..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 decembrie 2011

Mesajul de Crăciun al Mamei Maria către Lucrătorii în Lumină.


(24 dec. 2011; channeler: Fran Zepeda)

Am venit la voi în această zi de bun augur, în ajunul naşterii lui Yeshua, Fiul meu iubit. De atunci lumea a început să se transforme și să se îndrepte mai mult decît până atunci către iubire şi bucurie și asta mi-a adus satisfacție și chiar lacrimi de bucurie, uneori.

Deși de atunci s-au petrecut multe pe Pământ, astăzi știu că dragostea nu a murit pe această planetă. Flacăra dragostei există acum în din ce în ce mai multe inimi și aceasta îmi dă dreptul să cred că va rămâne și se va înteți în viitor.

Eu sunt mesagerul Iubirii, mama Grației și a Iertării, şi vă rog pe toţi să vă alăturați mie și să fiți propovăduitorii iubirii pe Pământ.       Ştiu că această călătorie în care încă vă aflați nu a fost una dintre cele mai ușoare, pentru majoritatea dintre voi.

Cu eoni în urmă, v-ați asumat cu curaj și speranță sarcina de a ajuta la realizarea Planului Divin prevăzut de Creator pentru umanitate și planeta voastră. Iată că v-ați apropiat doar la un pas de a ajunge acolo unde vă așteapătă recompensa pentru efortul vostru îndelungat.

Eu și Ființele de Lumină care mă înconjoară, suntem extrem de fericiți să vă vedem atât de aproape de încheierea cu succes a acestui ciclu al evoluției voastre, alături de Mama Gaia care a avut atât de multă grijă și v-a ocrotit permanent. Vedem cum pacea și armonia se aștern în inimile și ființa voastră din ce în ce mai mult, cu fiecare zi care trece. Fiți siguri că fiecare bătaie a inimii voastre vă apropie de starea superioară pe care o veți avea pentru mulți eoni de aici încolo. Pași importanți faceți pe calea pe care, cândva, îl veți întâlni pe Tatăl.

În ultima perioadă ați absorbit tot mai multă energie luminoasă-cristalină pe care ați început să o răspândiți și altora. Unirea în gânduri și simțire care vă domină în această perioadă, vă asigură trecerea în anul de grație, 2012, sub cele mai bune auspicii.

Dragii mei, aveți grijă de voi și ocrotiți câștigul pe care l-ați obținut până acum, cu atât de multe eforturi. Ați fost, dar mai cu seamă ați devenit, foarte prețioși pentru noi, cei aflați pe acest tărâm. Păstrați ritmul prefacerilor în care lucrați asupra voastră înșivă.

Avem o profundă iubire și respect pentru voi toţi, creaturi minunate ale Tatălui Ceresc. Voi nu realizați cât de mult contați pentru perseverența și tenacitatea pe care ați probat-o de-a lungul exitenței voastre.

Sunteți părți ale Unicului și de acest adevăr vă veți convinge într-un viitor foarte apropiat, când ultimele rămășițe ale iluziei se vor destrăma.

Vă asigurăm de iubirea noastră și dorim ca pacea și bucuria să vă umple inimile în aceste zile de sărbătoare, care amintesc de momentul când Fiul meu iubit a venit pe Pământ.

Noi mulțumim fiecăruia dintre voi pentru contribuția adusă la ascensiunea umanității și Pământului.

Sunt Maria, Mama.

SURSA: http://www.franhealing.com


(C:M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu