..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 11 octombrie 2011

MANUALUL SUPRAVIETUIRII (6)

(23 august 2011; channeler Aisha North)
(continuare).

Capitolul sase.
De
-a lungul timpului, mulţi au prevestit sfarsitul lumii. Va aflati la incheierea perioadei la care toate generatiile au facut mereu referire. Despre acest timp a vorbit si calendarul Maya.
In toate acestea a existat un sambure de adevar.

Asa cum am afirmat anterior, vechile civilizatii erau mult mai apropiate de SURSA decat omul modern. Cunoasterea lor era de departe mai completa decat astazi. Adevarurile cele mai importante au fost pastrate si transmise oral, in anumite comunitati umane indigene, unde "civilizatorii" n-au reusit sa ajunga.

Este interesant de observat cum cultura moderna a reusit sa denatureze adevarul cuprins in mesajele timpului.
Regizori de toate calibrele au turnat filme cu sfarsitul apocaliptic, plasat in anul de gratie 2012. Daca nu ar fi alarmant pentru prea multe fiinte umane, am spune ca aceste scenarii sunt de tot hazul.
Pentru mai mult efect, in filmele puse pe ecran s-au "cooptat" si extraterestrii veniti pentru a cuceri Pamantul. Ce va fi real din toate aceste scene terifiante? Contactul cu reprezentantii altor lumi.
Numai ca ei vor veni cu intentii bune, cu dorinta de a ajuta civilizatia planetei voastre sa-si extinda cunoasterea si sa ascensioneze mai repede.

Multi, foarte multi, se vor panica in contact cu noile realitati. Pe unii, acestea-i vor determina sa se hotarasca sa plece de pe planeta, intelegand ca nivelul si forma la care au ajuns nu-i mai poate ajuta sa progreseze. Din acest motiv, vor prefera sa-si paraseasca corpul fizic pentru ca, dupa o perioada, sa se reincarneze in altul, mai bine adaptat noilor conditii, noilor vibratii.
Asta poate suna destul de sumbru pentru multi dintre voi, dar va fi solutia aleasa de o buna parte dintre cei care vor constientiza ca nu vor putea tine pasul cu noile realitati. Gestul lor va contribui atat la evolutia fiintei lor totale cat si la cea a planetei.
Multe suflete incarnate stiu ca acest proces evolutiv a demarat de mult pentru ele, dar ca mai este inca foarte mult de facut pentru a atinge nivelele cele mai inalte catre care tinde fiecare.

Exista si suflete care nu si-au propus o evolutie accelerata, in aceasta perioada, de altfel foarte favorabila. Acestia vor reveni in corpul uman pentru a-si continua experientele de viata in dimensiunea a 3-a, preferand o crestere graduala, mai inceata si vizand o alta ocazie pentru a face saltul.
Acest mesaj nu este dat pentru a avertiza pe cineva ca ar fi cazul sa se grabeasca. Fiecare suflet are liberul sau arbitru si alege calea evolutiva pe care o considera cea mai potrivita pentru el. Nu-ti poti lua zborul decat atunci cand ti-au crescut suficient aripile si cand esti pregatit psihic sa faci saltul in gol.

Procesul evolutiv nu este o treaba usoara, declansarea lui, viteza cu care se trece prin fiecare faza, fiind particularitati ale fiecarui suflet.

In prezent exista mari grupuri de fiinte umane care, la nivel de suflet, au hotarat sa nu iroseasca ocazia acestui sfarsit de cilu, nivelul lor spiritual fiind suficient pentru a le permite accesarea unei dimensiuni superioare, impreuna cu planeta. Ei vor fi absolventii "claselor primare", pe care le-a putut oferi cea de a 3-a dimensiune. Ii felicitam inca de pe acum, si le pregatim o coronita. Ei au depasit asteptarile maestrilor inaltati si ghizilor lor spirituali.
Este totdeauna interesant cum cultura fiecarui popor ajuta la cresterea constiintei indivizilor din acea colectivitate. De foarte multe ori insa, "cultura moderna" a reusit sa denatureze mesajele fiintelor din lumina.

Revenind, trebuie sa spunem ca nu ne amuza de loc, de exemplu, cand vedem continutul filmelor cu extraterestri carora li se atribuie mereu scopuri de cucerire si distrugere a sistemului vostru planetar si a umanitatii. Realizatorilor acestor filme terifiante le spunem ca ii asteapta surprize dintre cele mai placute, atunci cand extraterestrii vor debarca, la vedere, pe planeta.
Ne vom arata privirilor voastre la momentul cel mai sigur si cel mai indicat. Acel moment va ramane cel mai memorabil din existenta voastra constienta, in corp material. Din acel moment, nimic nu va mai fi ca inainte, constiinta omenirii "va exploda", vechile credinte vor cadea, religiile se vor narui iar adevarul va triumfa.
Nimeni nu va mai putea nega existenta altor lumi, nimeni nu va mai putea crede ca fiintele ET au venit sa va distruga. Un sentiment de inalta fraternitate si iubire va domina fiecare fiinta umana.
Din pacate, unii nu vor putea accepta sau panica lor va cunoaste nivele insuportabile. Aceste fiinte vor prefera sa plece la indemnul eului lor uman exacerbat.

Cei care va aflati la sfarsitul procesului evolutiv pentru aceasta etapa, trebuie sa stiti ca ati fost selectati pentru activitati specifice care vi se vor indica la momentul potrivit, actvitati care vizeaza rolul pe care va trebui sa-l indepliniti in ajutorarea celor care vor avea nevoie sa se orienteze si sa inteleaga noile realitati.
Va putem asigura ca veti dispune de tot ceea ce va fi necesar pentru ca munca voastra sa se desfasoare foarte bine si cu multa utilitate pentru colectivitatile in care va veti afla. Pana acum, ati realizat tot ceea ce era prevazut, astfel ca va asiguram ca niciunul dintre voi nu a ramas restantier. Noi nu va puteam cere mai mult decat ati facut.
SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu