..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 decembrie 2011

MESAJUL DE CRĂCIUN.


De la Matei

(9 dec.2011; channeler:Suzanne Ward)

1.Aici este Matei care vă transmite salutări din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială.

În fiecare an, în acest sezon o emoție puternică cuprinde lumea voastra care așteaptă să sărbătorească un eveniment religios deosebit. Este perioada cadourilor, înfrumusetării locuințelor și străzilor cu decorațiuni de tot felul. Este perioada iertării și împăcării, a săvârșirii slujbelor religioase, a colindelor și a vizitelor la cei dragi. Este sezonul exprimării bucuriei cu care lumea încheie încă un capitol din viața ei, cu speranța că noul an va fi mai bogat, mai generos și mai plin de iubire. Bucuria cupride deopotrivă pe cel bogat și pe cel sărac și ea este cu atât mai deplină cu cât cel bogat își va aminti că, măcar acum, trebuie să fie generos cu cel sărac, care se va bucura că, de data aceasta, masa lui va fi mai plină de bucate iar sărăcăcioasa sa locuință, mai confortabilă. Există, desigur, și cei care se bucură mai puțin sau de loc pentru că în anul care trece au pierdut o ființă dragă sau că ei înșiși au o stare de sănătate precară.

2. Însă, mai mult decât altă dată, foarte mulți se află într-o stare de confuzie și nesiguranță pentru ceea ce se întâmplă și se va întâmpla în anul care vine. Ei constată o mare instabilitate economică, financiară, politică și socială mai accentuată decât în anii precedenți. Din multiple cauze, numărul celor care dispar în accidente sau diverse alte evenimente, crește.

3. Este greu de convins umanitatea că, de fapt, ea se îndreaptă spre Epoca de Aur ale cărei baze s-au pus pe Noul Pământ. Cu toate acestea, noi insistăm ca voi să realizați că nu vă îndreptați spre mai rău ci spre mai bine. Chiar spre mult mai bine. Eforturile voastre și privațiunile prin care ați trecut și încă mai trece o bună parte dintre voi, nu au fost zadarnice. Vă așteaptă o viață mult mai agreabilă, mult mai plină de bucurii. Trebuie să mai aveți un pic de răbdare. Cel mai bine ar fi ca acest timp care a mai rămas să-l folosiți cât mai judicios în favoarea evoluției ființei și colectivităților voastre.

4. Față de mesajele anterioare, acesta va fi unul mult mai scurt. Vă rog să acceptaţi darul nostru de lumină care să vă folosească în noul an care vă așteaptă și care este de o importanță colosală.

Vă rugăm să vă amintiți mereu că Lumina și Iubirea sunt făcute din același fel de energie. Această energie asigură pacea, armonia și echilibrul în societate și în fiecare ființă umană. Cei care se deschid pentru a primi Lumina, devin ființe mai sincere, mai luminoase, mai pline de compasiune. Sunt mai iertători, mai generoși şi mai dispuși să participe la restabilirea echilibrului și păcii în lume.

Pentru a vă stabiliza o stare de echilibru și de împăcare, faceți cât mai des meditații, introspecții, ascultați muzică liniştitoare, faceți plimbări în natură şi fiți în prajma animalelor, de la care puteți învăța multe, în ceea ce priveste bunătatea, iubirea necondiționată, atașamentul și spiritul de sacrificiu.
Încercați să fiți cât mai înțelepți și tratați toate problemele cu imparțialitate. Alegeți mereu situațiile care vă pot îmbogăți spiritul și nu cedați pornirilor egoiste. Faceți ceea ce vă îndeamnă inima și sufletul, în orice problemă de viață.

Intenționați și exprimați-vă cele mai îndrăznețe dorințe căci totul se află din abundență și vi se oferă. 

În această privință, nu trebuie să fiți modești: binele pe care-l vreți pentru voi nu diminuiază binele pe care și-l dorește altcineva. Creația este nelimitată și servește tuturor. Însă, totul trebuie să resăpecte legile Creatorului. De ce să iei de la altul ceea ce poți obține de acolo de unde există în cantități infinite pentru toți?

Și nu uitați că în strădania voastră de a crește în spirit și în conștiință, multe civilizații din lumină doresc să vă ajute încontinuare, în modul cel mai corect posibil și cu toată iubirea lor.

Suzanne
5. Dragostea noastră necondiționată și binecuvântările universului să fie cu voi și în această perioadă de pregătire pentru anul următor, anul decisiv al înălțării voastre. Iubire și pace!

Matei

Sursa: www.matthewbooks.com 
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu