”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 aprilie 2011

DESCHIDEREA PORTALULUI

Mesaj de la St.Germain
(18 April 2011; channeler: Aruna Byers)

Intenţia mea este să fac acest mesaj cât mai pe înţelesul tuturor.

Saint Germain
Toţi oamenii care se află în procesul de ascensionare, şi care prin tot ceea ce fac oferă mai multă lumină şi înţelegere a situaţiei din această perioadă, sunt pe cale de a li se confirma eforturile şi de a avea oportunitatea saltului calitativ.Ceea ce urmează ca ei să îndeplinească nu presupune un efort şi mai mare ci menţinerea în limitele în care s-au stabilizat.
Eforturile pe care le-aţi depus până acum vor face diferenţa în lunile următoare, în sensul că acumulările de până acum vor crea oportunităţile de a ascensiona printr-un salt în planurile superioare.Totul este ca cei ajunşi în această postură să accepte şi să folosească ocazia.
Credeţi că toţi sunt treziţi? Nici pe departe!
Nimeni nu se va putea înălţa dacă nu a acumulat minimum necesar. Saltul va fi instantaneu. Pentru a face acest salt, nu este neapărat necesar să se abandoneze corpul fizic actual.
Este posibil ca aceia care ascensionează să dispară, pur şi simplu, fără ca cineva să observe aceasta. Nicio dramă nu se va consuma când, prin har divin, cei care trebuie să treacă în altă dimemnsiune nu vor mai putea fi găsiţi de-ai lor. Pentru unii, ascensiunea va fi ca un vis. Când se vor „trezi” vor constata o nouă realitate pe care o vor accepta repede şi fără rezerve.

(Vi se pare confuz ceva? Cred că m-am exprimat destul de clar! Nu pot detalia mai mult pentru a nu vă speria ego-urile pamânteşti.)

Angajaţi-vă în ascensiune, apoi ştergeţi toate întrebările legate de "cum? şi când?". Încercaţi să folosiţi cu randament maxim fiecare minut care trece de acum încolo! Ştiu că mintea vă presează cu întrebări şi neîncredere.
Ovaţionaţi şi bucuraţi-vă pentru momentul ascensionării care vine! Dispariţia corpurilor umane (fizice) va fi doar constatarea celor neimplicaţi în acel moment în proces (Nota C.M.: Ezoteristul Lorin Ioan Fortuna numeşte această dispariţie „transferul prin exod”). În locul în care „cel dispărut” fusese mai adineauri, se va simţi o energie tonifiantă, încurajatoare şi liniştitoare. Cei care vor percepe acea energie vor înţelege că a fost vorba de un caz de înălţare spre o dimensiune superioară.
Mijloacele de comunicare vor transmite non-stop mărturii ale unor martori oculari. Mass-media, aşa cum ştie ea s-o facă, va amplifica senzaţionalul acestor veşti sosite din toate părţile. Va fi „o pâine de mâncat” pentru colportorii de ştiri de senzaţie. Dar cine va mai fi dispus să-i asculte?!

Cele trei zile de întuneric, pare-se că nu vor fi activate în această fază. Rămâne la aprecierea coordonatorilor tranziţiei..
Oamenii rămaşi („neexodaţi”) vor fi preocupaţi de lipsa luminii solare, inutilitatea banilor, lipsa mijloacelor de transport, lipsa căldurii etc. Şocul care se va produce va privi în primul rând conştiinţa.
Canalizarea mesajelor mele va putea fi continuată atât de channelerul actual cât şi de cei care vor primi aceste abilităţi
Aruna
La întrebarea dacă Maeştrii Ascensionaţi vor mai accepta şi în viitor să transmită mesaje prin channeling, răspunsul este afirmativ. În general, channelerii actuali vor face ascensiunea într-o dimensiune superioară lui 5D, poate chiar în cea de a 7-a.

Celor care vor ascensiona, le recomand ca în momentul desfăşurării acestui proces, să declare din inimă: "EU SUNT CEL CE SUNT".

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Maestrul Ascensionat Saint Germain.
Sursa: http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu