..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 iunie 2011

IUNIE-IULIE 2011: ACTIVĂRI


Un mesaj de la Sanat Kumara

(Iunie 2011; Channeler: Christine Meleriessee)

Sanat Kumara
Preaiubiţilor, primiţi binecuvântările mele. Mă simt onorat să fiu iarăşi în legătură cu voi.
Sunt Sanat Kumara, şi mă aflu mereu la dispoziţia voastră.
Mă manifest acum mai ales prin aspectul meu venusian.
Lemuria se trezeşte în această perioadă în moduri noi ale fiinţei, prin energiile frecvenţelor înalte.
Am aşteptat acest moment al trezirii multor inimi şi minţi umane de pe Pământ.

Mai întâi, aş dori să mulţumesc fiecăruia dintre voi care a-ţi muncit din greu pentru a ajunge la acest nivel de spiritualitate. Provocarea continuă, însă la un alt nivel al acceptării, atins de fiecare dintre voi.
Aceaste luni, iunie şi iulie, sunt esenţiale în producerea unor evenimente spirituale. Activitatea Lucrătorilor în Lumină, fiţi siguri, nu poate trece neobservată. Sunt numeroase provocările cu care vă confruntaţi.
Pregătiţi-vă pentru ca aceste schimbări să apară şi în fiinţa voastră, cu mai multă pregnanţă decât până acum. Dacă până acum, munca voastră a privit transformările voastre interioare, în această perioadă, şi de acum înainte, preocupările voastre se vor îndrepta spre lumea exterioară.
Unii dintre voi se vor simţi pregătiţi pentru această muncă, dar unii încă se mai pregătesc. Este important ca, înainte de a alege să lucraţi înafara fiinţei voastre, pentru cei din jurul vostru, să vă purificaţi cât mai bine fiinţa, acţiune care vă va asigura succesul.                         
Vă îndemnăm să ţineţi cont în modul cel mai serios, de activităţile forţelor întunericului care pot acţiona cu rapiditate în zonele voastre energetice cele mai vulnerabile. Pentru a evita situaţii neplăcute, rămâneţi permanent în gardă, cu simţurile cât mai ascuţite, pentru a nu fi surprinşi nepregătiţi de către cei care doresc să vă agreseze fizic, dar mai ales spiritual.
Dacă în ultima perioadă v-aţi confruntat cu anumite probleme sau aţi avut unele provocări, mergeţi, prin meditaţie, în adâncul fiinţei voastre, căci acolo veţi avea revelaţiile de care aveţi nevoie. Utilizând metoda introspecţiei, puteţi deveni proprii voştri vindecători. Unii dintre voi aveţi abilitatea de a-i ajuta pe alţii să se însănătoşească. O puteţi face la fel de bine şi pentru voi înşivă.
Cei care doresc cu adevărat să rezolve asemenea probleme, pentru ei sau pentru alţii, pot invoca, prin meditaţie, sprijinul nostru, care va fi acordat cu promptitudine.
Noile energii se apropie, ele sunt minunate, dar vor putea fi folosite numai de aceia care sunt cu adevărat gata să le primească. Aceste energii nu vor putea fi accesate şi utilizate decât de aceia care s-au purificat sau sunt în fază avansată de purificare. Este foarte posibil ca unii dintre voi să nu fie pregătiţi pentru a primi vibraţiile celei de a 5-a dimensiuni; aceştia trebuie să aibă o deschidere totală, o dorinţă profundă pentru a le primi. 

Luna Plină şi Eclipsa de Lună din iunie au fost momente importante în aducerea acestor vibraţii pe Pământ. Acete momente au coincis cu ultima fază a Lunii Wesak. Cei care au folosit această oportunitate (Luna Plină, Eclipsa de Lună şi Zilele Wesak) vor fi ajutaţi în etapa următoare a procesului lor evolutiv. Menţionez că momentul Solstiţiului de Vară (21 iunie) a fost un alt moment foarte important în procesul ajungerii pe planetă a unor importante fluxuri de enerigie nouă. 

Cei care au fost pregătiţi să primească aceste energii, vor simţi în curând că au fost catapultaţi pe un nou nivel de conştiinţă. Acestora le va fi mult mai clar ce ar trebui să facă în continuare, ce munci de pionerat ar trebui să desfăşoare.În viaţa lor cotidiană, se vor înmulţi situaţiile în care sincronicităţile se vor manifesta, şi aceasta le va uşura existenţa. Dorinţele acestor oameni se vor transpune în realitate mult mai repede ca altădată, sau comparativ cu ceilalţi, mai puţin teziţi.                                                 
Am să menţionez cinci categorii de fiinţe umane diferenţiate prin nivelul de conştiinţă-conştientizare, care recepţionează şi utilizează diferit fluxurile noilor energii care apar acum în sistemul vostru planetar.                                         
Eu definesc cinci categorii de fiinţe umane din punctul de vedere al nivelului vibraţional şi de conştiinţă:
1. Acele persoane care sunt complet netrezite, având un grad mare de ignoranţă spirituală,
2. Persoanele care sunt în fază incipientă a trezirii şi conştientizării, adică acelea care sunt puternic înrădăcinate în caracteristicile dimensiunii a 3-a. 

3. Persoanele care s-au trezit însă sunt încă puternic dominate de ego-ul lor uman, fiind încă supuse emoţiilor conştientului cotidian. Aceste fiinţe nu conştientizează decât parţial stările superioare de vibraţie dar au acces la nivelul vibratoriu al celei de a 4-a dimensiuni, 
4. Persoanele care sunt complet  si superior trezite, folosesc tehnici de elevare spirituală, se iniţiază în diferite practici de activare a corpului lor material şi nematerial, folosesc terapia cromatică, sunetul, vizualizarea (concentrare pe yantre, de ex.), ştiu să-şi activeze centri de forţă (chakrele), pot vizualiza şi lucra cu razele luminoase. 
5. Fiinţele înalt vibraţionale, cu rol de învăţători şi îndrumători ai celorlalţi, fiind capabile să facă legătura între diferite dimensiuni.
Aceştea sunt lideri spirituali, având o conştiinţă înaltă, corespunzătoare celei de a 5-a dimensiuni. Dintre ei se recrutează maeştri care ajută pe cei aflaţi în cea de a 4-a dimensiune să evoluieze. Ei pot rămâne pe Pământ anumite perioade pentru a rezolva unele probleme de spiritualitate, dar reşedinţa lor este în tărâmurile 5D.      
 Aceşti maeştri sunt trimişii lui Dumnezeu pentru a trezi lumea şi a face cunoscute şi înţelese legile Divine pe planetă. Ei îndeplinesc permanent voinţa Divină.
Doresc să atenţionez că o fiinţă care a atins nivelul evolutiv al celei de a 5-a dimensiuni, poate retrograda în dimensiuni inferioare dacă nu-şi menţine, prin comportament, gândire şi acţiune nivelul vibraţional ridicat la care a ajuns. O caracteristică esenţială care se întâlneşte la fiinţele din 5D este DRAGOSTEA şi COMPASIUNEA cu care tratează întreaga creaţie.

Din punctul de vedere al plasării pe unul dintre aceste nivele, lunile iunie şi iulie 2011 sunt foarte importante, deoarece, în această perioadă, energiile care sosesc pe planetă, sunt un sprijin efectiv la creşterea şi stabilizarea celor care se află în procesul lor evolutiv pe un palier superior celui în care se aflau până acum.
Cei care sunt canale (channeleri) îşi pot creşte în această lună coeficientul de lumină, ceea ce va aduce o mai mare claritate în recepţionarea şi înţelegerea corectă a mesajelor primite de la Fiinţele de Lumină.
In ceea ce priveşte karma, trebuie spus că cei care reuşesc să şteargă cel puţin 51% din încărcătura karmică pe care au acumulat-o în toate vieţile prin care au trecut, pot ieşi din cercul carmic repetitiv (Nota C.M.: Adică pot opta să nu se mai reîncarneze).
Vă comunic toate acestea pentru a vă încuraja să perseveraţi în strădania de a vă creşte nivelul vibraţional, mai ales în perioada actuală, când valuri energetice benefice ajung pe Pământ.
Christine
Metodele vă sunt cunoscute, căci de multe ori s-a vorbit despre ele. Important este acum să le puneţi în practică. Starea voastră generală trebuie să fie una a bucuriei, cinstei şi iubirii. Renunţaţi la ură, la sentimentele de frică şi disperare!
Sunteţi ajutaţi în această acţiune de Fiinţele de Lumină, de Telosieni, reprezentaţi prin Ierarhia Pământului Interior, reprezentanţii civilizaţiilor Universului, prezenţi în jurul Pământului, Ierarhia Galactică, Ierarhia Spirituală, Tărâmul Christic şi fiinţele care deja s-au stabilizat pe Noul Pământ.
În ceea ce mă priveşte, mă simt foarte fericit să vă trimit lumina mea care să vă ajute la accelerarea creşterii frecvenţei voastre de vibraţie, la trezirea a cât mai multor fiinţe umane.                                                        

Eu sunt Sanat Kumara, în serviciul vostru şi al Noului Pământ, aflat în pragul edificării Epocii de Aur.

Namaste!

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu