..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 februarie 2011

PLANUL SCHIMBĂRII PĂMÂNTULUI (2)


(13 ian.2011; channeler: Sal Rachele
               (continuare)

Alegerea unui scenariu
Există, desigur, o alegere. Putem alege să facem parte din cei 80% care vor rămâne în 3D pentru a continua şirul reîncarnărilor în dualitate. Sau putem alege să ne numărăm printre cei 20% care vor ascensiona în 4D, formând colectivităţi de fiinţe evoluate care vor trăi pe Noul Pământ.
Cel mai fericit caz ar fi să evoluăm mult mai mult pentru a aparţine grupului restrâns al celor <0,1% din umanitate, care vor exista în 5D.

Alegerea este a noastră!
Adevărata noastră problemă este: Cât suntem de hotărâţi să facem ceea ce trebuie pentru a accesa dimensiunile superioare? Avem de gând să ne implicăm sau vom rămâne (chiar şi acum când am intrat în linie dreaptă) tot pe margine, interesaţi doar de problemele existenţei noastre materiale şi repudiind orice încercare a sufletului şi spiritului nostru care ne sună mereu clopoţelul deşteptării?
Nu sunt vorbe în vânt: NUMAI DE NOI DEPINDE calea pe care vom merge după 2012. 
Dacă vom aştepta să vedem ce se întâmplă, fară a face ceva pentru a ne accelera înaintarea, ne va pride 2012 cu restanţe pe care le-am fi putut rezolva în scurtul răstimp pe care-l mai avem la dispoziţie. Abia atunci vom înţelege şi, pentru foarte mulţi dintre noi, va fi prea târziu, în sensul că, poate, va trebiu să reluăm urcuşul „Golgotei” unui lung şir de vieţi în dimensiunea inferioară 3D, din care am fi putut evada, dacă am fi folosit ocazia care are scadenţa în 2012.


Mai multe detalii despre schimbare
Cred că anii imediat următori vor cunoaşte multă turbulenţă, din următoarele considerente:  
1. Ne apropiem vertiginos de momentul în care planeta va intra în "Zona Nulului Electromagnetic"; până atunci, magnetismul Pământului va tot scădea. Aceasta va avea urmări, unele imprevizibile, printre care schimbarea polilor magnetici ai planetei.


2. Suntem aproape de depăşirea mentalităţii unei societăţi de consum, devoratoare de bunuri materiale, dincolo de nevoile reale ale fiecăruia. Desigur, acest consumism a fost o caracteristică a celor care şi-au permis. Criza economică (între care cea a petrolului) va aduce mai multă cumpătare în comportamentul oamenilor, care vor înţelege că bogăţiile mai trebuie şi conservate, nu devorate şi risipite în mod iresponsabil. 

Omenirea va deveni din ce în ce mai preocupată să găsească resurse altetnative, nepoluante pentru a putea conserva bogăţiile planetei, pe care am sărăcit-o şi am otrăvit-o. Dacă nu vom face asta, ne vom îndrepta indubitabil spre soarta pe care au avut-o cîndva dinozaurii.

3. Suntem în curs de trezire a sinelui nostru multidimensional. Aceasta va face ca minciuna, falsitatea să fie scoase la suprafaţă pentru a ni le asuma şi elimina. Că acest proces este în plină desfăşurare poate fi observat de oricine doreşte să-şi deschidă ochii şi inima.
Toate structurile politice, economice şi sociale bazate pe vechea energie, se destramă şi dispar sub impactul pe care-l are noua energie. Este adevărat, despărţirea de trecut, de vechi, de perimat, se face cu înverşunarea celor care trebuie să plece şi cu dorinţa crescândă a celor animaţi de noile energii. Se va trece astfel de la densitatea 3D la 4D.

 4. Întrarea în arealul planetei a cozii acelei comede despre care s-a vorbit, va produce schimbări în multe planuri, deoarece fenomenul nu trebuie privit doar din punct de vedere pur fizic. E posibil ca această trecere să provoace cataclisme, aşa cum se presupune că s-a întâmplat atunci când au dispărut dinozaurii.

5.Oameii de ştiinţă, astronomii şi astrologii dezbat cu înfrigurare problema apropierii de Pământ a planetei Nibiru (Planeta X sau Marduk). În această chestiune există multă incertitudine din cauza depărtării încă foarte mari la care se află această planetă.şi dimensiunii ei relativ modeste (jumătate de cât Pământul). Oricum, o apropiere prea mare sau o coliziune cu un asemenea corp nu pare să mai dea şanse supravieţuirii pe Pământ.

6. Cred că până la jumătate din omenire s-ar putea confrunta cu eşecul sistemului imunitar, pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul ciclului Mare, când energiile devin foarte intense. Subconştientul multor oamenii (şi nu numai) va fi copleşit şi incapabil să mai facă faţă energiilor în creştere, şi este posibil ca sistemul imunitar al multora să intre în colaps.
Agresiunea asupra sistemului imunitar vine şi din partea "illuminati" care prin tot ceea ce fac împotriva fiinţei umane (crearea de stres, medicamente alopate cu conţinut mare de otrăvuri, otrăvirea hranei prin extrem de multele chimicale care ajung în corp fie prin consum de carne, apă poluată, îngrăşeminte chimice administrate animalelor pentru a creste producţia de lapte şi carne, vaccinări cu viruşi activi, fie prin diversele tipuri de îngrăşăminte chimice folosite în agricultură, pomicultură, viticultură etc). 

Un ajutor foarte mare în menţinerea sănătăţii noastre fizice şi mintale îl constituie puterea credinţie în Dumnezeu. Trebuie să ne predăm inima şi sufletul Divinităţii fiind convinşi că suntem scântei din Dumnezeu şi că nu am fost creaţi pentru a fi pierduţi. (Nota C.M.: Dacă suntem parte componentă a fiinţei Creatorului, acceptând că am putea întra în disoluţie, ar trebui să admitem implicit că părţi din Creator ar putea, de asemenea, intra în disoluţie, ceea ce este imposibil).


Mai multe despre profeţii
Ceea ce se manifestă în lumea 3D este proiecţia creaţiei gândurilor tuturor sufletelor trăitoare în această dimensiuneJung a numit aceasta "inconştientul colectiv". Eu îl voi numi "subconştientul colectiv."
Dacă subconştientul colectiv al tuturor persoanelor se va focaliza, de ex., pe sentimentul terorii, se va crea o realitate bazată pe teroare.
Dacă nu ne place ceea ce obţinem, nu avem decât să ne schimbăm gândurile. Chiar dacă alţii vor continua să alimenteze sentimentul terorii, cei care au ieşit din acest joc concentraţional nu vor mai fi afectaţi de loc sau măcar în mare măsură.

În ceea ce priveşte schimbarea polilor magnetici ai planetei, este adevărat că planeta şi-a schimbat polaritatea de mai multe ori în decursul istoriei sale, dar mulţi spun că Pământul ar putea, odată cu această schimbare, să-şi părăsească actuala orbită de mişcare.
Pentru a-şi inversa direcţia de rotaţie sau poziţia în plan vertical (ceea ce este Nord să ocupe locul a ceea ce este Sud), susţin conservatorii, ar necesita un impuls extraordinar de puternic, probabil, mai mare decât a cunoscut planeta de la Big-Bang încoace.
O schimbare de polaritate ar avea un impact foarte mic asupra vitezei sau modului cum se roteşte acum planeta.

Deşi Legile lui Newton au fost parţial depăşite, unele dintre ele îşi păstrază valabilitatea. Legile newtoniene privind mişcarea demonstrează că pentru a inversa polii fizici ai planetei nu este nevoie de o forţă extraordinar de mare, aplicată din exterior.
Prin urmare, dacă o asemenea inversare ar urma să se producă, atunci, coliziunea planetei cu un asteroid sau alt corp ceresc ar trebui luată în calcul.
După schimbarea polilor magnetici, Pământul ar continua să se rotească ca şi până acum, dar câmpul magnetic generat va curge în direcţia opusă, adică direcţia liniilor de forţă se va inversa.
Efectul cel mai grav al acestei schimbări de polaritate va apărea la toate echipamentele care utilizează într-un fel sau altul câmpul electromagnetic. În anumite proporţii va fi afectat şi corpul uman, dacă ne gândim că şi funcţionarea lui se bazează pe curenţi biomagnetici. 
Ce să mai spunem despre internet, comunicaţiile radio, tv, telefonie, controlul funcţionării sateliţilor lansaţi în jurul planetei în diverse scopuri. etc.

Va supravieţui corpul uman unei asemenea schimbări?  
Pentru cei care fac ascensiunea într-o dimensiune superioară, se pare că nu va fi nicio dificultate de adaptare. ( Nota C.M.: ca urmare a trecerii corpului de la structura de carbon la cea de siliciu. Părerea mea este că schimbarea polarităţii va fi mecanismul principal prin care se va face selecţia umanităţii).
Este de presupus că schimbarea magnetismului planetar va produce mari furtuni magnetice în atmosfera Pământului şi va avea impact asupra filtrului (matricei) magnetice a planetei care este responsabil de tipurile de vibraţii respinse şi cele lăsate să treacă spre corpul planetei.
Este greu de înlăturat ideea că multe specii de plante şi veţuitoare vor pieri, dacă polii magnetici se vor inversa.
În ceea ce priveşte zonarea planetei, este de aşteptat ca ceea ce va urma să fie va fi exact învers de cum a fost până acum, adică unde a fost cald, să fie frig, unde era secetă să devină zonă cu multă umiditate etc. Vieţuitoarele care vor supravieţui vor purcede la o amplă migraţie pentru a găsi acel mediu de viaţă care le este propice.
Mă rog, scenarii sunt de toate nuanţele, unele mai încurajatoare altele mai pesimiste.

Ce ar trebui să facem noi, pământenii, pentru a trece de această etapă a existenţei umanităţii?
1.      Mai întâi să nu uităm nicio clipă că suntem scântei din Dumnezeu, şi asta ne asigură nemurirea sufletului şi spiritului.
Sal Rachele
2.       Să admitem realitatea că trupul nostru fizic nu este decât un vehicul pe care ni l-am luat pentru a ne putea adapta condiţiilor planetei noastre Pământ, aflată în dimensiunea a 3-a, unde am avut de făcut multe experienţe pentru a ne perfecţiona măestria.
3.      Să facem ceea ce mai depinde de noi, în răstimpul care a mai rămas, pentru a ne creşte frecvenţa de vibraţie, creând astfel condiţiile de a ascensiona în dimensiuni superioare şi a face trecerea de la corpul pe bază de carbon la cristal.
4.      Să privim cu încredere viitorul care ni se rezervă şi să încercăm ca la baza existenţei noastre pământene să punem, măcar de acum înainte, IUBIREA NECONDIŢIONATĂ ŞI ADEVĂRUL.
      In existenţa lor îndelungată, sufletul şi spiritul uman nu au avut decât de câştigat.
                                         

                                                                 S F Â R Ş I T  
   SURSA: http://salrachele.com/index.htm
   (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu