..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 august 2011

Privind vindecarea şi stăpânirea minţii 444


De la Arhan. Metatron

(9 August 2011; channeler: Susan Elsa)

Iubite suflete din planul Pământului fizic,
Eu sunt Metatron, cu care vă întâlniţi mai rar, dar când o fac, au loc anumite schimbări sau vindecări.
Arhan. Metatron
În Egiptul antic, eram numit THOTH, motiv pentru care Portalul meu energetic se află amplasat în această ţară,  în zona Luxor/Aswan.
 

Din cele mai vechi timpuri, au existat mai multe etape în evoluţia fiinţei umane, ajungându-se la momentele cruciale ale încheierii unui ciclu cosmic. Eu sunt absolut mandru de ceea ce a realizat fiinţa umană pe drumul evoluţiei sale, chiar dacă uneori alegerile unora dintre voi au întârziat atingerea mai devreme a unor nivele de evoluţie superioare. Important este că, în ultima etapă, multe suflete au cunoscut mari creşteri în evoluţie. Dragul meu Arhanghel Mihail a explicat de curând importanţa portalului energetic care se va deschide pe 11.11.11.Vă rog să contaţi şi pe ajutorul meu ocazionat de deschiderea acestul ultim şi foarte important portal energetic, înainte de 12.12.12..
Eu sunt Maestru al Gândirii şi înţeleg toate stările prin care trece fiinţa voastră în această perioadă de profunde prefaceri. Văd că folosiţi cu sârguinţă energiile de vindecare pe care le primiţi.Vă confirm că acţiunea de purificare din sistemul vostru planetar, dar şi din interiorul vostru, continuă. Vă puteţi imagina, cum toate depunerile fetide din voi şi din jurul vostru sunt înmuiatre şi apoi spălate, ajungând ca locurile curăţate să aibă claritatea cristalului pur.

Ascensiunea voastră nu se referă la translatarea corpului vostru fizic, deşi pot exista şi au existat în istoria omenirii şi asemenea cazuri. În corp fizic sau în spirit, viaţa nu se opreşte niciodată deoarece Creatorul i-a asigurat veşnicia. Şi cum ar putea fi altfel din moment ce toată creaţia face parte din Creator. A accepta opusul ar însemna că părţi din Creator ar putea fi anihilate, ceea ce este imposibil.

În prezent au loc pe planeta voastră dese plecări în grupuri mai mari sau mai mici. Tot astfel, ascensiunea în grup în dimensiuni superioare se va produce în această încheiere de ciclu cosmic. Fiinţe cu niveluri identice sau apropiate se vor regăsi pe calea spre dimensiunile superioare şi aceasta va aduce mai multă siguranţă şi acceptare din partea fiecăruia. Voi nu puteţi fi deconectaţi niciodată de Creatorul vostru faţă de care, la un moment dat, se poate crea impresia unei separări. Dar luminiţa care vă orientează în labirintul existenţial va exista totdeauna pentru ca cei care au ales să se îndepărteze oricât de mult de ACASĂ, pentru a experimenta orice au ales, să poată regăsi calea de  întoarcere. Un fir nevăzut dar indestructibil vă va lega veşnic de SURSĂ.
Doresc, de asemenea, să mă refer la ceea ce este foarte drag şi important pentru mine: Mama Natura.
Deşi planeta a trecut prin multe situaţii grele, uneori limită, ea se află în prezent aproape în deplinătatea forţelor sale şi nu există nicio temere că ar putea să intre în colaps. 

Încă mai există multă poluare, multă distrugere provocată de om, se mai menţin multe tehnologii care murdăresc apa, aerul, solul şi subsolul planetei. Mai au loc multe defrişări care afectează plămânii Pământului.  Se mai săvârşesc multe acte de nedreptate socială, religioasă, economică etc. 
Acţiunea de purificare continuă neabătut.
Prin ajutorul pe care l-a primit din Înaltele Sfere şi de la avansatele civilizaţii ale universului, planeta şi-a reluat ascensiunea şi este la un pas de a face saltul într-o dimensiune superioară.
Mama Natură este ca o femeie care trebuie iubită şi ocrotită în calitatea ei de fiinţă feminină, de mamă şi iubită deoarece de condiţia ei depinde stare de sănătate a fiinţei umane.

Văd cum unii dintre voi îşi fac griji din cauza frecventelor schimbări care au loc pe planetă, schimbări care duc la producerea unor cutremure, inundaţii, alunecări de terenuri, incendii etc. Trebuie spus că acele manifestări pe care şi le-a prins în program Mama Gaia, au un scop benefic, de purificare a negativităţii acumulată pe planetă de-a lungul istoriei. Fără această curăţenie materială, energetică şi morală, planeta ar avea dificultăţi în a-şi realiza programul de ascensiune, atât al ei, ca entitate, cât şi al sistemului planetar, din care face parte şi fiinţa umană.

Prin manifestările atipice care au loc acum în toate zonele, Mama Natură doreşte să arate unde mai există poluare fizică sau morală. Ea vrea să impulsioneze colectivităţile de oameni să gândească mai mult la actele pe care le întreprind şi să-şi modifice corespunzător atitudinea şi acţiunile. Acesta poate fi comparat cu un act de demachere pentru a scoate la iveală realităţile nefardate ale fiinţelor umane, rănile care trebuie vindecate şi în ce direcţii şi locuri mai sunt lucruri de făcut. Este porunca lui Dumnezeu care vrea să salveze fiinţa umană şi să o ridice, împreună cu planeta, la noi standarede de viaţă şi civilizaţie.
În această cuprinzătoare acţiune de vindecare, fiecare dintre voi îşi poate aduce contribuţia. Prin liber arbitru, deschdeţi-vă inima si sufletul, pentru a primi şi transmite iubire Mamei Naturi.  
  
Mergeţi în natură şi îngrijiţi un copac, îmbrăţişaţi-l ca pe un prieten drag şi spuneţi-i că aţi înţeles, în sfârşit, mesajul de a răspândi numai iubire în jurul vostru. Gândiţi cu dragoste la tot ceea ce vă înconjoară şi doriţi-vă ca toată încărcătura negativă de pe planetă să dispară sau să fie alchimizată în iubire şi în bucurie.
Petreceţi în sânul naturii cât mai mult timp, dar, la plecare, faceţi ca nimic să nu arate că frumuseţea natirii a fost afectată. Toţi existaţi datorită Mamei Naturi aşa că este elementar să o ocrotiţi, să o menţineţi curată, să o îmbogăţiţi.
Susan Elsa
Când îmbrăţişaţi un copac, imaginaţi-vă cum din el primiţi şuvoaie de energie benefică şi lumină. Imaginaţi-vă cum energia iubirii voastre este preluată de fiinţa care este acel copac. Asemenea acţiuni nu rămân fără rezultat oricât ar fi unii de neîncrezători. Fiinţa voastră este energie condensată aflată într-un infinit ocean de energie. Conştiinţa  şi gândul vostru sunt energii de diverse calităţi şi vibraţii. Atunci, ce ar împiedica fluxurile de energie să nu poată interacţiona?

EU SUNT Arhanghelul Metatron si sunt Marele MAESTRU AL MINŢII.
Apelaţi la mine oricînd aveţi nevoie de ajutor pentru a primi inspiraţie şi soluţii. Apealţi la mine oricând ceva vă este neclar sau când vă aflaţi într-o stare de nehotărâre. Puteţi face ca IUBIREA şi LUMINĂ să existe permanent în trupul, mintea şi sufletul vostru.

Nu aveţi cuvinte pe Pământ care sa arate cât de multă iubire vă trimit fiecăruia dintre voi.
 
Arhanghel Metatron

SURSA :  http://lightworkers.org  
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu