..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 aprilie 2011

MESAJ DE PE NAVA SPAŢIALĂ ALPHA

(8 March; Channeler: Kris-Won)

Salutări de pe nava spaţială Alpha!
Sunt Sohin, comandantul navei stelare "Alpha Centaurus".
Echipajul navei pe care o comand este compus din 348 de persoane, incluzând şi oficialii care vin în vizite temporare. Membrii echipajului meu au ca misiune să debarce în mod regulat pe suprafaţa planetei voastre, pentru a îndeplini sarcini precum: prelevarea de probe in vederea decontaminării apei oceanului şi a unor zone uscate de pe Pământ, în situaţiile în care unele dintre guvernele voastre au îngropat în sol, cu inconştienţă, substanţe foarte poluante şi, mai ales, materiale radioactive.

Deşi Gaia este mama vostră iubitoare, ea trebuie să accepte unele comportamente criminale ale unor indivizi şi guverne ignorante şi iresponsabile care pun în pericol sănătatea planetei, a umanităţii şi a tot ceea ce înseamnă sistem planetar.
Materialele radioactive sunt depozitate mai ales în subsolul unor ţări guvernate de personaje corupte care, în schimbul unor favoruri sau recompense financiare, acceptă, deobicei fără ca populaţia să cunoască, să devină depozitare ale unor deşeuri, adevărate bombe ecologice.

Consecinţele unor asemenea fapte criminale nu întârzie să apară, ele manifestându-se prin creşterea mortalităţii, deşertizarea pământului, dezechilibrarea mediului şi regimului precipitaţiilor, mai ales că, deobicei, acolo unde există asemenea guverne, tabloul sumbru al actelor criminale este completat cu alte acţiuni care otrăvesc sau distrug natură. Ne referim la acceptarea tacită a defrişărilor masive care au o consecinţă directă şi aproape imediată, prin uscarea solului, alunecari de teren, distrugerea şi alungarea vieţuitoarelor, ruperea lanţului trofic, toate contribuind la sărăcirea populaţiei şi anularea unor condiţii de viaţă decentă. Poluarea apelor oceanelor şi mărilor, braconajul, exploatarea fără discernământ a bogăţiilor solului, subsolului şi apelor planetei, detonarea de arme nuclare în poligoane subterane sau sub apă (sub pretextul efectuării unor "teste pentru siguranţa naţională”) sunt acţiuni prin care planeta este supusă distrugerii.
Merită, oare, să se accepte poluarea solului şi oceanelor în schimbul unor favoruri acordate de către unele ţări guvernate de lideri fără scrupule?
Noi nu credem şi suntem siguri că nici marea masă a populaţiilor lumii.
Poate că singura vină a acestei mame bune,Gaia, este că acceptă cu stoicism propria-i distrugere provocată de unele fiinţe imorale şi inconştiente faţă de uriaşul act criminal pe care-l fac.

Probabil că mulţi dintre voi cunoaşteţi că se întreprind acţiuni de crearea posibilităţilor de debarcare a unor echipaje extraterestre pe planeta voastră, cu încuviinţarea umanităţii. Ele vor fi menite, printre altele, să conştientizeze lumea voastră asupra necesităţii de a ocroti natura, dacă doriţi să vă asiguraţi că fiii şi fiicele voastre vor mai putea să locuiască pe Pământ.
La prima noastră debarcare, vă vom instrui asupra modului cum puteţi utiliza surse alternative de energie, nepoluante, care să vă ofere o alternativă la producerea energiei de care aveţi nevoie, pentru a renunţa pentru vecie la utilizarea energiei nucleare.

Trebuie să ştiţi că acţiunile inconştiente ale acelor lideri care acceptă poluarea ne dau nouă foarte mult de lucru pentru decontaminarea planetei voastre. O spunem nu cu reproşul că noi trebuie să depunem eforturi suplimentare ci pentru că puţinii profitori temporari ai acestor acte ar trebui opriţi să vă mai distrugă planeta. Noi vă ajutăm cu dragă inimă deoarece ştim că marea majoritate a omenirii este plină de bune intenţii şi-şi iubeşte planeta. O facem, de asemenea, pentru a diminua suferinţa mamei Gaia care suportă consecinţele actelor distrugătoare ale unor fiinţe umane rău intenţionate sau inresponsabile. Materiale radioactive aruncate ar rămâne milenii în subsolul planetei, dacă noi nu am elimina aceste reziduuri pe care le dezintegrăm la faţa locului sau le transportăm cu navele noastre în anumite locuri din univers în vederea transmutării lor în elemente non-poluante. Aceasta este misiunea principală a navei noastre spaţiale.
În anii ce vor urma, vom solicita multora dintre voi să lucreze alături de noi în acest tip de activitate, scop în care veţi fi primiţi la bordul navelor noastre spaţiale unde, mai întâi veţi fi instruiţi corespunzător pentru a desfăşura o muncă de aceeaşi calitate cu a echipajelor noastre. Dealtfel, trebuie să cunoaşteţi că de mult, la bordul navelor noastre lucrează fiinţe venite de pe diferite planete ale acestui sistem solar sau altor sisteme solare din galaxie.
Menţionăm că noi suntem afiliaţi la Federaţia Galactică a Căii Lactee.

Deşi, în marea lui majoritate, personalul navrelor noastre este provenit de pe aceeaşi planetă sau planete care se cunosc de mult, avem şi un număr important de fiinţe venite din alte locuri ale galaxiei. S-a format astfel, în timp, o adevărată frăţie între diferite rase ale multor planete.

Dat fiind faptul că fiecare civilizaţie este specializată într-un anumit domeniu (cum ar fi medicina, agricultura biologică, îngrijire şi restaurarea factorilor de mediu, cercetare, etc), munca este repartizată pe asemenea domenii unde echipele dau rezultatele cele mai bune, caracteristica dominantă a ceea ce facem noi fiind calitatea cea mai înaltă, prin care se asigură obţinerea unor rezultate pe măsură, care justifică prezenţa noastră în aceste misiuni.

Aşa cum am spus, unii dintre voi vor lucra cu noi la bordul navei spaţiale Alpha, evident, după o selecţie foarte profesionistă. Rigurozitatea selecţiei va dovedi că cei selectaţi vor avea motive de satisfacţie pentru că au fost cooptaţi într-o anumită muncă, ceea ce le va asigura o calificare extrem de înaltă şi foarte bine apreciată.
Pot să vă asigur că aceasta se va întâmpla în viitorul foarte apropiat, ceea ce ne determină să invităm pe fiecare dintre cei interesaţi, să se gândească din timp dacă ar dori să beneficieze de o asemenea oportunitate, astfel ca, la momentul oportun să fie destul de decişi în alegerea pe care ar urma să o facă. Unii dintre cei selectaţi vor activa fie pe nana spaţială mamă, Alpha, fie pe una dintre numeroasele nave mai mici.

Kris-Won
Gândul că reprezentanţi pământeni vor fi colegii noştri şi că planeta voastră va fi primită ca membru în Federaţia Galactică, ne umple inima de bucurie şi nerăbdare. Vă asigurăm că nu mai este mult până ne vom vedea. Până atunci, noi ne vom continua munca de ajutorare a Pământului cu aceeaşi dăruire şi dragoste pentru planeta voastră şi pentru voi. Ne simţim onoraţi că o putem face! Ştim pentru ce am venit aici; a fost alegerea noastră din inimă.

Pace şi iubire!
Comandant spaţial Sohin

SURSA: http://ascensionnow.posterous.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu