..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 octombrie 2011

MANUALUL SUPRAVIEŢUIRII (5)

(23 august 2011; channeler: Aisha North))
(continuare)

Capitolul patru.
De curând, a ajuns pe Pământ un flux de energie foarte puternic din centrul sistemului vostru solar care a luat prin surprindere lumea voastră ştiinţifică.
Nu este nicio eroare, fluxul energetic care a venit şi continuă să sosească va avea un puternic impact asupra lumii voastre. Aceste particule sunt o noutate pentru Pământ şi au proprietatea de a pătrunde fără dificultate prin corpurile întâlnite în cale, inclusiv print trupul uman.

Oamenii de ştiinţă sunt pe cale de a confirma existenţa acestor particule (Nota C.M.: cred că se referă la neutrino) dar sunt încă departe de a realiza cât de puternică este aceasta. Nimic nu-i poate sta în cale acestei particule şi nimic n-o poate abate sau influenţa cumva.
Scopul cu care a fost trimisă este de a reprograma fiinţele, mai cu seamă pe cea umană. Va fi modalitatea prin care se va accelera ascensiunea în domeniul vibraţiilor înalte, indiferent dacă veţi primi acest proces cu deplină acceptare sau nu. Consideraţi acest proces ca inevitabil. Totul se desfăşoară ca şi cum s-ar produce o extensie a capacităţii unui calculator căruia i se măreşte foarte mult memoria şi posibilităţile în toate domenile.

Creşterea frecvenţei de vibraţie va duce la trezirea în masă a celor care încă n-au făcut-o până acum. Pentru unii, acest proces accelerat nu va fi confortabil, mai ales dacă au mult de recuperat. Noi ne bazăm pe faptul că sunteţi suflete curajoase şi avem certitudinea că tot acest proces, deşi comprimat în timp, se va încheia cu succes.

Aşa cum spuneam, nu există posibilitatea stopării sau anulării acestui proces, dar există o opoziţie îndârjită a forţelor întunecate care, deşi cunosc inevitabilul lor sfârşit, „nu au depus armele”. Eforturile lor se îndreaptă spre acele fiinţe umane care încă nu s-au trezit şi pe care vor să le menţină în starea de somnolenţă sau de adâncă adormire. Arma cu care lucrează ei este inducerea stării de teamă şi nesiguranţă, în paralel cu efortul de a-i face pe ignoranţi să creadă că aceasta le asigură liniştea şi bunăstarea. Permanent li se induce în minte ideea că trebuie făcut orice pentru a se opune schimbăriilor.
Toate acestea provoacă furie, neîncredere, ură şi suspiciunea că ceea ce conducătorii bineintenţionaţi le cer să facă, se va îndrepta împotriva lor şi, în consecinţă, ar trebui să se revolte, să nu recunoască autoritatea nimănui, să nu sprijine programul prefacerilor, dar să se dedea la acte de violenţă şi haos, să semene confuzia şi panică spunând că se va ajunge la falimentul total al societăţii, că lumea va muri de foame, că boli incurabile îşi vor face apariţia, că războiul nuclear ar fi iminent etc, etc.

Tuturor celor care au dubii asupra progresului omenirii, celor care sunt tentaţi să creadă bârfa şi calomnia, îi rugăm să se orienteze asupra fiinţelor din Lumină care pot fi uşor recunoscute prin calmul cu care se comportă şi tratează toate evenimentele. Fiinţelor din Lumină le cerem mai multă „ieşire la rampă„, mai mult curaj în a-şi afirma convingerile şi mai multă asistenţă acordată celor care au nevoie pentru a înţelege realităţile.

Capitolul cinci
Revenim acum la valul de energie care se recepţionează acum pe planetă și care conţine informaţiile de care omenirea are nevoie pentru a păşi înainte cu viteză accelerată.

Aşa cum am mai menţionat, universul, mai degrabă, mutiuniversul, este intrinsec conectat cu toate elementele creaţiei, printr-o enormă reţea de filamente energetice, care ţine la un loc creaţia, indiferent unde ar fi ea localizată şi orice dimensiune ar ocupa.

În timp de mii şi mii de ani, din motive asupra cărora nu vom mai reveni, sistemul vostru planetar, printr-un efort al celor rău-intenţionaţi, s-a izolat de întregul sistem universal şi cosmic, prin coborârea în vibraţie până la un plafon care a adus o din ce în ce mai mare incidenţă a evenimentelor catastrofice şi morbide. S-a instalat lipsa de moralitate, frica, ura, cupiditatea, egoismul, individualismul, manifestate prin războaie de cucerire, colonizări, sclavagism, asuprire de tot felul, pedeapsă, subnutriţie, boli etc.

Un sistem insularizat nu ar fi putut conduce decât la izolarea indivizilor, între ei şi între fiecare şi Dumnezeu. Prăpastia s-a adâncit mereu, negativitatea a crescut enorm pe planeta care a făcut faţă din ce în ce mai greu presiunii exercitată de această negativitate. (Nota C.M.: Nivelul cel mai de jos atingându-se cu cca 70 ani în urmă, când planeta a lansat un semnal SOS în univers, cerând ajutor).

În lunga perioadă care a trecut, s-au produs schimbări în structura moleculară şi cea  ADN în care a apărut formula morţii.

Lucrurile au fost lăsate până acum să decurgă în sensul dorit de umanitate (din păcate, manipulată de forţele întunericului) din dorinţa de a vedea dacă omenirea este capabilă să se menţină sau să se reîntoarcă în lumină, prin liberul său arbitru. Şcoala Pământului a fost instructivă dar a arătat că omul trebuie ajutat pentru a se putea menţine sau pentru a progresa în dimensiunile superioare.

Ne veţi întreba cine suntem noi, cei pe care-i preocupă soarta Pământului şi a umanităţii? Noi suntem reprezentanţi ai multor civilizaţii avansate ale universurilor cosmosului, locuim în diverse sisteme solare, diverse galaxii sau diverse universuri şi aparţinem unor dimemnsiuni superioare. Ca urmare a dorinţei noastre şi a Divinităţii, ne-am oferit să vă monitorizăm evoluţia şi să vă ajutăm, atunci şi atât cât este necesar, pentru a vă readuce în marea familie a universului, de care v-aţi îndepărtat.

Situaţia la care se ajunsese în ultimele decenii a dovedit cu prisosinţă că este una în care trebuie activat Planul Divin de Salvare.

Tot ce se întreprinde în binele umanităţii şi al planetei, se face cu acordul vostru, la nivel de suflet, şi cel al Gaiei (sufletul Pământului).
Voi nu numai că v-aţi dat acordul, dar lucraţi pentru realizarea acestui program de salvare.


SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu