..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 decembrie 2011

Decembrie 2011- Înaintând spre lumină.


Arhan. Zadkiel
Mesaj de la Arhan. ZADKIEL
(28 nov. 2011: channeler: Linda Robinson)

Salutări preaiubiților! Vă salut cu iubire și lumină.!
Sunt Arhanghelul Zadkiel și vă aduc un mesaj al Luminii Divine.


Astăzi doresc să vă vorbesc despre Lumină. Preaiubitilor, există multe spectre luminoase ale Luminii. Fluxurile luminoase se propaga în cercuri de diverse culori și dau caracteristica diverselor dimensiuni și nivele. Lumina inconjoară și pătrunde din toate parțile ființele și lucrurile, indiferent unde s-ar afla ele. Ea circulă liber prin diferitele medii, făra ca la trecerea dintr-un nivel în altul, de la o dimensiune la alta, să întâmpine rezistență. Particularizând, la contactul cu ființa voastră, lumina divină nu vine să bulverseze câmpul vostru auric căci o răscolire a câmpului vostru energetic v-ar provoca stări de discomfort, poate o anumite stări de teamă, care nu ar ajuta creșterii vibrației ființei voastre. De la caz la caz, pot exista și anumite stări nu neapărat placute, la primul contact cu noile fluxuri de lumină divină. Ele vor fi pasagere și netraumantizante. Pătrunzându-vă ființa, aceste noi energii vor avea diverse efecte asupra intuiției, gândurilor sau pornirilor voastre, constituindu-se ca mijloace de activare a unor atitudini pe care ființa voastră totală nu le avusese în vedere înainte de impact.

Pe măsură ce vă acomodați cu noul tip de energie, veți dori din ce în ce mai mult să-l asimilați, rezultatul fiind că veți părăsi unele cutume, obiceiuri și vechi tipare, acceptând și chiar dorind să vă modificați statutul la nivel de gândire, sensibilitate și emotivitate. Cu cît veți primi mai multă lumină, cu atât va crește vibrația ființei voastre, cu efecte directe asupra conștiinței și conștienței. Culorile aurei voastre se vor modifica în conformitate cu tipul de lumină încorporat.
În general, procesul este la nivel inconștient, adică în afara minții. Este cu atăt mai bine dacă începeți să acționați și la nivelul intelectului, prin adoptarea unor preocupări și tehnici care să ajute acumularea noilor energii.
În primul rând, atitudinea pozitivă face ca absorția vibrațiilor înalte să crească, ființa îndepărtându-se de domeniul de joasă frecvență, care caracterizează negativitatea.

Când sesizați că vă încearcă un gând cu conotații negative, faceți imediat o altă alegere, îndreptându-vă către un altul care să vă aducă bunadispoziție, bucuriea de a trăi și plăcerea de a fi contemporan cu fascinantele transformări care au loc acum pe planeta voastră. Amintiți-vă că orice ar fi, voi sunteți nemuritori și faceți parte din TOT CEEA CE ESTE.

Gândirea pozitivă vă facilitează deschiderea unui canal energetic care va racorda câmpul vostru auric la infinitul câmp cosmic de energie pozitivă. Făcând această trecere frecvent, acel canal de legătură se va stabili din ce în ce mai ușor și, până la urmă, se va permanentiza. Cine stabilizează această cale de aducțiune a energiilor luminii în ființa sa, va deveni un om plin de iubire și lumină, a cărui prezență va fi dorită de toți cei din jur.


În fiecare dimensiune există mai multe niveluri de lumină, pe total, depășindu-se cele 12 Raze Luminoase de bază.


Ne dorim să vă convingem că este extrem de util pentru evoluția ființei voastre să practicați zilnic unul sau mai multe tipuri de meditație. Nu vă descurajați dacă la început, nu veți constata progrese! Perseverați, și veți ajunge să sesizați cum schimbările vor începe să apară. Mulți se descurajază dacă nu obțin rezultate concrete în căteva zile sau săptămâni de practicare a meditației. Aveți răbdare și încredere că tot ceea ce faceți se acumulează. Cât este necesar să se acumuleze pentru a atinge punctul critic al basculării, depinde de mulți factori și reprezintă caracteristica fiecăruia. Important este să înțelegeți că acolo unde nu puneți nu are de unde să crească. Respectând un program zilnic de meditație (dacă se poate, la aceeași oră și în același loc) vă veți înscrie într-un trend crescător, ceea ce va ajuta procesului de acumulate. Este ca si în cazul unui automobil: este mult mai ușor motorului să se mențină în funcționare continuă decăt să fie mereu oprit și repornit. Pentru fiecare pornire consumul energetic este mult mai mare decât în cazul unei funcționări continui. Exact așa se petrec lucrurile și în cazul acesta.
Dorim să ştiţi că, în această perioadă, Lumina Violet este trimisă pe Pământ pentru a vă ajuta să eliberați mai ușor, mai eficient, energiile negative acumulate, îndiferent în ce perioade. Acesta poate deveni un proces continuu, dacă nu veți neglija să invocați această lumină ca să vă înconjoare și să vă pătrundă ființa totală. (Nota C.M.: Înainte sau după fiecare meditație, dar și în orice moment al zilei, în care vă puteți permite un minut de pauză, spuneți: INVOC LUMINA DIVINĂ VIOLET SĂ MĂ ÎNCONJOARE ȘI SĂ MĂ PĂTRUNDĂ, PENTRU A PURIFICA FIINȚA MEA TOTALĂ, ACUM!). Această invocație permite o ascensiune mai rapidă în tărâmurile superioare, în dimensiunile cu vibrații mai înalte.

La fiecare nivel al fiecărei dimensiuni există fiinţe angelice care ajută sufletele să ascensioneze, ele făcând oficiul de primire și îndrumare a fiecărui nou venit. Preaiubitilor, noi ne bucurăm mult când constatăm că faceți progrese în accesarea noilor dimensiuni, și vă ajutăm cu tot ceea ce ne cereți. Vă asigurăm de iubirea noastră și vă înconjurăm cu Lumină!

Sunt Arhan. Zadkiel.

SURSA: www.PersonalPathwaysOfLight.com.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu