..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 februarie 2011

MESAJ DE PE NAVA SPAŢIALĂ ALPHA

De la comandorul Sohin
(1 feb 2011; channeler: Kris-Won)

Salutări de pe Nava spaţială Alpha!
Comandorul Sohin
Minusculelor microparticule care se găsesc în microcosmos le corespund, la scară macrocosmică, miriadele de stele şi planete. Cunoaşteţi că se spune: "Precum în Cer, aşa şi pe Pământ!" aceasta însemnând că ceea ce se întâmplă la nivel macrocosmic are loc şi la nivel microscopic, sau cel puţin ceva asemănător.

Aceia dintre voi care au studiat literatura ocultă cunosc că ceea ce se manifestă în planul fizic, tridimensional, apare mai întâi în planul astral al fiinţei. Prin aceasta se explică trăirile şi senzaţiile pe care le au unele fiinţe umane în diferite ocazii, când se manifestă ceea ce numim starea de "déjà vu".
Noaptea, în timp ce corpul fizic doarme, corpul vostru astral, sufletul, împreună cu alte aspecte subtile, ies în planul astral, trec în dimensiuni superioare şi ajung în diverse zone ale universului unde se întâlnesc cu unele spirite de la care au de învăţat lecţii, sau de la care primesc răspunsuri pentru explicarea şi rezolvarea unor situaţii cu care se confruntă în starea de veghe. Când se spune că „noaptea este un sfetnic bun”, se exprimă un adevăr pe care sufletul fiecăruia dintre voi îl ştie foarte bine.

Poate că aţi observat că în ultimul timp sunt tot mai mulţi cei care capătă abilitatea de a comunica prin channeling cu entităţi de lumină aflate în dimensiuni superioare. Aşa se face că încă de la începutul lui 2011 umanitatea are mai multe canale umane decât oricând şi prin ele, tot mai mulţi oameni sunt mai corect informaţi asupra realităţilor de pe planetă şi despre ce se întâmplă în univers. Posibilitatea comunicării cu tărâmurile superioare va creşte în continuare.
Este o consecinţă firească a faptului că tot mai mulţi sunt cei care şi-au crescut frecvenţa de vibraţie. Însuşirea aceasta se va generaliza şi va deveni un fapt firesc ca fiecare om să poată comunica cu fiinţele de lumină, mai ales prin telepatie.

Ceea ce faceţi ziua, în starea de veghe, în timp ce vă utilizaţi corpul fizic şi mental, ţine de materialitatea voastră umană dar, noaptea, în timp ce fizicul se odihneşte, componentele voastre subtile îşi continuă activitatea, o activitate foarte importantă şi indispensabilă pentru fiinţa voastră totală. În sferele înalte în care ajunge, atunci când este ieşit din corp, sufletul interacţionează la diverse nivele cu entităţi de lumină de la care are multe de învăţat, sau se curăţă de energiile acumulate ca urmare a stresului şi activităţii de peste zi, din lumea materială.
În aceste ieşiri, sufletul se antrenează şi acumulează tot ce-i este necesar pentru a face faţă noilor condiţii existenţile cu care se va întâlni fiinţa sa totală în viitor, în conformitate cu planul său de evoluţie şi cu noile realităţi.
Nu uitaţi că voi sunteţi fiinţe multidimensionale care nu trăiesc numai în planul fizic al formelor.

Toţi aceia dintre voi care s-au înscris pe calea ascensiunii spre planurile superioare, trec printr-o experienţă asemănătoare, uneori identică, dar, dată fiind diversitatea experienţelor acumulate şi nivelul diferit de evoluţie, la un moment dat, care vă particularizează, fiecare dintre voi aduce pe Noul Pământ o anume cunoaştre care poate să nu se regăsească şi în cazul altora.

În mesajele transmise anterior, am menţionat că nici unul dintre noi nu cunoaşte cu certitudine data la care se va produce saltul planetei şi al celor care o urmează, în dimensiunea superioară următoare.
Dar ştim sigur că trecerea de la Vechiul la Noul Pământ va fi efectuată cu succes, şi nu mai poate interveni nimic care să oprească saltul în noua dimensiune.
Kris Won
Când spun aceasta mă bazez pe voinţa declarată a Creatorului care rămâne definitivă şi irevocabilă, ca dealtfel, tot ceea ce hotărăşte Divinitatea.
Să ne rugăm împreună că această schimbare dimensională, această realizare spirituală supremă a fiinţei umane să aibă loc cât mai curând.

Pace şi Iubire!
Comandorul Sohin

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu