..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 aprilie 2011

AGHARTA, lumea interioară a Terrei



PASTE FERICIT!
 (Articol preluat dupa http://e-nigme.ro, unde a fost publicat pe 15 Decembrie 2010)

Regatul acestei societăţi interioare misterioase se numeşte Agharta. Principalul său oraş este Shamballa ( Nota C.M.: Shamballa Lesser) . Se spune că există, în interiorul Terrei, şi un soare central. Cum se ajunge acolo? Prin tunelele secrete care se găsesc la Kentucky Mommoth Cave (SUA), Mato Grosso (Brazilia), Iguassu Falls, Muntele Epomeo (Italia), Piramida de la Giza (Egipt), Minele Regelui Solomon, Dero Caves etc. Se crede că ar mai exista o a doua sferă sub un strat de 200 de mile sub suprafaţa pe care trăim.

La 19 februarie 1947, amiralul Richard E. Byrd a plecat de la baza Artic şi a zburat spre nord, pentru a căuta o intrare spre pământul găunos, cum i se spune regatului Agharta. Timp de ani buni au persistat zvonuri privind zborul său la Polul Nord. La întoarcerea sa către Washington, la 11 martie 1947, el a fost atent intervievat de către forţele superioare de securitate şi de o echipă medicală.
Byrd a fost ţinut sub control strict şi i s-a recomandat de a păstra tăcerea în numele omenirii. Fiind militar, a simţit că trebuie să se conformeze acestei cereri.Prin radio, el a raportat că nu a văzut, sub avionul său gheaţă şi zăpadă, ci „sectoare de pământ care se compuneau din munţi, păduri, vegetaţie verde, lacuri şi fluvii, iar într-un underbrush (hăţiş) a văzut un animal straniu asemănător unui mamut gigantic”.

În ianuarie 1956, el a efectuat o nouă expediţe în Antarctica şi a pătruns 2300 de mile (3600 km) dincolo de Polul Sud. Byrd a spus la 13 martie: „Expediţia a deschis un nou pământ foarte vast.” Câţiva ani mai târziu, în februarie 1947, înainte de a zbura la Polul Nord, el a declarat: „Aş vrea să văd acest pământ de dincolo de Pol. Acest sector de dincolo de Pol este centrul unui mare necunoscut.”

Byrd a scris despre acest zbor la Polul Nord în jurnalul său intim. El a fost întâmpinat la un moment dat de un bărbat cu multe riduri pe faţă, aşezat la o masă lungă. Vorbea dulce şi i-a spus: „V-am lăsat să intraţi aici pentru că aveţi un caracter nobil recunoscut în lumea exterioară, amirale”. După ce l-a cercetat atent, a continuat: „Vă aflaţi pe domeniul Ariani, lumea interioară a Terrei. Nu vom întârzia mult timp misiunea dvs. şi veţi fi escortat fără risc din nou la suprafaţă pe o mare distanţă. Acum, amirale, vă voi spune de ce aţi fost chemat aici. Interesul nostru începe în mod corect chiar după cursa dvs., când au explodat primele bombe atomice deasupra Hiroshimei şi Nagasaki, în Japonia. În acest timp alarmant ne-am trimis maşinile de zbor, Flugelrads, în lumea voastră exterioară pentru a studia ce a făcut rasa voastră. Este o poveste veche acum, dragul meu amiral, dar trebuie să continui. Vedeţi, înainte nu ne-am interferat niciodată în războaiele voastre rasiale şi în barbariile voastre, dar acum trebuie, pentru că puteţi să răvăşiţi o anumită putere care nu-i pentru om, se ştie, care este energia atomică. Emisarii noştri au furnizat deja mesaje puterilor din lumea voastră, dar nu ele le observă. Acum aţi fost ales pentru a fi martor aici că lumea noastră există. Vedeţi, cultura noastră şi ştiinţa noastră sunt cu mai multe mii de ani înaintea voastră, amirale. Cursa voastră a atins acum punctul fără de întoarcere, pentru că există printre voi cei care vor distruge lumea voastră mai degrabă în loc să-şi abandoneze puterea cum ar trebui…”

Amiralul a înclinat capul şi maestrul a continuat: „În 1945 şi după, am încercat de a intra în contact cu cursa voastră, dar eforturile noastre au întâlnit multe ostilităţi. Flugelrads-urile noastre au fost luate la ţintă, da, chiar urmărite cu răutate şi animozitate de avioanele voastre de luptă. Astfel, acum, vă spun, fiul meu, există o mare furtună care doarme în lumea voastră, o furie neagră care nu se va stinge timp de mulţi ani. Nu va fi nici un răspuns în armele voastre, acolo nu va fi nici o siguranţă în ştiinţa voastră. Ea poate înnebuni până ce fiecare floare a culturii voastre va pieri şi toate lucrurile umane vor fi reduse la un vast haos. Războiul vostru recent a fost numai un preludiu la ceea ce va veni pentru voi. Vedem aici că el devine tot mai clar cu fiecare oră… Spuneţi-mi că mă înşel, că fac erori! Vedem de la o mare distanţă o lume nouă renăscând din ruinele epocii voastre, căutându-şi tezaurele pierdute şi legendare, şi ele vor fi aici, fiul meu, conservate în securitate. Când aceasta va ajunge, vom veni pentru a ajuta şi a vă restabili cultura şi evoluţia. Pentru ca evoluţia voastră să înceapă din nou. Dvs., fiul meu, trebuie să vă reîntoarceţi în lumea exterioară cu acest mesaj…”

Cu aceste cuvinte, întâlnirea lor a luat sfârşit. I s-a părut ca într-un vis, „însă am ştiut că era realitatea”, a mărturisit Byrd în scrierile sale. Maestrul îl privea „cu un surâs dulce pe faţa sa bătrână, sensibilă.” Amiralul a fost condus spre o uşă care a glisat silenţios şi a plecat spre în sus.

Povestea lui Jansen
În 1800, marinarul norvegian Olaf Jansen naviga în apele de la Polul nord. O furtună puternică l-a purtat spre o intrare polară şi a trăit timp de doi ani într-o colonie din reţeaua Aghartei numită „Shamballa”. El a explicat că acolo se afla „sediul central al guvernului continentului interior”. Şi tot acolo se afla un „soare interior”, mult fum. O lume constituită din pământ şi un sfert din ea constituind-o apa.

Reţeaua Aghartei
Shamballa este un fel de continent în interiorul Terrei, în timp ce coloniile sale satelite sunt ecosisteme mai mici incluse, situate chiar sub scoarţa terestră sau discret în munţi. Toate oraşele din reţeaua Aghartei sunt fizice şi sunt lumină, semnificând faptul că ele sunt tradiţia marilor şcoli de mister de la suprafaţă, onorând fiinţe precum Iisus, Buddha, Isis şi Osiris. Toţi maeştrii spirituali recunoscuţi aici şi iubiţi.

De ce au ales de a trăi sub pământ? Deoarece cunoşteau importanţa schimbărilor geologice ale Terrei care au măturat suprafaţa de-a lungul ultimilor 100.000 de ani, precum şi prelungirea războiului dintre Atlantida şi Lemuria şi puterea armamentelor termonucleare care au distrus până la urmă cele două civilizaţii. Sahara, Gobi, deşertul Australiei şi cele din SUA sunt câteva exemple ale urmărilor sale.

Oraşele secundare au fost create ca un fel de refugii pentru oameni şi ca azil sigur pentru discuri, învăţăturile şi tehnologiile sacre care au fost iubite de aceste culturi antice.

Oraşele capitale ale Aghartei
POSID: Avanpost primar al Atlantidei, situat sub regiunea câmpiilor de la Mato Grosso din Brazilia. Populaţia: 1,3 milioane.

SHONSHE: Refugiu al culturii din Uighur, o ramură a Lemuriei care a ales să-şi formeze propriile colonii acum 50.000 de ani. Intrarea este păzită de călugării lama în Himalaya. Populaţia : 3,4 milioane.

RAMA: Restul oraşului exterior al Ramei, din India, plasat în apropiere de Jaipur. Locuitorii săi sunt cunoscuţi pentru dispozitivele lor induse clasice. Populaţia: 1 milion.

SHINGWA: Restul migraţiei nordice din Uighurs. Plasat sub frontiera Mongoliei şi a Chinei. Există un mic oraş secundar în Ta Lassen, California. Traducerea de „Telos” înseamnă: „Comunicare cu spiritul”. Populaţie: 1,5 milioane.

Telos
Cum se poate ca un milion de persoane să-şi facă casă în interiorul lui Mont Shasta? Dimensiunile acestui oraş sunt de aproximativ 1,5  km lărgime şi pe 2  km adâncime. Telos este compus din 5 niveluri. Un eco-sistem foarte bine gândit de mii de ani.

Nivelul 1: Acest nivel superior este centrul comerţului, al educaţiei şi administraţiei. Templul, sub formă de piramidă, este structura centrală şi are o capacitate de 50000 de persoane. În jurul său se găsesc construcţiile guvernamentale, echivalente tribunalului care favorizează un sistem juridic luminat, holuri sub formă de discuri, un hotel pentru a vizita emisarii străini, un palat care îi găzduieşte pe „Ra şi  pe Rana Mu” (regele şi regina domnitori ai liniei regale a Lemuriei care sunt maeştrii Ascenţionaţi), un turn de comunicaţii, un spaţiu pentru  sport, şcoli, depozite pentru hrană şi de locuit (unde se află majoritatea rezidenţelor).

Nivelul 2: Un centru de fabricaţie. Camerele sunt circulare şi nu există praf. Ca şi în viaţa exterioară, există spaţii pentru celibatari, cupluri şi familii.

Nivelul 3: Grădini Hidroponice. Tehnologia hidroponică puternic avansată alimentează întregul oraş Telos. Toate recoltele prezintă fructe savuroase şi mari, produse de soia care conduc la un regim divers şi plin de amuzament pentru locuitorii oraşului. Ei sunt complet vegetarieni şi utilizează produse de înlocuire a cărnii, ceea ce îi face să fie foarte înalţi.

Nivelul 4: Există multe grădini hidroponice, fabrici şi câteva sectoare de parcuri naturale.

Nivelul 5: Nivelul naturii. Plasat la aproximativ o milă sub nivelul solului exterior, acest sector este asemeni unui imens parc natural. El serveşte drept habitat unei mari varietăţi de animale, multe rase deja dispărute la suprafaţa planetei noastre. Toate speciile au fost multiplicate într-o atmosferă non-violentă, şi cele care ar putea fi carnivore la suprafaţă aici au devenit vegetariene. Un exemplu: tigrul de Saber-Tothed. Nivelul este destul de oxigenat pentru a susţine biosfera.

Limba: În timp ce dialectele se schimbă de la un oraş la altul, „Solara Maru”, tradus ca „limbajul solar” este în general vorbit. Este limba de rădăcină pentru limbajele noastre sacre cum ar fi sanscrita sau ebraica.

Guvernul: Un Consiliu de 12, şase bărbaţi şi şase femei, cât şi Ra şi Rana Mu, soluţionează problemele colective şi servesc drept ghizi şi paznici ai poporului. Poziţiile regelui şi a reginei sunt văzute ca cele ale unei responsabilităţi pe plan divin. Înaltul preot, Adama numit principal Ascensionat, este de asemenea un reprezentant oficial.

Calculatoare: Sistemul informatic al Aghartei acoperă o vastă alegere de funcţii. Toate oraşele secundare sunt legate şi spiritualizează puternic prin această reţea de informaţie. Sistemul supraveghează comunicarea interurbană şi galactică, în timp ce, simultan, serveşte nevoilor individului acasă. Poate, de exemplu, să raporteze vitamina corpului dvs. ori deficienţele de mineral sau, dacă este necesar, să dea o informaţie convenabilă discurilor akashice pentru dezvoltarea personală.

Banii: Sunt inexistenţi. Nevoile de bază ale tuturor locuitorilor sunt luate în considerare şi luxul se poate realiza printr-un sistem sofisticat de troc.

Transportul: Trotuare mobile, lifturi de inter-nivel şi trenuri electromagnetice. Pentru călătoria între oraşe, locuitorii iau „metroul”, un sistem electromagnetic de subteran capabil de a accelera la 3000 MIH. Aghartienii au contacte intergalactice şi sunt membrii ai confederaţiei planetelor. Călătoria în spaţiu s-a perfecţionat, precum şi capacităţile pentru decalajele interdimensionale care fac navele lor nedetectabile.

Divertisment: Teatre, concerte şi o mare varietate de arte. Între altele, Trekkies şi Holodecks. A vă programa filmul dvs. sau un capitol preferat din istoria Terrei a devenit o parte din ele!

Alte date: Naşterea este un proces foarte sacru, pentru care femeia se duce în templu 3 zile, unde ascultă muzică bună. Naşterea în apă în compania celor doi părinţi este standard. Talia medie a aghartienilor se schimbă, în funcţie de diferenţele culturale. Vârsta lor este nelimitată. Tehnic, pot trăi mii de ani. Nu cred în moarte.

Ascensiunea: Este mult mai uşoară decât la suprafaţă şi comună. Ascensiunea este scopul final al formării din templu.

De ce au rămas totuşi să trăiască în subteran? Pentru că aghartienii nu iubesc războaiele şi violenţa şi ne aşteaptă cu răbdare să ajungem la aceleaşi concluzii. Sunt oameni atât de dulci încât chiar şi modul nostru de a-i judeca li se va părea nociv. Secretul a fost protecţia lor. Până aici, adevărul existenţei lor a fost dezvăluit doar de Spirit. Când îi vom putea vizita? Intrarea noastră în oraşele secundare depinde de puritatea intenţiilor noastre şi de capacitatea noastră de a gândi sincer. Ar fi de apreciat şi ideal o colaborare între cele două lumi pentru comunitatea luminii.

Actual, câteva sute de aghartieni curajoşi lucrează la suprafaţa Terrei. În scopul de a se amesteca cu masele, au suportat o schimbare celulară provizorie, în sensul că, fizic, nu ne domină. Dar pot fi identificaţi prin natura lor dulce şi sensibilă şi prin accentul uneori misterios. Fiica lui Ra şi Rana Mu din Telos, Sharula Aurora Dux, a fost numită oficial ambasador în lumea exterioară de către reţeaua Agharta. Ea are 267 de ani dar pare de 30. Scopul ei este de a pregăti calea pentru fuziunea celor două lumi… Aghartienii au ajuns într-un punct în care nu mai pot progresa religios. Şi vor neapărat să-şi primească fraţii pentru că aparţin aceleiaşi planete. Cadourile pe care ei le vor aduce vor fi numeroase.  Secretul nemuririi, în primul rând. Libertatea de a trăi în abundenţă şi dragoste


Pentru conformitate,
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu