..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 iulie 2011

ATRAGEREA ENERGIEI ŞI LUMINII CELEI DE A 5-a DIMENSIUNI (1)

Mesaj de la Arcturieni

(1 July 2011; prin David K. Miller)

Salutări, eu sunt Juliano. Noi suntem Arcturienii. 
Vrem să ne referim la procesul de atragere a energiei şi luminii celei de a 5-a dimensiuni, atât la nivel individual căt si planetar.
Principalul nostru program de lucru, în ceea ce vă priveşte, este axat pe prelevarea energiei dimensiunii a 5-a şi dirijarea ei către Pământ unde, la nivel individual sau planetar poate fi receptată şi încorporată.
Este o treabă de ordin personal, folosind tehnologia (abilitatea) individuală şi este, de asemenea, o activitate în care se produc modificări în câmpul energetic planetar.
Când observăm procesul la nivel planetar, ne este clar că dimensiunile a 3-a şi 5-a s-au apropiat frecvenţial (Nota C.M.: Cred că se referă la faptul că mai sunt de eliminat energiile 3D, din spectrul superior şi de accelerat prelevarea de energii 5D din partea de jos a spectrului 5D, pentru început; altfel spus, pănă acum s-a reuşit transformarea vibraţiilor celor mai joase din spectrul 3D şi s-au adus energii 5D din partea de jos a planului 5D, mai compatibile cu poziţionarea energetică actuală a planetei). 
De asemenea, este nevoie să se înmulţească numărul punctelor de atragere a energiilor superioare pe planetă, care vor uşura munca de înlocuire a energiilor 3D cu 5D.  
Procesul de preluare a energiilor noi, de frecvenţă superioară, este şi o sarcină la nivel individual, personal.

Dorim ca, mai întâi să ne referim la munca de prelevare a unor cantităţi sporite de energie 5D în fiinţa fiecărui uman, după care vom face referire la încărcarea planetei cu energii superioare.
În viitorul apropiat, vom lucra la extinderea acţiunii de ascensionare în zona Australiei, unde ne vom axa pe edificarea unui oraş al Luminii, acţiune care se va produce în această etapă. Numele acelui oraş este Nelson Bay (Golful Nelson). [Nota C.M.:Amplasat în Regiunea Hunter, Noua Scoţie, Australia. Are o populaţie de cca 4200 de locuitori; este un oraş turistic, aflat la cca 60 km de Newcastle şi este cunoscut ca zonă propice observării delfinilor şi balenelor; loc pentru surfing, scufundări, pescuit şi alte activităţi recreative acvatice].

Mulţi dintre voi au vrut totdeauna să ştie cum ar putea ca viaţa lor să devină mai bună, cum ar putea să o şi-o amelioreze. Fiecare crede că viaţa pe această planetă devine din ce în ce mai dificilă. Toată lumea este conştientă de schimbările care au avut şi au loc pe planetă, schimbări care afectează viaţa oriunde ar fi localizată. Multă lume se întreabă care ar fi locul pe planetă unde schimbările să nu-i afecteze !? Accentuarea manifestărilor de tot felul în desfăşurarea intempestivă a vremii, demonstrează că în prezent nu mai există un asemenea loc pe Pământ.
Cu toate acestea, există o modalitate prin care omul poate să-şi îmbunătăţească condiţiile de viaţă, chiar în această perioadă de mari frământări. Este vorba de acele fiinţe umane care înţeleg că modificările sunt imposibil de ocolit şi că adaptarea şi acceptarea acestor transformări depinde numai de ei. Important este ca şi ei să ţină pasul cu aceste transformări. Asemenea atitudine le va asigura o viaţă din ce în ce mai prosperă, mai plină de satisfacţii, mai frumoasă şi mai îndestulătoare. 
Concluzia se impune de la sine: trebuie să lucraţi pentru creşterea frecvenţei voastre de vibraţie care să vă asigure alinierea la noile energii, energiile celei de a 5-a dimensiuni
Cum puteţi obţine aceasta, o ştiţi, căci vi s-a spus de nenumărate ori. Numai că mulţi dintre voi nu vor să renunţe la obişnuit, mulţi nu cred că acest proces există, iar mulţi se complac în starea în care se află, considerând că, deocamdată, le este destul de bine, căci mai au resurse suficiente de care să se folosească. O, Doamne, ce iluzie !!
Una dintre principalele schimbări actuale are loc în corpul fizic. Cine observă cu atenţie schimbările la care este supus Pământul, devine conştient că sistemul imunitar al fiinţei umane este depăşit şi nu mai face faţă noilor situaţii planetare (de climă, de boală, de nivel de radiaţie etc). Este clar că sistemul imunitar trebuie revizuit, modificat şi reîncărcat în programul ADN, de viaţă, al fiinţei umane. El trebuie pus de acord cu energiile celei de a 5-a dimensiuni care se primesc în sistem.

Noi tehnici de diagnosticare şi supraveghere vor trebui dezvoltate în dimensiunea a 5-a. Munca specialistului va fi direct legată de înţelegerea faptului că fiinţa umană este energie concentrată iar corpul vostru trebuie să facă obiectul medicinii vibraţionale. Medicina alternativă, bazată pe bioenergie, începe să ocupe acum un loc din ce în ce mai important comparativ cu medicina tradiţională care are posibilităţi limitate, căci se adresează aproape exclusiv părţii fizice a corpului total, iar atunci când încearcă să depăşească graniţa (psihiatrie) o face empiric, nesigur şi cu rezultate aleatoare.
Corpul fizicaura şi gradul de conştientizare a aurei sunt, de asemenea, un factor important în conectarea cu a cincea dimensiune energetică.Trebuie să deveniţi mai conştienţi de structura voasră din energie  vibratională, 
acceptând importanţa câmpului vostru auric care vă leagă de univers.
Trebuie să începeţi să lucraţi cu aura voastră care are multiple posibilităţi.

Una dintre cele mai bune modalităţi de a lucra cu aura pleacă de la conceptul ‘’ Oului Cosmic’’.
Puteţi conecta corpul vostru fizic la energiile vibraţionale şi puteţi acţiona sau lucra asupra aurei voastre (Nota C.M.: Cei interesaţi în dezvoltarea subiectului, pot găsi detalii în cărţile lui Carlos Castaneda sau în cartea FRECVENŢA GENIU, a lui John Falone, ed. For You, 2009).

Pulsul  aurei voastre este o chestiune interesantă. Mulţi oameni compara pulsul  aurei  cu pulsul sanguin al corpului uman. Ştiţi că, dacă pulsul inimii devine prea alert,  constatarea poate indica existenţa unei probleme ce sănătate. Paradoxal, o pulsaţie mai rapidă a aurei corpului uman este un fapt imbucurător, ea indicând apropierea de frecvenţele celei de a 5-a dimensiuni. 
Atunci când întâlneşti oameni care manifestă o energie diminuată, trebuie să fii sigur că şi pulsul aurei lor este scăzut.
Diferenţa de vibraţie în corpul energetic al oamenilor crează o problemă, atunci când ei interacţionează, în sensul că cel cu deficit energetic sau cu frecvenţă de vibraţie mai scăzută vampirizează pe cel care dispune de energie superioară, ca vibraţie si putere. Din această interacţiune, cel mai slab energetic iese revigorat în timp ce cel cu energie superioară (inclusiv ca vibraţie) va avea o stare de discomfort, poate chiar de oboseală.  De aici apare necesitatea ca oamenii să-şi poată crea un scut de protecţie împotriva oricărei tentative de sustragere a energiei provocată de o fiinţă deficitară energetic.
Multi dintre voi sunt deja protejaţi energetic prin activitatea pe care noi o depunem pentru Pământ.                 vorbim însă şi de un al doilea mod prin care se poate accesa energia celei de a 5-a dimensiuni în fiinţa voastră; anume prin utilizarea corpului emoţional care trebuie activat, în prealabil, pentru a fi capabil să recepţioneze energii de vibraţie superioară (5D).
Există mai multe tehnici care pot fi utilizate pentru actvarea corpului emoţional.

Ştiu  în ultimii patruzeci de ani, s-a transmis sistemului vostru planetar o imensă cantitate de energie nouă precum şi tehnici noi pentru vindecarea corpului  emoţional.  Progrese au fost făcute în psihologia spirituală şi a sufletului. Rezultate foarte bune s-au obţinut şi în acţiunea de eliberare a unor aspecte mai vechi ale sinelui şi reîncărcarea cu energie mai mare. Aceste progrese au fost cu adevărat monumentale.

Noi rezultate în vindecarea  emoţională s-au obţinut prin concentrarea asupra  psihologiei şi aplicarea regresiei în timp prin care subiecţii retrăiesc aspecte traumatizante din vieţile trecute. Această metodă de regresie în timp a ajutat şi la înţelegerea că unul dintre principalele motive pentru care fiinţa umană se reîncarnează este de a consuma karma cu care s-a încărcat într-o viaţă anterioară.                                                             

În ce ne priveşte, am înţeles că Pământul are o capacitate unică de a oferi o vastă experienţă  emoţională care-l  particularizează între planetele universului. Aceasta, apropo de civilizaţia Grays (Nota C.M. : ‘’Micii Cenuşii ‘’) căreia îi lipseşte corpul emoţional (Nota C.M.: deci, capacitatea de a avea sentimente), civilizaţie care studiază şi care este interesată de problema corpului emoţional la om.
Problema corpului emoţional, în perspectiva trecerii umanităţii la vibraţia celei de a 5-a dimensiuni, este, de asemenea, un punct de mare interes, cu atât mai mult cu cât se cunoaşte că în energiile vibraţiilor înalte (5D) se regăsesc IUBIREA, COMPASIUNEA şi ACCEPTAREA.  

David Miller
Nivelul sentimentului de IUBIRE este mai înalt în cea de a cincia dimensiune, faţă de ceea ce s-a găsit pe Pământ. Aceasta este o provocare în prezent pentru lumile superioare care aşteaptă cu justificat interes să vadă cum vor decurge lucrurile şi ce rezultate vor aduce experimentele viitoare în acest domeniu, experimente pe care fiinţa umană le va face. Este interesant de observat cum va reacţiona lumea voastră mai ales atunci când se vor produce inevitabilele distrugeri, care vor aduce suferinţă şi durere. Cât de profunde şi de înalte vor fi aceste trăiri prin care, în drumul ei către 5D, umanitatea va trebui să treacă? 
Desigur, au existat (şi mai există) în lumea voastră şi emoţii de nivel inferior precum: gelozia, furia, ura, invidia, cupiditatea, patima, toate strânse în ego-ul vostru inferior. Dar acestea nu vor prezenta nici-un interes, mai ales că nu le veţi mai lua cu voi în dimensiunile superioare. 
SURSA: http://www.groupofforty.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu