..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 decembrie 2011

ISTORIA SE REPETĂ


Mesaj de la Sananda și Kuthumi.

(14 dec.2011; channeler: Petra Margolis)

Indicii că istoria se repetă găsiți și în complicatele și multiplele evenimente și aspecte care se manifestă în prezentul vostru. Majoritatea oamenilor nu recunosc această caracteristică a istoriei deoarece și ei fac parte din ea, neputându-se plasa în afară, de unde ar fi mai ușor de observat. Este destul de dificil de făcut o sinteză care să te ajute să găsești similitudini sau asemănări în această multitudine de informații din interiorul sau din afara sistemului.

Pentru o bună și corectă orientare, ar fi necesar să dispuneți de mijloace de selectare și comparare a evenimentelor.

Multe dintre comunicările care se fac în această perioadă vor fi concentrate pe procesul de ascensionare, a voastră și a planetei, în anul 2012, anul încheierii acestui ciclu. Mulți vor căuta răspunsuri apelând la statistici și la comparații cu evenimente din afară. Acuratețea acestor observații nu poate fi conformă cu realitățile, ea putând fi obținută doar prin introspecție și cercetare a universului interior.
Kuthumi
Realitatea spirituală nu poate fi descoperită prin procese mentale, rezultate din raționamente. Doar calea inimii este cea care asigură înțelegerea corectă a realităților spirituale. În acest proces, o deosebită utilitate o au comunicările obținute prin channeling, procedeu prin care ființa umană acceptă și pune la dispoziție Ființelor din Lumină, pentru un scurt interval de timp, mijloacele de recepție și exprimare cu care entitatea este dotată. În majoritatea situațiilor, cel care face channeling nu conștientizează pe loc sensul comunicării, uneori, putând chiar să nu-și mai amintească ceea ce s-a comunicat prin el. (Nota C.M.: din acest motiv, comunicarea trebuie ascultată de o altă persoană sau scrisă printr-un mijloc oarecare de înregistrare - scriere mecanică, calculator).

Acesta este timpul schimbării și timpul aflării adevărului. Nu vă pierdeți vremea căutând trecutul vostru în afară căci el se află depozitat în adâncul ființei voastre. Pe măsură ce vă veți putea eleva ființa, tot ceea ce ați făcut în viețile trecute vă va fi revelat.

Libertatea și cunoașterea le puteți afla, lucrând pentru ele. Trebuie să vă transformați ființa, ridicându-vă nivelul de vibrație.
Fiecare dintre voi este dotat cu tot ce are nevoie pentru a deveni liber și omnicunoscător.

Perioada aceasta scurtă care v-a mai rămas oferă ideale oportunități în acest scop și numai de voi depinde cât de mult le veți utiliza. Acesta este timpul marilor schimbări care vi s-au oferit de către Creator ca să vă înălțați. Dar schimbările nu se vor produce dacă voi nu veți face ca ele să se întâmple.

Nu vă mai preocupați de ceea ce a fost ci urmăriți mereu ca puținul timp de care mai dispuneți să-l utilizați judicios. Desigur, asta în cazul în care nu ați decis să așteptați ciclul următor. Nu uitați însă că până atunci poate va trebui să mai treacă încă o veșnicie.

Ajutorul nostru vă stă la dispoziție, ori de câte ori îl veți cere.

Kuthumi și Sananda

SURSA : www.ascendedmasters.org
(C.M.)


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu