..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 octombrie 2011

PE SCURT


De la Kryon

(29 iunie 2011; channeler Lee).

Dragii mei, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic.

Sunt unii care ar spune că ar trebui ca mai multe fiinţe umane să vină la aceste întâlniri pentru ca nivelul spiritual al umanităţii să crească mai repede. Noi spunem că aceasta ar fi una dintre căile de ascensionare.

Vechia paradigmă a liniarităţii cere ca să te închini şi să te rogi după un anumit program. Asta îl cam programează pe Dumnezeu, nu? Important este ca fiecare dintre voi să-l privească pe celălalt cu înţelegere şi compasiune.

Nu toate căile de ascensionare sunt identice. Important este ca fiacare fiinţă umană să-şi aleagă calea şi să meargă pe ea.

A devenit o obişnuinţă ca atunci când ne întâlnim în acest loc (Gaithersburg), să vă informăm despre ceea ce se întâmplă pe planeta voastră.

Vom face acelaşi lucru şi la această întâlnire, deşi am vorbit despre unele dintre acestea şi la întîlnirile de pe alte continente. Din punctul meu de vedere, tot ceea ce se întâmplă acum pe Pământ nu este prea repede. Schimbările sunt bine observabile dacă se apreciază de la o generaţie la alta, nu de la un an la altul. Aceasta deoarece este greu sau foarte greu ca aceeaşi generaţie să-şi schimbe radical concepţiile, dacă nu se produc evenimente ieşite din comun. In general, atitudinea şi gândirea copiilor nu mai seamănă cu cea a părinţilor.

Tot ceea ce vă comunic eu la această întâlnire porneşte de la iubire. In ceea ce priveşte predicţiile, vă repet că ele sunt potenţialităţi, evenimente, care au toate şansele să se producă, dar nu sunt iminenţe. Aceasta deoarece, pentru ca ceva să se producă este nevoie să fie îndeplinite multe condiţii energetice (câmpuri de vibraţie), locale, zonale şi generale precum şi unele sincronicităţi. Apoi, nu uitaţi influenţa determinantă a liberului arbitru individual şi colectiv.

Aceşti parametri pot fi într-o continuă metamorfoză, mai cu seamă în această perioadă, când se produc permanente schimbări (în general, în sens pozitiv). Evenimentele se precipită sau lâncezesc, în funcţie de direcţia în care se îndreaptă (Nota C.M: dacă direcţia de desfăşurare este în fază cu potenţialităţile, drumul este parcurs cu viteză mai mare, căci nu vor fi prea multe obstacole de depăşit. Dacă însă, producerea evenimentului a fost dirijată pe canale energetice în antifază, înaintarea va fi încetinită sau chiar oprită).

Eu voi face referire la acele evenimente care au mare probabilitate de a se produce în planul lumii voastre.

În prealabil, am luat informaţii de la spiritul fiecăruia dintre cei prezenţi în sală, pentru a şti cam ce aţi dori să întrebaţi.

Atunci când am venit în planul Pământului, mi-am zis că mă vor aştepta evenimente drastice, presărate cu multe conflicte şi războaie. Din fericire, alegerile majorităţii dintre voi au fost altele, dacă nu ideale, totuşi mult mai paşnice.

Nu vă bucură că am venit? Mai toţi cei aflaţi în această sală au peste 11 ani (n.m. Cred că face referire la perioada pe care a petrecut-o în preajma Pământului, în această misiune), aşa că au fost prezenţi în acest interval de timp. Când Vântul Renaşterii (pseudonimul sub care a venit Kryon în această misiune pe Pământ), venea spre Pământ, ne-am uitat la voi şi ne-am zis:”Armaghedonul, războaiele ne aşteaptă! Dă Doamne să avem noroc! ” Nu aveam nicio certitudine că vom apuca ziua aceasta din 2011. Aveam imaginea şirului lung al războaielor pe care le-au purtat generaţiile anterioare ale omenirii. Nimic din acele sumbre perspective nu s-a adeverit. Dar, nu-i mai puţin adevărat că nici mersul evenimentelor ulterioare nu era decât schiţat.

Convergenţa Armonică care s-a produs în 1987 a împins pur şi simplu conştiinţa într-o zonă avansată, la care nimeni nu se aştepta. De atunci, lucrurile s-au precipitat, au apărut semne ale prefacerilor morale, spirituale şi speranţa unei redresări rapide. Mulţi dintre voi aţi venit pe Pământ după acea dată.
Unele dintre sufletele vechi se împăcaseră cu ideea că un război nuclear este de neevitat pe planetă.
În loc de aceasta, unul dintre pilonii războiului nuclear s-a năruit (Uniunea Sovietică) şi acesta a fost momentul schimbării omenirii cu faţa către libertate şi pace. De atunci, ritmul prefacerilor a crescut exponenţial căci sufletele curajoase, eroice şi pline de înalt spirit civic au schimbat soarta omenirii şi a Pământului (Nota C.M.: Cred că face referire în special la Gorbaciuov).

Vă propun să vorbim despre Gaia şi despre conspiraţii. Sufletele mai vechi aflate în această sală vor fi poate mai neîncrezătoare, fiindu-le mai greu să accepte părţi din istoria planetei.

S-a tot vorbit că toate schimbările de orice fel la care aţi fost şi sunteţi contemporani pregătesc ceva terifiant. Acestora s-au alăturat chiar unele informaţii primite prin channeling de la diferite surse.

Un asemenea zvon spune că Pămâîntul îşi va opri rotaţia timp de trei zile, după care îşi va relua mişcarea. Alţii susţin că se vor inversa polii : ceea ce este acum Sud va deveni Nord. "Chiar înainte de a se întâmpla această inversare, fiinţe din nave spaţiale vor face anunţul evenimentului planetar".

Haideţi să discutăm despre acestea şi să le clarificăm, odată pentru totdeauna. A venit timpul asumării responsabilităţii spirituale pentru toată lumea care aduce informaţii.

Dacă Pământul s-ar opri, indiferent pentru cât timp, apele ar năvăli şi ar acoperi în totalitate uscatul; este greu de imaginat că ar mai exista supravieţuitori. Acum voi călătoriţi, prin mişcarea de rotaţie, cu viteza de cca 1000 mile/h (n.m., mai exact, 1674 km/h), la ecuator şi cu 109.000 km/h, în mişcarea de revoluţie (n.m. deplasarea pe orbită). Nu ar mai conta dacă oprirea ar fi de un minut sau de trei zile, totul ar fi propulsat în aer.

Dacă începeţi să vă folosiţi discernământul spiritual şi vă amintiţi de ce v-au spus anticii, şi ce vă comunică Fiinţele din Lumină prin channeling (în afara celor care pretind că fac profeţii) veţi înţelege că nu vă aşteaptă un asemenea sfârşit. Dacă veţi crede în iubirea cea mai înaltă a lui Dumnezeu, nu veţi putea accepta că Fiinţa Supremă v-a creat pentru a vă prevedea un sfârşit lamentabil şi cumplit. De ce ar face Dumnezeu o asemenea faptă celor care aparțin ființei Sale? Eu vă spun că este timpul să credeţi cu toată fiinţa voastră în iubirea lui Dumnezeu.

Doctorul care a vorbit mai înainte (n.m.: dr. Todd Ovokaitys, din auditoriu) ştie ceva şi de-asta a intervenit (de altfel, o face destul de rar). Astronomii ştiu şi ei ceva, de asemenea. Oriunde privesc în Univers ei observă că energia este creatoare şi generoasă. Astronomii numesc acest atribut proiectul inteligenţei. Este imposibil ca tendinţa de organizare superioară a energiei şi materiei să fie întâmplătoare. Dacă este aşa, cineva trebuie să fie creatorul, mintea limpede care să ştie ce trebuie să fie făcut oriunde în univers. Există o inteligenţă intrinsecă energiei şi materiei care pledează şi aspiră necontenit la viaţă. Şi dacă este aşa, cum ar putea ca energia acestui sistem planetar să tindă către disoluţie?

Oh, apropo, hadeţi să vorbim despre navele spaţiale care vor veni. Despre asta vorbeşte şi mitologia. Ficare cultură a avut un plan de salvare în cazul în care vor interveni fiinţe şi civilizaţii din afara Pământului. Mulţi au temerea că o asemenea debarcare ar fi un act de cucerire a planetei voastre. Toate astea sunt rodul fricii de necunoscut şi este o caracteristică a fiinţei umane.

Adevărul este că nimeni nu vă ameninţă, nimeni nu are de gând să vă cucerească. Cei care vor veni sunt soli ai civilizaţiilor din Lumină, sunt fraţii vostri de peste tot.

Ameninţarea, dacă este să existe una, vine nu dinafara voastră ci din interiorul vostru. Este timpul să vedeţi adevărul care vă va elibera.
Pe nimeni nu ameninţă spectrul morţii. Sufletele care părăsesc acum planul material, în marea lor majoritate, o fac pentru a ajuta planeta să ascensioneze mai uşor în dimensiunile superioare, o fac din iubire pentru Pământ şi pentru sufletele dragi lor, care au nevoie de un impuls pentru a se trezi.

Frica nu ajută la nimic bun. Compasiunea şi iubirea crează energie cuantică înalt-vibraţională. Frica crează întuneric.

KRYON

Sursa: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu