..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 august 2011

ENERGIILE ACCELERATE ALE PREZENTULUI


Un mesaj de la arhanghelul Gabriel

(21 June 2011; channeler: Shelley Young)

Salutări, dragilor! Suntem încântaţi şi onoraţi să petrecem împreună aceste vremuri uimitoare şi fără precedent. Cum vă simţi? Vă simţiţi ponosiţi şi uzaţi sau aţi reuşit să vă menţineţi echilibrul?
Vă aflaţi acum  într-o zonă a cosmosului cu energii foarte accelerate. Acceleraţia aceasta extrem de mare a debutat la începutul lunii mai 2011. Pe masură ce aţi păşit în energiile lunii mai, aţi trăit sentimentul catapultării din ţeava unui tun care v-a atuncat la departe de ceea ce puteaţi recunoaşte ca manifestare energetică. Mulţi dintre voi aţi fost descumpăniţi, dezorientaţi şi destul de speriaţi de ceea ce se întâmplă cu fiinţa voastră şi cu tot ceea ce însemna habitatul existenţei voastre umane.Unii dintre voi au avut parcă o senzaţie de sufocare. Nu vă alarmati, dragii mei, căci totul se desfăşoară în limitele Programului Divin care priveşte sistemul vostru planetar.

Amintiţi-vă, de perioada când parcă nimic nou nu se producea, nimic care să vă scoată din letargia şi monotonia cotidiană. Poate că unii dintre voi privesc în urmă acele vremuri, cu regrete, pentru că acel plictis general a fost lăsat în urmă, pentru a face loc agitaţiei prezentului când efervescenţa este o caracteristică ce a pus stăpâminre pe lume. Majoritatea însă nu au nostalgia acelor timpuri. Perioadele de relaxare, de neangajare, sunt din ce în ce mai scurte în viaţa fiecăruia dintre cei angajaţi în procesul de ascensionare. La nivel de suflet, majoritatea dintre voi aţi devenit nerăbdători să atingeţi graniţele Noului Pământ şi din această cauză nu mai găsiţi justificate pauzele de relaxare, de destindere.

Aţi înţeles că vă aflaţi în mijlocul unei serii de eclipse. Modul nostru de a explica o eclipsa este de a vă ruga să vă imaginaţi că vă aflaţi într-o sală de teatru pentru a vedea o piesă care se elaborează în timp real, act după act, şi vi se prezintă scvenţial. Fiecare act semnifică un segment din viaţa voastră pe care-l consumaţi şi-l depăşiţi repede, pentru a face loc următoarelor acte şi secvenţe. Când cortina se ridică, noi acte se perindă prin faţa voastră, acte la care fiecare dintre voi are o participare afectivă diferită, ca implicare şi profunzime. Fiecare act are punctul său culminant către care se îndreaptă acţiunea care va fi urmată de momente mai liniştite în care are loc actul de asimilare şi conştientizare.
Pe deasupra, aveţi energiile solstiţiului de vară. De multe ori solstiţiilor le revine sarcina de a face finisările necesare unui eveniment produs. Deci, ceea ce a debutat cândva în vieţi anterioare, se va încheia acum. Energiile acestui solstiţiu, vin cu o mare încărcătură din Soarele Central. Aceasta va afecta planeta şi pe voi într-un mod diferit de cum s-a întâmplat în momente de solstiţiu trecute. Energiile care vin acum în sistem vor manifesta aspecte meteorologice imposibil de prevăzut pe termen mediu şi nici măcar scurt. Vor fi înregistrate unele cutremure şi reactivări de erpuţii vulcanice neprevăzute statistic. Fapt este că Gaia are o limită în timp până la care trebuie să se elibereze de toată negativitatea, pentru a putea accesa în noua dimensiune.
Ca urmare a sosirii fascicolului de energie din Marele Soare Central, Pământul se va confrunta cu stare de balansare care va provoca multora dintre voi anumite stări de ameţeală, pierderea pentru scurt timp a simţului de orientare în timp şi spaţiu. Totuşi, aceste manifestări pasagere nu vor fi puternice. Unii dintre voi, mai instabili psihic, vor putea avea manifestări mai violente şi înafara codului de comportare civilizat. Şi numărul deceselor poate cunoaşte o creştere în această perioadă, mai ales dacă este vorba de umani cu sănătatea şubredă sau dintre cei expuşi unor accidente, prin natura activităţii lor.

Shelley Young
Dorim ca voi să înţelegeţi că plecarea din planul Pământului a unui membru de familie sau prieten drag, nu ar trebui privită ca pe un eveniment tragic sau nedrept. Mutarea aceasta dintr-un plan în altul, nu se face cu pierderea conştienţei sufletului ci doar cu abandonarea corpului fizic, emoţional şi mental, adică ale acelor părţi care v-au servit pe planeta pe care oricum va trebui s-o părăsiţi la un moment dat, pentru a putea să vă vontinuaţi evoluţia. Faţă de această realitate inevitabilă, este indicat să aveţi o atitudine de înţelegere şi acceptare.
Mulţi vor alege ca în această etapă să plece pentru a începe o nouă viaţă pe Noul Pământ. Aşa cum în multe ocazii vi s-a spus, deciziile de această natură se iau la nivel de suflet cu mult timp înainte de a se întâmpla, existând însă suficiente cazuri în care sufletele decid să-şi modifice programul evolutiv, dacă aceasta le avantajează în evoluţie. În toate manifestările, în corp fizic sau în spirit, important este ca totul să fie tratat cu IUBIRE, înţelegere şi acceptare. Totul se întâmplă mai uşor şi mai aproape de perfecţiune, dacă cei în cauză realizează că, din moment ce sunt părţi ale Creatorului, nu pot dispărea decât ca aspect existenţial, căci disoluţia unor părţi ale UNITAŢII este imposibilă.
Eu sunt Arhanghelul Gabrilel, şi vă las cu bine!

SURSA:  trinityesoterics.wordpress.com
(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu