îmi pot permite să vă spun mai multe căci sunteți capabili să le înțelegeți.

Noaptea întunecată a sufletului. O aparentă schimbare de ghid. 

Acum vă voi spune încă ceva pe care trebuie să-l auziți. Mulți dintre voi credeți că ghizii sau ingerii voștri au plecat de lângă voi măcar pentru o vreme.
La începuturile comunicărilor cu voi, eu am afirmat că pentru cca 90 de zile, era posibil să intrați într-un proces de recalibrare. Am numit acel proces „Implantul”. Era vorba despre implantarea unei atitudini permisive la schimbare, pe care ați fi perceput-o ca pe o plecare de lângă voi a ghizilor și îngerilor voștri păzitori.

Fiecare fiinţă umană supusă unui proces de recalibrare, nu conteaza de cate ori, va avea o perioadă de timp în care va avea senzația că nu mai beneficiază de niciun fel de ajutor divin și că îngerii și ghizii săi au părăsit-o. Iată ce se întâmplă, de fapt.

În perioada recalibăriilor, când aveți sentimentul că Dumnezeu v-a părăsit, cel mai bun lucru este să citiți o carte care să vă pasioneze. Bine ar fi ca acea carte să fie una de spiritualitate, care să vă îmbogățească. Amânați să luați, în acea perioadă, decizii importante cum ar fi: să vă mutați cu domiciliu sau să vă schimbați locul de muncă etc. Dacă, totuși, o situație presantă vă impune să luați o decizie, plasați-vă, pentru câteva minute, într-un loc liniștit care să vă permită să vă izolați de preocupările momentului, interiorizați-vă și spuneți: " Arată-mi Doamne calea cea mai bună pe care să o urmez în ceea ce trebuie să se întâmple în viața mea, în legătură cu ....(enunțați problema)........Mulțumesc, Doamne, că nu mă dai uitării și că mă îndrumi să fac tot ceea ce este mai bine pentru ființa mea! Facă-se voia Ta! Amin! "

Recalibrările au scopul de a remodela ființa umană în așa fel încât să se adapteze mai bine și să permită noi acumulări energetice de o vibrație mai înaltă. Procesul urmărește creșterea intuiției, clarității în gândire, noi și mai înalte revelații, îmbogățirea cu noi abilități. În asemenea recalibrări vă puteți schimba ghizii. A, da, vi se pare că mă contrazic! Așa pare, doar. Acei ghizi, acele energii, au fost todeauna acolo, numai că nivelul vostru de vibrație, de spiritualitate, pe care-l avuseserăți până atunci nu vă permitea să le constatați prezența. Înțelegeți ce vreau să spun? 

Realitatea este că trecând la un nivel de vibrație, mai înalt, veți avea impresia că ghizii s-au schimbat deși ei sunt tot aceiași, dar voi îi percepeți altfel, diferit de cum îi percepeați până atunci. Schimbarea lor aparentă ține pasul cu schimbarea voastră.

S-a mai vorbit sau scris undeva despre aceasta? Da. Este scris în scripturile voastre, dar depinde de profunzimea cu care le-ați putut interpreta de-a lungul vremii. Observația nu trebuie să vă ofenseze căci eu mă refer la stări de lucruri precise pe care le impune nivelul de evoluție la care a ajuns ființa umană, ceea ce face trimitere directă la nivelul de conștiință și conștientizare pe care o entitate il poate atinge și care este dependend de dimensiunea în care există.

Am de gând să vă spun adevărul, deoarece acum îl puteți înțelege și accepta mai bine. În scripturile voastre tema se regăsește tratată destul de clar dar și de neînțeles, în același timp. A fost raportată atât de clar, atât de inexplicabil. Maestrul iubirii a fost răstignit pe cruce. A fost cu certitudine ziua cea mai întunecată când, ziua în care umanitatea a admis să-i fie omorât Marele Învățător care, răstignit fiind pe cruce, cu o undă de teamă și desnădejde, a spus:
"Dumnezeul meu, de ce m-ai părăsit?" V-ați fi așteptat ca Marele Maestru să se exprime astfel, El, Fiul lui Dumnezeu? E nevoie de o explicație.
Voi da eu acea explicație: În acele momente, El se afla într-un proces profund și rapid de schimbare, de recalibrare. Pentru câteva clipe, Mântuitorul a simțit că ghidul său spiritual îl părăsise iar latura Sa umană s-a alertat. Dar imediat Înaltul Spirit care l-a ghidat în continuare i-a readus echilibrul, încrederea și împăcarea. S-a lăsat în grija Tatălui Ceresc care l-a scos din întunericul care-l cuprindea. Acela a fost un proces tipic de ascensionare.

Voi toți aveți calitatea de fii ai lui Dumnezeu. În mod evident numindu-se repetat Fiul lui Dumnezeu, Iisus a vrut să scoată în evidență proveniența sa divină și rolul pe care trebuia să-l joace în existența sa pământească. Modul în care au decurs acele evenimente a fost o dovadă în plus că Dumnezeu nu-și abandonează fiii, și acest adevăr este susținut de faptul că în fiecare dintre voi există o scânteie din Dumnezeul Creator. 

Puteţi nega existența lui Dumnezeu cât poftiți, dar în voi va exista mereu acea scânteie iar în ajutorul vostru vor veni îngerii, ori de câte ori îi veți chema.

SURSA: http://www.kryon.com


(C.M.)

vineri, 16 decembrie 2011

MANUALUL SUPRAVIEŢUIRII (9)


( August 2011; channeler Aisha North)
(continuare)

Un exemplu în acest sens poate fi cel al bolilor autoimunitare, care fac ravagii în prezent și care produc o adevărată sfâșiere a organismului. Vechiul cod de autoprotecție existent în corpul uman a fost distorsionat în așa măsură încât sistemul imunitar nu mai recunoaște propriile celule și le tratează ca elemente străine, pătrunse fraudulos în organism. În acest fel, sistemul se mobilizează să distrugă ceea ce, de fapt este bun, și pentru aceasta ia măsuri exagerate de multiplicare a mijloacelor de apărare.

Cancerul face deasemenea parte din această categorie de boli în care corpul multiplică necontrolat celule neconforme cu structura corpului. Noile celule, aflate într-un proces haotic de multiplicare, se hrănesc cu sibstanțele vitale ale corpului pe care-l epuizează, împingându-l spre colaps. Din păcate, tratamentele cu citostatice, sunt doar paliative și fac mai mult rău decît bine corpului bolnav. Ele amplifică traumele și erodează baza naturală de apărare a organismului. Ulterior, efectele distructive se vor manifesta și corpul își va epuiza definitiv și iremediabil sistemul de apărare.

Revenim la reprogramare.


Un alt lucru interesant este acela că toți ați fost dotați și cu un mecanism de auto-distrugere. Sistemul vostru rulează pe un cocktail chimic foarte fin echilibrat, ca să spunem aşa, un sistem endocrin care controlează tot ce se petrece în interiorul vostru. Un anumit tip de hormoni sunt secretați de diferitele glande în anumite situații, totul petrecându-se după o schemă logică corelată cu toate procesele din corp, pe total cunoscându-se unde, cât și când trebuie să se intervină pentru a restabili echilibrul. Orice dereglare în lanțul funcțional poate genera haos, o scăpare de sub control.

Oamenii voștri de știință au facut multe cercetari în ceea ce privește procesele care au loc în corpul ființelor, deși le lipsește acea pătrundere profundă în toate structurile, în baza căreia să poată lua cele mai adecvate măsuri. Ei sunt preocupați mai cu seamă de a afla cum sunt realizate conexiunile și mai puțin să-și explice din ce cauză se produc. Există posibilitatea de a iniția și întreține o comunicare precisă cu corpul uman, cu fiecare organ, chiar și cu fiecare celulă.

Trebuie însă găsit acel limbaj și acea simptomatologie care pot constitui mijocul de comunicare adecvată cu trupul. Trupul vostru este o orchestră formată din mulți membri, multe instrumente. Toate trebuie să interpreteze o partitură care să se adauge celorlalte, astfel ca întreaga orchestră să se sincronizeze.

Oamenii voștri de știință spun că pierderea unor funcții, uzura corpului ființei se accentuiază în timp în mod natural. Dar celulele corpului se schimbă mereu cu altele noi. De ce cele mai noi sunt mai șubrede decât cele care pier? Cine refuză păstrarea corpului ca în tinerețe?

Este evident că în structura ADN inițială au intervenit modificări, printre care acceptarea formulei îmbătrânirii și morții corpului fizic. Dar ADN-ul original nu a fost creat pe asemenea formule orientate spre destructurare.

Noua formulă ADN nu va mai cuprinde acele gene adăugate ulterior și se va reveni la formatul original. Desigur, asta nu va însemna că ființa umană nu va mai trebui să-și îngrijească corpul, ferindu-l de situații care-l pot afecta. Normalitatea în care ființa umană să poată trăi mult mai mult decât astăzi, va reveni va formulă de viață iar abandonarea corpului fizic se va întâmpla în conformitate cu alegerea conștientă a ființei. Omul își va înțelege mult mai exact corpul și necesitățile lui și va putea comunica, într-un fel sau altul, cu părțile sale componente, pentru a putea lua deciziile cele mai potrivite.


Capitolul nouă

Subiectul de astăzi va fi de interes pentru mulţi, nu doar pentru cei care sunt treziți din punct de vedere spiritual.

Ne referim desigur la lumea finanțelor, adică acel aspect existențial care aduce atingere fiecărei persoane de pe planetă, indiferent cât de evoluată este în plan ezoteric. Lipsa banilor, a resurselor de trai, afectează atât pe ignorant cât și pe filozof.
Ce mare putere a ajuns să aibă această bucată de hârtie, bancnota!

În lumea voastră, banul este elementul care distruge sau clădește regate.

Sunt puține națiunile, sau grupurile umane care să fi reușit să nu depindă de puterea banului. Dar, un grad absolut de autonomie nu-l deține nimeni.

Mai toate națiunile trăiesc din datorii, pe care nu le lichidează niciodată. Atunci, cine deține cu adevărat puterea asupra omenirii, cine face ca ea să fie manevrată în mod determinant prin utilizarea banilor?

Ați devenit robi ai unui sistem rău întocmit, bazat pe lăcomie, pe dorința de a controla și de a dicta. O incredibilă dorință de a vă cocoța cât mai sus pe scara acumulărilor materiale nu numai inutile dar și dăunătoare progresului spiritual, singurul care contează.


Pământul este literalmente sărăcit din cauza acestor fiinţe lacome, dispuse la orice nelegiuiri pentru a-și mări influența și avuția.

Cât timp li se va mai permite să continue aceste acțiuni de prăduire a bogăției planetei și muncii celor majoritari ca număr? Răspunsul nostru este: nu prea mult.

Noile generații asuprite se trezesc și înțeleg cât de necesar este să srângă rândurile și să dărâme redutele celor asupritori. Revoltații din țările arabe refuză să mai fie o masă de manevră și o sursă de acumulare a averilor celor care-i conduc.

Unii vor spune că reformele trebuie obținute nu sub presiunea maselor, nu prin revolte ci prin strădania de a convinge. Numai că formula asta nu a dat niciodată rezultatele scontate.

Revoltele fac ca sistemul vechi și nedrept să fie rănit mortal, chiar dacă în unele cazuri nu sucombă imediat și este menținut pentru scurt timp pe perfuzii. Teama inoculată de cei interesați a făcut ca lumea să continuie să se supună, să se lase manevrată. Teama pierderii locului de muncă, a locuinței, a imposibilității de a face față nevoilor pentru menținerea sănătății, îngrijirea familiei etc. au determinat renunțarea la revoltă, sau amânarea ei.

Dar tocmai sentimentul de teamă va fi folosit pentru cădrea imperiului financiar. Când sistemul financiar actual, care acum se clatină puternic, va începe să se autodistrugă, tăvălugul va deveni de neoprit și nimeni nu-i va mai putea face față. Procesul acesta nu are neapărat o desfășurare liniară și declanșarea lui nu va impune ca umanitatea să revină la epoca de piatră. Tot ceea ce a funcționat bine și corect va fi păstrat și va servi ca bază de la care să se reia procesul de creștere. Sigur va fi însă faptul că nu vor mai exista privilegiați, câștigători, în detrimentul altora.

Noua lume care se anunță nu va mai avea politicieni corupți, justiție nedreaptă și părtinitoare sau profitori ai muncii și strădaniei celor onești.

Prosperitatea va deveni o caracteristică comună, nu o excepție. Vor dispărea comportamentul duplicitar, lipsa de cinste și cupiditatea. Nimeni nu va mai considera că are prioritate în fața altuia și că i se cuvine mai mult decât merită. Aportul la fericirea generală va fi însumarea strădaniilor fiecăruia, pe măsura capacităților și aptitudinilor individuale. O lume guvernată de iubire și bazată pe într-ajutorare, va lua locul celei actuale, în care abuzul, nedreptatea și inversarea valorilor s-au generalizat.

SURSA: http://lightworkers.org



(C.M.)

marți, 13 decembrie 2011

Mesaje de la arhang. Mihail, Raguel, Uriel și Ariel (1)

Arhang.Mihail
(10 dec. 2011; channeler: Michael Xavier)

Arhanghelul Mihail: Iubiților, eu sunt Arhanghelul Mihail, cel care vă comunică acest adevăr.
Multe schimbări care au loc în prezent sunt experimentate atât în comunități cât și în relațiile individuale.
Preaiubiti maeștri, este extrem de important să înţelegeți că trăiți vremuri fără precedent în care vi se oferă multe și foarte importante dispense de care puteți profita. Este o rarisimă oportunitate pusă la dispozițiea căutătorilor Luminii care pot primi adevărate daruri în perioada de tranziție care a mai rămas. Legea Cosmică permite Ființelor din Tărâmul Angelic şi Ierarhiei Spirituale ca, în această scurtă perioadă de sfârșit de an, 2011, să treacă dincolo de vălul care ne desparte de lumea voastră, pentru a întra în contact cu anumite ființe umane trezite și suficient evoluate.

Cei cărora li se oferă această facilitate, pot interacționa cu Ființele Angelice, dacă o doresc din toată inima, fără a avea temerea că li se va încălca Liberul Arbitru. Pentru ca acest contact să se realizeze este necesar să vă concentrati atenția asupra unui anumit maestru, înger sau Ființă de Lumină, invocându-i prezența. Dorința voastră sinceră și profundă, transpusă într-o formă anume de energie, poate ajunge instantaneu la destinația avută în vedere.

Îngerii voștri păzitori, ghizii spirituali şi învățătorii înălțați vor depune toate eforturile pentru ca voi să primiți, în diverse modalități, răspunsurile pe care le solicitați, cu deosebită promtitudine, deoarece ei cunosc marea nevoie pe care unii dintre voi o au pentru a găsi modalități potrivite cu care să poată opera în această scurtă perioadă în care se manifestă mult haos și multă dezorientare.

Dorim să vă dăm câteva informaţii de bază, astfel încât să deveniți mai edificați asupra a ceea ce aveți de făcut în viitor, în ceea ce privește mersul evoluției voastre.

Este important să nu vă considerați pe voi înșivă deasupra celorlalți, din punctul de vedere al nivelului de spiritualitate, deși este foarte posibil să fie așa. (Nota C.M.: adică să practicăm umilința nu infatuarea).

Pe măsură ce fuzionați cu Spiritul vostru Înalt, nivelul de lumină în ființa voastră va crește ceea ce va face să răspândiți și în jurul vostru mai multă strălucire. În acest fel, cei care doresc să devină călăuzitorii altora pe calea spirituală vor constata că au oportunități de a se manifesta și a se face ascultați. Încă mai sunt foarte mulți cei care au nevoie de lumină pentru a se trezi și pentru a-și crește nivelul de conștientizare și conștiința.

Conștientizarea transcendentală este ceva pe care mulți dintre voi o percep ca pe o lărgire a orizontului cunoașterii și înțelegerii, o îmbogățire cu energiile divine ale Creatorului, pe care le preiau în matricea ființei lor, precum și o apropiere de Sinele lor Superior.


Pe măsură ce aceste energii pătrund prin vortexurile voastre energetice (chakrele), și vă ridică vibrația, deveniți, la rândul vostru, tot mai capabili să manipulați energiile care vă înconjoară, ridicând vibrația a ceea ce există în vecinătate. Altfel spus, voi deveniți surse benefice de readucere a echilibrului și armoniei pe o anumită arie de influențare.

Mulţi încearcă să scape din zona vibrațiilor dense ale tărâmurilor astrale inferioare şi se folosesc de prezența unor surse umane de vibrație mai mare, de unde pot să se încarce cu energie cu frecvență mai înaltă.

Nivelurile astrale sunt încărcate cu energii care pot fi diferite de nivelul vostru vibrațional, fapt pentru care este totdeauna necesar ca în călălătoriile astrale pe care le intenționați, să cereți ajutorul și asistența ghizilor voștri spirituali. Nu toate zonele astralului sunt compatibile energetic cu ceea ce ființa voastră poate accepta și suporta. Există un anume culuar pe care voi îl puteți utiliza și acesta ține cont tocmai de domeniul vibrațional care vi se potrivește la acel moment al evoluției voastre. Domeniile enegiilor foarte diferite de cel în care existați nu trebuie accesate.

Vă aflați în stadiul acumulărilor energetice de frecvență tot mai înaltă și mulți dintre voi se pregătesc să devină îndrumători de cale pentru cei care vor avea nevoie. Dintre voi se vor ridica adevărați campioni spirituali care vor contribui la creșterea nivelului de conștiință al omenirii.


Este important să participați la cât mai multe forme de instruire spirituală, mai cu seamă la cele în care vă puteți coagula în grupuri de studiu și experimentare. Aceste forme sunt importante și pentru faptul că vă dau ocazia să discutați și să vă ajutați reciproc.

Toate cunoștințele pe care le acumulați trebuie să vă servească în primul rând vouă dar nu în ultimul rând și celor care sunt pregățiți să primească cunoaștere. Vă rugăm, deci, să împărtăşiţi cunoştinţele voastre, înţelepciunea voastră, viziunile şi experienţele voastre și cerlorlalți.

Cunoaștem că în lumea voastră a crescut mult sentimentul de singurătate, de izolare atât între indivizi cât și între colectivități sau națiuni. Această tendință de respingere a socializării are efecte dintre cele mai nedorite și este o piedică în calea evoluției societăților și indivizilor. Ea nu ajută la îmbunătățirea stării de pace și de înțelegere, de compasiune și într-ajutorare.


Ridicarea unor temple de cult sau vizitarea lor are un efect benefic minim asupra conștiinței oamenilor. Dumnezeu poate fi slăvit oriunde, dar cel mai bine, în catedrala inimii fiecăruia. Nimeni nu vă cere să ridicați biserici și temple în care se săvârșesc slujbe pline de pompă și unde prelații se arată în odăjdii sclipitoare.

Voi sunteţi co-creatori ai viitorului. Sunteţi scântei divine al Creatorului și sunteți rugaţi să vă ocupați locul de drept în rândul celor care se înscriu în Marele Marș spre Epoca de Aur a omenirii.


Preaiubitilor, este timpul să vă eliberați de toată vina și rușinea pe care generații de-arândul ați purtat-o considerându-vă nedemni pentru IUBIREA lui Dumnezeu. Nu există nimic de care să vă rușinați, nimic pentru care să vă țineți capul plecat. Prin tot ceea ce ați experimentat în toate viețile prin care ați trecut, ați acumulat cunoaștere și măestrie, și pentru aceasta, Creatorul vă aduce laude.


Prin mesajele noastre, v-am dat instrumentele, înţelepciunea şi înţelegerea pentru a elibera toate lucrurile și faptele de care vă simțiți vinovați.

Meritați toata dragostea, frumusețea, bucuria, pacea și abundența acestui univers, căci toate acestea reprezintă moștenirea voastră divină.
Învățați să vă bucurați, să vă prețuiți, să IUBIȚI fără a avea un motiv anume și fără a pretinde reciprocitate.

Revedeți-vă setul de valori și recunoașteți meritele celor care le au, chiar dacă ei nu le pretind.

Marea voastră moștenire este formată din virtuțile voastre, din calitățile și abilitățile voastre, din talentele și înțelepciunea voastră și din marea putere de a iubi întreaga creație. Fiți uniți fără a dori să fiți identici. Diversitatea este o mare cucerire a ființelor, un rezultat al eonilor de experimentări, eșecuri și izbânzi.

În societatea voastră este nevoie să se revină la echilibrul între caracteristicile femininului și masculinului.Voi ați fost proiectați să stați în echilibru ca o condiție a unei evoluții sănătoase.


De-a lungul multelor secole, omenirea și-a accentuat caracteristica comportamentului masculin și aceasta a fost sursa războaielor, urii, egoismului și încrâncenării. De mult a venit timpul reechilibrării acestor energii.

Acum, acest proces este în plină desfășurare. Ființa umană nu se poate simți completă, nu poate fi completă, dacă este dezechilibrată energetic. Dragostea nu se poate manifesta cu adevărat dacă latura feminină a ființei este diminuată. Însuși Dumnezeu este Mama / Tatăl universului.

Tiparele vibraționale ale lumii viitoare, existente în dimensiunea a 4-a și a 5-a, sunt echilibrate energetic și aceasta va îmbunătății mult starea de echidistanță în tot ceea ce vor face, simți și gândi ființele umane. Aceasta va asigura entităților centrarea pe chakra inimii sacre. Se va instaura pacea și armonia pentru totdeauna.

Preaiubiților, trăiți vremuri minunate către care ființa voastră nemuritoare a tânjit totdeauna. Iată că ați ajuns să participați la această minunată transformare pentru care ați ales să fiți în această viață pe Pământ.

Vom fi mereu lângă voi pentru a vă fi de folos în edificarea Noii Lumi pe care v-ați dorit-o mereu.

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

SURSA: http://www.facebook.com/pages/Universal-Service-of-Light


(C.M.)

duminică, 11 decembrie 2011

MESAJUL DE CRĂCIUN.


De la Matei

(9 dec.2011; channeler:Suzanne Ward)

1.Aici este Matei care vă transmite salutări din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială.

În fiecare an, în acest sezon o emoție puternică cuprinde lumea voastra care așteaptă să sărbătorească un eveniment religios deosebit. Este perioada cadourilor, înfrumusetării locuințelor și străzilor cu decorațiuni de tot felul. Este perioada iertării și împăcării, a săvârșirii slujbelor religioase, a colindelor și a vizitelor la cei dragi. Este sezonul exprimării bucuriei cu care lumea încheie încă un capitol din viața ei, cu speranța că noul an va fi mai bogat, mai generos și mai plin de iubire. Bucuria cupride deopotrivă pe cel bogat și pe cel sărac și ea este cu atât mai deplină cu cât cel bogat își va aminti că, măcar acum, trebuie să fie generos cu cel sărac, care se va bucura că, de data aceasta, masa lui va fi mai plină de bucate iar sărăcăcioasa sa locuință, mai confortabilă. Există, desigur, și cei care se bucură mai puțin sau de loc pentru că în anul care trece au pierdut o ființă dragă sau că ei înșiși au o stare de sănătate precară.

2. Însă, mai mult decât altă dată, foarte mulți se află într-o stare de confuzie și nesiguranță pentru ceea ce se întâmplă și se va întâmpla în anul care vine. Ei constată o mare instabilitate economică, financiară, politică și socială mai accentuată decât în anii precedenți. Din multiple cauze, numărul celor care dispar în accidente sau diverse alte evenimente, crește.

3. Este greu de convins umanitatea că, de fapt, ea se îndreaptă spre Epoca de Aur ale cărei baze s-au pus pe Noul Pământ. Cu toate acestea, noi insistăm ca voi să realizați că nu vă îndreptați spre mai rău ci spre mai bine. Chiar spre mult mai bine. Eforturile voastre și privațiunile prin care ați trecut și încă mai trece o bună parte dintre voi, nu au fost zadarnice. Vă așteaptă o viață mult mai agreabilă, mult mai plină de bucurii. Trebuie să mai aveți un pic de răbdare. Cel mai bine ar fi ca acest timp care a mai rămas să-l folosiți cât mai judicios în favoarea evoluției ființei și colectivităților voastre.

4. Față de mesajele anterioare, acesta va fi unul mult mai scurt. Vă rog să acceptaţi darul nostru de lumină care să vă folosească în noul an care vă așteaptă și care este de o importanță colosală.

Vă rugăm să vă amintiți mereu că Lumina și Iubirea sunt făcute din același fel de energie. Această energie asigură pacea, armonia și echilibrul în societate și în fiecare ființă umană. Cei care se deschid pentru a primi Lumina, devin ființe mai sincere, mai luminoase, mai pline de compasiune. Sunt mai iertători, mai generoși şi mai dispuși să participe la restabilirea echilibrului și păcii în lume.

Pentru a vă stabiliza o stare de echilibru și de împăcare, faceți cât mai des meditații, introspecții, ascultați muzică liniştitoare, faceți plimbări în natură şi fiți în prajma animalelor, de la care puteți învăța multe, în ceea ce priveste bunătatea, iubirea necondiționată, atașamentul și spiritul de sacrificiu.
Încercați să fiți cât mai înțelepți și tratați toate problemele cu imparțialitate. Alegeți mereu situațiile care vă pot îmbogăți spiritul și nu cedați pornirilor egoiste. Faceți ceea ce vă îndeamnă inima și sufletul, în orice problemă de viață.

Intenționați și exprimați-vă cele mai îndrăznețe dorințe căci totul se află din abundență și vi se oferă. 

În această privință, nu trebuie să fiți modești: binele pe care-l vreți pentru voi nu diminuiază binele pe care și-l dorește altcineva. Creația este nelimitată și servește tuturor. Însă, totul trebuie să resăpecte legile Creatorului. De ce să iei de la altul ceea ce poți obține de acolo de unde există în cantități infinite pentru toți?

Și nu uitați că în strădania voastră de a crește în spirit și în conștiință, multe civilizații din lumină doresc să vă ajute încontinuare, în modul cel mai corect posibil și cu toată iubirea lor.

Suzanne
5. Dragostea noastră necondiționată și binecuvântările universului să fie cu voi și în această perioadă de pregătire pentru anul următor, anul decisiv al înălțării voastre. Iubire și pace!

Matei

Sursa: www.matthewbooks.com 
(C.M.)

miercuri, 7 decembrie 2011

Anul 2012 – O privire asupra minunatului an care urmează.(2)

De la Arhang.Metatron

(Nov.2011; channeler James Tyberonn).

(ultima parte)

Mulți dintre voi sunt, de fapt, purtători ai codurilor, ingineri specialiști în fizica cristalinului și mecanica cuantică, veniți aici să ajute la finalizarea lucrărilor. Unii dintre voi sunt trimiși „înapoi din viitor”. Alții sunt membri ai Alianței Sirius – Pleiade, sosiți pentru a ajuta la refacerea structurilor de putere, a centrelor Portal și a modificărilor liniilor Ley. Este în special cazul celor pe care îi numiți „Gardienii Pământului.”

Din această cauză sunteți obligați să aliniați energiile în mega portaluri, Vortexul Cristal din Arkansas și locațiile Discului. Este o lucrare spre care sunteți atrași în mod instinctiv și pe care o cunoașteți foarte bine. Mulți dintre voi au colaboratori pe navele Pleiadiene și Siriusiene, special angajate ca să vă ajute în această finalizare.


Date de putere și faze ale activării în 2012

Există anumite frecvențe cheie, care vor fi emise la anumite date din 2012. Echinocțiile, solstițiile și eclipsele sunt momente deosebit de puternice, utilizate pentru aceste emisiuni de energii cu anumite frecvențe de vibrație. Fiecare aduce codificari finale de un anumit tip, necesare procesului de Ascensionare.

Ceea ce este numit Al 12-lea Val al Înălțării începe la sfârșitul lunii ianuarie și continuă până pe 12.12.12.


Datele cheie din 2012 sunt urmatoarele:


-) 25 ianuarie – Inceputul celui de-al 12 Val al Înălțării,


- ) 3 februarie – Neptun în Pești – Marea Viziune Interioară este amplificată în cadrul celui de-al 12 Val,


-) 8 februarie – Kiron în Pești – O mare ocazie de eliberare individuală și vindecare globală,


-) 20 martie – Echinocțiul de Primăvară – cel de-al 4-lea și ultimul val al Declanșării Cosmice, descărcarea și inițializarea Codurilor Cristaline.


-) 20 mai – Eclipsa de soare – Macro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Masculin,


-) 4 iunie – Eclipsa de lună – Micro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Feminin,


-) 6 iunie – Tranzitul lui Venus – Integrarea cu Alianța Siriusiană și cu cea Pleiadiană, întoarcerea completă a energiilor Delfinului Auriu, integrarea inițială a Divinului Feminin și Masculin,


-) 20 iunie – Solstițiul de vară – Extrem de puternic, încheind un ciclu de patru date, alcatuit din eclipsa de soare din 20 mai, eclipsa de luna din 4 iunie si tranzitul lui Venus din 6 iunie. Aceasta va fi o energie extrem de intensă, care încorporează un aflux final al codurilor energetice și va permite eliberări întârziate din cauza diverselor obstrucții,


-) 22 septembrie – Echinocțiul de toamnă – Formarea rețelei inițiale, alcatuită din toate cele 12 Discuri Solare Principale, într-un format Cristalin,


-) 13 noiembrie – Eclipsa totală de soare – Activarea celor 144 de Discuri Solare Satelit, în legătură cu cele 12 Discuri Principale. Integrarea finală în Rețea a Divinului Masculin în echilibru,


-) 28 noiembrie – Eclipsa de lună – Penumbra – Incheierea completă a rețelei și integrarea Divinului Feminin,


-) 12 decembrie - (12-12-12) Portal Triplu. Va fi Punctul culminant final și încheierea Rețelei Cristaline. Activarea ultimelor Cristale ale Templului Atlant, în noul cod și unificarea cu structurile Piramidale și Discurile Solare. Combinația între echilibrul energiilor masculine și feminine, într-o Unime Divină. Codificarea finala MAX în Vortexul Cristal.


-) 21 decembrie- Solstițiul de iarnă – Repornirea Sistemului Rețelei Ascensiunii și conectarea la Câmpul Cristalin Cuantic. Extinderea pentru un acces mai bun la cele 12 dimensiuni. Formațiunea „Degetul lui Dumnezeu”, alcatuit din Saturn, Jupiter si Pluto.


Re-pornirea din 12-12-12.

Până pe 12.12.12, toate sistemele vor fi fost complet codificate. Activarea Cristalului Focului din Bimini, corelată cu Vortexul Cristal și cu Discul Solar Crysto, din Arkansas. În prealabil, se va face mai întâi o re-pornire scurtă a sistemului, iar pe 21.12. 12 se vor reactiva la capacitate maximă toate Sistemele Campului Cristalin.

Economia.
Mulți văd mari fluctuații în evoluția economiei mondiale, motiv pentru care multe frici vor mai fi alimentate. Unii au prezis un colaps total. Dragilor, sistemul economic trebuie să se schimbe din temelii și se va schimba, dar un colaps total și un haos global nu ar avantaja Noul Pământ. Din acest motiv, eu vă spun că, deși vor mai apărea situații serioase, o criză totală a economie nu se va produce, căci nu va fi permisă. Schimbările în direcția apariției unui nou sistem se vor extinde de-a lungul mai multor decenii, deci treptat, și nu vor fi insuportabile. Binele se va instala progresiv.

Alegerile Prezidențiale din Statelor Unite, din 2012.
Acum, înainte de a termina această prelegere, vom vorbi pe scurt despre ele. Nu vom numi câștigătorul, dar vom spune că va fi un moment de o importanță majoră pentru această țară și pentru omenire. Președintele Obama este un suflet din Înalta Lumină și dorește să imprime o cale bună de progres material și spiritual. Alegerile vor fi dificile pentru el, dar cea mai mare probabilitate este să fie reales. Aceasta nu este o certitudine deoarece sunt în joc foarte mulți factori aleatori. Viitorul este mereu o țintă mișcătoare, iar în acest scenariu nu este rolul nostru de a-l prevedea, el fiind determinat în continuare de alegerile voastre. Vă vom spune ca Obama este un președinte profund preocupat de starea tuturor cetățenilor. Din păcate, în privința reprezentării reale a intereselor majorității în congres și în guvern , Statele Unite se află în continuare cu câteva decenii în urma a ceea ce ar trebui să fie.

Incheiere
.
Vă spunem că anul 2012 reprezintă un moment anunțat și destul de previzibil în ceea ce privește evenimentele care vor apărea. El reprezintă încheierea lineară a Inălțării Planetare. Ascensiunea Planetară îi furnizează Noului Pământ un Model extins și Rețeaua Cristalină 144, complet funcțională. Ne referim la energiile care vor permite conversia armonică a omenirii, pentru a atinge Înălțarea. Dar, vă spunem că, în termenii mișcării în timp liniar, schimbarile pentru omenire vor fi treptate.

Majoritatea celor care vor fi pe planetă pe 22 dec. 2012 se vor uita în jur și vor spune: „Nu s-a întâmplat nimic, ce atâta agitație!?” Insă cei treziți, mai cu seamă cei mai evoluați, vor ști că “nimicul acela” este foarte important și măreț. Ei vor fi înțeles că Ascensiunea s-a declanșat cu adevărat.


Sunt Metatron și v-am împărtășit aceste Adevăruri. Sunteți mult iubiți.


Și așa este, așa este.


SURSA:
www.Earth-Keeper.com.

(C.M.)

marți, 6 decembrie 2011

Anul 2012 – O privire asupra minunatului an care urmează.


J.Tyberonn
                                De la Arhang. Metatron

(Nov.2011; channeler James Tyberonn)


Salutări, Maeștrilor !


Înconjurăm pe fiecare dintre voi, cu o energie benefică care să vă dea curajul manifestării propriei voastre puteri, ca maeștri pe calea Înălțării. Scopul nostru este de a vă oferi inspirație și claritate, care, de fapt, se regăsesc în propria voastră ființă, în stare de adormire. Prin mesajele pe care vi le trimitem, încercăm să vă trezim discernământul și puterea de a înțelege mai clar ceea ce se întâmplă acum.


Vom face o trecere în revistă a anului 2012 – un an cu adevarat plin de oportunități – făcând referire și la unele dintre fricile care vă încearcă.


De la început vrem să vă garantăm că ASCENSIUNEA voastră și a planetei este în curs de înfăptuire, și nu există motive să credeți că s-a stopat sau a luat o pauză. Sunt unele aspecte în care Ascensionarea s-a produs, deja. Cea mai importantă fază care a rămas de realizat se referă la finalizarea Rețelei Cristaline și finisările Tranziției Cristaline.

În ceea ce privește temerile voastre, vă invităm să păriviți în jurul vostru, la lumea în care trăiți. Ce vedeti?

Mijloacele voastre mass-media vorbesc despre război, foamete, dezastre și colaps economic. Evident, ele transmit ceea ce se poate vedea la nivelul celei de a treia dimensiuni dar și au grijă să le amplifice la maxim, căci toate astea aduc vânzări bune și încasări pe măsură.

Profeții sfârșitului lumii sunt foarte activi în această perioadă. Unii dintre ei fac speculații referitoare la un destin cumplit, ca probabilitate cu certe șanse de a se produce. Profețiile lor dau fiori multora dintre voi, sentimentul de frică accentuându-se când începe să se vorbească despre comete, asteroizi care ar urma să intre în coliziune cu Pământul. Colapsul economic e fluturat prin fața fiecărui om, generand tot felul de scenarii care mai de care mai terifiante.

Dragilor, vă spunem din nou că Ascensiunea va avea loc, căci omenirea este cea care a făcut ca asta să se întâmple. Este momentul să renunțați la vechea energie a FRICII, căci profețiile apocaliptice privind dezastrele, cataclismice mondiale NU SE VOR PRODUCE.

Da, va răsări un nou soare – și acesta este cu adevarat soarele schimbarii. El va lumina Noul Pământ, minunata planetă în care veți trăi în viitor.


Maeștrilor, au existat întotdeauna negativiști pe planetă, care au prezis sfărșitul lumii si au răspândit zvonuri menite să producă energia fricii. Asemenea comportamente servesc scopului dualității și, privind în jurul vostru, pare că ar exista și o justificare. Dar, noi vă asigurăm că asta este doar opera Vechii Energii, care a funcționat pănă acum pe planeta voastră. Însă în voi există Spiritul Înalt care va ști să vă treacă dincolo de puntea suspinelor, în tărâmurile iubirii, abundenței și frăției.


Mesajul nostru este că, având încredere în divinitatea voastră, vă veți înălța, împreună cu planeta voastră iar la încheierea acestui ciclu, cei care ați ales, veți păși într-o dimensiune superioară.

Așadar, să vorbim despre 2012!
Anul care urmează, 2012, va fi unul incredibil de important. El va cuprinde, în desfășurarea sa lineară și secvențială, puncte de intersecție multidimensională și portaluri temporale. De fapt, aceste puncte consolidate ale timpului multiplicat au permis ca Inalțarea să aibă loc. Mulți dintre voi, „emisari” din viitor, navigatori de pe Sirius, din pleiade Pleiade și Purtători ai Codurilor, ați venit prin aceste portaluri pentru a vă afla aici, pe planetă, în această perioadă a Inălțării.

Anul 2012 reprezinta chemarea finală la trezire, pentru mulți dintre purtatorii de cod. Și sunt multe de făcut în acest an. Din multe puncte de vedere, munca voastra începe, cu adevarat, în 2012.


Emisarii anului 2012.

Mulți dintre voi, cei care sunteți implicați în Ascensiunea Planetară, v-ați trezit într-o fază a timpului Pământean pe care, câteodată, nu o puteți înțelege complet și nu o puteți accepta pe deplin. In anul care trece, 2011, uneori, v-ați simțit ca și cum ați fi niște vizitatori ai Pământului, aflați departe de casă și aveți impresia că energiile voastre nu sunt potrivite cu cele ale planetei. De fapt, pe parcursul acestui ultim deceniu, v-ați simțit pierduți, rătăciți pe un pământ care nu este al vostru.

Iubiților, să știți că aceste sentimente nu sunt simple închipuiri, ele reprezintă într-un sens, un adevăr care se revelează pe măsură ce vă treziți la mutidimensionalitatea voastră. Asemenea stări se vor accentua la unii dintre voi, în 2012, căci, odată cu actualizarea acestui statut, începeți să aveți stări care aduc în prezentul vostru lunga istorie a vieților voastre anterioare, multe dintre ele înafara planetei Pământ și dincolo de dimensiunea a treia. Îndreptându-vă către viitor, de fapt, reveniți la stări și dimensiuni prin care sufletul vostru total a mai trecut cândva.

Sunteți cu adevarat Emisari ai Luminii Cristaline, Ambasadori ai Iubirii. Vă întoarceți în…. viitor. Această revenire, începută cu 40 de ani în urmă, va mai continua și în următorii 20 de ani. Mulți abia se trezesc la rolurile lor din „viitorul trecut”. Acesta este și scopul înaintării voastre în viitor: să vă atingeți trecutul! Portalurile temporale din 2012 vor fi cele care vă vor ajuta să o faceți.

Ați început să acumulați în masă, în timpul generației pe care ați supranumit-o „Baby-boom”, în epoca de după cel de-al doilea război mondial; numarul vostru a crescut în mod constant, ajungând în prezent să aveți Generația X, a Copiilor Indigo și de Cristal. Voi sunteti Emisarii Luminii Cristaline, pionierii unui Pământ alternativ, sunteți pionierii Înălțării.


Mulți dintre voi ați pătruns în corpurile actuale, în secvențele temporale 77 și 87, adică cei care aveți acum vârste cuprinse între 49 și 56 de ani. Ați intrat în corpuri fizice care reprezentau, de fapt, versiuni ale voastre, prin ceea ce se numește WALK-IN, faza a 2-a, o versiune mai evoluată a sinelui vostru din viitor, versiune care revine ciclic, cu un scop bine determinat. Este ceva oarecum asemănător – dar și diferit – cu Integrarea Sufletului, în care o secvență de timp limitată, dintr-un sine viitor clar evoluat, se conectează unui aspect din prezent, printr-un portal temporal, cu scopul precis de a ajuta la Inălțare.

Ați avut multe roluri, multe misiuni și multe îndatoriri. Voi sunteți Păstrătorii Ințelepciunii, Păstrătorii Pământului, Shamanii, Dansatorii Focului, Cei ce merg în vis, Războinicii Luminii, Cei care își schimbă forma, Ființe Stelare, Bătrânii, Purtatorii puterii și Vindecătorii timpului! Vedeți cât de complecși și înzestrați sunteți?


Ați venit aici să vă ocupați de un anume tip de reconstrucție pe o planetă a dualității, Pământul. Vă aflați aici pentru a îndruma omenirea să facă față posibilelor calamități și catastrofe, inerente procesului și să se descurce prin aspectele de haos.


Sunteți aici ca să vă asigurați că istoria NU se va mai repeta. Noi vă confirmăm că în demersul vostru, ați reușit. Nu v-ați străduit degeaba! Voi sunteți demolatorii de paradigme, reparatorii dar și renegații!
Să ne folosim de o metaforă: Imaginați-vă Ascensiunea ca pe un vas navigând pe apele oceanului. Pe Emisarii Luminii asimilați-i cu navigatorii încercați care cunosc traseul pe care vasul trebuie să înainteze fără pericole, cunosc toate capcanele, toate strâmtorile, toate vâltorile și toate stâncile de sub apă, ce trebuie evitate. Vasul este încărcat cu ființele umane care s-au îmbarcat pentru a ajunge la Noul Pământ, Pământul Făgăduinței.
În timpul călătoriei temerare, pasagerilor li se predau lecții de cunoaștere, de conviețuire și de acceptare. Ei discută unul cu altul și se împrietenesc, își deapănă amintirile și încep să se recunoască. Mulți își dau sama că s-au mai găsit împreună cu mulți dintre cei prezenți, într-un trecut mai mult sau mai puțin îndepărtat. În timpul călătoriei, majoritatea dintre voi încep să-și amintească diverse situații pe care le-au mai trăit cândva. Era, parcă, pe o altă planetă, într-o lume diferită!!

Ușor, ușor, amintiri dintr-un trecut îndepărtat devin din ce în ce mai clare iar voi realizați că o călătorie asemănătoare cu aceasta e posibil să mai fi întreprins cândva, undeva…Cu cât vă apropiați de destinație, cu atât vă simțiți mai familiarizați cu situația, începeți să înțelegeți mai bine mecanismele și scopul călătoriei. Vă simțiți capabili să treceți la timonă, căci realizați că aveți cunoașterea necesară pentru ca această călătorie să se încheie cu succes.

Capătul călătoriei este aproape. Au mai rămas câteva aspecte pe care, în perioada scurtă care a mai rămas, le veți putea rezolva. Sfârșitul lui 2012 vă va găsi în grafic cu întregul program, demarat cu câteva zeci de ani în urmă.

Mulți dintre voi veți avea, începând cu 2013, sarcini de îndrumare a celor rămași în urmă.
Însă, sfârșitul lui 2012 va fi adevăratul început al trecerii în Era Nouă, pentru sistemul planetar. Lucrătorii în Lumină sunt cei care vor ști cum să-și difuzeze lumina printre oameni, pentru a-i ajuta să înainteze și să se elibereze de energiile fricii și întunericului.

Trebuie însă să facem mențiunea importantă că în 2012, forțele întunericului vor face tot ce le mai stă în putere pentru a împiedica schimbarea. Voi, cei treziți și înscriși în proces, sunteți nominalizați să vă fortificați energiile pentru a răspunde pe măsură acestor încercări disperate.


Ce se va întâmpla în 2012.

Așa dar, 2012 este anul Noului Început. El începe să pună în operă Noul Model pentru consolidarea Noului Pământ în noua dimensiune. Pământul va fi transferat în Câmpul Cristalin, propriu dimensiunilor înalte din intervalul 4 -12, inițial, și va ocupa planul cel mai de jos, urmând ca, ulterior, pe măsura evoluției sale, să urce corespunzător. 

Elaborarea Matricei Cristaline, se va face în etape, principalele fiind menționate mai jos:
 

** 11.11.11 (fază realizată) - Codificarea Discului Crysto – Soare si a Vortexului Cristal MAX, cea de-a 13-a paradigma. Biblioteca originala Cristal este chemata in Arkansas pentru a codifica frecventele Tranziției Cristaline. Recepționarea Codurilor.

** 12.12.12 – Completarea Rețelei Cristaline. Implementarea Codurilor.


** Unificarea celor 12 Discuri Solare Principale, care reprezintă noul ADN sau planul codurilor pentru frecvența Noului Pământ.


** Unificarea Globală a Câmpurilor Vortex Cristaline, primele două fiind localizate în Arkansas si Brazilia.


**Finalizarea rețelei Piramidale – Octoedrice care implică transferul „Cristalin – Cosmic” prin intermediul rețelei piramidale și al infrastructurii nodurilor de putere de pe planeta Pământ, împreună cu Rețeaua Planetară și Rețeaua Cosmică, în aliniere cu Orion și Arcturus.

Finalizarea în 2011 și 2012, a tuturor acestor reglaje fine va constitui încheierea manevrelor tehnice necesare Ascensiunii. Din multe puncte de vedere, Ascensiunea (Inalțarea) se desfășoară încă din 1987, în prezent mai rămânând de ajustat și finalizat: Rețeaua, Discurile Solare, Vortexurile Cristaline și Rețeaua Piramidală

SURSA: www.Earth-Keeper.com

(C.M.)