..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 noiembrie 2011

11.11.11 – TREZIREA INIMII UMANITĂȚII.

(23 october 2011; by Estaryia Venus)

(fragment).

Deschiderea Portalului 11-11-11 este foarte aproape și extrem de importantă. Mulţi vorbesc despre asta şi mulţi au început să aibă anumite stări deosebite, presimțind un eveniment deosebit care este iminent. Tot mai frecvente și puternice vor fi schimbarile energetice subtile, pe masură ce ne apropiem de 12/12/12.
Sentimentul de apartanență la UNIME va fi din ce în ce mai pregnant manifestat în fiecare dintre noi. Vibrația ființei noastre și a planetei vor continua să crească dar într-un ritm accelerat. Am intrat în linie dreaptă în ceea ce priveste încheierea acestui foarte important ciclu cosmic, care ne pregătește pentru saltul într-o noua dimensiune. Evolția noastră de după 2012 va fi una cu care nu ne-am mai întâlnit.

Am înțeles foarte clar că această etapă evolutivă privește atât planeta cât și fiecare entitate umană. De la planetă până la fiecare individ, structura materială, și nu numai , este în plină remodelare și reformulare pe noi structuri biologice. ADN-ul uman se restructurează marindu-și numărul de spirale și încărcându-se cu noi coduri ce vor fi necesare altor programe de viață. Se face trecerea de la structura de carbon la cea de cristal (siliciu). Sunt trezite în ființa noastră informațiile depuse acolo de către Creator, încă de la crearea ființei umane, informații care se aflau într-o stare latentă, de așteptare.

Batem la porțile unei Noi Ere pentru omenire și pentru întregul nostru sistem planetar. Vom opera în viitor cu o altă conștiință, care va funcționa la parametri superiori, o conștiință conectată la realitatea multidimensională la care, de această dată, vom avea acces liber, căci nu vom mai fi restricționați de dualitate.

11-11-11 şi ADN-ul uman.
Memoria genetică este acum în curs de trezire, ocazie cu care se va produce renunțarea la vechile structuri privind caracteristicile ființei umane, ca formă biologică, gândire, emoții, credințe, durată de viață etc. În acest sens, portalul 11/11/11 va fi foarte important căci energiile pe care le aduce vor activa codurile genetice adormite.

Procesul trezirii umane va fi accelerat mult, după 11.11.2011. Va începe, după această dată, o efervescentă activitate în interiorul ființelor umane (cele care s-au înscris, sau o fac acum, pe calea evolutivă și care, la nivel de suflet, sunt hotărâte să nu rateze oportunitatea saltului din dec.2012). Codul digital care formează numărul maestrului, intră acum în operă ca parte a programului de transformare a omului în ființă multidimensională. Transformările sunt profunde și cuprind ADN-ul, care va activa programul trecerii noastre la structura de cristal.

Galacticul
Poarta 11-11-11 se deschide pentru a ne facilita accesul la o noua matrice, matricea cristalină, care va fi forma de dezvoltare viitoare a ființelor umane de pe Noul Pământ. Prin forma trigonului sub care se va prezenta Portalul 11/11/11, energiile ajunse pe planetă vor fi în perfectă armonie și vor avea menirea modelării tuturor strucurilor (prioritar, cele umane), perfect adaptate condițiilor de viață de pe Noul Pământ.

Noile frecvenţe ale luminii ne vor ajuta în evoluţie în faza următoare a conştiinţei și vindecarea rănilor planetei. De asemenea, ele ne vor pregăti și ajuta să ne conectăm la natura noastră multidimensională, estopând sau eliberându-ne complet de tarele noastre tridimensionale. Unul dintre efecte va fi transcederea noastră de la planul dualității și părăsirea iluziei temporale.

SURSA: www.Estaryia.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu