..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 august 2011

Mesaj al Consiliului Pleiadian al lui Nouă


(23 July 2011; channeler: Karen Doonan)  

Dragilor, venim să ne oferim sprijinul şi asistenţa noastră şi să vă asigurăm că, la acest moment, totul este bine pe întreaga voastră planetă, în ceea ce priveşte stadiul de derulate a programului de înălţare. 
Mulţi oameni percep acum o reducere a vibraţiilor lor şi au sentimentul revenirii la iluzia violenţei şi a morţii, cu răspândire în multe arii ale planetei. Vă rugăm insistent să nu vă lăsaţi pradă acestor sentimente de descurajare pentru a nu contribui la răspândirea în umanitate a fricii şi dezamăgirii la care marşează puternic sursele mass-media. 

Detaşaţi-vă cât mai hotărât de tragediile care se produc în diverse locuri de pe planetă şi trimiteţi gândurile voastre de iubire şi încurajare celor afectaţi. Veţi primi în acest sens şi ajutorul nostru, menit să menţină lumea voastră la un nivel cât mai ridicat de vibraţie.
Amintiţi-vă că forţele întunecate provoacă şi urmăresc producerea unor evenimente cât mai tragice care să creeze cât mai mult întuneric şi să reducă vibraţia lumii voastre obţinută cu efortul comun al civilizaţiilor universului şi al fiinţelor trezite de pe planeta voastră. Nu uitaţi că tot ceea ce se mai întâmplă negativ în lumea voastră, la nivel fizic şi emoţional, este iluzie. Voi sunteţi, în fondul vostru, spirite evoluate emanate de TOT CE ESTE, pentru a avea existenţe individuale şi a experimenta.

Noi, Consiliul celor Nouă, constatăm că mulţi v-aţi scăzut vibraţia şi aceasta nu vă ajută nici pe voi nici pe cei care aveau chiar în această perioadă nevoie de ajutorul vostru, pentru a se trezi. Este vital ca aceia care sunt treziţi şi înscrişi în procesul evolutiv, să trimită cât mai multă lumină către cei care sunt afectaţi şi au nevoie de a-şi creşte frecvenţa de vibraţie.

Nu utaţi că ceea ce se întâmplă acum rău în lumea voastră este efectul scoaterii la suprafaţă a produselor vechilor energii ale fricii, minciunii şi urii. Trebuie oprită tendinţa de scădere vibraţională provocată de evenimente tragice din diverse puncte ale lumii.
Cei care încă dorm spiritual, contribuie, fără să vrea, la nivel conştient, la menţinerea iluziei şi caracteristicilor celei de a treia dimensiuni, pe care ar trebui să o depăşească.
Amintiţi-vă dragii noştri, că moartea corpului fizic nu înseamnă ieşirea din existenţă a fiinţei umane ci doar o trecere, în general, la un plan superior. Înlăturaţi vălul ignoranţei care mai acoperă conştiinţele multor umani! Teama de a-ţi pierde corpul fizic, mai ales atunci când el este uzat şi degradat, nu are nici o logică, nici o justificare.
Dragii noştri, simţim nevoia de a vă atenţiona să nu ne confundaţi cu Consiliul Superior din Orion. Deci, atenţie, noi suntem alţii, suntem Consiliului Pleiadian al celor Nouă, şi scopul pentru care vă contactăm folosind acest canal (channeler-ul) este de a vă asigura că toţi aparţinem aceleiaşi UNITĂŢI şi că toţi venim din aceeaşi unică SURSĂ.

Mult timp a fost exercitată influenţa altor sisteme stelare asupra sentimentului durerii şi al modului cum această emoţie poate bloca inima. Ţinta surselor mass-media este să lovească exact în centrul inimii celor pe care-i manipulează în aşa fel încât, prin supraîncărcare, acest centru vital să clacheze.
Rolul şi scopul nostru este de a vă acorda asistenţă şi îndrumare pentru a adopta o atitudine cât mai corectă asupra modului cum trebuie tratate emoţiile. V-aţi întrupat pe Pământ tocmai pentru a experimenta emoţii, aceasta fiind caracteristica de bază a acestei planete. În vieţile pe care le-aţi petrecut pe Pământ, aţi experimentat şi acumulat multe tipuri de emoţii, mare parte dintre ele rămase în adâncul fiinţei voastre. Printre aceste emoţii, un loc important îl ocupă emoţiile durerii. Desigur, tot ceea ce aţi experimentat v-a ajuta într-o anume etapă a evoluţiei voastre, dar, ne întrebăm, de ce ar mai fi necesar să stocaţi emoţiile durerii? 

De ce ar mai fi nevoie ca fiinţa umană să depoziteze energia durerii, dacă nu cumva prin aceasta se vrea a fi exercitat controlul şi manipularea? [Nota C.M.: Totuşi, emoţia durerii (suferenţială, cum îi spune ezoteristul Lorin Ioan Fortuna) rămâne o pârghie importantă în mântuirea fiinţei umane. Oricum, Consiliul Pleiadian nu pare a contesta utilitatea energiei durerii ci doar conservarea ei. Subiectul ar merita o mai amplă analiză.].
Evenimentele din întreaga lume din ultimele zile au şocat mulţi oameni şi arată că s-a urmărit creşterea energiilor negative prin exacerbarea sentimentului emoţiei. Pentru noi, este clar că forţele întunericului nu au renunţat la efortul de a însămânţa planeta cu sentimente de ură, frică şi nesiguranţă. Înţelegeţi acum mai clar, de ce este nevoie ca reacţia voastră să fie una adecvată, care să nu ducă la rezultatele pe care au scontat forţele răului? Mergeţi în interiorul fiinţei voastre, pe uşa deschisă de inimă, şi veţi găsi explicaţia clară a tot ceea ce se întâmplă acum în sistemul vostru planetar. Întrebaţi-vă spiritul, cui foloseşte amplificarea sentimentelor de frică şi de ură? Vouă, în niciun caz!.

Cu toate că multe fiinţe umane şi-au ridicat frecvenţa de vibraţie, evenimentele tragice (petrecute în planul fizic) au tendinţa de a reduce din nivelul acestor vibraţii, ceea ce, altfel spus, înseamnă a întări puterea celor care nu doresc binele civilizaţiei umane. Din acest motiv, nu vom înceta să vă cerem să nu vă mai lăsaţi induşi în eroare de propaganda deşănţată pe care mass-media o practică cu scopul de a vă inocula teama, frica, deznădejdea.

Întrebaţi-vă de ce majoritatea publicaţiilor şi posturilor radio-tv., selectează cu predilecţie veştile proaste, la care pe care vi le prezintă în extenso, cu atâta voluptate? In acelaşi timp cu veştile rele au loc foarte multe evenimente îmbucurătoare: de iubire şi înţelegere, de compasiune şi ajutor, de succese, de fapte de eroism, de devotament şi spirit de sacrificiu etc., numai că acestea nu-şi găsesc loc în paginile publicaţiilor, la radio şi, mai cu seamă, pe ecranul tv. Găselniţa aceasta cu ‘’rating-ul’’vă adoarme minţile într-atât în cât mulţi dintre voi aţi cedat şi le găsiţi justificate. De aceea, înainte de a cumpăra un ziar, înainte de a trece pe un program recunoscut ca sursă de propagandă negativă (Nota C.M: La noi, Antenele 3,2,1, Realitatea, OTV, ProTv etc), amintiţi-vă că prosperitatea lor este asigurată de slăbiciunea voastră. Nu le mai citiţi, nu le mai frecventaţi, şi ele vor dispărea.

Ştim că pentru mulţi dintre voi, asemenea programe s-au transformat în adevărate droguri, dar voiţa voastră de a părăsi acest marasm este prima şi inevitabila condiţie pentru a vă limpezi mintea şi a vă continua evoluţia pe care, unii dintre voi, şi-au blocat-o.  
Pentru început, propuneţi-vă să respectaţi un număr minim de principii, cărora oricare dintre voi le recunoaşte valabilitatea: respectarea voinţei celorlalţi, acţiuni care să nu facă rău nimănui, cinste, iubire şi compasiune.
Pe măsură ce „noul” începe să prindă contur, "vechiul" va începe să se năruie iar pentru cei adormiţi, faptul va fi unul într-adevăr înfricoşător. Înţelegem că pierderea cuiva drag este o întâmplare dureroasă, dar amintiţi-vă mereu că ei nu au dispărut, nu s-au dezintegrat ci s-au mutat într-o dimensiune pe care voi nu aveţi abilitatea să o vedeţi. Cum ar putea fi altfel din moment ce toţi suntem UNA şi aparţinem grandioasei fiinţe a Creatorului?

Unii dintre cei care au venit în această viaţă au decis să nu participe la procesul actual de trezire. Pentru aceasta ei nu pot fi condamnaţi ci trebuie să li se respecte programul. Dacă, după ce aţi încercat să-i conştientizaţi, tentativa nu a reuşit, respectaţi-le alegerea, căci a avut loc la nivel de suflet. Vor exista şi cazuri în care fiinţe cărora nu li se mai acorda nici-o şansă de a se trezi, pe ultimii metri, vor face saltul şi se vor înscrie pe calea ascensionării.
Folosim acest canal pentru a ne afirma UNITATEA şi pentru a vă spune că nu toate fiinţele umane prezente acum pe Pământ, vor însoţi planeta în ascensiunea ei. Unii au ales să plece înainte, alţii vor aştepta saltul celorlalţi în timp ce ei vor continua să existe în planul 3D în care mai au de efectuat experienţe. Toate drumurile duc spre ACASĂ, numai că unele sunt mai ocolitoare iar altele mai drepte.
Noi vrem să vă ajutăm pe toţi cei care ne solicitaţi. Puteţi să intraţi în conexiune cu noi şi să vă exprimaţi solicitările. Majoritatea nu ne veţi auzi, simţi sau vedea dar asta nu înseamnă că aţi ratat legătura cu noi. 
Importantă, pentru ca procesul să se declanşeze, este profunzimea cu care lansaţi gândurile şi fermitatea hotărârii de a avea succes. Oricum, noi vă vom răspunde la apel.
Acest moment de schimbare majoră în întreaga planetă, nu ar trebui ratat de cei care încă mai pot alege. Asiguraţi-vă că voi o faceţi şi această certitudine o veţi avea dacă vă veţi ţine permanent deschise inimile şi nu veţi părăsi dorinţa de a vă înălţa. Paradisul vă aşteaptă pe fiecare dintre voi, dacă veţi fi reuşit să vă purificaţi suficient şi să vă creşteţi nivelul de vibraţie.
Tot procesul de trecetre are loc prin vortexul inimii care filtrează şi autentifică fiecare părticică din fiinţa voastră. Acest proces depinde de fiecare dintre voi şi va fi atât de uşor sau de dificil pe cât vi-l veţi face. Daţi la o parte iluzia planului 3D care v-a acoperit cu vălul fricii, necunoaşterii şi disperării!
Hotărâtrea vă aparţine şi nu depinde de loc de alţii. Prin iubire, adevăr şi compasiune, puteţi să vă creşteţi frecvenţa de vibraţie atât cât să fiţi recunoscuţi şi autorizaţi să treceţi linia de demarcaţie în dimensiunea superioară unde începe Noul Pământ.
Karen Doonan
Noi suntem Consiliul Pleiadian al celor Nouă; noi îi asistăm şi-i ajutăm pe toţi cei care ne solicită sprijinul, în orice moment.
Suntem fraţii şi surorile voastre din stele. 

consiliem cu iubire pentru a vă ajuta să vă detaşaţi de iluzie şi să vă centraţi pe inima voastră, acolo unde puteţi găsi întregul adevăr.
Nujudecaţi unul pe altul pentru că judecăta înseamnă neapărat separare. Lumea voastră are nevoie în acest moment de dragoste, compasiune şi de unitate. 
TOŢI SUNTEM UNU.

CONSILIUL
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu