..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Acceptaţi şi permiteţi corpul de lumină.


Mesaj de la Celestia din Telos
(3 March 2011; channeler: Marie Mohler )

Dragii mei,
 
Eu sunt Celestia din Inima Telosului actual. Vă transmitem salutări pline de iubire şi lumină, pornite din inimile noastre spre inimile voastre. Aceasta Lumina plină de iubire este veşnică şi ne încălzeşte ca un soare. Sentimentul iubirii ne aduce pe toţi în inima Unicului căci noi toţi suntem UNUL şi reprezentăm CEEA CE ESTE.
Dragii mei, în inima Creatorului nostru este o dorinţă ca toată creaţia să-şi amintească şi să simtă Lumina şi apartanenţa la UNIME. Creatorul are o putere imensă şi vaste posibilităţi de exprimare ca Sursă în universurile create şi co-create.
Nu toate creaturile sale vor alege însă, în această perioadă de încheiere de ciclu, că a sosit momentul devenirii lor şi revenirii ACASĂ.

În Telos, suntem preocupaţi ca în diverse moduri să trimitem binecuvântările şi dragostea noastră celor aflaţi la suprafaţă. În acest scop utilizăm frecvenţe şi coduri de Lumină cât mai adecvate corpurilor voastre umane, pentru a fi percepute şi integrate. Vă facem zilnic ceea ce s-ar putea numi un duş cu lumină codificată care să penetreze şi cele mai rezistente şi întunecate structuri umane.

Vă aflaţi într-o timp de mare schimbare. Vă simţiţi pierduţi şi striviţi sub povara legilor şi regulilor aplicate de guverne pentru a stabiliza situaţiile cu care vă confruntaţi. Şi noi am trăit asemenea momente căci şi noi am trecuit prin ceva similar. Fiţi curajoşi şi nu renunţaţi la ascensiunea spre alte dimensiuni. Creaţi în spaţiul inimii şi sufletului vostru dorinţa de a primi noile energii care vă vor ajuta să vă ridicaţi.
Pe măsură ce începeţi să plutiţi în atemporalitate, corpurile voastre se vor modifica şi se vor stabiliza în parametri impuşi de noile frecvenţe, de noua conştiinţă. Corpul vostru se transformă în corp de lumină, care va accepta numai codurile frecvenţei iubirii şi armoniei. Corpul vostru este un vas pregătit să primească cele mai minunate însuşiri şi Energia Forţei Luminii.

Saltul pe care voi îl veţi face va fi unul dintre cele mai îndrăzneţe, poate chiar temerare, dar vă va aduce şi cele mai minunate rezultate şi recompense. În această perioadă de profunde transformări, inima voastră a preluat controlul a ceea ce urmează să faceţi ; ea a ales viteza şi intensitatea cu care vă veţi transforma. Este bine aşa, deoarece numai inima voastră cunoaşte exact ce trebuie făcut pentru a încheia ceea ce aveţi de făcut în scurtul răstimp care vă mai stă la dispoziţie până la salt.
Corpul vostru transformat se va alinia noilor vibraţii şi-şi va adapta complet propriile coduri, pentru a rezona cu Codurile Luminii Soarelui.

Toate converg către caracteristicile şi însuşirile celei de a 5-a dimensiuni.
Ajutaţi procesul eliberând ataşamentele, renunţând la rutina de a face ceea ce au făcut şi predecesorii voştri; înfrângeţi-vă pornirile dictate de egoul vostru pământesc şi ascultaţi-vă numai inima şi sufletul, căci numai ele cunosc exact ceea ce mai trebuie făcut.
Mereu veţi fi încercaţi de egoul vostru în tentativa lui de a vă convinge să renunţaţi la ceea ce vă îndeamnă inima. El vă aminteşte mereu de comoditatea rutinei, de acceptarea drumului bătătorit, de vechile circuite care nu vă mai cereau să gândiţi şi să fiţi creativi. Numai că aceasta este o capcană în calea dezvoltării fiinţei voastre.
Noile circu energiile pure care vă vor aduce trezirea completă şi înţelegerea că totdeauna aţi făcut parte diMarelui Soare Central. Numai astfel vă puteţi asigura evoluţia şi deplina apartanenţă la TOT CEEA CE ESTE.

Trăiţi, într-adevăr, vremuri rarisime, poate unice, când vi se deschid largi posibilităţi de a face un salt uriaş în devenirea voastră. Noi vă încurajăm şi vă trimitem sentimentele noastre puternice de iubire din inima Telosului, minunata noastră citadelă subterană, pentru ca voi să recunoaşteţi şi să aflaţi adevărurile creaţiei cuprinse în frecvenţele  Luminii Divine. Fiinţa voastră este alimentată din ce în ce mai mult cu energiile pure care vă vor aduce trezirea completă şi înţelegerea că totdeauna aţi făcut parte din Inima Creatorului care nu v-a abandonat nici când vă retrăseserăţi în cochilea voastră în care se mai găsea foarte puţină lumină, atât cât să vă puteţi regăsi calea de întoarcere la puritate şi IUBIRE.
 Ştim că, deocamdată, mulţi dintre voi nu v-aţi stabilizat în noua locuinţă din Centrul Inimii şi nu v-aţi racordat pe deplin la bătăile Inimii Noului Pământ. Este o stare pasageră pe care o puteţi depăşi cu atât mai repede cu cât vă veţi deschide mai mult acceptării Noilor energii, noilor paragime.

Fiţi Una cu Soarele şi lăsaţi-pe deplin Lumina să strălucească în afara voastră!
Dragilor, primiţi binecuvântările noastre pline de iubire! Vă iubim şi vă îmbrăţişăm.

Inima Cosmică Centrală vă treimite permanent IUBIRE  şi LUMINĂ.
Namaste !
Celestia din Telos

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu